Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-08, 20:58   #2041
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
I hope so
No ba, ja to wiem.
Stary 2010-07-08, 21:01   #2042
kochak
Rozeznanie

WIdzę że u większości z Was dolina... dołączam do grona... byłam na zakupach... nic nie kupiłam... chcialam jakis fajny strój kąpielowy ale na brak cyckow nic nie było... żenada... nawet w najbardziej wypychane musialabym dopchac cuś jeszcze,,, wracałam pol godz do domu tramwajem i myslałam ze szlag mnie trafi,,, znowu do pustego mieszkania, pustych mysli... wczoraj nazarłam sie ciastek, ale dzis juz grzecznie... Czarownica zdrowiej!!!! nie łamać się prosze,,, ja oglądam vive i inne bzdury... ehhh// Adrijah glówka do góry !!!!!!!!!!!
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 21:12   #2043
Emilia 25
404 Not Found

A ja dziś zrobiłam porządki w szafie. Wywaliłam z 5 worków ze starymi ciuchami (za dużymi ) i innymi śmieciami. Poza tym znalazłam:
- spodnie (jeszcze z metką rozm. 38 - pasują świetnie).
- 100 zł. zapewne na czarną godzinę (ale w szafie? )
- paszport (i do tego jeszcze ważny!! )
- mnóstwo pasków

Także polecam porządki w szafie, można znaleźć sporo skarbów i pozbyć się rupieci.
Stary 2010-07-08, 21:23   #2044
reniaczek4
Raczkowanie

Emilka 25 , juz tak dużo schudłaś , moze nam napiszesz z ilu startowałaś i ile teraz wazysz?oczywiście jeśli mozesz, ja swoją starą wage utrzymywałam w tajemnicya teraz nawet przy swoim ukochanym wchodzę na wage na której widze pię kne cyferki 68
reniaczek4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 21:34   #2045
Katia25
Wtajemniczenie

omg 10 stron do nadrobienia...

u mnie dzis wzrost i to dosc spory ,ale skapnelam sie ze okres mi sie zbliza wiec mam nadzieje ze to tego przyczyna...

Wszystkim ktore zaliczyly spadeczki GRATKI!
a tym co maja zastoje lub wzrosty jak ja mowie 3majcie sie laski bo patrzcie na Sonie jaka lacha i my takie bedziemy!!!
Stary 2010-07-08, 21:36   #2046
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez reniaczek4 Pokaż wiadomość
Emilka 25 , juz tak dużo schudłaś , moze nam napiszesz z ilu startowałaś i ile teraz wazysz?oczywiście jeśli mozesz, ja swoją starą wage utrzymywałam w tajemnicya teraz nawet przy swoim ukochanym wchodzę na wage na której widze pię kne cyferki 68
Niedługo zdam raport, a może nawet i zdjęcia wrzucę.
Stary 2010-07-08, 21:47   #2047
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
A ja dziś zrobiłam porządki w szafie. Wywaliłam z 5 worków ze starymi ciuchami (za dużymi ) i innymi śmieciami. Poza tym znalazłam:
- mnóstwo pasków

Także polecam porządki w szafie, można znaleźć sporo skarbów i pozbyć się rupieci.
to ja chce znalezc w swojej szafie 100zl:P a tak na powaznie tez wyrzucilam sporo nie modnych i za duzych ubrań ale zyskalam na koszulkach bez rekawków i to mnie cieszy
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 21:49   #2048
Maricken
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Maricken

Kurde dieta.pl nie działa i nie mogę policzyć w swoim pamiętniczku ile dziś pochłonęłam bo wiem że duuuużo. Samego twarogu zjadłam dziś dobre 500g, za jednym zamachem 3 jaja na twardo, placki dukanowe ze 3-4 wieśniaki, 2 serki homo, kawałek wędzonego łososia, 3 filety z miruny no masakra...dobrze, że jutro już PW - TŻ ugotował mi młodą kapustkę z pieczarkami i cebulą to będę ze 3 dni to wsuwać

Tak się zastanawiam czy aby te aromaty ze smartcoffee nie wzmagają apetytu czy jak? Są boskie i nie mogę się powstrzymać od dodawania ich do wieśniaków ale bardzo wydajne, jedna kropla wystarcza i jest cudnie

Jutro spodziewam się kolejnego wzrostu w związku z ilością żarcia jakie pochłonęłam i brakiem porcelany od poniedziałku. Nosz nosz...
Stary 2010-07-08, 21:54   #2049
lesia27
Zadomowienie

GG do lesia27

Cytat:
Niedługo zdam raport, a może nawet i zdjęcia wrzucę.
wlasnie własnie zdjecia juz dawno były obiecane i jakos ich nie widze
ja niestety nie moge dodawac zdjec... cos mi sie spiep@$#%^#^
-14,4 kg
będzie: 58kg moze 56kg ... zobaczę w "praniu"

"8 sesja" na VACU aktiv
"pierwsze kręcenia Hula Hop Anion"
lesia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 21:54   #2050
JulietteCapulette
Raczkowanie

Dziewczyny a jakie wieśniaki najbardziej przypadły Wam do gustu?
Ja jem na razie jeden i mi się znudził, jakie polecacie?
JulietteCapulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 21:54   #2051
Konczita
Zakorzenienie

staram się nadrobić ale ciężko idzie
ja zaliczam dzień 4 do hmmm udanych ale chyba przesadziłam z kiełbaskami cielęcymi buuuu normalnie byłam stale głodna i podjadałam to ti to tam .. zła na siebie jestem

Cytat:
Napisane przez Iwok Pokaż wiadomość
Witajcie!
Pozwolicie, że się przyłączę?
Czytam Was już od dłuższego czasu ale wrodzona nieśmiałość nie pozwoliła mi się przełamać, żeby napisać - dzisiaj ją zwalczyłam

Wystartowałam 25.06. Teścik oczywiście zrobiony, książka przeczytana. Na razie jakoś leci - znaczy spada - oby tak dalej.

Gratuluję wszystkim spadków!!

witaj i trzymam kciuki za spadek .. oby szybko poszło

Cytat:
Napisane przez czarownica3006 Pokaż wiadomość
wlasnie zgrałam zdjęcia z telefonu i pochwale Wam sie moim sniadankiem na PW z przedwczoraj iiiiii moimi włochatymi córeczkami hihi jak ich nie kochac?

o mamusiu jakie pyszności ... jeszcze tylko pare dni i też będę się objadać warzywkami - mniam !
zdrówka życzę

a ja dzisiaj maszerowałam to tu to tam, pojechałam z psiółą do restauracji gdzie za 2 miesiące mają wesele a tam remont i klimat który nas powalił z nóg poszedł się ... parasolić .... nie wiem czy ludzie nie zdają sobie sprawy z tego że kliencie przywiązują uwagę do wyglądu, klimatu itp ... sala weselna miała klimat a teraz nowoczesne muzeum .. dobrze że to nie ja jestem na jej miejscu bo chyba bym ich tam wrrrrr
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 21:55   #2052
JulietteCapulette
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maricken Pokaż wiadomość
Kurde dieta.pl nie działa i nie mogę policzyć w swoim pamiętniczku ile dziś pochłonęłam bo wiem że duuuużo. Samego twarogu zjadłam dziś dobre 500g, za jednym zamachem 3 jaja na twardo, placki dukanowe ze 3-4 wieśniaki, 2 serki homo, kawałek wędzonego łososia, 3 filety z miruny no masakra...dobrze, że jutro już PW - TŻ ugotował mi młodą kapustkę z pieczarkami i cebulą to będę ze 3 dni to wsuwać

Tak się zastanawiam czy aby te aromaty ze smartcoffee nie wzmagają apetytu czy jak? Są boskie i nie mogę się powstrzymać od dodawania ich do wieśniaków ale bardzo wydajne, jedna kropla wystarcza i jest cudnie

Jutro spodziewam się kolejnego wzrostu w związku z ilością żarcia jakie pochłonęłam i brakiem porcelany od poniedziałku. Nosz nosz...
Gdyby tyle zjadła to u mnie byłby duuuży spadek... nie przejmuj się ja staram się jeść tyle co Ty dziś, bo im więcej jem tym większe mam spadki
Stary 2010-07-08, 21:56   #2053
iBlair
Przyczajenie

Hej dziewczyny mam pytanie. Mam nadzieję, że mogę liczyć na odpowiedź :P a kieruje je już do zaprawionych dukanek. Szukałam w tematach ale jak dotąd nie znalazłam konkretnej odpowiedzi. Wiem, że Dukan dopuszcza tłustsze ryby w jadłospisie na pierwszej fazie, mimo to nie jestem przekonana do wędzonej makreli. Czy nie jest ona przypadkiem za tłusta i za słona jak na pierwszą fazę? W końcu sól zatrzymuje wodę w organizmie a na I fazie trzeba się jej pozbyć. A i chciałabym wiedzieć czy to, że jem serki z odrobiną cebulki i szczypiorku znacznie pogorszy moje wyniki na I fazie. Proszę o konkretną odpowiedź. Dziękuję

iBlair jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 21:58   #2054
sonia26
Raczkowanie

GG do sonia26

Cytat:
Napisane przez Katia25 Pokaż wiadomość
omg 10 stron do nadrobienia...

u mnie dzis wzrost i to dosc spory ,ale skapnelam sie ze okres mi sie zbliza wiec mam nadzieje ze to tego przyczyna...

Wszystkim ktore zaliczyly spadeczki GRATKI!
a tym co maja zastoje lub wzrosty jak ja mowie 3majcie sie laski bo patrzcie na Sonie jaka lacha i my takie bedziemy!!!
Haha, ja siebie samej nie motywuję tymi zdjeciami Mam zastój od ponad tygodnia...........nic nie rusza zostało 2 kilo a idzie jak po gródzie! Wujek Dukan mi wyliczył, że do końca lipca zejde do 55 ale szczerze wątpie. Dziś zrobiłam sobie dzień jajeczny wg Twinplus, 3 jajka do placków, 3 jajka na twardo, 3 jajka - jajecznica wiesniak, twaróg, twarożek domowy. Moze jutro coś spadnie
Adrijah nie łam sie, olej go na jakiś czas, niech się stara co by wszystko naprawić
Achika nie grzesz, spokojnego urlopu
Wszystkim gratuję dzisiejszych spadków a tym co mają zastój życzę cierpliwości
11.08.2010 55 kg 100 dni -12 kg
23.01.2011 III Faza 62 [B]

pas 92/72 -20 cm, biust 93/83 -10 cm, pod biustem 80/73 -7 cm, udo 60/54 -6 cm
sonia26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 22:00   #2055
twinsplus1
Zadomowienie

GG do twinsplus1

Cytat:
- mnóstwo pasków

no patrz a ja dzis tez we wszystkich szafach rylam, wywalilam 2 waorki ciuchow kasy zadnej nie znalazlam ale przynajmniej porzadek mam

wzrost: 174 cm
79-78-77-76-75-74-73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60-59-58

Nothing is Impossible to a willing mind
twinsplus1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 22:02   #2056
JulietteCapulette
Raczkowanie

Ja robiłam porządek w szafie z tydzień temu i też 2 wory ciuchów do opieki zaniosłam (po co mam wyrzucać jak mogę dać biednym )
No to jak z tymi wieśniakami ?
Stary 2010-07-08, 22:04   #2057
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
- mnóstwo pasków

to jutro i ja zrobię sprzątanie liczę na spodnie które będą pasowały i te 100 zł przydadzą się
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 22:05   #2058
Maricken
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jakie wieśniaki najbardziej przypadły Wam do gustu?
Ja jem na razie jeden i mi się znudził, jakie polecacie?
Ja wypróbowałam następujące:
Piątnica - taki standardowy - bardzo dobry
Krasnystaw - najbardziej słony w smaku - dla mnie najlepszy
Mlekovita (ponoć nowość) - wygląda na to że ma najbardziej tłustą tą śmietankę - dobry ale chyba najdroższy
Łowicz - jest ok, brak znaków szczególnych - tańszy niż Piątnica a porównywalny w smaku

Cytat:
Napisane przez JulietteCapulette Pokaż wiadomość
Gdyby tyle zjadła to u mnie byłby duuuży spadek... nie przejmuj się ja staram się jeść tyle co Ty dziś, bo im więcej jem tym większe mam spadki
No ja mam nadzieję, że to tak zadziała... na wsi jadłam jak świnka przyznam szczerze i po weekendzie zaliczyłam spadek 0,7kg i co ciekawe nie ćwiczyłam przez dwa dni ani trochę, wręcz wylegiwałam się na słońcu...
Stary 2010-07-08, 22:12   #2059
reniaczek4
Raczkowanie

zdjęcia odchudzonych dukanek to coś co tygryski lubią oglądać najbardziej a więc Emilka czekamy......

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:10 ----------

ach ,w kauflandzie są twarogi Łowicz mają ponad 20 g białka , wegli coś 3albo4 gramy
reniaczek4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 22:42   #2060
kataluna
Rozeznanie

Witam wieczorowa pora!

Witam tez nowych towarzyszy doli i niedoli

Moj zakichany wzrost po ostatnim weekendzie nie chce spasc! Troche wina @ ale ostatnio az tak strasznie sie nie dzialo w moim organizmie. A teraz jakas masakra. A czuje sie jakby mnie walec rozjechal.

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
Mam kryzys po ostatnim wybryku TŻa zwątpiłam we wszystko... także w dietę... ogólnie posypał mi się cały system wartości i wkradło załamanie. waga mi w ogóle nie spada, dzisiaj nawet o 0,5kg wzrosła mimo protein i niegrzeszenia mam coraz większą ochotę rzucić to w cholerę, chociaż jestem w połowie drogi do swojej wymarzonej wagi. Mam straszną ochotę na wszystko co jest zakazane, trudno mi się trzymać zasad.. może to też trochę wina okresu. Im bardziej waga idzie ku górze, tym bardziej mam ochotę zgrzeszyć. To idiotyczne
Wspolczuje Ci i rozumiem. Wczoraj omawialismy temat bucow, normalnych i tego czy warto sie zameczac z jakims kretynem jesli jestesmy takie piekne, madre i tak ladnie chudniemy. A i jeszcze ze rany bola, nie pozwalaja o sobie zapomniec i zostaje skrzywienie na cale zycie. Wez pod lupe tego swojego i sie porzadnie zastanow. Wiem co mowie(pisze)

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

Cytat:
- mnóstwo pasków

Fajcie ci. Te spodnie a 100zl to juz wogole rewelka...
Ja tez robilam takie porzadki przy ostatnim pobycie w pl. 3 wory poszly. Ktos sie ucieszyl mam nadzieje. A w ostatnich dniach weszlam na strych po letnie cuchy i sie przerazilam ile ich jest A ja jeszcze TZtowi marudzilam ze nie mam w czym chodzic. Teraz to tylko musze drobiazgi dokupic.
Gratuluje takiego spadku. Ja dotarlam do wagi ktora chyba mialam najdluzej w zyciu i ani drgnie wredota Wygladam juz dobrze ale ja chce byc bardzo szczupla (tak na zapas jakby co )
kataluna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 22:43   #2061
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Cytat:
Kurde dieta.pl nie działa i nie mogę policzyć w swoim pamiętniczku ile dziś pochłonęłam
Jest jeszcze strona, z ktorej korzystam codziennie,mozna tam pomiary takze swoje wrzucac i szybciej chodzi wyszukiwanie produktow niz na dieta.pl Stronka to exerceo.pl
Cytat:
Dalam z dwa razy do twarogu i zupelnie popsuly mi smak, ze zwyklym bylo pyszniej. No chyba,ze musze jeszcze z proporcjami powalczyc, bo zwykly na poczatku tez niweczyl smaczek...
Stary 2010-07-08, 22:52   #2062
Maricken
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez adia82 Pokaż wiadomość
Jest jeszcze strona, z ktorej korzystam codziennie,mozna tam pomiary takze swoje wrzucac i szybciej chodzi wyszukiwanie produktow niz na dieta.pl Stronka to exerceo.pl
Dalam z dwa razy do twarogu i zupelnie popsuly mi smak, ze zwyklym bylo pyszniej. No chyba,ze musze jeszcze z proporcjami powalczyc, bo zwykly na poczatku tez niweczyl smaczek...
Wiesz co ja zepsułam 200g twarogu bo nawaliłam aromatu kokosowego który jest megamocny. Ale zapewniam jedna kropla na wieśniaka, albo dwie na kostkę twarogu to jest wystarczająco. Ogólnie uważam, że tiramisu rządzi

exerceo może wypróbuję, tylko na dieta.pl mam konto już od miesiąca i tam zapisuję, chciałam to wszystko w jednym miejscu...
Stary 2010-07-08, 23:02   #2063
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iBlair Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny mam pytanie. Mam nadzieję, że mogę liczyć na odpowiedź :P a kieruje je już do zaprawionych dukanek. Szukałam w tematach ale jak dotąd nie znalazłam konkretnej odpowiedzi. Wiem, że Dukan dopuszcza tłustsze ryby w jadłospisie na pierwszej fazie, mimo to nie jestem przekonana do wędzonej makreli. Czy nie jest ona przypadkiem za tłusta i za słona jak na pierwszą fazę? W końcu sól zatrzymuje wodę w organizmie a na I fazie trzeba się jej pozbyć. A i chciałabym wiedzieć czy to, że jem serki z odrobiną cebulki i szczypiorku znacznie pogorszy moje wyniki na I fazie. Proszę o konkretną odpowiedź. Dziękuję
jaka przykladna siezynka
ryby nawet najbardziej tluste nie sa w cale tak strasznie tluste jak sie nam wydaje
czlowiek musi jesc tluszcz (np. produkujemy z niego hormony )
ryby dodatkowo zawieraja dlugolancuchowe wielonasycone kwasy tluszczowe - tzn te omega rozne - ktore dzialaja na serce, mozg, odpornosc, i pomagaja chudnac
iloscia soli tez sie nie przejmuj, bo to tylko woda zatrzymana (tak jak powiedzial nasz prezydent-elekt kiedys "woda ma to do siebie ze sie wzbiera, a pozniej plynie do Baltyku) i nie zakłóca procesu chudniecia - spalania bialek
Emila3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 23:05   #2064
adia82
Zadomowienie

GG do adia82

Cytat:
Wiesz co ja zepsułam 200g twarogu bo nawaliłam aromatu kokosowego który jest megamocny. Ale zapewniam jedna kropla na wieśniaka, albo dwie na kostkę twarogu to jest wystarczająco. Ogólnie uważam, że tiramisu rządzi

exerceo może wypróbuję, tylko na dieta.pl mam konto już od miesiąca i tam zapisuję, chciałam to wszystko w jednym miejscu...
Gdy zamawialam z 1,5 mca temu,nie bylo tiramisu i kokosa Chyba domowie. Jak na razie,to orzech mi podszedl i wanilia. Toffi jest fuj

No tak, racja,tez bym wolala w jednym miejscu wsio miec, ale wiesz-zapisz, bedziesz wiedziala jak wyszlo dzisiaj i przynajmniej nie zapomnisz
Stary 2010-07-08, 23:14   #2065
kochak
Rozeznanie

oparzylam się patelnią w lydke przy robieniu kolacji:/
kochak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 23:22   #2066
Emila3000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
Stary 2010-07-08, 23:22   #2067
Maricken
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kochak Pokaż wiadomość
W łydkę???? No to albo masz nogi do nieba albo kuchenkę tak niso Przyłóż zimny kompres ja idę już spać.

adia82a ja chyba nie mam orzechowego jutro sprawdzę tę moją mini kolekcję

Branoc laski
Stary 2010-07-08, 23:23   #2068
blackredmoon
Raczkowanie

Cytat:
Ja wypróbowałam następujące:
Piątnica - taki standardowy - bardzo dobry
Krasnystaw - najbardziej słony w smaku - dla mnie najlepszy
Mlekovita (ponoć nowość) - wygląda na to że ma najbardziej tłustą tą śmietankę - dobry ale chyba najdroższy
Łowicz - jest ok, brak znaków szczególnych - tańszy niż Piątnica a porównywalny w smaku

No ja mam nadzieję, że to tak zadziała... na wsi jadłam jak świnka przyznam szczerze i po weekendzie zaliczyłam spadek 0,7kg i co ciekawe nie ćwiczyłam przez dwa dni ani trochę, wręcz wylegiwałam się na słońcu...
Ja odkryłam wieśniaka z biedronki. Wiaderko 500g za 4zł! A pyszny jest i wiecie dlaczego? Doczytałam się, że jest produkowany przez mlekovite tyle, że dla biedronki. ot co.
w 100g ma: B 11, W 2, T 5 oraz 97 kcal
będzie: 55 kg

jest: 57
NIE DAM SIĘ!
----

Kocham Cię
blackredmoon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 23:26   #2069
Emila3000
Zakorzenienie

mi tam po 4 miesiacach diety wiesniak sie wcale nie znudzil
jestem wierna piatnicy
i moge zjesc nawet 6 dziennie :mdlje:
Stary 2010-07-08, 23:33   #2070
smileofangel
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Od jutra zaczynam dietke Dukana mama podsunela mi ja pod nos poczytalam i spodobala mi sie - niejestem wielka zwolenniczka warzyw i owoców wiec mam nadzieje, ze nie bedzie zle Mam tez zapalenie tarczycy przez ktore mam niedoczynnosc wiec cale zycie chudne i tyje (leczylam sie juz u dietetyka) ale po ponad pol roku odposcilam, efekt byl ale szybk kg wrocily (niby wina tarczycy) poza tym cierpialam okropny glod

chce schudnac ok 15-20kg, jesli pozwolicie bede sie z Wami dzielic moimi sukcesami i ciezkimi chwilami pozdrawiam

p.s. nie chce mi sie wierzyc az, ze mozna jesc tyle ile sie chce (oczywiscie znam zasady co wolno) i chudnac, mam nadzieje ze przekonam sie o tym na sobie juz na dniach

Edytowane przez smileofangel
Czas edycji: 2010-07-08 o 23:34
smileofangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości