Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17 - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-08, 10:02   #2041
asiulek1705
Wtajemniczenie

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
ciasteczka imbirowe upieklam raz, niestey mi nie pomagaja, picie coli tez nie bardzo, mam nadzieje ze mdłosci ustana po 3 miesiacu ciazy
Życzę Ci tego z całego serca
Stary 2010-07-08, 10:07   #2042
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17

Cześć

No,karteczke na zapowiedz zaniosłam swojemu Proboszczowi. Najlepszy tekst na końcu,jest za to opłata dowolna,możecie teraz albo przy odbierze karteczki o wygłoszonych zapowiedziach. Ja akurat miałam przygotowane w kopercie wraz z tą kartką. Teraz czekać aż nas wywieszą w gablocie,bo u tz ta będziemy wyczytywani tzn spadniemy z ambony

No teraz Was nadrobie,póki mam czas.Potem tzn po obiedzie jade z tż-tem do teściówki

meetko,współczuje mdłości A zjedzenie czegoś zanim wstaniesz??Jakiegoś suchara,czy biszkopta bo takie sposby też słyszałam
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 10:29   #2043
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez acelinka Pokaż wiadomość
za wszystko o której Ty chodzisz spać masakra
Dziękuje za gratko oklaski
Wczoraj wyjątkowo późno poszłam spać,w dodatku zasnąć nie mogłam A tak,to szybko ide spać bo jestem padnięta lataniem/w sensie załatwianie ślubnych spraw od rana do wieczora jesteśmy poza domem

Cytat:
Ja dziwnie sie czuje z tym, że bede mówiła do mamy tż'ta mamo, on do mojej chyba też np. moja bratowa po ślubie dług do mojej mamy zwracało się tak jak kiedyś się mówiło starszym "za dwoje" tzn, zamiast przyjedź mamo, mówiła przyjedźcie, zamiast podaj mi mamo, podajcie ale potem jakoś tak zaczęła mówić mamo normalnie może się musiała oswoić
Ja póki też dziwnie i chyba narazie nie wycisne z siebie mamo do tż ta mamy.Narazie to poczekam do ślubu,może po slubie się oswoje

Cytat:
Ja też jeszcze niemam poprawinowych bucików i ciężko teraz coś znaleźć bo półbutki poprzebierane po wiośnie, teraz prawie same sandałki na sklepach, a pani w jednym mi powiedziała, że teraz w sierpniu to już jesienna kolekcja będzie, botki itd.
Dokładnie,teraz buty są niedość że przebrane to wiosenne czyli otwarte.A my mamy we wrześniu ślub,wiec mam czas na kupno butków

Cytat:
Zastanawiam sie co ubrac na ten wieczór panieński w stylu hawajskim biore kwiatka do włosów i dostaniemy od młodej te łańcuchy hawajskie z kwiatami i niewiem czy normalnie się do tego ubrać, czy jakoś "po hawajsku
niechce mi się dziś do pracy iść, wolałabym sobie jeszcze pospać
Ubierz się na kolorowo albo poprostu na luzie,wystarczy,że będziesz miała łańcuchy i kwiatka we włosach

Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
ja tez masz rozne mary nocne Ostatnio mi sie snilo dziecko , ze caly czas trzymalam i bawilam sie z jakas dziewczynka (tak slodko bylo) (pewnie dlatego ze za duzo mysle , ze jestem w ciazy
Fajny sen

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
madmuazelle

Cytat:
Mad a ja się zastanawiam czy kiedykolwiek będę mogła zacząć mówić do teściowej - mamo, jakoś mi się to nie widzi
Oj pewnie kiedyś przyjdzie chwila,że powiesz do teściowej mamo

Cytat:
a co planujecie na podziękowania dla rodziców kupić?
Dyplom w tubie i ładnie przybraną orchidee

Cytat:
wiesz ja jakbym miała spowiedz na 15 min przed ślubem to chyba bym ze stresu tam padła ja się w ogóle bardzo spowiedzią przejmuje
Niwe bój żaby, też pewnie przed będe się denerwować,bo jestem panikarą.

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
za wszystkie załatwione sprawy.
Nie wiem czy Waqm pisałam, ale mój TŻ ostatnio o mojej mamie mówi "nowa mama" i nawet tak się do niej raz zwrócił więc pewnie nie będzie problemu z mówieniem "mamo/tato" do teściów od razu po ślubie
Dziękuje za gratko oklaski
Ja też niewiem czy nam o tym pisałaś.No pewnie twój tz nie będzie miał problemów z mówieniem mamo tato Moja mama np twierdzi,że jak tz teraz mówi do mojej ( naszej ) mamy- mamo to tak jakby to było od zawsze

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim. Nie mam sily nadrabiac ale mniej wiecej jestem na bieżąco. Jestem teraz na etapie zakupow dla dzidzi, zostalo juz tylko kilka rzeczy do kupienia
Cześć To super
Stary 2010-07-08, 10:57   #2044
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
ale wam zazdroszczę dzidziusiów dziewczyny

tez bym już chciała
Niebawem tez pewnie bedziesz miec
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Cześć To super

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 11:57   #2045
madmuazelle
BAN stały

capri,to praktycznie już prawie całą wyprawke dla Ali macie. Extra

Głośno się zastanawiam jak to będzie z moją suknią,bo mam koło.Tzn nie tyle co z suknią,a siadaniem i sikaniem
Stary 2010-07-08, 12:02   #2046
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:

Głośno się zastanawiam jak to będzie z moją suknią,bo mam koło.Tzn nie tyle co z suknią,a siadaniem i sikaniem
Wyprawka prawie cala, ale pokoiku jeszcze brak i w ogole brak mieszkania bo na razie konca remontu nie widac

Mialam halke na kole, na poczatku musialam prosic swiadkowa zeby mi trzymala jak bylam w wc, potem juz sie nauczylam sama Najgorzej bylo w samochodzie, prawie cale tylne siedzenia zajmowala moja suknia, musialam ja trzymac bo by siegala sufitu No i trzeba pilnowac jak sie wysiada z samochodu zeby za duzo nie pokazac Z siadaniem na krzesle np nie ma problemu

Stary 2010-07-08, 12:16   #2047
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:

ja w kibelku w czasie wesela byłam raz natomiast koło w aucie faktycznie jedzie do góry, ale ono jest dośc elastyczne więc da sie je uchnąć
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 12:40   #2048
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

hej pamiętacie mnie jeszcze??
zajrzałam co u Was... kto mi streści, please?
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 12:57   #2049
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
niestety nie najlepiej, niby juz sie troche do tego przyzwyczaiłam ze stale jest mi niedobrze ale jest to jednak troche meczace
pozniej powinny minac te nudnosci
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
A ja do moich teściów mówię po imieniu Teść mi to zaproponował pół roku przed ślubem, teściowa na weselu... I dobrze, bo ja do tej kobiety nigdy bym mamo nie powiedziała...

Zaraz jadę CV składać, a potem grzecznie trzeba angielski odrobić
to widze ze luznych ma rodzicow tez bym wolala mowic pani , albo po imieniu
Cytat:

tez bym już chciała
do roboty

Cytat:

Fajny sen
czesto mi sie snia dzieci
Stary 2010-07-08, 17:10   #2050
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Ojj tak, nie wiem co by było, gdybyśmy mieli mniej czasu

Prześlicznie wyglądasz Super fryzurka, super makijaż, chciałabym być równie zadowolona jak Ty
A ja wróciłam niedawno od lekarza, mam ropne zapalenie migdała Dobrze, że poszłam, bo w domu sama bym sobie nie pomogła, a tak to szybciej mi przejdzie, oczywiście bez antybiotyku się nie obeszło...Wszyscy w domu się przeziębili, ale im szybko przeszło, a mnie jak zwykle rozwaliło totalnie I tak wczoraj wieczorem się zwlekłam i pojechaliśmy z zaproszeniami, 2 kolejne z głowy, już mało nam zostało, sąsiedzi teściowej TŻ powiedział, że ich zaprosi na samym końcu, i to nie wie czy wystarczy dla nich miejsca (W końcu usłyszałam wprost, że jemu Ci sąsiedzi się też nie podobają i wcale nie jest za tym, aby ich zapraszać, bo to wymysł mamuśki)

Asiulek,
super, chyba wraca taki TZ, jakiego Ci brakowało

A co do choroby, to współczuję
Mi też bez przerwy ropniaki na gardle (migdale) wyskakują, ale ja juz do takiej wprawy doszłam, że sobie je sama wyciskam , bo inaczej co 3 tygodnie byłabym u lekarza

Kuruj się, antybiotyk na pewno pomoże, ale chociaż przez dwa dni się pooszczędzaj
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 17:19   #2051
chilanes
Zakorzenienie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;20549815]hej pamiętacie mnie jeszcze??
zajrzałam co u Was... kto mi streści, please?[/QUOTE]
ostatnie "pół roku"? Pikuś Nic ciekawego

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 17:42   #2052
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
niestety nie najlepiej, niby juz sie troche do tego przyzwyczaiłam ze stale jest mi niedobrze ale jest to jednak troche meczace
Oj Bidulko

Cytat:
ciasteczka imbirowe upieklam raz, niestey mi nie pomagaja, picie coli tez nie bardzo, mam nadzieje ze mdłosci ustana po 3 miesiacu ciazy
Na pewno po 3 miesiącu będziesz się już lepiej czuła

Cytat:
Dzien dobry wszystkim Nie mam sily nadrabiac ale mniej wiecej jestem na bieżąco Jestem teraz na etapie zakupow dla dzidzi, zostalo juz tylko kilka rzeczy do kupienia
Ale już malutko do porodu Ci zostało

Cytat:
Ja też będę miała koło, ale malutkie, a i tak pewnie zatrudnię świadkową. Na szczęście kibelek jest wieeelgaśny, więc jakoś się zmieścimy

Cytat:
Najgorzej bylo w samochodzie, prawie cale tylne siedzenia zajmowala moja suknia, musialam ja trzymac bo by siegala sufitu No i trzeba pilnowac jak sie wysiada z samochodu zeby za duzo nie pokazac Z siadaniem na krzesle np nie ma problemu
TŻta bratowa mi doradziła, że najlepiej sobie koło (tą dolną część) pod kolana wcisnąć

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 17:54   #2053
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość

Asiulek,
super, chyba wraca taki TZ, jakiego Ci brakowało

A co do choroby, to współczuję
Mi też bez przerwy ropniaki na gardle (migdale) wyskakują, ale ja juz do takiej wprawy doszłam, że sobie je sama wyciskam , bo inaczej co 3 tygodnie byłabym u lekarza

Kuruj się, antybiotyk na pewno pomoże, ale chociaż przez dwa dni się pooszczędzaj
Dokładnie tak Tylko na jak długo...mam nadzieję, że już na zawsze.
Dzięki Kochana Liczę na to, że szybko mi przejdzie, taka ładna pogoda, ciepło a ja muszę siedzieć na tyłku
Stary 2010-07-08, 18:58   #2054
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
a co planujecie na podziękowania dla rodziców kupić?

dziękuję

welon będzie na górze ( tzn nad fryzura) wprawdzie pani fryzjerka powiedziała i zzrobiła miejsce na welon w środku fryzury- koło kwiatka, ale wszyscy na wczorajszej przymiarce stwierdzili żę mi spadnie i trzeba go na górze, nawet wczoraj się sobie podobałam w welonie
My dla rodziców planujemy kosze z jakimiś słodyczami dobrymi i może jakieś winko, do tego podziękowanie takie w rulonie kwiatek to symbolicznie po dużej czerwonej róży dla mam
Mi się wydaje że szkoda taką cudowną fryzurke przykrywać welonem, no ale jak się nieda inaczej to co zrobić będziesz pięknie wyglądała wszystko ładnie pasuje ta fryzurka i makijaż, miodzio

Cytat:

tez bym już chciała
ja też, ja też, ja też, chciałabym chciała, oj chciała ale to już to na wizażu chyba wszyscy wiedzą

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
A ja wróciłam niedawno od lekarza, mam ropne zapalenie migdała Dobrze, że poszłam, bo w domu sama bym sobie nie pomogła, a tak to szybciej mi przejdzie, oczywiście bez antybiotyku się nie obeszło...Wszyscy w domu się przeziębili, ale im szybko przeszło, a mnie jak zwykle rozwaliło totalnie I tak wczoraj wieczorem się zwlekłam i pojechaliśmy z zaproszeniami, 2 kolejne z głowy, już mało nam zostało, sąsiedzi teściowej TŻ powiedział, że ich zaprosi na samym końcu, i to nie wie czy wystarczy dla nich miejsca (W końcu usłyszałam wprost, że jemu Ci sąsiedzi się też nie podobają i wcale nie jest za tym, aby ich zapraszać, bo to wymysł mamuśki)
biedulko wylecz to dobrze. A z tym pęcherzem już wszytko ok?
Masakra z tymi mamami, moja chce żebym zarosiła taką jedną babke której nie lubie wrrrr coś czzuje, że będzie o to kłótnia ...

metka ja też mam nadzieję, że niedługo Ci przejdą te mdłości.

Cytat:

Ubierz się na kolorowo albo poprostu na luzie,wystarczy,że będziesz miała łańcuchy i kwiatka we włosach
tak zrobie dżinsy, jakaś bluzka i będzie gitez majonez

Cytat:

Bierzesz dwie kobity do łazienki ze sobą, one trzymają sukienke, a Ty sikasz przynajmniej taki sposób znalazła moja bratowa

no capri, cudownie

Ale jestem zmęczona jakoś :ziewa: muszę się dziś wcześniej położyć, bo jutro do pracy a wieczorkiem na panieńskie nie uemiem się doczekać przymiarki i próbnej fryzurki
acelinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 19:15   #2055
mmmmmm
Zakorzenienie

Hej
Byliśmy w USC Załatwiliśmy wszystko w 10 minut. Zdecydowałam się na zmianę nazwiska, K. bardzo ucieszony Podroczyłam sie z nim wcześniej że będę miała podwójne, nie spodobał mu się ten pomysł
Od razu poszliśmy to uczcić bo poczuliśmy się prawie jak po ślubie

Cytat:
Spoko To robi się tak kopiujesz tu wklejasz wypowiedz i konczysz GUOTE z nawiasami Mam nadzieje,że dobrze/zrozumiale wytłumczyłam.

Taa to wtedy było by super gdyby tak było-darmowe prezenty na ślub Dacie rade, to na rozpęd by pomogło

Jak wybieracie się po akty urodzenia do swoich USC ( tam gdzie się urodziliście ) to tylko potrzebne są Wam dowody osobiste
ale zanim musicie iść wpłacić opłate skarbową/znaczek skarbowy-22 i wtedy z dowodem wpłaty i dowodami idziecie do USC,oni wystawiają Wam od ręki akty urodzenia
Mad dziękuję za wyjasnienie co do USC
A to na rozpęd bolało ale może pomoże
I dziękuje za to wyjaśnienie co do cytowania myślałam, że jest może jakiś szybszy sposób

Cytat:
Także troszke jeszcze jest ale to prawie finisz
gratki Jestem pełna podziwu

Cytat:
Tak? No to od dzisiaj tż będzie miał dodatek do obiadku
No to go wrobiłam

Cytat:
Stanik jest mocno zabudowany - o tu jest na "żywej" dziewczynie:
http://balkonetka.pl/katalog/bra/panache-evie-2
i przy dekolcie w serduszko wyłazi ta środkowa część. Wiem, że Tośka miała podobny problem i jakoś miała przerobiony ten stanik, ale ostatnio się tu nie pokazuje, a szkoda, bo bym ją poprosiła o wklejenie fotek przerobionego stanika
Z tego co pamiętam to Tosia obcinała nie tą środkową część ale miseczki po bokach... Ale pewno środek też sie da A jak nie to może z falą tez będzie ładnie. A jak wygląda taka fala?

Cytat:
Dzien dobry wszystkim Nie mam sily nadrabiac ale mniej wiecej jestem na bieżąco Jestem teraz na etapie zakupow dla dzidzi, zostalo juz tylko kilka rzeczy do kupienia
Ale już masz niedużo do końca

Cytat:
Moja świadkowa już kiedyś była świadkową i powiedziała, że nie mogła powstrzymac śmiechu bo PM taka duża a trzeba ją wysikiwać

Edytowane przez mmmmmm
Czas edycji: 2010-07-08 o 19:20
mmmmmm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 19:29   #2056
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mmmmmm Pokaż wiadomość
Hej
Byliśmy w USC Załatwiliśmy wszystko w 10 minut. Zdecydowałam się na zmianę nazwiska, K. bardzo ucieszony Podroczyłam sie z nim wcześniej że będę miała podwójne, nie spodobał mu się ten pomysł

No to go wrobiłam
My może sie wybierzemy w sobote do USC ja nigdy nie brałam pod uwage innej wersji niż przyjęcie nazwiska męża, sama niewiem dlaczego ale może się podrocze troche z tż'tem

nie wrobiłaś, tylko Nas uświadomiłaś
Stary 2010-07-08, 20:06   #2057
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
My może sie wybierzemy w sobote do USC ja nigdy nie brałam pod uwage innej wersji niż przyjęcie nazwiska męża, sama niewiem dlaczego ale może się podrocze troche z tż'tem
A jesteś pewna, że w sobotę będzie czynne? Bo może być z tym problem

My dzisiaj byliśmy oglądać mieszkanko - bardzo fajne, ale cenowo nie wiem, czy możemy sobie pozwolić
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 20:16   #2058
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
My może sie wybierzemy w sobote do USC ja nigdy nie brałam pod uwage innej wersji niż przyjęcie nazwiska męża, sama niewiem dlaczego ale może się podrocze troche z tż'tem :
Ja też nie brałam Ale lubię się z nim tak czasem podroczyć Później był taki dumny, że podpisałam, że będę nosiła jego nazwisko

Cytat:
My dzisiaj byliśmy oglądać mieszkanko - bardzo fajne, ale cenowo nie wiem, czy możemy sobie pozwolić
Ale macie fajnie tak sobie oglądać mieszkanka My jeszcze musimy trochę poczekac i na razie wynajmować. A w którym mieście szukacie?
Stary 2010-07-08, 20:18   #2059
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
A jesteś pewna, że w sobotę będzie czynne? Bo może być z tym problem

Z tego co wiem, to czynne mam nadzieję, że to dobre informacje bo w inny dzień nie damy rady tam podejść.
Masakra z tymi mieszkankami teraz. Znajomi właśnie dzisiaj znaleźli do wynajęcia, też niezbyt tanio ale co zrobić. Szukajcie dalej, na pewno znajdziecie coś odpowiedniego dla siebie trzymam kciuki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-08, 20:22   #2060
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Z tego co pamiętam to Tosia obcinała nie tą środkową część ale miseczki po bokach... Ale pewno środek też sie da A jak nie to może z falą tez będzie ładnie. A jak wygląda taka fala?
za USC
A co o stanika, to tam na środku są fiszbiny i się boję, że po pierwsze trzeba by je jakimiś obcęgami przyciąć, a po drugie stanik mógłby zmienić fason, albo już tak dobrze nie podtrzymywać biustu
A ta fala, to tak jak serduszko, tylko nie tak głęboko w szpic wycięte, tylko takim łagodnym łuczkiem, nie wiem jak to wytłumaczyć
Stary 2010-07-08, 20:35   #2061
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Ale macie fajnie tak sobie oglądać mieszkanka My jeszcze musimy trochę poczekac i na razie wynajmować. A w którym mieście szukacie?
We Wrocławiu albo okolicach... Zastanawiamy się nad okolicami, bo tam ceny nie są aż tak kosmiczne...

Cytat:
Masakra z tymi mieszkankami teraz. Znajomi właśnie dzisiaj znaleźli do wynajęcia, też niezbyt tanio ale co zrobić. Szukajcie dalej, na pewno znajdziecie coś odpowiedniego dla siebie trzymam kciuki
Ale my nie myślimy o wynajmie, tylko o kupnie
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 20:43   #2062
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
We Wrocławiu albo okolicach... Zastanawiamy się nad okolicami, bo tam ceny nie są aż tak kosmiczne...

Ale my nie myślimy o wynajmie, tylko o kupnie
wiem, wiem, że o kupnie tak podałam tylko przykład bo teraz z mieszkaniami jest ogólnie masakra, te ceny

Ide się okąpać i spać, oczy mi sie same zamykają. Zajrzę z rana
Stary 2010-07-08, 21:01   #2063
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
A ta fala, to tak jak serduszko, tylko nie tak głęboko w szpic wycięte, tylko takim łagodnym łuczkiem, nie wiem jak to wytłumaczyć
Chyba wiem o co chodzi

Cytat:
W Krakowie tak samo - pod miastem można kupić mieszkanko duuużo taniej

Cytat:
Ide się okąpać i spać, oczy mi sie same zamykają. Zajrzę z rana
Znając Twoje zwyczaje to o 6.00

Mam do Was pytanie.... Muszę już wybrac ostatecznie kolor dekoracji żeby kupić różne dodatki. Jednym kolorem będzie biały. Drugi musi być jasny, żeby powiększyć optycznie sale. Dekorator zaproponował jasny róż, nie lubię tego koloru ale na zdjęciach w połaczeniu w białym wyglądał fajnie (w bukiecie będę miała różowe kwiaty a na drugi dzień mam czerwoną sukienkę więc chyba nawet by się zgrało). Ale chcieliśmy to ożywić jakimś żywszym akcentem (świeczki, serwetki, elementy przy suficie itp) i zaproponowano nam bordowy. I własnie - czy bordo będzie pasowało do bieli i jasnego różu?
Nie mogę znaleźć żadnych zdjęć dekoracji w tych kolorach i nie umiem sobie tego wyobrazić...
Stary 2010-07-08, 21:46   #2064
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
no nie przesadzajny...ze 2 tygodnie mnie nie było :P
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-08, 22:30   #2065
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

Śliczna fryzurka I makijaż też super
dziękuję

Cytat:
Certina sliczna fryzurka i mejkap, cudooo

dziękuje
Cytat:
Mi się wydaje że szkoda taką cudowną fryzurke przykrywać welonem, no ale jak się nieda inaczej to co zrobić będziesz pięknie wyglądała wszystko ładnie pasuje ta fryzurka i makijaż, miodzio

no szkoda, najchętniej zrezygnowałabym z welonu, ale rodzice są bardzo przekonujący, w sumie najpierw się upierałam że nie chcę welonu, ale jak miałam już fryzurkę i makijaż to w welonie wyglądałam ślicznie W ogóle będę miała 2 welony, jeden do kościoła- długi, ale miałam możliwość mieć taki 3 metrowy to się śmiałam że świadkowa będzie mi musiała głowę trzymać bo będzie leciała do tyłu, a jak ktoś nadepnie na welon to wyrwie mi włosy ale tak serio to w ogóle się nie widziałam w takiem strasznie długim, a mój sługi jest do butów

mama przyjechała więc nie bardzo będę miała dla Was teraz czas

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 05:21   #2066
acelinka
Zakorzenienie

Cytat:
Znając Twoje zwyczaje to o 6.00

Mam do Was pytanie.... Muszę już wybrac ostatecznie kolor dekoracji żeby kupić różne dodatki. Jednym kolorem będzie biały. Drugi musi być jasny, żeby powiększyć optycznie sale. Dekorator zaproponował jasny róż, nie lubię tego koloru ale na zdjęciach w połaczeniu w białym wyglądał fajnie (w bukiecie będę miała różowe kwiaty a na drugi dzień mam czerwoną sukienkę więc chyba nawet by się zgrało). Ale chcieliśmy to ożywić jakimś żywszym akcentem (świeczki, serwetki, elementy przy suficie itp) i zaproponowano nam bordowy. I własnie - czy bordo będzie pasowało do bieli i jasnego różu?
Nie mogę znaleźć żadnych zdjęć dekoracji w tych kolorach i nie umiem sobie tego wyobrazić...
Nom dokładnie no, może troche po 6 szkoda, ze to taki przymusowy zwyczaj bo musze wstawac do pracy

Ja bardziej od różu skłaniałabym sie np. do jasnego fioletu a ten mocniejszy kolorek to taki mocny fiolet Ale połączenie biel, jasny róż, bordo też będzie ładnie wyglądać jeszcze np. może być taka jasne, mięta zieleń z jakąś piękną soczystą zielenią, albo jaśny żołty z pomarańczowym. Połączeń jest dużo, myślę, że jeśli zaproponowano Wam bordo to będzie pasować, zakładam, że znają się na rzeczy a do tego róż pasowałby do bukietu więc pewnie to dobry pomysł
Cytat:
no szkoda, najchętniej zrezygnowałabym z welonu, ale rodzice są bardzo przekonujący, w sumie najpierw się upierałam że nie chcę welonu, ale jak miałam już fryzurkę i makijaż to w welonie wyglądałam ślicznie W ogóle będę miała 2 welony, jeden do kościoła- długi, ale miałam możliwość mieć taki 3 metrowy to się śmiałam że świadkowa będzie mi musiała głowę trzymać bo będzie leciała do tyłu, a jak ktoś nadepnie na welon to wyrwie mi włosy ale tak serio to w ogóle się nie widziałam w takiem strasznie długim, a mój sługi jest do butów

mama przyjechała więc nie bardzo będę miała dla Was teraz czas
no ja pokombinuje na próbnej fryzurce co i jak z moim welonem a potem sprawdze czy ten, który mam w ogóle pasuje do kiecurki
miłego czasu z mamą życze

Edytowane przez acelinka
Czas edycji: 2010-07-09 o 05:27
Stary 2010-07-09, 05:54   #2067
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hejka
jako druga z rana

dziś już piątek ale dla mnie weekend równa się spędzanie czasu nad pytaniami do obrony ale za to w następny weekend sobie to odbije z dwojaka siła
wczoraj w tv gadali ze ma być u mnie 34 stopnie w weekend

Milego dzionka chociaz na pewno tu jeszcze w ciagu dnia zajrze :P

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 06:48   #2068
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
U mnie byl kremowy, jasny roz i akcenty w kolorze fuksji (tak jak w mojej wiazance) chcesz to moge Ci wyslac kilka fotek Ale wydaje mi sie ze bordo powinno tez pasowac
Cytat:
Ale już masz niedużo do końca
Cytat:

no capri, cudownie
Cytat:

Ale już malutko do porodu Ci zostało
42 dni

Stary 2010-07-09, 07:21   #2069
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Hmm... moim zdaniem bordo tak nie za bardzo będzie pasować, lepsza by była malina/fuksja, albo fiolet

Cytat:
dziś już piątek ale dla mnie weekend równa się spędzanie czasu nad pytaniami do obrony ale za to w następny weekend sobie to odbije z dwojaka siła
Będziesz miała powód do imprezowania w następny weekend
Ja dziś jadę do Poznania przygotować z koleżanką prezentację na obronę na podyplomówce

Cytat:
42 dni
I widzę, że znów zmieniłaś suwaczek Te opisy są super
Stary 2010-07-09, 07:57   #2070
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

hej wszystkim kobietkom, ostatnie 3 dni tylko sprzatalam ;/ wiec nic ciekawego sie nie dzialo. Zaraz ide do sklpeu firanki ogladac i musze pomyslec nad dekoracja do kosciola ;/ jutro jedziemy na wesele i bedziemy jechac ponad 400 km w taki upal

caprica: ale Ci juz malo zostalo juz niedlugo dzidzius bedzie na swiecie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości