|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dior, Chanel, EL, HR, Guerlain, Sisley
![]() Mam 02 oczywiście, generalnie mi pasi, już drugą flachę mam, tę otworzyłam w maju. Ostatnio zdradzam go z kanebiakiem Edytowane przez asia3000 Czas edycji: 2010-07-08 o 22:31 |
|
|
|
|
#62 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
|
#64 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
To była na dzisiaj krótka piłka
Aaa nie powiedziałas jaki numer masz Extreme i ile % zużycia i od kiedy go masz
|
|
#65 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
|
#67 |
|
Zadomowienie
|
Głównie tak jak pisałam teraz tylko kanebo, więc guerlain by leżał bidulek nieużywany, ale tak jak pisałam jeszcze podumam, bo czuję, że na jesieni znowu pójdę w jego łaski. Corii przelaciałam wątek guerlainowy i coś pisałaś, że guerlainki Ci nie podchodzą jednak....hm ja już nic nie kumam , nie pasują i chcesz
|
|
|
|
|
#68 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nie pasuje mi gold - za treściwy, extreme jest ok, dzisiaj nie dałam kremu pod niego i sie pieknie trzymał cały dzień, zmatowiony Les Voilettes
|
|
|
#69 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, a i cienie fiolety też miodzio
|
|
|
|
|
|
#70 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A widzisz, bede miala na zbyciu nowy róż Guerlaina nr 07 Cherry Blossom. Znaczy mazialm go 2 razy tylko, a kupilam ponad tydzien temu. Jednak nie umiem uzywac rozy i nie moge sie do nich przyzwyczaic, wiec obejde sie bez rozy.
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-07-08 o 23:17 |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może ten akurat nie dla Ciebie, ja mam swój ulubiony chanelowy, szukałam idealnego różu chyba ze 2 lata, więc Corii wszystko przed Tobą
|
|
|
|
|
|
#72 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ale ja w sumie nie lubie rozy. Diorowskiego użyłam moze z 8 razy, przed nim nie miałam zadnego innego. Dla mnie róż, to rzecz nie niezzbedna, mozna miec, ale niekoniecznie. Ale oczywiście nigdy nie mówie nigdy
|
|
|
#73 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) chanelka 96 caprice , może on też się sprawdzi u Ciebie
|
|
|
|
|
|
#74 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Nie daja mi zadowolenia. Jak kupię podkłąd, cienie, itp, to się ciesze z ich używania, a z różu jakoś nie.Moze jakbym była w MAC-u to ewentualnie też pomacam jego róże, ale ta myśl wcale mnie nie kręci
|
|
|
#75 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No to pomaziałam dziś extreme i jednak wolę oddać cienie, bo czuję, że podkład na jesieni wezmę w obroty. Co Ty na to ?
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
oki
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
Corii - zainteresował mnie puder w kompakcie EL
Nie wiem, czy byłabyś skłonna oddać go za Pastelki?Czy mogłabyś mi opisać odcień?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#78 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Trudno opisać odcień, w sumie on jest do takiego normalnego koloru buzi. Taki beżowawy. Może ja bym Ci jutro rano w świetle dziennym zrobiła swatche na ręce? Bo teraz już ciemnawo i aparat nie zeżre kolorek
|
|
|
#79 |
|
Zakorzenienie
|
Corii byłabym wdzięczna za zdjęcia
Niestety z wysokopółkowych kosmetyków mam tylko podkład Clinique Superfit nr.17 Cream ( jasny- acz nie porcelanowy, w tonacji beżowo-żółtawej. Służę odlewką). Mam próbki perfum: Alien EDT, Fascinating Night - Ferragamo, Moschino -Funny. Wszystkie to próbki firmowe, użyte 1-2 razy. Próbkę kremu Refirmica Elixine Iwostinu. Służę także odlewkami perfum: Apparition Ungaro, Samsary EDP. Kolorówki używam głównie z Inglota ostatnio, albo minerałków. No chyba, że jesteś zainteresowana minerałami - mam sample podkładów, cienie i róże też się znajdą
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#80 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
To jutro rano postaram się zrobić i wkleić tutaj w wątku swatche kolorku na ręcę, Jakbym nie zdązyła , to wieczorkiem (bo być może jutro mnie nie będzie cały dzień).Tak sobie myślę, że może na odleweczkę jakiś ciekawych perfumek bym była chętna. Tyle piszecie na SB o niszowcach, a ja w życiu nic niszowego nie miałam, masz coś takowego może?
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-07-11 o 21:48 |
|
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proszę grymasić i wybierać
|
|
|
|
|
#82 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Więc tak, może wyślę Ci Double Wear za odsypkę li tylko pasteli na moją małą niekorzyść tak po barowej znajomości? Hmm, Madziczko?
|
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczaki nie chcę, żebyś na tym wyszła na minus. Jeśli tylko chcesz powysyłam ci te wszystkie próbki, o których pisałam wyżej. No problemo
|
|
|
|
|
#84 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
Poza tym, może będziesz miała okazję rewanżu kiedy indziej
|
|
|
#85 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz podeślę adres
|
|
|
|
|
#86 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
|
|
#87 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
DOKŁADKA
Guerlain - blush eclat, nr 07 Cherry Blossom - użyty 2 razy, jakoś nie mam szczęścia i zamiłowania do róży
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2010-07-20 o 08:01 |
|
|
|
|
#89 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Wszystko jest
![]() Proponuje jutro wysyłkę Puderos za cienios
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

no to Helenka bedzie za to, albo za extreme
w #61, a użyłam 4 razy, jutro będzie 5

Nie wiem, czy byłabyś skłonna oddać go za Pastelki?
Kurczaki nie chcę, żebyś na tym wyszła na minus. Jeśli tylko chcesz powysyłam ci te wszystkie próbki, o których pisałam wyżej. No problemo