Walka o zdrowe i piękne włosy - część V - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-07, 10:01   #1621
Narek
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy - część V

Cytat:
Napisane przez Amiria Pokaż wiadomość
Izulinka21
każdy lubi co innego ale waxy zbierają dużo dobrych opinii.
Duzo osób chwali, ja również WAX L'biotici (teraz zmienili nazwę na ECOWAX)
(...)
Tylko tak gwoli ścisłości, to jest chyba Biowax?

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 11:46   #1622
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dally Pokaż wiadomość
A ja odnalazłam profesjonalną firmę kosmetyków fryzjerskich do włosów INEBRYA
Coś świetnego pomijając że mają piękne zapachy rewelacyjnie regenerują włosy.W swoim saloniku we Wrocławiu używam ich do zabiegów regeneracyjnych a efekty są powalające.Pojemność to 1000ml czyli wielka pucha a kosztują max 50 zł.Nie zmieniam ich na zadne inne.Miałam kruczo-czarne włosy teraz po parokrotnej dekoloryzacji mam jasny blond.Więc uważam że jeżeli jakakolwiek odżywka czy linia kosmetyków jest w stanie aż tak zregenerować włosy żeby po takich zabiegach nie były nawet wysuszone to z czystym sumieniem mogę je polecić.:love :wybrałam te kosmetyki do sprzedaży moim klientką wszystkie do mnie wracają i wyrabiają sobie takie samo zdanie o tych kosmetykach jak ja.
A która linia tak na Ciebie działa? przepisałabyś (albo zrobiła fotę) może skład odżywki lub maski?
Stary 2010-07-07, 11:55   #1623
shopoholic
Rozeznanie

Tak, prosimy o skład! Jestem bardzo ciekawa, skoro tak zachwalasz
shopoholic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 12:07   #1624
Izulinka21
Raczkowanie

Wiem ze bedzie duzo pisania ale tez Ci mam cos na temat bombardowania wlosow do powiedzenia przez 4 lata farbowalam raz blond pozniej braz,i mialam bardzo zniszczone wlosy a pozniej trwala do tego....
dopiero od stycznia po kilku letnim podncinaniu w sumie sa juz w niejajgorszym stanie ale zauwazylam ze pojawily mi sie wlasnie te biale kropki,
a ja chce zapuscic kudly
kupilam sobie dzisiaj z JOANNY(Z APTECZKI BABUNI KOMPRES DO WLOSOW SUCHYCH I ZNISZCZONYCH)i do tego KERATYNA Z ARTISTE STYLE taniocha -zobazcymy jaki efekt bedzie,no i wlasnie tez prostuje i tez widze ze moze wlansie z tego si emi znow tak zepsuly...choc z biegiem czasu tez wlosy sie samoistnie rozdwajaja,musze sprobowac z tym olejem,.a ten cement to u fryzjierki tak?
Izulinka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 12:15   #1625
Paulinka675
Zakorzenienie

dziś użyłam tego spreju Fekkai i stwierdzam, że po nim mam mniej puszyste włosy i z loków zrobiły mi się fale, mimo zawziętego ugniatania.

do końca nie wiem czy to zasługa tego kosmetyku bo dziś po raz pierwszy użyłam kremu do loków lorys i jako odżywki musu czekoladowego który mógł mi obciążyć włosy, ale wątpie.

następnym razem użyję z odżywką bez silikonu i z kremem do loków którego używałam wcześniej

jeżeli jest to zasługa spreju to jest świetny, mam fajne "plażowe" fale i włosów wydaje się objętościowo mniej, a wcześniej miałam puszyste loki. włosy są bardzo miękkie w dotyku i wydają się być lekkie a jednocześnie nie mam wrażenia że pierwszy lepszy wiatr zniszczy mi fryzurę

2014 3
Anne Rice - Pandora

włosomaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych

Edytowane przez Paulinka675
Czas edycji: 2010-07-07 o 12:22
Paulinka675 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 12:22   #1626
Mini1991
Zakorzenienie

czaje sie na jakis rekonstruktor
miała któras z was biosilk?
Stary 2010-07-07, 12:46   #1627
cannelle
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Mini1991 Pokaż wiadomość
Mialam, bez zachwytow (jesli chodzi ci o rekonstruktor, jedwab z Farouka jest bardzo grozny, pieknie pachnie i swietnie wygladza dzieki silikonom, ale na dluzsza mete poprzez zawartosc alkoholu strasznie wysusza)

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Izulinka21 Pokaż wiadomość
Wiem ze bedzie duzo pisania ale tez Ci mam cos na temat bombardowania wlosow do powiedzenia przez 4 lata farbowalam raz blond pozniej braz,i mialam bardzo zniszczone wlosy a pozniej trwala do tego....
dopiero od stycznia po kilku letnim podncinaniu w sumie sa juz w niejajgorszym stanie ale zauwazylam ze pojawily mi sie wlasnie te biale kropki,
a ja chce zapuscic kudly
kupilam sobie dzisiaj z JOANNY(Z APTECZKI BABUNI KOMPRES DO WLOSOW SUCHYCH I ZNISZCZONYCH)i do tego KERATYNA Z ARTISTE STYLE taniocha -zobazcymy jaki efekt bedzie,no i wlasnie tez prostuje i tez widze ze moze wlansie z tego si emi znow tak zepsuly...choc z biegiem czasu tez wlosy sie samoistnie rozdwajaja,musze sprobowac z tym olejem,.a ten cement to u fryzjierki tak?
Nie na allegro. Ja wole sama przeprowadzic zabieg regenerujacy w domu (ampulki z cementem Kerastase zostawiam pod folia na ok. 30 min. i podgrzewam suszarka) niz placic fryzjerowi za robocizne

PS. Uwielbiam dni researchu w internecie w pracy, moge wyszalec sie na forum
cannelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 13:01   #1628
Izulinka21
Raczkowanie

cannelle

Do Ciebie kierowalam moja wypowedznie wiem czy czytalas:P
pytalam sie ile takie cementoanie kostzuje i na ile starcza,:PP
i czy mam szanse zapusicc wlosy jeszcze z 5cm bo tyle mi brakuje

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

a widze ze wlasnie mi odpisals
a ile kosztuja te ampulki,bo jedne laski na fforum pisaly ze z RADICALA sa tez wypasne ampulki na porost wlosow,i lepsza kondycje,a jak z tym 5cm?
Stary 2010-07-07, 13:04   #1629
caskada
Zakorzenienie

dziewczeta nie wiecie moze (zwlaszcza te blondwlose i krecone) jakim specyfikiem moge dodac blasku wlosom
odchodze juz od zmyslow ogladajac wasze piekne proste blyszczace wloski a moje nie chca za bardzo blyszczec
jak prostowalam to blyszczaly ale odeszlam od tego
jedwab slabo dziala jesli chodzi o blysk a moze moje wlosy maja taka nature ze nie blyszcza
Stary 2010-07-07, 13:14   #1630
cannelle
Rozeznanie

Cytat:
cannelle

Do Ciebie kierowalam moja wypowedznie wiem czy czytalas:P
pytalam sie ile takie cementoanie kostzuje i na ile starcza,:PP
i czy mam szanse zapusicc wlosy jeszcze z 5cm bo tyle mi brakuje

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

a widze ze wlasnie mi odpisals
a ile kosztuja te ampulki,bo jedne laski na fforum pisaly ze z RADICALA sa tez wypasne ampulki na porost wlosow,i lepsza kondycje,a jak z tym 5cm?
Pewnie, ze masz szanse zapuscic, ale najpierw podetnij zniszczone konce (uwazam, ze tylko zdrowe, dlugie wlosy sa piekne, a zapuszczanie zniszczonych wlosow mija sie z celem).

Radicala nie stosowalam (ale planuje kupic w weeked), kerastase na allegro: http://www.allegro.pl/item1094224651...t_odzywka.html

te ampulki sa jeszcze mocniejsze w dzialaniu: http://www.allegro.pl/item1116191540...oslabione.html
(wlasnie je zamawiam). Dobrze jest miec do nich psikacz, zeby lepiej rozprowadzic produkt na wlosach (od bidy mozna np. przelac do pustego opakowania po mgielce z Radicala)
Stary 2010-07-07, 15:32   #1631
Izulinka21
Raczkowanie

a jest szansa ze zapuszcze farbowane blond wloski,?jak narazie ich nie farbuje ,pozniej planuje tylko sam odrost zrobic sobie,to mowisz ze jak bede uzywala tych roznych preparatow to nie ulegna zniszczeniou,kule duzo tego popisalas tych rpoznych mazidel
a ten cement na ile starcza.te ampulki:P
i przez ile je musze stosowac zeby zobaczyc efekty
a to co sadzisz o tym kodzie genetycznym ze wlosy do pewnej dlugosci rosna,bo wlasnie boje sie ze u mnie to wtej chwili sie zaczelo,bop miech teu milama super konce,a teaz sie zaczely robic kropki,a moja kumpela miala kropki na koncach a jednak zapscila wlosy,....na dlugie...

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

i jesszcze mam jedno pytanie,czy skoro mam ten kompres i jego sie splukuje to nie musze juz odzywki stosowac,?bo tego by moze bylo za duzo dla wlosow,i mogly by stac sie obciazone?...
czy np moge sobie zrobic kuracje domowa-Żółtko+KOMPRES Z APTECZKI BABUNI i splukac=EFEKT POWALAJACY?

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

ha aleearz ma nowine dla zmartwionych

przed chwila testowalam metode APTECZKe babubi=KOMPRES
i wysuuszylam wloski nakladacjac JEDWAB NATURASILK
EFEKT MNIE POWALIL BLYSZZCACE...nie sianowate no normalnie czuje sie jakbym znow miala wloski z gimnazjumhhihihihi;d;D: D
Stary 2010-07-07, 16:57   #1632
milusiaam
Wtajemniczenie

Izulinka http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=250381
milusiaam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 17:23   #1633
xxxAnguaxxx
Raczkowanie

Poszłam kupic Biowax i nie było wiec wyszłam z dwufazową odżywką bez spłukiwania MOC NATURY WAX LATTE co o tym sądzicie?
xxxAnguaxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 17:24   #1634
shopoholic
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez xxxAnguaxxx Pokaż wiadomość
Poszłam kupic Biowax i nie było wiec wyszłam z dwufazową odżywką bez spłukiwania MOC NATURY WAX LATTE co o tym sądzicie?
ma dobre opinie na kwc, wpisz nazwe w wyszukiwarke ;p
shopoholic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 18:02   #1635
madziula199090909090
Raczkowanie

Hej dziewczyny! Czy ten szampon i odżywka nadają sie do omo?
Szampon: Nivea Baby, Szampon i płyn do kąpieli 2 w 1

Składniki: Aqua, Decyl Glucoside, Sodium Myreth Sulfate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Cocamidopropyl Betaine, Chamomilla Recutita Flower Extract, Bisabolol, Sodium Chloride, Glycerin, Citric Acid, Polyquaternium-10, Sodium Benzoate, Parfum.

Balsam:
Forte Sweden, Mrs. Potter's, Balsam do włosów suchych i zniszczonych 'Aloes'
Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Dimethicone Copolyol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum, Isopropyl Alcohol, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolione, Citric Acid, Butylphnelyl Methylpropional, CI 19140.
madziula199090909090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 18:21   #1636
cannelle
Rozeznanie

Cytat:
a jest szansa ze zapuszcze farbowane blond wloski,?jak narazie ich nie farbuje ,pozniej planuje tylko sam odrost zrobic sobie,to mowisz ze jak bede uzywala tych roznych preparatow to nie ulegna zniszczeniou,kule duzo tego popisalas tych rpoznych mazidel
a ten cement na ile starcza.te ampulki:P
i przez ile je musze stosowac zeby zobaczyc efekty
a to co sadzisz o tym kodzie genetycznym ze wlosy do pewnej dlugosci rosna,bo wlasnie boje sie ze u mnie to wtej chwili sie zaczelo,bop miech teu milama super konce,a teaz sie zaczely robic kropki,a moja kumpela miala kropki na koncach a jednak zapscila wlosy,....na dlugie...

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ----------

i jesszcze mam jedno pytanie,czy skoro mam ten kompres i jego sie splukuje to nie musze juz odzywki stosowac,?bo tego by moze bylo za duzo dla wlosow,i mogly by stac sie obciazone?...
czy np moge sobie zrobic kuracje domowa-Żółtko+KOMPRES Z APTECZKI BABUNI i splukac=EFEKT POWALAJACY?

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

ha aleearz ma nowine dla zmartwionych

przed chwila testowalam metode APTECZKe babubi=KOMPRES
i wysuuszylam wloski nakladacjac JEDWAB NATURASILK
EFEKT MNIE POWALIL BLYSZZCACE...nie sianowate no normalnie czuje sie jakbym znow miala wloski z gimnazjumhhihihihi;d;D: D
Ciesze sie, ze juz widzisz pierwsze efekty dbania o wlosy (u mnie podstep zauwazylam dopiero po ok. 2 tygodniach wytezonej pracy).
Ampulki Kerastase w zaleznosci od dlugosci wlosow wystarczaja spokojnie na 2 razy.
Stary 2010-07-07, 18:34   #1637
Paulinka675
Zakorzenienie

wiecie może gdzie w warszawie można kupić odzywkę Hegron???

nigdzie jej nie mogę znaleźć

2014 3
Anne Rice - Pandora

włosomaniaczka 11.2009

nic mnie bardziej nie drażni jak brak składów w KWC oraz na blogach kosmetycznych
Paulinka675 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 19:19   #1638
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziula199090909090 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Czy ten szampon i odżywka nadają sie do omo?
Szampon: Nivea Baby, Szampon i płyn do kąpieli 2 w 1

Składniki: Aqua, Decyl Glucoside, Sodium Myreth Sulfate, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Cocamidopropyl Betaine, Chamomilla Recutita Flower Extract, Bisabolol, Sodium Chloride, Glycerin, Citric Acid, Polyquaternium-10, Sodium Benzoate, Parfum.

Balsam:
Forte Sweden, Mrs. Potter's, Balsam do włosów suchych i zniszczonych 'Aloes'
Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Isopropyl Myristate, Dimethicone Copolyol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Parfum, Isopropyl Alcohol, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolione, Citric Acid, Butylphnelyl Methylpropional, CI 19140.
Jak najbardziej nadają się

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 19:31   #1639
madziula199090909090
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Narek Pokaż wiadomość
Jak najbardziej nadają się
Dzięki za odpowiedź. Chcę się upewnić, że zrobię to dobrze:
1. Przed rozpoczęciem OMO jedno mycie szamponem (nivea)- jak ja rozczeszę włosy bez odżywki to nie wiem
2. Dwa dni później OMO- myję skalp (nivea) a od ucha w dół myję odżywką a potem spłukuję skalp razem z resztą włosów i układam jak zwykle.

Jeżeli coś pokręciłam to poprawcie mnie

Edytowane przez madziula199090909090
Czas edycji: 2010-07-07 o 19:37
madziula199090909090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-07, 19:34   #1640
Cake and Sodomy
Przyczajenie

fiska ja dzisiaj tyle straciłam u fryzjera , zal mi ich , ale miałam strasznie zniszczone końcówki , ale chyba warto .

Co 3 michy to za szybko , co pół roku z 2 cm wystarczy według mnie .

Teraz może podzielę się tym co sama czynie z włosami ( sorry jeśli będę się powtarzać)

- wieczorem wcieram we włosy wodę brzozową , działa na porost włosów i na wypadanie , jest z alkoholem więc rozgrzewa i dobrze działa

- czasami nakładam na włosy olejek rycynowy , końcówki i skóra głowy (wcześniej wkładam go na 1min do mikrofalówki bo ciepły lepiej działa ) potem najlepiej spłukać go jajkiem zmieszanym z sokiem cytryny

- myje włosy szamponem z rzepą albo jakaś pokrzywa - same ziołowe
- nakładam po myciu na włosy WAX
- płucze je zimną wodą
- czesze jak trochę podeschną
- nakładam jedwab

Do tego wcinam tabletki : Sillica , pokrzywa i skrzyp polny firmy humavit .

Niestety muszę prostować grzywkę prostownicą , nakładanie odżywki na grzywkę , zaraz będzie tłusta .

Ogólnie to polecam pić zioła ( pokrzywa , skrzyp polny ) sok z brzozy , mleko ( wit. z grupy B)

Polecam same naturalne apteczne rzeczy , te sklepowe śmieci to sama chemia .
Cake and Sodomy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 10:21   #1641
Dally
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez cannelle Pokaż wiadomość
Napisz konkretnie jakiej maski (oraz ewentualnie innych kosmetykow) uzywasz do zabiegow regeneracyjnych. Chcialam zawsze sprobowac kosmetykow tej firmy (ceny sa ok jak na profesjonalne produkty i pojemnosci), ale zaczelam swoja przygode z polskimi pro. kosmetykami

Rowniez prosze o sklad (mam zamiar w przyszlosci ograniczyc do minimum ilosc silikonow w mojej pielegnacji, ale stopniowo, na razie kocham ten natychmiastowy efekt pozornej gladkosci wlosow)

Pierwsza maska to Inebrya Smoothing-wygładzająca piękny zapach toffi
Druga to Inebrya dry-t -odżywcza bananowa
obie nie zawierają silikonu ,są konsystencji gęstego budyniu
z tych serii dostępne są jeszcze szampony i odżywki.Jest jeszcze seria silnie regenerująca ale są to kosmetyki bardzo ciężkie i nadają się raczej tylko do salonowych zabiegów.
Obie maski są w pomarańczowych opakowaniach.W sumie pracując w swoim saloniku z czystym sumieniem mogę powiedzieć że są dużo lepsze od popularnych marek.
Dally jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 10:45   #1642
Mademoiselle_Pauline
Wtajemniczenie

A co na okropnie połamane włosy na grzywce ? (spowodowane szamponem Dermena )
karmimy psiaki
Insta
8tracks
Mademoiselle_Pauline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 10:52   #1643
cannelle
Rozeznanie

Cytat:
z tych serii dostępne są jeszcze szampony i odżywki.Jest jeszcze seria silnie regenerująca ale są to kosmetyki bardzo ciężkie i nadają się raczej tylko do salonowych zabiegów.
Obie maski są w pomarańczowych opakowaniach.W sumie pracując w swoim saloniku z czystym sumieniem mogę powiedzieć że są dużo lepsze od popularnych marek.
Dzieki za odpowiedz. Moja wlosocholiczna natura laknie nowej maski do wlosow (oprocz tego uwielbiam toffi)
Stary 2010-07-08, 11:01   #1644
Mini1991
Zakorzenienie

i banan tez moze byc mmm ;P
Stary 2010-07-08, 11:55   #1645
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caskada Pokaż wiadomość
dziewczeta nie wiecie moze (zwlaszcza te blondwlose i krecone) jakim specyfikiem moge dodac blasku wlosom
odchodze juz od zmyslow ogladajac wasze piekne proste blyszczace wloski a moje nie chca za bardzo blyszczec
jak prostowalam to blyszczaly ale odeszlam od tego
jedwab slabo dziala jesli chodzi o blysk a moze moje wlosy maja taka nature ze nie blyszcza
A jakiego jedwabiu używasz? może spróbuj jedwabiu Wax? u mnie on bardzo nabłyszczał włosy
Cytat:
Napisane przez madziula199090909090 Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedź. Chcę się upewnić, że zrobię to dobrze:
1. Przed rozpoczęciem OMO jedno mycie szamponem (nivea)- jak ja rozczeszę włosy bez odżywki to nie wiem
2. Dwa dni później OMO- myję skalp (nivea) a od ucha w dół myję odżywką a potem spłukuję skalp razem z resztą włosów i układam jak zwykle.

Jeżeli coś pokręciłam to poprawcie mnie
OMO polega na tym że najpierw moczysz włosy, potem kładziesz odżywkę , następnie myjesz szamponem nam skalp, spłukujesz całość i na koniec jeszcze raz dajesz odżywkę
Cytat:
Napisane przez Cake and Sodomy Pokaż wiadomość
Co 3 michy to za szybko , co pół roku z 2 cm wystarczy według mnie .
Zalezy od włosów - ja wolę sobie podciąć centymetr co 3-4 miesiące
Cytat:
Ponawiam moją prośbę o składy - w KWC jest skład tej bananowej i moim zdaniem jest beznadziejny (ma silikony, wszystkie dobre składniki po zapachu, na początku sama chemia wygładzająco-antystatyczna), zdecydowanie nie jest warta nawet tych 30 zł ...
Stary 2010-07-08, 12:55   #1646
201607180946
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mademoiselle_Pauline Pokaż wiadomość
A co na okropnie połamane włosy na grzywce ? (spowodowane szamponem Dermena )
Jesteś pewna, że szampon połamał Ci włosy? Ja od kilku lat używam Dermeny i moje włosy się nie łamią, oczywiście używam też masek
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:11   #1647
fiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mini1991 Pokaż wiadomość
ale mnie daaawno nie b yło, wątek idzie jak burza

Też mam i go używam (dobrze ze to juz prawie koniec), jak powiedziałam wg. mnie biosilk jest dobry bo nie zlepia mi włosów tak jak CHI (nie ważne ile tego CHI nałoże i tak zlepia i tak. Poza tym wydaje mi sie ze CHI jest cięższy od Biosilka) ale na drugi dzien mam b. wysuszone włosy po biosilku, a po CHI tego nie widac, wiec tak źle i tak niedobrze

Przymierzam się na jeszcze inny jedwab, dziewczyny chwalą Stapiza o ile sie nie mylę?

Cake and Sodomy - niedlugo też zetnę... coc szkoda mi, ale odrosną. Zapisuję się juz niedlugo.

Wczoraj kupiłam szampon z tej nowej serii Gqarniera z awokado i z masłem karite... dzis umyłam, al jeszcze nic o nim nie powiem

W mieleckim schronisku mieszka ok. 150 bezdomnych zwierzaków
P
roszę zastanów się nad adopcją.
http://www.mielec.bezdomne.com/
fiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 13:27   #1648
caskada
Zakorzenienie

[QUOTE=viki1988;20546858]A jakiego jedwabiu używasz? może spróbuj jedwabiu Wax? u mnie on bardzo nabłyszczał włosy

VIKI uzywam biosilka moze trzeba sprobowac waxa
Stary 2010-07-08, 13:28   #1649
Mini1991
Zakorzenienie

słonko ale ja miałam na mysli rekonstruktor biosilk
Stary 2010-07-08, 13:53   #1650
inc0rrect
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syrenka Pokaż wiadomość
mazidła dają takiemu psikadłu tydzień, mikstury bezproteinowe mają zazwyczaj dwa tygodnie (przechowywane w lodówce). Dlatego należy robić małe porcje albo zakupić konserwant.

dzieki za informacje

cholera, to używalam przeterminowane;/

wiesz może czy mogę dodać konswerwant o nazwie Optiphen ND, czy muszę kupic jakis inny?
inc0rrect jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości