![]() |
#811 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z Sagi Zmierzch część II :D
ja tez już tak mam że jak siadam przy komputerze to zaczyna sie wszystkie foram musze oblecieć, pocztę sprawdzić, gg, na gryzoniu posiedze i patrze jak sie przedstawia sytuacja z miom ff a już nk to sobie całkiem odpuściłam wchodze raz na tydzień
![]() Ala miło że nie jestem z tym sama od razu raźniej mmi sie robi ![]() i zgadzam jak czytam teraz sage to już tak sie nią nie zachwycam jak pierwszym razem, czuje ze powoli mi to przechodzi :P troche nas poniosło, ale znowu o samych cytatach też gadac nie bedziemy ![]() jade do kina!!!! ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- Masumi to na pewno przeejdzie tylko trzeba dużo czasu ![]() mi już przechodzi pomalutku, ale wcale sie z tego nie ciesze :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niewiem tylko czy chce zeby przeszło... dobrze mi z Wami. Tak jak pisałam dla mnie to fajna odskocznia przenosic sie na chwile do ich swiata i jeszcze móc z kims o tym pogadać. Widze sama po sobie że to juz nie jest to samo co po pierwszym przeczytaniu ksiazki, dlatego kolejny raz juz nie czytam , nie chcę żeby mi spowszedniała. Saga jest dla mnie wyjatkowa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#813 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dlatego ide za Twoim przykładem i już więcej nie przeczytam, znaczy sie przeczytam ale za dobrych kilka lat ![]() i to ze Ci troszeczke przechodzi nie oznacza tego ze nie bedziesz do nas zaglądała ![]() bo uważam, ze przez samo to że saga nas "połączyła" bedziemy utrzymywały kontakty ![]() I JA TEŻ NIE CHCE ŻEBY MI PRZECHODZIŁO!!!!!!!!!!!!! ! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niesamowite to jest , tylu obcych ludzi pewnie bardzo róznych w róznym wieku z różnych miejsc - a majacych podobne albo takie same odczucia. Jedna ksiazka potrafi zjednoczyc i zblizyc tylu obcych sobie ludzi ![]() Super sprawa ![]() I własnie chocby dlatego saga jest i bedzie zawsze wyjątkowa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#815 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A twojemu mezowe moze Zmierzch by sie spodobal, ale z punktu widzenia Edwarda?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wracajac do tematu cytatow ![]() "Zerknąłem na jej łóżko i postanowiłem nie walczyć z ochotą położenia się na nim. Zapadłem się w miękki materac, otulony jej zapachem. Nareszcie potrafiłem należycie docenić jego niepowtarzalny aromat. Mmm, znalezienie się w jej łóżku implikowało sporo bardzo ciekawych możliwości. Moja wyobraźnia powędrowała w bardzo niewłaściwym kierunku." ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Kurde, wkurza mnie, ze sie niektore wyrazy podkreslaja!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#816 |
Zakorzenienie
|
Gdyby mój mąz jeszcze nie daj Boże stal sie fascynatem sagi to nie wiem
![]() ![]() I tak jestem wdzieczna że brnie przez to wszystko ze mna tak dzielnie ![]() ![]() I żeby nie było: -Ale ślub? Po co ten pośpiech? – Znów przyjrzał mi się podejrzliwie. Pośpiech był spowodowany tym, iż każdego parszywego dnia zbliżałam się do dziewiętnastu lat, podczas gdy Edward zatrzymał się na swoich siedemnastu latach perfekcji.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
Taka różnica lat, a myślimy podobnie , lubimy tą samą książke . Jak to twórczość zbiża
![]() No i wizaz.pl ^^ a ja wczoraj DOPIERO PO RAZ PIERWSZY obejrzałam CAŁY "New Moon" łał, co nie ? ![]() fajny film ale Zaćmienie i tak wymiata ;D.
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
Raczkowanie
|
Czy mi się zdaję czy to jest forum o cytatach? Od paru dni wchodzę żeby zobaczyć jakieś nowe cytaty a ty tylko jakieś rozmowy o filmie. Rozumiem,ekscytacja bo nowa część sagi weszła do kin, ale załóżcie osobny wątek o tym temacie!
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
No przeciez wklejamy swoje ulubione cytaty, albo te ktore nam sie po prostu podobaja
![]() Gdybysmy rozmawialy tylko o cytatach to by ten watek umarl, a biorac to wszystko pod uwage polowa watkow na wizazu powinna byc zamknieta za odbieganie od tematu ![]()
![]() |
#820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może Ty też Hevana dałabyś jakiś cytat ? -.- " - Usiłuje... - Zmienił pozycje żeby nie stracić równowagi. - Usiłuje dotrzymać swojej obietnicy. Potrząsnełam głową, żeby otrzeźwieć. To musiał być sen. - Kiedy to mi obiecałeś, że popełnisz samobójstwo, rzucając się z naszego świerka? " ![]()
cofanie się to najgorsze co możesz zrobić. Niekorzystanie z życia jest jedną z form samobójstwa.Nie jestem idealna, popełniam błędy, krzywdzę ludzi, ale kiedy mówię 'przepraszam' lub 'kocham' mówię serio. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
Lazurowa, a to skad cytat? Z ktorej czesci?
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
"... Tak, wycedziłam z sarkazmem. - za to Twoim zdaniem zachowuję sie rozwaznie idąc na piżama party do wampirzyc... ''
Hah ha ha ha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#824 |
Raczkowanie
|
kocham - przeczytałam ff
![]() żeby nie było że zaniedbuje forum zbaczając z tematu, też wrzucę cytat ![]() ,,Bitwa się skończyła, moje zgromadzenie przegrało, a ja wpadłam w ręce wroga.'' - DżBT
![]() |
#825 |
Wtajemniczenie
|
dżem dobry!!!!!!!!!!
![]() hevana - forum nazwane jest "cytaty z sagi..." ale jak byś zajrzała na pierwszą strone i przeczytała post założycielki (mój ![]() ![]() tak było do tej pory i co?? jeden post na 3 dni, był a życia na forum wielkie , ogrągłe zero... ![]() więc moim zdaniem dobrze że forum sie "rozrasta" pozdrawiam ![]() zgadzam sie z wami co do tego że saga łączy ![]() i to jak ![]() BYŁAM W KINIE!!!!!!! I OBEJRZAŁAM !!!!!!!!! ![]() ale wczoraj nie moglam wejśc do was bo net mi nie chodził ![]() no normalnie sie załamalam ![]() ---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ---------- moniskova - bardzo, ale to bardzo sie ciesze ze Ci sie podoba ![]() dzięki wam dostaje niezłą motywacje do pisania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#826 |
Raczkowanie
|
i jak Ci się podobało kocham .?
![]()
![]() |
#827 |
Wtajemniczenie
|
a na pewno chcecie znać moje zdanie??
![]() xD |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#828 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#830 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#831 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() początek był fajny, zwłaszcza że zrobili najpierw przemiane Rileya (nie wiem jak to sie pisze zapomniałam ![]() a potem oddzielili wstępem od reszty ![]() Edzio przez cały film był na przemian cierpiący i tak powinno byc ( w wymagających tego momentach) chcociaz czasami przesadzał no ale nie wnikam ![]() a czasami był tak za***iście przystojny (czyt. Edwardziowy no booooski ![]() fajnie były zrobione te sceny gdzie było trzeba uwzględnic zmienny nastrój Edwarda ![]() a to jak żartował ( o ile można to tak nazwac ![]() ale i tak wszystkich przebił Jasperek ![]() ![]() już w KwN mi sie podobal z tym jego: "Wszystkiego....eeee nie wżne" no to z tym to też wpadłam ![]() ale to jak w tej cześci grał było po prostu nie do opisania ![]() ![]() no chłopak już jest mój ![]() i mimo tego że Jasper miał długie włosy to mi to nie przeszkadzało, tylko go schrupac ![]() no i Emmet i te jego teksty, matkoo ten chłopak mnie powala, chcociaz w nim to sie zakochalam już jak książke czytałam a ptem w 1 cześci ![]() i to jak sie chłopak palił do walki ![]() Carlise byl bardzo dojrzały, opanowany co daje taki efekt że pociągający ![]() (już mi padło na mózg przez ten film ![]() następne ciacho i tyle ![]() nawet Jacob mi sie podobal i te jego idealne, biale zęby ![]() a te teksty ![]() Rosalie wyobrażałam sobie troche inaczej (chodzi mi o to jak opowiadala swoją historie) myślałam że bedzie jakuiś ciepły uśmiech a ona tak troszeczke z wyższością sie uśmiechala ![]() ale tez mi sie podobala zwłaszcza podczas treningów ale o tym potem ![]() Alice taa to jest dopiero narwana ![]() ale uwielbiam ją za to ![]() widac bylo że zalezy jej na rodzinie ![]() Bella w tej cześci na prawdę mi sie podobala ![]() miala śliczne wlosy (chociaz to perułka była) zwłaszcza w tej scenie z rozmową z Charlie'm jak mu mówiła że jest dziewicą ![]() i inaczej grała więc tutaj wielki plus no i w końcu Esme, dla mnie to ona byla taka delikatna i jakoś nie mogłam sobie wyobraźnic tego jak ona walczy, ale desz sobie kobitka dawała rade ![]() a potem jak broniła tą Bree, no tu mnie pozytywnie zaskoczyła ![]() Charlie do tej pory trzymal sie na uboczu i tak nie zwracałam na niego większej uwagi ale w tej czesci sie popisał, ile razy coś powiedzial to ja sie śmialam ![]() zwłaszcza jak zormawiał z Bellą o sprawach intymnych, mno prawie sie posikałam ![]() i sam ten tekst że Edwarda już troche lubi - powalający ![]() narazie tyle bo musze iśc, po siostre musze jechac ;/ ale jak wróce do bedziecie miały jeszcze sporo do przeczytania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#832 |
Zakorzenienie
|
no kochana jak narazie nic dodac nic ujac zgadzam sie w 100 %
![]() emmet mnie rozwalił tekstem - mniej więcej ... .. jak tam Bella trudno jest isc i żuć gumę jednocześnie co? .... Ciekawa jestem jego żartów i docinek w Przed świtem . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mi się Edward w Zaćmieniu niezbyt podobał. Tak dziwnie wyglądał. Troche. ![]() uwielbiam trening w filmie ![]() A muzyka? ![]() ![]() wiecie co mi się nie podobało w wyglądzie Rose w filmie? Te jej brwi. Jasny blond włosy a tu prawie czarne brwi. kto ją tak pomalował ? ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8kJfTzj76Hg ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#834 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie też tym rozwalił wgl w całym filmie musiał gdzies wrzucic swoje 3 grosze ![]() i to mi sie podoba ![]() wgl jak pierwszą czesc filmu obejrzałam to strasznie podobał mi sie Edward z wiadomych wszystkim powodów ![]() w drugiej "szalałam" za Emmetem ![]() ![]() ![]() no i Kellan ![]() a w trzeciej JASPER :d bosz jak on mi sie podoba ![]() ![]() z resztą komentarza powstrzymam sie aż więcej dziewcyn bedzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
kocham - ja jestem
![]() tak Kellan to takie ciacho ![]() a i moja przepowiedź się sprawdziła? ;p http://www.youtube.com/watch?v=NNT6e0ZZnYQ ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#836 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() aa co do Twojej przepowiedni to wszystko sie sprawdziła w 100% ![]() bo filmem jestem zachwycona jedyne czego mi NAPRAWDĘ BRAKOWAŁO TO SCENY W KTÓREJ SĄ WYPOWIADANE SŁOWA: "KOCHAM CIE! PRAGNĘ CIE! TU I TERAZ!!!!!" ![]() Jak oni mogli to pominąc????!!!! ![]() ![]() (soryy za słownictwo ale same rozumiecie moje oburzenie ![]() ![]() jednym słowem (a właściwie kilkoma) należy im sie wpi**dol i chyba sie do nich przejade !!! ot co!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() xD |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak zrób i dołóż im jeszcze za brak mojego ulubionego cytatu !!!! - - Nie zabiję cię teraz tylko dlatego, że Bella wpadłaby w rozpacz. - W rozpacz? - zdziwiłam się. Zerknął na mnie z uśmiechem i pogłaskał mnie po policzku. - Może nie dziś - powiedział - ale jutro rano... Znów zwrócił się do Jacoba. - Ale jeśli jeszcze kiedykolwiek dostarczysz ją do domu kontuzjowaną - i wszystko mi jedno, czyja to będzie wina: czy po prostu się potknie, czy spadnie na nią meteoryt - jeśli jeszcze raz przywieziesz ją w gorszym stanie niż ten, w jakim do ciebie pojechała, to przyrzekam, że już następnego dnia będziesz biegał po lesie na trzech łapach. Rozumiesz mnie, kundlu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 |
Wtajemniczenie
|
nie ma sprawy
![]() chętnie, bo też to lubie a zwłaszcza to: "- Ale jeśli jeszcze kiedykolwiek dostarczysz ją do domu kontuzjowaną - i wszystko mi jedno, czyja to będzie wina: czy po prostu się potknie, czy spadnie na nią meteoryt - jeśli jeszcze raz przywieziesz ją w gorszym stanie niż ten, w jakim do ciebie pojechała, to przyrzekam, że już następnego dnia będziesz biegał po lesie na trzech łapach. Rozumiesz mnie, kundlu?" ![]() wiecie co wam powiem ![]() przeraziła mnie Rose w tej białej sukni...:| widziałyście jej oczy??? ![]() bo mi sie one najbardziej rzuciły w oczy... ![]() w nich było coś takiego... hmmm... jakby na serio była wampirem ![]() furia, dzikosc i cala reszta o której mowa jest w książce ![]() i to mi sie najbardziej podobało i jednocześnie przerażało ![]() dziękuje za uwagę (chwilowoXD) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#839 |
Zakorzenienie
|
Jaka biala suknia Rose? Matko, ja tego NIE PAMIETAM!!!!
Konieczna ponowna wizyta w kinie ![]() ![]() kocham - a co powiesz o scenie zareczyn?? Ide z Toba zrobic porzadek z tym, zeby najwazniejsze cytaty dawali!!! ![]() Edward jest boooooooooooooooski w tej czesci!!!!!!!!!!! Bella miala peruke??????? Skad wy to wiecie? Masakra jakas! Ale i tak superowo wygladala w Zaćmieniu ![]()
![]() |
#840 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() udzielam sie na kilku forach i ooo ![]() a po za tym to wystarczy poszperać w necie i wszystko jest ![]() mam taką propozycje żeby wieczorem "zwołac" wszystkie dziewczyny i by sie zaczeła normalna dyskusja takim sposobem nic zadnej z nas nie ominie ![]() i każda sie wypowie na temat każdej sceny wspólnie stworzymy niezłą recenzkje, kto wie może wrzucimy ją na neta... ![]() tak dla zabbawy ![]() dobra już mi całkiem odwaliło :| soory ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.