Scent Bar XVI - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-08, 12:10   #2851
Betty83
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XVI

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Aha, wczoraj mi się nadłamana noga od ławy rozwaliła, jak po przeciwnej stronie podłożyłam sklejonego buta, zeby się docisnął (bo się paski urwały i sklejałam). A teraz poszłam wkur*** po batonika i jakiś taki rozmemłany (zepsuty?) był
Niech mnie ktoś za***ie bo mam dosyć
Są takie dni...

Ale jak już dziś cię tak nosi, to strach pomyśleć co będzie na CP...

Cytat:
On się w ogóle nie uruchamia - przy włączeniu jest czarny ekaran z napisem, ze jest error windows i jakiś software or hardware error i nic więcej nie można zrobić
kolega stwierdził:
"że twój komputer wogóle dysku nie widzi
więc albo dysk padł i na gwarancję będziesz musiała oddać, albo dane które będzie trzeba wykasować czyli format zrobić
"
(gwarancji już nie mam)
narazie jest sprawdzany jeszcze - przez godzinę coś tam się na nim robić będzie a później diagnoza
W dziale IT nad nim tęgie głowy pracują
Jako kompletnie zielona w kompach zdaję się na chłopaków
no to

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Maju, podtrzymuję na duchu- wszystko się dobrze rozwiąże, zobaczysz!

A ja dziś mam spotkanie robocze w sprawie wystawy, która będzie na bank 14go o 19stej- w przyszłą środę- oczywiście zapraszam wszystkich- im więcej, tym lepiej!
Szkoda że mam tak daleko...

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Mecza nawet wczoraj kawałek widziałam, od 64 minuty
Ja się przyznam, że nie obejrzałam nawet jednego meczu.
Nawet jakbym chciała, to z piłką nożną mam tak, że po 2 minutach oglądania nie wiem kto z kim i do której bramki. Kompletnie się na nich dekoncenrtuję. Za to tenis czy koszykówkę mogę godzinami...
Jedyny mecz który obejrzałam, to była chyba Rosja-Niemcy 2 lata temu? pamietam za to dokładnie, że go obstawiałam kombinacyjnie z tenisem i z 7 zł zrobił mi 39

Cytat:
Służby zdrowia nie trzeba komentować... Wczoraj np. koleżanka w pracy opowiadała o swoim zapaleniu wyrostka - ma zapalenie od jakichś dwóch lat, powinna w sumie pójść na zabieg usunięcia wyrostka, ale nie kwalifikuje się wg standardów NFZ do zabiegu bezpłatnego, za niski poziom OB. Czyli fajnie, zamiast teraz zrobić prosty zabieg zanim ten wyrostek pęknie i się rozleje trzeba czekać aż będzie źle - bo wiadomo że prędzej czy później będzie
Ręce opadają....
Stary 2010-07-08, 12:17   #2852
rachell111
Zakorzenienie

bry

w całym tym moim szitowatym ostatnio bycie przyleciały dziś dwa pozytywy - Hinoki i Wonderwood - znaczy się odlewki - o matulu jakie one piękne są na pewno nie skońćzy się na tych odlewkach - wreszcie coś czego szukałąm co zapełniło moją leśno kadzidlano drewnianą lukę zapachawą - i chętkę na niesłodkosć drewna -choć Wonderwoodzik coś tam przysłodzi ale tak w tle ze da radę

czy ktoś w Hinoki czuje Kyoto ? tzn trochę Kyoto nie całe, wiem ze jest stosowny watek do opisu testów ale ja sobie powinnam go darować bo opisuję wrazenia a nie znam sie na opisywaniu nut nazywaniu - nawet nie wiem czasem co czuję - ja na etapie porównań wciąż jestem

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-07-08 o 12:20
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 12:22   #2853
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Są takie dni...

Ale jak już dziś cię tak nosi, to strach pomyśleć co będzie na CP...
Chwilowo, to o tym nie myślę, już mi się wszystkiego odechciało
A co ma być - zabawa będzie jak znam swoje "wyjątkowe" szczęście, to będzie lało, buty mi się rozwalą albo skręcę kostkę, spódnica mi się spruje albo guziki poodrywają, żadnego fajnego faceta nie poznam, bo jak zwykle się zaden nie zainteresuje, a jelsi już, to do chuopów jestem bardziej wybredna niż Polly_ do perfum (nie poznam, jak i przez ostatnie 3 lata, standard... już się przyzwyczaiłam, nawet się specjalnie na podrywy nie nastawiam jak na imprezę idę), łeb mnie rozboli albo zatoki się przeziębią, a w końcu wypiję za dużo, powydzieram się jak wariatka albo dorwę pierwszego lepszego jaki podejdzie i się z nim poprzytulam w tańcu, a potem sieknie mnie i pójdę spać przed północą, demolując po pijaku pół pokoju i wszystkie szklanki i kubki
Wellcome in my world
Mam nadzieję, że ze mną wytrzymacie

edit: nie dziwię się chuopom, ze tskiej nie chca - grube toto, brzydkie, po*******one. marudzi i samo nie wie, czego chce Nie tio nie, łaski bez Sama sobie poradzę

edit2: jesssuuu, ale marudzę... Jak znó zacznę, to możecie mnie żebym się zamknęła
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
bry

w całym tym moim szitowatym ostatnio bycie przyleciały dziś dwa pozytywy - Hinoki i Wonderwood - znaczy się odlewki - o matulu jakie one piękne są na pewno nie skońćzy się na tych odlewkach - wreszcie coś czego szukałąm co zapełniło moją leśno kadzidlano drewnianą lukę zapachawą - i chętkę na niesłodkosć drewna -choć Wonderwoodzik coś tam przysłodzi ale tak w tle ze da radę

czy ktoś w Hinoki czuje Kyoto ? tzn trochę Kyoto nie całe, wiem ze jest stosowny watek do opisu testów ale ja sobie powinnam go darować bo opisuję wrazenia a nie znam sie na opisywaniu nut nazywaniu - nawet nie wiem czasem co czuję - ja na etapie porównań wciąż jestem
w Hinoki tylko chemię czułam
zeby tych pozytywów było więcej

edit: jeszcze mie niedobrze po tym batoniku chyba faktycznie jakiś nadpsuty, tylko mi zatrucia brakuje, jak nie urok to sraczka

I przyłączam sie do frakcji nie-meczowej
Chyba nigdy żadnego nie obejrzałam, co najwyżej fragmenty kątem oka, jak gdzieś tv było włączone

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-07-08 o 12:38
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 12:34   #2854
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

A ja dziś mam spotkanie robocze w sprawie wystawy, która będzie na bank 14go o 19stej- w przyszłą środę- oczywiście zapraszam wszystkich- im więcej, tym lepiej!
A gdzie, gdzie? Chętnie przyjdę, wreszcie będę miała szansę pooglądać Twoje obrazy na żywo.

Cytat:

To są właśnie "przydasie"...
nie, nie, wg mnie przydasie to bardziej abstrakcyjne rzeczy, nie kupione i nie do użytku natychmiastowego

Cytat:
Maju, jak ci zależy na danych to nie stawiaj od razu systemu.
Jak się coś uszkodziło, to system nadpisze pliki i będzie po ptokach.
Dysk możesz podłączyć zewnętrznie do innego kompa i przenieść najważniejsze dane. Jeśli ścieżki będa pogubione i nie będziesz widziała plików, to ściągnij jakiś filerecovery. A później cokolwiek zapisuj na dysku.
przeczytałam po łebkach i zastanawiałam się dobrą chwilę co to są filete covery

Cytat:

wcześniejszy jest o 00.31 z Wawy. Z przesiadką
A potem dopiero 5.45
w sumie,t o dotrzedc, na szybko rozpakowac rzeczy, przebrać się i odmalowac i heja pić i balować
wiesz, coraz bardziej podoba mi się ten pospiech o 5.45
sprawdzałam z grubsza rozkład busów i pks-ów, jadą ok. 1h 20 minut, jak trafimy od razu na właściwy bus i wolne miejsca to powinno być dobrze.
Cytat:
mi w opiątek na Żywiołaku zalezy - reszty i tak nie znam
mi w piatek na Wieżach Fabryk (chociaż będę ich widzieć pojutrze w No Mercy) no i od Żywiołaka do końca

Cytat:
Aha, wczoraj mi się nadłamana noga od ławy rozwaliła, jak po przeciwnej stronie podłożyłam sklejonego buta, zeby się docisnął (bo się paski urwały i sklejałam). A teraz poszłam wkur*** po batonika i jakiś taki rozmemłany (zepsuty?) był
i batoniki przeciwko Tobie....

Cytat:

Ja się przyznam, że nie obejrzałam nawet jednego meczu.
Nawet jakbym chciała, to z piłką nożną mam tak, że po 2 minutach oglądania nie wiem kto z kim i do której bramki. Kompletnie się na nich dekoncenrtuję. Za to tenis czy koszykówkę mogę godzinami...
Jedyny mecz który obejrzałam, to była chyba Rosja-Niemcy 2 lata temu? pamietam za to dokładnie, że go obstawiałam kombinacyjnie z tenisem i z 7 zł zrobił mi 39
ja w całym życiu obejrzałam może ze dwa od a do z... ale sama z siebie bym tv na mecz nie włączyła, nie interesuje mnie to aż tak...
za to lubię lekkoatletykę oglądać. i snooker. i curling
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 12:43   #2855
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
w Hinoki tylko chemię czułam
zeby tych pozytywów było więcej :
dzięki - tak też kcem

a ja nie wiem co ja w nim czuję - czujew nim Gucci PH, Kyoto, czuję normalnie iglaka acz nie wiem któego ale chyba sosnowego bo wielu iglaków nie uświadczyłąm w życiu, i dymek z iglaka, z igieł no i reszty nie wiem sama ale ta wytrawnosc mnie po prostu uspokaja i czuje zem w domu
Stary 2010-07-08, 12:46   #2856
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, coraz bardziej podoba mi się ten pospiech o 5.45
sprawdzałam z grubsza rozkład busów i pks-ów, jadą ok. 1h 20 minut, jak trafimy od razu na właściwy bus i wolne miejsca to powinno być dobrze.
mi też, bo:
- dogodna godzina (nie za rano)
- bez przesiadek
- zatrzymuje się w skierach, więc bym sie dosiadła po drodze
Cytat:
dzięki - tak też kcem

a ja nie wiem co ja w nim czuję - czujew nim Gucci PH, Kyoto, czuję normalnie iglaka acz nie wiem któego ale chyba sosnowego bo wielu iglaków nie uświadczyłąm w życiu, i dymek z iglaka, z igieł no i reszty nie wiem sama ale ta wytrawnosc mnie po prostu uspokaja i czuje zem w domu
szczęściara
Stary 2010-07-08, 12:49   #2857
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
edit: nie dziwię się chuopom, ze tskiej nie chca - grube toto, brzydkie, po*******one. marudzi i samo nie wie, czego chce Nie tio nie, łaski bez Sama sobie poradzę

edit2: jesssuuu, ale marudzę... Jak znó zacznę, to możecie mnie żebym się zamknęła
[/FONT][/SIZE][/FONT][/SIZE]:
o tych brzydkośćiach ja sił nei mam do Ciebie - swoje powiedziałam i tego się będę trzymać - i nie rzucam komplementów na wiatr - mówię serio

ale zmarudzeneim to masz rację - wymarudź się lepiej tu i jak pójdziesz do chuopów to juz nie marudź bo oni tego ewidentnie nie przełkną - także autonarzekanie dobre jest od tak dla spuszczenia powietrza, emocji w gronie babskim ale przy chuopie daj se na wstrzymanie

radzę Ci to ja - 29letnia panna bynajmniej nie na wydaniu - ale musisz uwierzyć na słowo

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2010-07-08 o 12:51
Stary 2010-07-08, 12:59   #2858
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
mi też, bo:
- dogodna godzina (nie za rano)
- bez przesiadek
- zatrzymuje się w skierach, więc bym sie dosiadła po drodze
mam tylko nadzieję że nie będą nim jechały tłumy i dam radę zaklepać Ci miejsce.

A za "grube i brzydkie" masz u mnie (i pewnie nie tylko u mnie) kopa w dupe, o!
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-07-08, 13:04   #2859
Polly_
grozi wypollizowaniem

zdjęcia bedą na pewno jakies to bedzie wieden od zupełnie innej strony
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:05   #2860
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
o tych brzydkośćiach ja sił nei mam do Ciebie - swoje powiedziałam i tego się będę trzymać - i nie rzucam komplementów na wiatr - mówię serio

ale zmarudzeneim to masz rację - wymarudź się lepiej tu i jak pójdziesz do chuopów to juz nie marudź bo oni tego ewidentnie nie przełkną - także autonarzekanie dobre jest od tak dla spuszczenia powietrza, emocji w gronie babskim ale przy chuopie daj se na wstrzymanie

radzę Ci to ja - 29letnia panna bynajmniej nie na wydaniu - ale musisz uwierzyć na słowo
a bo co - chuopy to lepsze, ze przy nich nie można narzekac, a baby się musza przemęczyć?
Zresztą, zwykle staram się na siebie nie narzekać - bo wiem, jaka jestem i jak bym potrafiła wkurzyć ludzi tym
Cytat:
mam tylko nadzieję że nie będą nim jechały tłumy i dam radę zaklepać Ci miejsce.
spoko
Póki co w wakacje tłumów w nim nie ma (codziennie mijam ten pociąg w skierniewicach)
Cytat:
A za "grube i brzydkie" masz u mnie (i pewnie nie tylko u mnie) kopa w dupe, o!
a za to, ze twierdzę, żem walnięta już nie?

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
od strony?

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-07-08 o 13:06
Stary 2010-07-08, 13:09   #2861
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Osobno do brzydkiej,grubej i marudzącej Mai

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:16   #2862
Florens
Zakorzenienie

dobry wszystkim

śniła mi się panda, nie cbr, tylko misiek, którego jakieś babiszcze trzymało na smyczy razem z owczarkiem niemieckim. Panda była chora i zaniedbana i ja oczywiście za tel, policja, straż dla zwierząt i rozkręcam akcje o znęcanie się nad zwierzętami

Poza tym dobrze się czuję

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:19   #2863
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
śniła mi się panda, nie cbr, tylko misiek, którego jakieś babiszcze trzymało na smyczy razem z owczarkiem niemieckim. Panda była chora i zaniedbana i ja oczywiście za tel, policja, straż dla zwierząt i rozkręcam akcje o znęcanie się nad zwierzętami:brzyd al:
no to jak to nie ja, jak to jak ?
Stary 2010-07-08, 13:21   #2864
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
no w sumie.... Tyś też chora i zaniedbana przez chuopa......to proroczy sen...proroczy sen...

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:24   #2865
gryx82
BAN stały

Maja, trzymam za Twoje zmartwienia, co by se poszły i już nie wróciły

Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
ja kocham sałatkę:
pomidor w plasterki bez skórki na dno półmiska
potem na pomidory feta w kosteczkę.
na fetę starty żółty ser
na to sos czosnkowy własny..
dużo posiekanej natki pietruszki
Nie wpadłbym na takie połączenie, brzmi pysznie (bo jeśli coś jest z fetą, musi być pyszne) Jadłem kiedyś u kumpla na grillu sałatkę z pomidorów i żółtego sera, coś jeszcze w niej było, ale oczywiście kumpel niezorientowany w kulinarnym temacie (jego mama ją robiła) i się przepisu nie doczekałem

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
BTW moje koleżanki z pracy, inteligentne kobiety po studiach humanistycznych mówią "perfum", a ja jestem zbyt miła żeby im uwagę zwrócić chociaż uszy mnie bolą
Walka z wiatrakami, znam z własnego doświadczenia

Cytat:
Wyspałam się i idę zaraz przejść się po moim pięknym (no teraz jeszcze nie, ale podobno w 2012 będzie piękne ) mieście

Cytat:
... już się przyzwyczaiłam, nawet się specjalnie na podrywy nie nastawiam jak na imprezę idę), łeb mnie rozboli albo zatoki się przeziębią, a w końcu wypiję za dużo, powydzieram się jak wariatka albo dorwę pierwszego lepszego jaki podejdzie i się z nim poprzytulam w tańcu, a potem sieknie mnie i pójdę spać przed północą, demolując po pijaku pół pokoju i wszystkie szklanki i kubki
Wellcome in my world

Ale za wiadomy tekst należy Ci się lańsko --->

Cytat:
Od strony krzaczorów nad Dunajem?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:25   #2866
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Jak by się Red pytała to podłogi dziś tez niemyte.

Maju, o kurczaki, mega pech Cię dopadł... Przyjmij moje szczere wyrazy współczucia

A u mnie daaalej sielanka aż siem bojem. PKO zadzwoniło, że da kredyt, dostałam też pożyczkę z pracy i chyba stać mnie już na remont. Na dodatek wpadł do mnie podatnik z mnóstwem czekoladek (a jakie doobre), winem Karola Rossiego (będzie na parapetówę ) i kuponami na darmowe kapelusze (o ile się kupi jakiś za 100 to inny gratis)...

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:34   #2867
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość

Osobno do brzydkiej,grubej i marudzącej Mai

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Maja, trzymam za Twoje zmartwienia, co by se poszły i już nie wróciły
niestety - dostałam maila:
"Reasumując: trzeba będzie zainstalować na nowo system bo ten co był to kaszanka. Dane z partycji C pójdą z dymem. Proponuję też inny system niż Vista "
Tylko, ze to, kurde, lapek z durną Vistą bez partycji/partycypacji czy jak to cholerstow się zwie, i wszystko, dosłownie WSZYSTKO było na dysku C Setki zdjęć, kilkadziesiąt filmów i tysiące piosenek
Idę się pogrążyć w ciemnej rozpaczy na kilka dni
Cytat:
Ale za wiadomy tekst należy Ci się lańsko --->

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

Maju, o kurczaki, mega pech Cię dopadł... Przyjmij moje szczere wyrazy współczucia

A u mnie daaalej sielanka aż siem bojem. PKO zadzwoniło, że da kredyt, dostałam też pożyczkę z pracy i chyba stać mnie już na remont. Na dodatek wpadł do mnie podatnik z mnóstwem czekoladek (a jakie doobre), winem Karola Rossiego (będzie na parapetówę ) i kuponami na darmowe kapelusze (o ile się kupi jakiś za 100 to inny gratis)...
nie chce Cię straszyć, ale jak idzie za dobrze, to się spierdzeli

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-07-08 o 13:36
Stary 2010-07-08, 13:39   #2868
justynaneyman
Zakorzenienie

Maju, na takie gadki mój mąż pyta mnie "a zasadził Ci ktoś kopa w d..ę?", ale ja nie zapytam tak tylko pogłaszczę i powiem o tym, co widziałam na żywo. Mianowicie jesteś- wszystko, błagam, wg mnie- pamiętajcie!- a więc jesteś kobietą o wyrazistości i kontrastach posuniętych do ekstremum. Jak włosy- to czarne, jak oczy- to wielkie, jak oddychać- to jest czym, jak nogi- to świetne, a przy tym w ogóle nie zachowujesz się, jakby to były twoje atuty. Jak osoba o twojej figurze może myśleć, że jest gruba? Przecież to policzek dla kobiecości! Wydałaś mi się nieśmiała- i tu następny kontrast- to, co piszesz i real. Ja całe życie chciałam być typem kobiety, którą (powiedzmy, na imprezie) widać- niestety. Ale Ciebie widać od razu. Więc nie myśl o sobie, jak Kopciuszek, który narzeka na suknię, że za długa i za błyszcząca, a w tych pantofelkach od Laboutina na bank się potkniesz na schodach.
Pewnie, jak u każdej kobiety, trzeba pomyśleć, co wyeksponować, co ukryć, ale w pierwszej kolejności potrzeba otworzyć i wymyć czachę do czysta, szufladki wyczyścić i napełnić nową zawartością, wszystko ułożyć, zamknąć i wypachnić

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:44   #2869
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Cytat:
od strony?

Stary 2010-07-08, 13:46   #2870
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

nie chce Cię straszyć, ale jak idzie za dobrze, to się spierdzieli
No wiesz, i tak do przyszłej matki piszesz?
Ja miałam taką przyjaciółkę, która powiedziała, że boi się swojego dobrego nastroju i formy, bo potem musi się to odbić dołem- żeby bilans był na zero.
Bzdura.
Red, cieszę się bardzo, też mi się przydarzają takie rzeczy- szczególnie w wykonaniu podatników

Stary 2010-07-08, 13:55   #2871
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:

spoko
Póki co w wakacje tłumów w nim nie ma (codziennie mijam ten pociąg w skierniewicach)
no to spoko
Cytat:
a za to, ze twierdzę, żem walnięta już nie?
ale to pozytywna cecha jest

Cytat:

a coś Ty mu zrobiła temu podatnikowi?

Cytat:
"Reasumując: trzeba będzie zainstalować na nowo system bo ten co był to kaszanka. Dane z partycji C pójdą z dymem. Proponuję też inny system niż Vista "
Tylko, ze to, kurde, lapek z durną Vistą bez partycji/partycypacji czy jak to cholerstow się zwie, i wszystko, dosłownie WSZYSTKO było na dysku C Setki zdjęć, kilkadziesiąt filmów i tysiące piosenek

Szkoda że nie zrobiłaś partycji, choćby dwóch, od tego się zwykle zaczyna - system na C a cała reszta gdzie indziej.....

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-07-08, 13:56   #2872
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Maju, na takie gadki mój mąż pyta mnie "a zasadził Ci ktoś kopa w d..ę?", ale ja nie zapytam tak tylko pogłaszczę i powiem o tym, co widziałam na żywo. Mianowicie jesteś- wszystko, błagam, wg mnie- pamiętajcie!- a więc jesteś kobietą o wyrazistości i kontrastach posuniętych do ekstremum. Jak włosy- to czarne, jak oczy- to wielkie, jak oddychać- to jest czym, jak nogi- to świetne, a przy tym w ogóle nie zachowujesz się, jakby to były twoje atuty. Jak osoba o twojej figurze może myśleć, że jest gruba? Przecież to policzek dla kobiecości! Wydałaś mi się nieśmiała- i tu następny kontrast- to, co piszesz i real. Ja całe życie chciałam być typem kobiety, którą (powiedzmy, na imprezie) widać- niestety. Ale Ciebie widać od razu. Więc nie myśl o sobie, jak Kopciuszek, który narzeka na suknię, że za długa i za błyszcząca, a w tych pantofelkach od Laboutina na bank się potkniesz na schodach.
Pewnie, jak u każdej kobiety, trzeba pomyśleć, co wyeksponować, co ukryć, ale w pierwszej kolejności potrzeba otworzyć i wymyć czachę do czysta, szufladki wyczyścić i napełnić nową zawartością, wszystko ułożyć, zamknąć i wypachnić
dziękuję za miłe słowa
(swoją droga to charakter też mam posunięty do ekstrremum we wszystkie strony -sama ze sobą wytzrymać nie mogę)

Po prostu mam parszywy dzień (dzisiejszy i wczorajszy) i mi się dużo rzeczy popieprzyło

Cytat:
Ja miałam taką przyjaciółkę, która powiedziała, że boi się swojego dobrego nastroju i formy, bo potem musi się to odbić dołem- żeby bilans był na zero.
Bzdura.
Red, cieszę się bardzo, też mi się przydarzają takie rzeczy- szczególnie w wykonaniu podatników
ale to nieprawda, ze bilans zawsze jest na zero - niektórzy mają pecha aż nadto, a inni z kolei dużo farta
Życie oduczyło mnie optymizmu

Cytat:

Szkoda że nie zrobiłaś partycji, choćby dwóch, od tego się zwykle zaczyna - system na C a cała reszta gdzie indziej.....
żebym to ja wtedy wiedział, kurde... jestem antytalencie informatyczne, a w dodatku psuja straszliwa, a to był mój 1 w życiu komp - wzięłam ze sklepu jaki był, byle prosty i działał. I nawet nie próbowałam się dotykać, żeby czegoś nie popsuć
Nawet gg miałam jakąś starszą wersję, bo nie potrafię tej najnowszej zainstalować
A teraz 100 GB plików i programów z 2 lat poszło się ryćkać - no żyć ****a nie umierać
Jeszcze usze o tej ławie tacie przypomnieć, bo mnie zabije kiedyś (jak się nóżka odłamie, to upada na łóżko póki co się prowizorycznie na jakiejś podpórce trzyma )

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-07-08 o 14:03
Stary 2010-07-08, 14:03   #2873
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

amen - ja tylko widziałąm fotki - ale pozostaje tylko poczuc sie dobrze we własnej skorze bo niejedna która na Cię patrzy chciałąby w niej byc - nie mozna oderwac wzroku od tak wyrazistej urody - tak jak Ju pisze - znaki firmowe oczy włosy sylwetka - to sa jakby modelowe przykłady naj z naj - nieprzecietna uroda

---------- Dopisano o 14:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:59 ----------

Cytat:
Po prostu mam parszywy dzień (dzisiejszy i wczorajszy) i mi się dużo rzeczy popieprzyło

ale to nieprawda, ze bilans zawsze jest na zero - niektórzy mają pecha aż nadto, a inni z kolei dużo farta
Życie oduczyło mnie optymizmu
no bidoku rozumiem Cię - no cóż teraz tylko jakoś do przodu a cenne rzeczy na D wrzucaj czy jakos neich ci doradzą fachowcy - ja przechodizłam tyle kłopotów z kompem ze normalnei ręce opadają ale jak widać nie ja jedna

tak - nie ma bilansu w zyciu na zero w plusach i minusach to prawda

dlatego trzeba sie na maksa cieszyc i czerpac sobie z tego jak jets pięknie i Redziu upajaj sie sielanką ile sie da zycze wszystkim takich pasm sielanek
Stary 2010-07-08, 14:08   #2874
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
a co to za róznica czy do przyszłej czy obecnej, matki czy nie?
Cytat:
Bzdura.
jak bilans jest na zero to czasami jest całkiem dobrze....

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-07-08, 14:10   #2875
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Cytat:
Maju, ale tak na chłopski rozum - jeśli komp wymaga tylko reinstalki, to znaczy, że musiał się walnąć ten sektor dysku, na którym miałaś zainstalowany system, a nie całość. Czyli można się pokusić i sprawdzić, czy aby na pewno nic się nie da uratować - wyjąć dysk z laptoka i podłączyć na kabelkach do sprawnego kompjutra
Wiem, bo mój chuop właśnie tak teraz działa (walnął mu dysk z laptoka, a dokładniej coś się pokićkało i caly czas laptok wywala BlueScreena, więc wyjął dysk, kupił taką obudowę do małych dysków - gumowa, tania - ok. 35zł i przez bodajże USB można to to podłączyć jako dysk zewnętrzny do innego kompjutra) - śmiga, jak szalony (dysk, nie chuop )
Stary 2010-07-08, 14:16   #2876
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
a coś Ty mu zrobiła temu podatnikowi?
Ja? Niiic
A poważnie wzywałam gościa przed wakacjami, wpadł wówczas i prosił żeby go nie ścigać bo wsio załatwi w najbliższym czasie, no nie bardzo załatwiał więc zadzwoniłam wczoraj a on dzisiaj przyleciał ze strachem w oczach.

Ju, aaaa tam, a bo to wiadomo czy ja będę matką żoną czy kochanką?

Stary 2010-07-08, 14:18   #2877
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
amen - ja tylko widziałąm fotki - ale pozostaje tylko poczuc sie dobrze we własnej skorze bo niejedna która na Cię patrzy chciałąby w niej byc - nie mozna oderwac wzroku od tak wyrazistej urody - tak jak Ju pisze - znaki firmowe oczy włosy sylwetka - to sa jakby modelowe przykłady naj z naj - nieprzecietna uroda
dziękuję aż się zawstydzem normalnie
Cytat:
no bidoku rozumiem Cię - no cóż teraz tylko jakoś do przodu a cenne rzeczy na D wrzucaj czy jakos neich ci doradzą fachowcy - ja przechodizłam tyle kłopotów z kompem ze normalnei ręce opadają ale jak widać nie ja jedna
teraz kolega ma wrzucić jakiś normalny system 9bo nawet do instalki viśty się nie może dogrzebać)i podzielić dyski na C i D (dzięki Ci Panie, ze moja najlepsza kumpela ma brata informatyka! powiedziała, że już go przypilnuję, żeby było cacy czasem mnie wkurza, ale i tak kochana jest )

A co do sprzętów, to mnie żaden nie lubi i mi się wszystko psuje, jak tylko dotknę Swego czasu miałąm przejścia z telefonami - wszystkie używane to były złomy w końcu kupiłam nowiuśką Nokię i... miała wae fabryczną az się koleś w serwisie śmiał, bo nie mógł uwierzyć, ze w nowiuśkim telefonie mikrofonu nie było
Cytat:
dlatego trzeba sie na maksa cieszyc i czerpac sobie z tego jak jets pięknie i Redziu upajaj sie sielanką ile sie da zycze wszystkim takich pasm sielanek

jak jest dobrze, to wyciskam i korzystam ile się da

CBR - dizeki za rady jeszcze pomęczę kolesia, choć nie wiem, czy coś się da odzyskać - jak chłopaki z naszego IT nie dają mu uzych sznas, to faktycznie kicha

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-07-08 o 14:20
Stary 2010-07-08, 14:34   #2878
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
a co to za róznica czy do przyszłej czy obecnej, matki czy nie? .
Tak się jakoś przyzwyczaiłam, że Red zawsze potencjalnie jest w ciąży- a więc odpowiedzialność jest prawie podwójna- no i chciałam, żeby poważniej brzmiało

WIĘC wystawa- wernisaż 14.o7 środa, od 19stej- do 21wszej spox można przyjść, zabrać kogoś dobrze jest.
Miejsce- Krakowskie Przedmieście 79 (naprzeciw Irish Pubu)
Ubiór- dowolny, luz
W programie- wino za friko, przemówienie, i to, co zwykle na wernisażu (coś tam wisi)

Stary 2010-07-08, 14:57   #2879
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Ju, aaaa tam, a bo to wiadomo czy ja będę matką żoną czy kochanką?
albo tym wszystkim na raz

Cytat:
Tak się jakoś przyzwyczaiłam, że Red zawsze potencjalnie jest w ciąży- a więc odpowiedzialność jest prawie podwójna- no i chciałam, żeby poważniej brzmiało
aaach, no to rozumiem, nie załapałam i pomyślałam że Ty tak na poważnie - no wiesz, matka-polka to świętość itp.
Cytat:
WIĘC wystawa- wernisaż 14.o7 środa, od 19stej- do 21wszej spox można przyjść, zabrać kogoś dobrze jest.
Miejsce- Krakowskie Przedmieście 79 (naprzeciw Irish Pubu)
Ubiór- dowolny, luz
W programie- wino za friko, przemówienie, i to, co zwykle na wernisażu (coś tam wisi)

postaram się być

A teraz będę miała wielką przeogromną prośbę do Cbr - ponieważ nie załapałam się na bilety na CP a najprawdopodobniej zjawimy się dopiero w piątek średnio wczesnym popołudniem, czy mogłabym Cię poprosić o zakup karnetu? Pisałaś że planujesz być wcześniej...

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2010-07-08, 15:23   #2880
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Sabb!!!!

Cytat:
Mój Gucio umie przyrządzać pory- w czekoladowym sosie
Łolaboga!
Cytat:
Boooże, Boooże... Nietzsche miał rację... Ty nie żyjesz...
Nie powiem, co myślałam po tym meczu.
Cytat:
Szkoooda...
Ja nieszczególnie żałuję - w towarzystwie Mai, Tru, Red i innych dziewczyn z bawu nie miałybyśmy za co łapać.
Z kolei, gdybyś jako barowy rodzynek dotrzymał nam kompanii, mogłybyśmy Cię uszkodzić łapiąc wszystkie hurtem.
Cytat:
Napisane przez Eenax Pokaż wiadomość
Ja takie akcje pamiętam tylko ze starych czasów. Obecnie zbyt mnie zżerają kompleksy i poczucie estetyki.
Nie chce narażać ludzi na nieestetyczny widok moich poduszek około kolanowych.
Czniam na poduszki. Trzymam się wersji, ze to mięśnie.
Cytat:
Damskie Opium w wersji edp lub też parfum - karmelowate Endżele i insze ziołowe Aromatyczne Eliksiry schować się głęboko mogą
Chciałabym choć powąchać...
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
O rany, ale historia z tym facetem
Zabiegi zgodnie z planem Jutro megazabieg, 3,5 godziny przy stole... Na szczęście szefa po znajomości zagipsowano na nowo i może się posługiwać trzema palcami A w ogóle wspaniała polska służba zdrowia - jakby nie poszedł do przegipsowania to miałby niesprawne dwa palce do końca życia Musiał pokazać lekarzowi gdzie są złamania, bo na RTG nie widział Słowem: weterynarzu, lecz się sam...
Śmieszno i straszno...
Cytat:
Napisane przez escritora Pokaż wiadomość
Dżem dobry
przyciągnęło mnie
Dobry dżem.
Cytat:
Napisane przez escritora Pokaż wiadomość
honor i cnota to rzecz święta
Zostanę przy honorze. Cnota jest taka święta, że trzymam się z daleka. Z czystego resppektu i nieśmiałości, oczywiście.
Cytat:

Justyno
, tak wracając jeszcze, ja mam świadomość, której potęgi głupota to była. Nie jechałam tam tylko z nim, nie będę już detalizować, ale to nie było aż tak oczywiste i jednoznaczne. Zresztą ten człowiek nie wydaje mi się z natury aż tak zły. On nawet zadzwonił, jak się obudził pytając jak i czy bezpiecznie dotarłam do domu. No nie zrobił nic wbrew mojej woli, poza tym, że uważał, że będzie lepiej mi u niego pijąc kawę niż jakbym samotnie starała się dotrzeć nocą do domu. Nie usprawiedliwiam ani nie bronię, bo w moim postrzeganiu już ta sytuacja go dyskwalifikuje jako osobę, której można zawierzyć. Ale nie chcę też dramatyzować tej konkretnej sytuacji.
I liczy się dla mnie, to że ktoś się przejął, bo sama zawsze się przejmuję i przeżywam, gdy ktoś z tej społeczności coś przechodzi.
A właśnie - to jest to, co mi umknęlo poprzednio przy cytowaniu. Że tamten facet to pikuś (oczywiście piszę to dopiero wiedząc, że nic Ci się nie stało!), ale aktualnemu bym chyba pokazała drzwi po takiej zagrywce. Noż... Piorun mnie strzelił, kiedy przeczytałam, jak zareagował!

Cytat:
w takim stroju, to sama bym Cię przeleciała
(a ja się w swoją mini nie mieszczę o gorsecie skórkowym marzę i moge se pomarzyć - nie mieszcze się, a jak jest cos, w co bym się wcisnęła, to za drogie )
Ja tylko tak pro forma zaznaczam, że oni mnie nie przelatywali.
Cytat:

No popatrzcie, jaką sobie miłą formę egzekucji wybrała!

A tak serio -

Cytat:
Napisane przez Miciel Pokaż wiadomość
nay, jadeu skądinąd, jestem z okolic Winterowo-Florensianych
Przez Was zaczyna mi się chcieć na Castle Party.

edit:
Cytat:
KLIK
Ktoś czuje.

edit2:
Matko, to było dwa lata temu...

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2010-07-08 o 15:31
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości