|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Koziołkowe harce cz. X -JUBILEUSZOWA:)
Wchodzę a tu sam seks
Madzia ![]() obłędne kiecki a raczej ty w nich Piękny ten obraz!! właśnie wcinam obiad tortillę wypruta jestem dzisiaj totalnie...za to oczy wypoczęte bo zero komputera od rana
|
|
|
|
|
#1142 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziu masz boskie ciało
![]() Kode dobrze że chociaż oczy nie zmęczone Patuszko super że masz chociaż tyle sił u mnie dziś wiatr głowy urywał |
|
|
|
|
#1143 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1144 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik kiecki cudne - szczególnie ta w marynarskim stylu ze złotymi guzikami
|
|
|
|
|
#1145 |
|
Wtajemniczenie
|
zostawiłam telefon w sypialni zadzwonił i rozbudził mi Konrada, dopiero go uspałam no i chyba już sama też pójdę bo normalnie
|
|
|
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Dopiero mam troche czasu- narszcie leze juz w łózeczku, synek śpi ![]() Madzik za zakupy, pieknie wygladaja te sukienki na Tobie. Potwierdzam słowa dziewczyn figura boska![]() Karoo nie martw sie, we wrzesniu napewno zdasz ![]() Kode tortilla ![]() Ja czuje sie dzis znacznie lepiej. Sebus dał mi dzisiaj pospac do 8 rano
|
|
#1147 | |
|
Zakorzenienie
|
Już
![]() W sumie ja też wiedziałam, że prędzej czy później to przeczytam ![]() Cytat:
Tak jak dziewczyny piszą - masz boskie ciało a ładnemu we wszystkim ładnie W tych kieckach wyglądasz obłędnie Buciki też w sam raz - takie naprawdę Twoje ![]() Obraz będzie Wam super pasował do mieszkania |
|
|
|
|
|
#1148 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
chcialabym byc zadowolona ze swojej figury ![]() Cytat:
i wiadomo,ze to jeszcze nie koniec... ![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
|
#1149 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu - właśnie sprawiłaś, że znowu zaczęłam myśleć o pewnym aspekcie zazdrości. Masz wspaniałe ciało, fantastyczną figurę, nogi do nieba. Zazdroszczę. Szczerze podziwiam, ale zazdroszczę. I czy to coś złego? Bo przecież ogólnie zazdrość jest zła. A ja bym chciała być kiedyś taka jak Ty, w sensie - ładna. Broń Boże, nie mam myśli typu, "ona na pewno sztuczna", albo że wmawiam, że tak nie jest. Patrzenie na Ciebie to sama przyjemność
Więc czy zazdrość, która jest "dobra" nadal jest zazdrością? Czy jest to coś innego, ale nie mamy na to słowa?Bo skoro Ci zazdroszczę, to "chciałabym być taka jak Ty". To chyba jednak jest złe... Bo gdy mówi się "zazdroszczę Ci takiego fajnego chłopaka", to czujesz żal, że Twój nie jest taki, czyli romantyczny (lub inny), a chciałabyś. Ale kochasz go nadal niezmiennie (mam nadzieję), i czy wtedy to też zazdrość, która jest niepożądanym uczuciem?Rozumiecie mnie? Madziu - masz boskie, wspaniałe ciało, jesteś ładna, inteligentna, sympatyczna. Jesteś cudowną dziewczyną!
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
należę się ![]() cześć |
|
|
|
|
|
#1151 |
|
AGA :)
|
Madzik wooow! ale jesteś zgrabna! Fanstatyczne ciało!!! Nic tylko podziwiać!
Sukienki bardzo ładne, ale meeega krótkie te botki też fantastyczne! i obraz! super, napewno będzie się świetnie prezentował! dzien dobry byłam na pobraniu krwi, aj nie lubię tego :/
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
Madziuu super zakupy!!!! wszystko mi się podoba!!!!
![]() I jakie nóżki mmmmm
|
|
#1153 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Kaarooo dopóki twoja zazdrość nie jest destrukcyjna ani dla kogoś podziwianego ani dla Ciebie bo przez to uczucie się zadręczasz to chyba nie jest to takie złe. Ja mogę powiedzieć że często oglądając ładne dziewczyny a między koziołkami jest pare takich Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1154 |
|
AGA :)
|
co do zazdrości to zgadzaam się z Alicją
Często jest to także zazdrośc motywująca Np. w pracy mamy taką dziewczynę, która jest bardzo zgrabna, zawsze pięknie wygląda- nie wulgarnie czy wyzywająco - klasycznie i elegancko. Bardzo lubię na nią patrzeć bo to naprawdę przyjemny widok I też dbam o siebie bardziej bo chciałabym żeby też o mnie kiedyś ktoś pomyślał że ładnie wyglądam (nawet jeśli to będzie tata lub mama ) Alu nic nie dobrego, konczy mi sie staż i będę miała przedłużenie na jakąś inną formę więc potrzebuję tych badań. Choc mam podobite na 3 lata :/
|
|
|
#1155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ja naprawde wypracowalam wielkimi silami![]() i dlatego sama nie uwazam,ze zazdrosc to cos zlego. Bo zazdrosc,ktora powoduje ze robimy cos dla siebie (oczywiscie nie robiac tez krzywdy nikomu innemu ) jak dla mnie jest jak najbardziej pozytywna![]() Jeszcze raz dziekuje ![]() Cytat:
co ja teraz zrobie? ![]() Cytat:
![]() Zaraz Wam wrzuce klika zdjec- w sumie same drobiazgi,ale kupilam sobie szampon i odzywke w opakowaniach 1litrowych i rece mi odpadaly ale za to kupilam piekny komplet bielziny |
|||
|
|
|
|
#1156 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wiem, mimo wszystko słowo "zazdrość" źle się może kojarzyć. Ja atsram się by osoba, którą podziwiam (o, to lepsze słowo) odczuła sam podziw, i.. nie, inaczej.. ehh brak mi słów.
Ja dzisiaj umieram.
|
|
#1157 |
|
Zakorzenienie
|
karoo owszem slowo zazdrosc moze kojarzyc sie zle,ale o ile nie powoduje ona nic zlego to sama w sobie nie jest zla
![]() no to: portfel krowka ![]() nie moglam mu sie oprzec ![]() sukienka z primarka widzialam w niej diewczyne na szafiarkach i padlam z wrazenia,a teraz ja tez ja mamdrugi portfel ten jest z primarka![]() no i komplecik ![]() szkoda tylko,ze dol byl tylko taki... ale nie narzekam
|
|
|
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
Superaśnie.
Małż właśnie stracił pracę...
|
|
#1159 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry!!
madziu wszystkie zakupy są powalające w sukienkach i butach wyglądasz mega seksownie bielizna jest w bardzo modnym kolorze słodki ten portfel w krówkę ![]() chciałabym być taka odważna w stroju jak TY kaaroo jeśli zazdrość pozytywnie motywuje do tego by bardziej o siebie dbać to nie ma w tym nic złego Patucho jak górskie wojaże?? pogoda się nam poprawiła u mnie znowu smaży kode mnie także od patrzenia w monitor non stop oczy bolą ![]() EDIT : kaaroo współczuję to nieodwracalne??
Edytowane przez blush Czas edycji: 2010-07-08 o 19:31 |
|
|
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
karo kurde to juz pewna informacja?
![]() Cytat:
![]() upatrzylam sobie sukienke w new looku siostra na mnie krzyczy,ze jej nie wzielam juz teraz ale jutro zdaje sie ze sie po nia przejde![]() moze znajde na stronie to Wam pokaze
|
|
|
|
|
|
#1161 |
|
Zakorzenienie
|
karoo przykro mi
co teraz? jak to się stało? straszne są takie rzeczy ![]() Madziu świetne zakupy a portfel krówka słodziutki ![]() bielizna piękna a w sukience to nam się pokaż bo na tobie na pewno wygląda lepiej niż na podłodze
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia TY LASKO
obłędnie we wszystkim wyglądasz - jestem Twoją fanką ![]() Karo przykro mi bardzo ![]() dzień pełen wrażeń za nami - cudna wycieczka 25 km , a od soboty rower
|
|
#1163 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór!
Karoo ale smutna wiadomość...współczuje:cm ok:bo Ty chyba nie pracujesz?Straszne... Madzia piekna z Ciebie kobieta zakupy sliczne![]() Patucha super, ze wycieczka sie udała ![]() A u mnie leje...
|
|
#1164 | |
|
Wtajemniczenie
|
Kaarooo wspominałaś że mąż dziwnie sie zachowywał to ma z tym związek?współczuję
![]() Madzia szaleje Blush czemu brakuje Ci odwagi?niech Ci jej mąż doda i ode mnie też troszkę masz ![]() Blonde już wolne? Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O matko jak to się stalo!! Współczuję ![]() Wlasnie skończylam sprzatac kuchnie -- wygląda doskonale (że tak nieskromnie powiem). |
|
|
|
|
|
#1166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- mąz jeszcze jutro do pracy i 4 dni wolne
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, na szczęście, okazało się, że stracił "dodatkową" robotę na popołudnia. Kiedy mieli dużo roboty, to był zapierdziel na akord, a że Łukasz rano do roboty, to nie zawsze się wyrabiał. Teraz ten gościu stwierdził, że on wymaga żeby tam pracować po 8h dziennie, od 15 do 23, i że Łukasz sobie niby nie radzi :/ Głupie podejście, dowiedział się dzisiaj o tym w dość niesympatyczny sposób. Tylko szkoda, że mnie nie poinformował, że o tą drugą robotę chodzi, bo zaczęłam panikować.
Czyli nie jest tak źle, chociaż dobrze nie jest.
|
|
#1168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć. Piątek! |
|
|
|
|
|
#1169 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co w tym wszystkim jest najlepsze? Że robotę znalazłam ja (dodatkową, jak robiłam w OKE), tylko ze względu na moją sesję małż zaczął tam chodzić, ale umowa i wszystko inne było na mnie. I teraz jej nie ma, a wydawała się uczciwą firmą, na początku mówili, spoko, pracujecie od 16, 17 do 22, chyba że wyrobicie się z normą. Łukasz wyrabiał się z normą w dwie godziny, pracując sumiennie i przebijał starszych stażem pracowników. I co? Wyrobił się, przestał być potrzebny (zwolnili też innych) i poleciał. Ale de facto robotę straciłam jakby ja...
Boże... a dzisiaj poproszę o kciuki, bo ma egzamin z kursu operatora wózków widłowych. Niech mu się uda. Jak go przepytywałam to umiał Ale dodatkowe szczęście nie zaszkodzi
|
|
#1170 |
|
Zakorzenienie
|
Karo no to
jak umie to zda
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:13.

za zakupy, pieknie wygladaja te sukienki na Tobie. Potwierdzam słowa dziewczyn figura boska

Bo gdy mówi się "zazdroszczę Ci takiego fajnego chłopaka", to czujesz żal, że Twój nie jest taki, czyli romantyczny (lub inny), a chciałabyś. Ale kochasz go nadal niezmiennie (mam nadzieję), i czy wtedy to też zazdrość, która jest niepożądanym uczuciem?

siostra na mnie krzyczy,ze jej nie wzielam juz teraz

i ode mnie też troszkę masz
jak umie to zda