|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.
W imieniu moim i Pur, bardzo, bardzo dziękuję Wam Dziewczyny za trzymanie kciuków
![]() Nadrabiałam Was, dlatego Madejku nie pochwaliłam się od razu ![]() ![]() Obroniłyśmy się oczywiście na 5 ![]() Ja wolna byłam już przed 11, Pur dopiero po 14. Dałyśmy radę jednym słowem ![]() Po obronie poszłyśmy małą grupką na piwko i drinki, niestety imprezy nie było, bo chętnych brak, każda w swoją stronę szła. Purek jest teraz ze swoim M. ![]() Ja jechałam do domku, bo musiałam się pakować. Przy okazji, że tu jestem, chcę się z Wami pożegnać... ALE TYLKO NA 6 DNI ![]() ![]() ![]() ![]() Jadę do Łeby z moim TŻtem, na zasłużone wakacje ![]() Być może jak wrócę tutaj będzie już nowa część, wariatki ![]() Nadrobiłam Was pobieżnie, wyczytałam, że Mandy ma bana... Niedługo wszystkie za coś dostaną i kto tu będzie pisał? ![]() JESZCZE RAZ DZIĘKUJEMY! |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Swoją drogą, niezłą karierę zrobiła na all ![]() Gwiazdko, Pur GRATULACJE dziewczynki ![]() ![]() ![]() Mam tylko pytanko do ciebie..macie zarezerwowaną kwatere czy jedziecie w ciemno? ![]()
![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2010-07-08 o 20:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 |
Zakorzenienie
|
#2674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A akurat z matmy mialam full... Wiec gdyby bylo jej wiecej mialabym wiecej pkt ![]() ![]() ![]() a ty jaka szkola? Nie dostalam zaproszenia powiedzialam ze pojechalabym ![]() ![]() Czy mi na nim zalezy? Tak. Zalezy mi na nim jako przyjacielu. Jest swietny. Moge mu ufac, wygadac sie zawsze i trzezwym okiem spojrzy. On ma przy mnie to samo. Martwie sie o niego on o mnie. Taka przyjazn na wyzszych zasadach troche ![]() Dowiedzialam sie co mial zrobic na nasza rocznice ![]() Z racji ze mial juz miec prawko zabral by mnie na jakas kolacje do Rzeszowa ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ... juz tak jakby mi smutno sie zrobiło ![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ojj tak ! Wszędzie jej pełno ![]()
![]() |
#2677 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i udanych wakacji. ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zakorzenienie
|
Gwiaździna i Pur GRATULACJE
![]() ![]() ![]() ![]() Gwiazda baw się dobrze i wypoczywaj. Purek pewnie już się dobrze bawi ![]() ![]()
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Jedziemy w ciemno, gdziekolwiek dzwoniliśmy, tam zajęte. Spakowaliśmy namiot, przejdziemy się czy gdzieś są wolne pokoje, jak nie to mamy zabezpieczenie i sru pod namiot ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swiete oburzenie. Cytat:
![]() Nie wiem czy moi rodzice beda szczesliwi jak sie dowiedza, ze ide na nowy kierunek, zupelnie inny niz dotychczas. Szczegolnie, ze we wrzesniu zamierzam ukonczyc polonistyke, a tu nagle im z jakas administracja wylatuje ![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
mi tez
![]() GRATULACJE ![]() ![]() Cytat:
Albo 3.30 telefon 'Madzia wyjedz po mnie..' (akcja z wesela) pojechalam po niego, przenocowal u mnie. 1,2 w nocy telefony badz przychodzenie do siebie. Wczoraj przyszedl kolo 23 bo mu sie nudzilo w domu poopowiadal co u niego i o 2 wyszedl do domu. ![]() Klocimy sie, znamy sie na wylot zalezy nam. Potrafimy sie poklocic a za pol godziny telefon 'wyjdz prosze musimy porozmawiac' ![]() Albo kolejny przyklad.. Ja wyjezdam na 2 tyg, jego kolezanka tez. I stwierdzil ze on to chyba padnie z nudow jak zadnej z nas nie bedzie ![]() ![]() oj.. przepraszam rozpisalam sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Udanych wakacji, ja kocham Łebę ![]() ![]()
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Gwiazdko, gratuluje Ci z calego serca
![]() A mi tesciowa zafundowala 2 sliczne tuniki ![]() ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2010-07-08 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 |
Zakorzenienie
|
Ja też gratuluję dziewczyny !
![]() ![]()
#2685 |
Zakorzenienie
|
Wiedziałam, że łezka Ci się w oku zakręci, tylko nie płacz za dużo w nocy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O to fajną Teściówkę masz ![]() Ja też na szczęście mam miłą mamę Tż ![]() Też dużo razy byłyśmy na wspólnych zakupach, nawet raz na targach Rossmanna ![]() ![]() A wiem, że to rzadko się zdarza niestety.. ![]()
![]() |
#2687 |
Zakorzenienie
|
Moje Drogie.
Pamiętacie, że podczas wyrzucania (jak to brzydko brzmi) Madame z klubu, pisałyśmy również o tym, że jeśli do nas wróci, będzie nadal pisała, zmieni swoje postępowanie, to rozważymy sprawę jej ponownego przyjęcia. Madame, wyraziła chęć, by znowu do nas dołączyć. Pisze do Was na ogólnym, bo chcę, by członkinie klubu, wyraziły swoje zdanie na ten temat, tak by Madame miała do nich wgląd (a nie poprzez przesyłanie jej postów poprzez kogoś na PW). Jeśli chodzi o mnie, Madame, mój głos masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2690 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Będę wypoczywać i korzystać ![]() Dziekuję ! ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() Dzięki kochana! Ja też kocham Łebę, ma swój niepowtarzalny klimat. ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
![]() Kochana teściówka ![]() Aż zazdroszcze ![]() Wstaw zdjęcia i się pochwal ![]() Teraz za każdym razem będziesz musiała je ubierać, jak pojedziesz do TŻta, by mamuni pokazać, że chodzi :P ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- NIE BĘDĘ KAŻDEJ Z OSOBNA DZIĘKOWAĆ! Dziekuję Wszystkim Wam, mua mua mua ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2692 | |
Zakorzenienie
|
EDIT: cos mi sie 2 razy wkleilo, nie wiem czemu...
EDIT2: kurcze no a jednak nie wkleilo sie 2 razy i musze jeszcze raz to napisac Cytat:
naprawde chcialabym kiedys poznac te wyznaczniki zdrowego zwiazku, ciekawe czy jakis uczony je jasno okreslil a co to nie wywyzszanie jak ktos mowi, ze jego zwiazek jest zdrowszy ( i nie mam tu na mysli Ciebie nafi, zeby nie bylo, ani nie mam na mysli nikogo konkretnego ![]() dziewczynki gratuluje ![]()
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-07-08 o 21:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
pur i gwiazda gratuluje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zakorzenienie
|
moj glos rowniez ma Madame
![]()
#2695 |
Zadomowienie
|
Purek i Gwiazdka gratulacje!!!
![]() wiedziałyście z kogo przykład brać ![]() Mój głos Madame także ma ![]() Ja już się z Wami żegnam dziewczynki ![]() Wracam za dwa tygodnie, będę tęsknić ![]() Trzymajcie kciuki, żeby dzieciaki mnie nie wymęczyły i były grzeczne ![]() Paaaaa ![]()
#2696 | |
Zakorzenienie
|
No co taka cisza ?
![]() Rzucajcie tematami ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
My już tęsknimy ![]() Ps. Ale będziesz miała nadrabiania ![]()
![]() |
#2697 |
Zakorzenienie
|
Koszka bedziemy tesknic, milej pracy i wracaj szybko
![]()
#2698 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zadomowienie
|
Spóźni się łajza jak zwykle
![]() Ale za to jeszcze troszkę z Wami posiedzę, chociaż ten komputer już mi tak działa na nerwy, że nie wiem. Opóźniony jest strasznie, brakuje mi do niego cierpliwości ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki, mam nadzieję, że szybko minie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.