|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część V
Ja też, rzadko tylko się zdarzają - gratulacje
![]() To może w zamian jakaś przyjemność niezakupowa? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziękuję Wam za ciepłe słowa odnośnie diety ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Zakorzenienie
|
Kurcze,dodalam recenzje zelu malinowego Avonu i nadal jak dam w wyszukiwarke tez zel to pokazuje brak recenzji..what's up?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Zakorzenienie
|
Koniku: ja teraz nie bede miala motywacji do dalszej nauki angielskiego w PL. Szkolny i podrecznikowy angielski a ten tutejszy to 2 rozne bajki. Masakra. Nigdy nie mialam problemow z angielskim, dopiero tutaj. Anglicy nie uzywaja zwrotow i formulek ktorych uczymy sie w szkolach, na kursach czy na studiach, rzadko tez mowia pelnymi zdaniami przez co nie wiadomo o co im chodzi (np. teraz wiem, ze gdy pytam o prace i uslysze: your ability to znaczy ze pytaja kiedy, w jakie dni moge pracowac).
Ktos powinien w koncu pomyslec o zmianie systemu nauczania jezykow (skoro z ang tak jeste to pewnie z innymi tez) i uczyc od praktycznej strony. Czuje sie tutaj jakbym prawie w ogole nie umiala tego jezyka ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-07-08 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2104 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie dlatego naleszy sposob nauki jezyka to wyjazd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2105 |
Konto usunięte
|
Zapisałam się właśnie na kurs w Cosinusie. Na kierunek Kosmetyka. Muszę teraz zanieść papiery i od września zaczynam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2106 | ||
Zakorzenienie
|
kurcze,widocznie przeoczylam.gratulacje
![]() ![]() Cytat:
motywacje trzeba znaleźć sobie dobrą,bo bez niej szybko sie człowiekowi odechciewa. Cytat:
![]() |
#2107 |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20560245]Zapisałam się właśnie na kurs w Cosinusie. Na kierunek Kosmetyka. Muszę teraz zanieść papiery i od września zaczynam
![]() Ja jestem bardzo zadowolona z kosmetyki w Cosinusie ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Codziennie przesylaja na maila 2 slowa i 2 zwroty z uzyciem tych slow. Mozna tez na stronie wlaczyc oryginalna wymowe, co bardzo pomaga w nauce. Niestety w wakacje nie wysylaja zwrotów ale jesli chcesz to moge Ci wysalc te stare ktore przychodzily przez caly rok, mam je na mailu. Mam z ang podstawowego i rozszerzonego oraz z hispzanskiego. Daj znac na PW
#2108 |
Konto usunięte
|
Koniku, to w razie czego będę się do Ciebie zgłaszać z pytaniami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zadomowienie
|
ja dziś odebrałam micel Biodermy i kupiłam nawilżający tonik Sorai za 7 zł, dopisuję do licznika
![]()
#2110 | |
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20549112]Do albumu dodałam dzisiaj zrobione zdjęcie do legitymacji studenckiej - może być?
![]() Super ![]() ![]() Cytat:
W Sephorze do -70% na wybrane produkty (ale to chyba wsyoka półka tylko). Coś mi jeszcze świta, że jak kupi się 2 produkty sephorowe, to trzeci najtańszy za 1 zł, ale mogę się mylić. ![]() Gratulacje, choć sama błyszczyków nie używam, więc nie wiem, jaki to wysiłek ![]() Ja niestety też, w dodatku z natury jestem leniem... ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;20560245]Zapisałam się właśnie na kurs w Cosinusie. Na kierunek Kosmetyka. Muszę teraz zanieść papiery i od września zaczynam ![]() To fajnie ![]() Ja kiedyś byłam zarejestrowana na www.slowka.pl i tam codziennie przysyłali 5 zwrotów lub słówek z wybranego języka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz w jednym tez ubywa ale z niego sie nie ciesze bo to taki jasniutki roz a pachnie na gume Donald! mniam! a kupilam go gdzies w drogerii za grosze a taki fajny jest! Orlico na pewno bedzie to ciekawy kurs! |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobrej nocki. Zmykam już bo cały dzień siedzę na komputerze...
![]() |
#2114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
luskap obejrzalam sobie twoja kolorowke..bede razem z toba zamykac watek bo mamy podobny stan
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2116 |
Zakorzenienie
|
Na prośbę 1 z was wracam
![]() ![]() ![]() cuciola-jaką małą masz pielęgnację! ![]() ![]() Dziewczynki trafiłyscie w sedno(o odejściu i przyczynach) cóż.....jako typowy rak przyznaję bez bicia -ciężko mi znieść krytykę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz co umnie- Obroniłam MGR'a ![]() ![]() ![]() ![]() Moja córcia rośnie (możecie zobaczyć na nk) I taaaka gaduła się z niej zrobiła....no nie wiem po kim to ma bo przecież nie po mamusi ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz co do kolorówki: zminimalizowałam kolorówkę...Ale jakoś mnie narazie nic nie pociąga by kupić, do tego przeszłam na tańsze kosmetyki bo coś u mnie ostatnio krucho, nie chcę dużo wydawać na kosmetyki bo maż możę pracę stracić. No i zużyłam ostatnio 2 szminki i 1 błyszczyk, 2 kremy do rąk, puder ![]()
#2117 |
lipiec na maksa!!! :)
|
A są takie?
![]() Sweet Jelly ale fajnie, że jesteś!!! ![]() ![]() Idę dziś z TŻ na całodzienne zakupy! ![]() ![]()
![]() |
#2118 | |
Zakorzenienie
|
Cuciola gratuluję zużycia błyszczyka.
![]() A Tobie Gani spadku wagi. ![]() Sweet, no cóż, mnie tylko chodziło o to że mając dziecko trzeba trochę wydorośleć i planować bardziej perspektywnicznie wydatki tym bardziej że z pracą teraz nie wesoło. ![]() Gratuluję magisterki. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie dostaniesz. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2119 | ||
Zakorzenienie
|
Nadrabiam zaległości! luskap- śliczne macie obrączki, ale z tą grawerką to prawdziwą plamę dali ![]() A ja ubolewam bo nie mogę nosić swojej obrączki, Odkąd w 7 miesiącu ciąży palce mi się zwiększyły,to do teraz nie mogę ich nosić a Zosia zaczęła już 6miesiąc ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziękuję ![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ................... A mogę się wam pochwalić: zużyłam wczoraj po 4 miesiącach używania odżywkę do blondu J.Frieda ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 | |
Zakorzenienie
|
Ale przecież jedno nie ma nic do drugiego.
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:54 ---------- A z ciekawości Twój mąż ma jakiś punkt zaczeienia w UK? Bo z tego co pisze Hosenka i z tego co wiem od kumpeli, która tam mieszka to z pracą różowo nie jest. ![]()
![]() |
#2121 |
lipiec na maksa!!! :)
|
![]() |
#2122 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż ma w UK kuzyna z żoną...i w zesżłym roku w ich miejscowości pracował w fabryce (materacy?) i powiedzieli mu że jakby chciał wrócić to oni go chętnie wezmą..i chciałby pojechać znowu do tej fabryki właśnie ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- Mam miętuska z miss Sporty clubbing ale chciałabym go jeszcze rozbielić, myślicie że taki biały lakier do frencha z firmy Eveline się nada? Chodzi mi o to że to różne firmy są i to lakier do frencha i nie wiem czy takie można mieszać ze sobą?
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
Ale choroba, kurcze, musi jesc co 15 min., to chyba nosi przy sobie to jedzenie, jak jest na uczelni?
Ten opis mnie rozwalil: "NPS to rzadki zespół wad wrodzonych, który objawia się wewnątrzmacicznym zahamowaniem wzrostu, niską masą urodzeniową, niezrośniętymi szwami czaszkowymi, upośledzeniem umysłowym i charakterystyczną dysmorfią twarzy związaną z zanikiem tkanki tłuszczowej. Twarz ma starczy wygląd – ostre rysy twarzy, rzadkie włosy głowy, wyraźny rysunek żylny skóry skalpu, prognatyzm i wydłużony nos." No doslownie jakbym czytala o gnomie ![]() Ja ostatnio bardzo malutko jem, bo sie nie wyrabiam z czasem troche. Wczoraj przyszedl towar do sklepu, siedzialam caly dzien i wieczor i klikalam aukcje ![]() Dzis u mnie upal od samego rana, wstalam o 7:30 bo juz nie moglam wytrzymac w lozku, nie dalo sie oddychac :/
#2124 | ||
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() Na III fazie-utrwalenia wagi do dotychczasowego jedzonka dochodzą owoce, chleb pełnoziarnisty, posiłki skrobiowe i uczty (czyli posiłek, co do którego nie ma żadnych wymagań odnośnie składników) - oczywiście określone ilościowo ![]() ![]() Cytat:
![]() Jelly - witaj z powrotem ![]() ![]() Gratuluję magisterki i zużyć ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ....................... Kurcze, już 2 podkład mi się zważył .Najpierw wibo które używałam od pół roku, teraz nowo zakupiony z avonu..Jakieś Fatum czy co??? ![]() Przecież nie będę całej kosmetyczki w lodówie trzymać! ![]()
![]() |
#2126 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio zmieszałam ze sobą chyba 5 lakierów z różych firm i nie zauważyłam żeby się "pogryzły". ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2127 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potem Was doczytam
![]() jak widze zawolalam Sweet i wrocila ![]() ![]() ![]() Tobie to sie baty naleza tak odejsc sobie od nas! Gratuluje magisterki wiedzialam ze jestes zdolna kobietka i podejrzalam juz zdjecia na nk ![]() Dalsze posty doczytam pozniej bo nauka czeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do smażenia na tłuszczyku na pewno nie wrócę i nie sądzę, bym była w stanie wciągnąć tabliczkę czekolady w 5 minut, jak wcześniej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 |
Konto usunięte
|
Porobiłam zdjęcia moich zbiorów, naprawdę widzę poprawę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2130 |
Konto usunięte
|
OK, na początek kolorówka i zapachy:
1 - błyszczyki, szminki, balsamy do ust - uważam, że w sam raz 2 - cienie do powiek, bazy - może być, choć te kolorowe zastąpiłabym jedną większą paletą 3 - tusze, kredki, eyelinery - tusze do zredukowania, ale dwa to końcówki, więc będzie OK 4 - pudry, brązery, podkłady - nie jest źle, każdy puder ma swoje przeznaczenie, tylko jeden to zapas 5 - lakiery i odżywki do paznokci - jak już pisałam, je się używa, a nie zużywa, na razie nie kupuję więcej 6 - zapachy - trochę mam, ale używam wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.