|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2611 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
Mad, specjalnie dla Ciebie moje bikini http://tessalee.intelishop.pl/pic/_bp497.jpg
![]()
#2612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2613 |
Zakorzenienie
|
ok rozumiem i juz sie nie wtracam
#2614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A tak na poważnie bardzo ładny, sama się zabierałam za kupno podobnego: stanik w kropeczki tylko majteczki w paseczki ![]() ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2616 | |||
Zakorzenienie
|
Rebe no to mam kolezanke z kierunku
![]() Jesli juz piszecie o wakacjach to my tez jedziemy z Tz-tem najpierw z psiakiem nad morze a potem do Chorwacji z para znajomych ![]() Cytat:
hoppi wystroj sie na ten koncer,dobrze pomaluj,obierz buty na obcasie...i pomysl ze to przeciez Ty jestes z twoim Tz-tem a nie te dziewczyny ktore sobie przyszly posluchac muzyki. Moj Tz tez ma zespol ale jeszcze o jego publicznosc zazdrosna nie bylam ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja mam ten plus ze Tz bardzo nie lubi sam wychodzic,no chyba ze idzie na piwko z kolegami z zespolu. Ale tak to praktycznie jego znajomi stali sie moimi znajomymi... Dziewczyna jego najlepszego kolegi stala sie moja najlepsza kolezanka ale sie udalo! ![]() Cytat:
Parvanti a twoj Tz chce wogole jechac? moj by sie sam zbuntowal ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2617 |
Zakorzenienie
|
Cuciola - dziękuje za radę. butów na obcasie nie ubiorę raczej, bo mój TŻ gra taką ostrzejszą muzykę, a ja generalnie lepiej się czuje w trampkach
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2618 |
Zakorzenienie
|
na pewno bedzie dobrze! pomysl ze on robi to co lubi a jak zobaczy twoj usmiech to tym bardziej bedzie to dla niego udany koncert!
|
![]() ![]() |
![]() |
#2619 |
Zadomowienie
|
Cuciola już całą sytuację wytłumaczyłam w moich postach i nie ma potrzeby się powtarzać...A pytanie, czy woli jechać z nimi czy ze mną jest chyba pytaniem retorycznym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2620 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuję dziewczyny
![]() ![]() Mój TŻ też beze mnie w zasadzie nie wychodzi. Chyba, że jakieś piwo z kolegami. Ale gdy jest mieszane towarzystwo, to odkąd nasz związek jest "na poważnie" ani razu nie było sytuacji, żeby mnie nie zabrał ![]() ![]() hoppi, gdy Twój tż zobaczy jaką ma wspaniałą dziewczynę, to choćby Jessica Alba przyszła go uściskać, on i tak będzie wolał Ciebie ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-07-08 o 18:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2621 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2622 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tyle że oni to są typowi podrywacze w takich klubach, pubach i jak mój tż tam jest to wiadomo, na początku przeżywałam ale teraz już luzik. Nie martwię się tak ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2623 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki dziewczyny, myślę, że będzie mi łatwiej teraz pozbyć się złych myśli i napływających fochów. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2624 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie, nie Parvanti, Red nie pisze w takim stylu. Nie denerwuj się. Ty wiesz najlepiej jaki jest twój Tż, na co może sobie pozwolić. Dobrze będzie ! Red nie miała raczej nic zlego na myśli. ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W takim razie nie wiem jakbym postapila...zabraniac mu szkoda ale tez pozwolic-bedzie ci troche przykro..nie wiem.. Cytat:
![]() Edytowane przez cuciola Czas edycji: 2010-07-08 o 18:32 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Spoko, tak myślałam, że przeoczyłaś. I nie rozpatruję tego w takich kategoriach bo nie przywykłam mu czegokolwiek zabraniać więc nie mam takiego dylematu. Edytowane przez Parvanti Czas edycji: 2010-07-08 o 18:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciebie chyba ruszyły już(w sumie się nie dziwię) posty wcześniejsze, które w podobnym tonie wyrażały się na temat takiego wyjazdu. Co do pogrubionego, to uważam, że masz całkowitą rację. Swego czasu inna zazdrośnica miała podobne poglądy, wyśmiewała te, które chciałyby najlepiej chodzić krok w krok za chłopakiem. Wiadome, że wolałabyś jechać z Tż ![]()
![]() Edytowane przez paprif Czas edycji: 2010-07-08 o 18:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2628 |
Zakorzenienie
|
Jadę na wakacje do Ustki ! !
![]() Co prawda z koleżanką ale wakacje będą ![]() Też mam nowy strój, właśnie dzisiaj mi przyszedł ![]() Pomyliłam się, to Ustka ![]()
____________ ,,To, co dziś jest rzeczywistością, wczoraj było nierealnym marzeniem '' ![]() Edytowane przez Honey_Girl Czas edycji: 2010-07-08 o 18:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2629 |
Zakorzenienie
|
Super, nigdy nie byłam we Władysławowie.
#2630 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2631 |
Zakorzenienie
|
Już poprawiłam do Ustki.
![]() We Władysławowie nie było miejsc. ![]() Dokładnie, trochę się opalę, schudnę przez wyjazdem Tż ... ![]()
#2632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2633 |
Zadomowienie
|
Wróciłam
![]() Spakowana, Tżta puściłam na siłownie, jeszcze mamy później jechać na szejka(spolszyłam trochę ![]() ![]() No i musimy się dobrze ,,pożegnać" ![]() Oddałam też laptopa na gwarancję, bo bardzo mi się przegrzewał. Akurat dwa tygodnie mnie nie będzie, to jak wrócę to może już go przyślą ![]() ![]() Nadrobię Was, bo Gwiazda i Pur lecą sobie w kulki, pewnie już się tak spiły ze szczęścia, że nawet nie ogarnęły żeby do nas napisać ![]()
![]() |
#2634 |
Zakorzenienie
|
Ja byłam tam kiedyś jak byłam malutka
![]() Ale się cieszę, że gdzieś wyjadę ![]()
#2635 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wytrzymasz bez TŻ i TŻ bez Ciebie 2 tygodnie? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2636 |
Zakorzenienie
|
O taki :
(ps. moja ulubiona modelka na allegro ![]()
#2637 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Chyba od tego jest forum, wymieniamy się poglądami, rozmawiamy o swoich związkach, zachowaniach swoich tżtów. To, że twój rozważa wyjazd ze znajomymi nie pozwala mi napisać, że mój by nie pojechał? Przecież nawet nie napisałam, że dla mnie to dziwne, czy nie rozumiem takiego zachowania, czy też ja bym była zła na Twoim miejscu ![]() Odnoszę wrażenie, że to drażliwy temat.... ![]() Wrzuć na luz, jakbyś poczytała trochę moje posty to byś zauważyła, że jestem przeciwna wszelkim konfliktom, zawiściom, intrygom. A i nigdy nie porównałabym, ze mój tż jest super a twój świnia ![]() A i nigdy nie twierdziłam, że wyznacznikiem dobrego, poważnego związku jest chodzenie za sobą krok w krok. To chore i nie wytrzymałabym czegoś takiego. I proszę mi tu bez bezpodstawnych zarzutów. Pap, dziękuję ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-07-08 o 19:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2638 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Spoko, paprif miała rację, że trochę się wkurzyłam po wcześniejszych odpowiedziach więc PRZEPRASZAM, nie chcę robić kłótni na forum. Tylko wkurza mnie, że ktoś nie doczyta a ocenia, bo nigdzie nie napisałam, że mój TŻ rozważa taki wyjazd, a wręcz przeciwnie. Moim problem była tylko zazdrość o tą koleżanką która by tam była w razie jakby pojechał, bo sama mam zamiar powiedzieć mu, że nie powinien tracić szansy wyjazdu przez to, że ja nie mogę z nim jechać. To byłoby przecież nie fair. Także wytłumaczyłam, przeprosiłam, mam nadzieję, że będzie ok już ![]() Edytowane przez Parvanti Czas edycji: 2010-07-08 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2639 |
Zadomowienie
|
Red, cieszę się, że w końcu jedziecie i jest w porządku
![]() Magda myślę, że nie masz się co przejmować, bo ten test nie był najfajniejszy ![]() Pur, Gwiazdeczka już naprawdę się odezwijcie, boo każda kciuki trzyma i cisza ![]() A ja się pakuję Drogie Panie ![]() Marcia mogłabym tą Weronika postanawia umrzeć? Jeśli to kłopot, to nie ![]() ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- Parvanti a co do tego wyjazdu, to Twój TŻ już mówił że chce pojechać? Czy narazie to była propozycja, o której usłyszałaś, ale nic konkretnego ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() On i tak codziennie pracuję, więc co ja bym miała robić ![]() ![]() A ja zobaczę sobie góry, w których byłam ostatnio w podstawówce, pewnie się trochę opalę, może schudnę po pieszych wycieczkach ![]() Całkiem pozytywnie jestem nastawiona do tego wyjazdu, i nie rozpaczam jakoś rozstania z Tżtem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:27.