Offtopowe zapuszczanie cz. XIX - W przyjaciółek wielkim gronie zapuścimy włosów tonę! - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-09, 01:22   #1471
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XIX - W przyjaciółek wielkim gronie zapuścimy włosów

Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Trzeba kiedyś w nocy naprodukować parę stron
Dzisiaj. Ja musze o 6 wstać i nie wiem czy w ogóle opłaca mi się iść spać ;/

Cytat:
Swoją drogą, jakie życie jest zaskakujące, najdłużej siedzą zwolenniczka krótkiego snu i gorąca fanka spania 14 godzin dziennie
No to żeśmy się dobrały...

Cytat:
Dla mnie jedno by było tragedią, a co dopiero sześć Z zemsty bym okropne imiona ponadawała
Ale to nie byłaby wina dzieci przecież :P

Cytat:
Skąd ja to znam Ale trzeba sposobu, to wszystko się zmieści Tylko potem może być problem z rozpakowaniem
Nie no, spryt sprytem, ale ograniczona przestrzeń ograniczoną przestrzenią. Naprawdę sporo spakowałam. Bieliznę, skrapetki, kilka koszulek, spódnicę, bluzę, alkohol, balerinki, japonki, ręcznik, piżamę... A kostkę mam tylko jedną.
W torebce jest aparat, kawa frappe i jeszcze jedna koszulka :P

Muszę gdzieś jeszcze zmieścić kafieterkę, kawę sypaną, latarkę... No dramat jakiś. Owoce i tak będę w osobnej siatce wiozła ;/
Stary 2010-07-09, 01:27   #1472
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. XIX - W przyjaciółek wielkim gronie zapuścimy włosów

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Dzisiaj. Ja musze o 6 wstać i nie wiem czy w ogóle opłaca mi się iść spać ;/
Dzisiaj to ja padnę jak kawka o 3 Tyle się nałaziłam z R., że nie wytrzymam do rana niestety

Cytat:
Ale to nie byłaby wina dzieci przecież :P
Ale ktoś musi zostać ukarany
Żartuję oczywiście, bo jakbym miała wpadkę, to nadałabym jej jakieś piękne imię z wdzięczności dla rodziców, że mi takie piękne nadali

Cytat:
Nie no, spryt sprytem, ale ograniczona przestrzeń ograniczoną przestrzenią. Naprawdę sporo spakowałam. Bieliznę, skrapetki, kilka koszulek, spódnicę, bluzę, alkohol, balerinki, japonki, ręcznik, piżamę... A kostkę mam tylko jedną.
W torebce jest aparat, kawa frappe i jeszcze jedna koszulka :P

Muszę gdzieś jeszcze zmieścić kafieterkę, kawę sypaną, latarkę... No dramat jakiś. Owoce i tak będę w osobnej siatce wiozła ;/
Ożesz, to jest dużo lepiej, niż się spodziewałam Więcej chyba tam nie zmieścisz Chociaż... mówią, że kostka ma nieograniczoną pojemność

A na melanżu ostatecznym będzie może ten tajemniczy mężczyzna, o którym wspominałaś?

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 01:34   #1473
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Dzisiaj to ja padnę jak kawka o 3 Tyle się nałaziłam z R., że nie wytrzymam do rana niestety
O, "paść jak kawka", jeden z moich ulubionych frazeologizmów

Ech, ja pewnie tez o 3 spać pójdę.
A rano wszystko będę musiała biegiem pozałatwiać. A potem będę miała dylemat czy farbowac włosy czy nie.

Cytat:
Ożesz, to jest dużo lepiej, niż się spodziewałam
Zamieniłam ręcznik na latarkę A ręcznik zamienię na jakiś z mikrofibry i wrzucę do torebki.
Taaaa, jasne. Na pewno się zmieści... ;/

Aha, kosmetyczki też nie spakowałam.
No to leżę...

Cytat:
Więcej chyba tam nie zmieścisz Chociaż... mówią, że kostka ma nieograniczoną pojemność
I tak uważam, że dużo tam zmieściłam Jestem świetna

Cytat:
A na melanżu ostatecznym będzie może ten tajemniczy mężczyzna, o którym wspominałaś?
Nie, nie. Na melanż jadę z 3 kumplami i jedną kumpelą
Ale tego Tajemniczego niedługo zobaczę.

Tarot twierdzi, że nie będziemy razem. Ciekawe czy ma rację Bo jednocześnie twierdzi, że ciągnie nas ku sobie :P
Stary 2010-07-09, 01:40   #1474
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
O, "paść jak kawka", jeden z moich ulubionych frazeologizmów

Ech, ja pewnie tez o 3 spać pójdę.
A rano wszystko będę musiała biegiem pozałatwiać. A potem będę miała dylemat czy farbowac włosy czy nie.
Również jeden z moich ulubionych

To może lepiej idź teraz spać?

Cytat:
Zamieniłam ręcznik na latarkę A ręcznik zamienię na jakiś z mikrofibry i wrzucę do torebki.
Taaaa, jasne. Na pewno się zmieści... ;/

Aha, kosmetyczki też nie spakowałam.
No to leżę...

I tak uważam, że dużo tam zmieściłam Jestem świetna
Najłatwiej jednak byłoby zabrać torbę podróżną Coś o tym wiem

Cytat:
Nie, nie. Na melanż jadę z 3 kumplami i jedną kumpelą
Ale tego Tajemniczego niedługo zobaczę.

Tarot twierdzi, że nie będziemy razem. Ciekawe czy ma rację Bo jednocześnie twierdzi, że ciągnie nas ku sobie :P
Szkoda

Oczywiście, że ma rację, magia zawsze ma Ja chyba muszę zapytać cyganki, czy ja i R. będziemy razem Runów pytałam już i jednoznacznej odpowiedzi nie było

Stary 2010-07-09, 01:47   #1475
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Również jeden z moich ulubionych
Ooo

Cytat:
To może lepiej idź teraz spać?
Pakuję się. A rano lecę na bazarek kupić owoce, potem do OKE zawieźć podanie, potem do domu farbować włosy i ogarniać laptopa (starego laptopa biorę tam na działkę. Kumpel obiecał, że go poniesie- to był mój warunek. Zapakowałam mu do torby laptopowej kadzidełka, niech nosi )

Cytat:
Najłatwiej jednak byłoby zabrać torbę podróżną Coś o tym wiem
Ale wtedy to połowę domu wywiozę.
Zresztą, na 3 dni ja miałabym torbę podróżną brać? Dla mnie to byłaby hańba :P

Cytat:
Oczywiście, że ma rację, magia zawsze ma
Ja tak poważnie to tylko numerologię traktuję. A on ma po prostu doskonały zestaw liczbowy

Notabene w najważniejszych kwestiach identyczny z moim...

Cytat:
Ja chyba muszę zapytać cyganki, czy ja i R. będziemy razem Runów pytałam już i jednoznacznej odpowiedzi nie było
Ja od tarota też dziwne dostaję. Ale wiem z czego wynika, to, że ciągnie nas do siebie, a jednak razem nie będziemy. Otóż zwyczajnie chyba nie moglibyśmy być parą. Przynajmniej ja bym nie wytrzymała. Chociażby tego, że on je mięso. A nie sądzę by przeszedł dla mnie na wegetarianizm.
Stary 2010-07-09, 01:53   #1476
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Pakuję się. A rano lecę na bazarek kupić owoce, potem do OKE zawieźć podanie, potem do domu farbować włosy i ogarniać laptopa (starego laptopa biorę tam na działkę. Kumpel obiecał, że go poniesie- to był mój warunek. Zapakowałam mu do torby laptopowej kadzidełka, niech nosi )
To jeszcze sporo pracy Cię czeka

Cytat:
Ja tak poważnie to tylko numerologię traktuję. A on ma po prostu doskonały zestaw liczbowy

Notabene w najważniejszych kwestiach identyczny z moim...

Ja od tarota też dziwne dostaję. Ale wiem z czego wynika, to, że ciągnie nas do siebie, a jednak razem nie będziemy. Otóż zwyczajnie chyba nie moglibyśmy być parą. Przynajmniej ja bym nie wytrzymała. Chociażby tego, że on je mięso. A nie sądzę by przeszedł dla mnie na wegetarianizm.
Ale naprawdę nawyki żywieniowe mogłyby stanąć na przeszkodzie Na pewno sam by sobie przygotowywał mięso, więc nawet nie musiałabyś go oglądać Chyba, że to ze względów ideologicznych, ale taki argument do mnie osobiście nie bardzo przemawia Bo są różne poglądy i przy okazji różne potrzeby żywieniowe

Stary 2010-07-09, 02:00   #1477
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
To jeszcze sporo pracy Cię czeka
No właśnie...

Cytat:
Ale naprawdę nawyki żywieniowe mogłyby stanąć na przeszkodzie
Ale dla mnie to nie tylko nawyk żywieniowy. On sobie może lubić inne soki, warzywa czy owoce. Żaden problem, ale mięso to coś innego.

Cytat:
Na pewno sam by sobie przygotowywał mięso, więc nawet nie musiałabyś go oglądać
Testowania na zwierzętach też nie muszę oglądać, a nie kupuję kosmetyków które były testowane na zwierzętach.

Po prostu nie chcę być z niewegetarianinem.

Ja w ogóle mam bardzo skonkretyzowane plany na życie i dobrze określone wymagania. Niedługo je spiszę na komputerze, wydrukuję i będę dawała potencjalnym chętnym na związek ze mną :P A jak któremuś warunki nie pasują, to won

Cytat:
Chyba, że to ze względów ideologicznych, ale taki argument do mnie osobiście nie bardzo przemawia Bo są różne poglądy i przy okazji różne potrzeby żywieniowe
To już kwestia poglądów jako takich.
Niemniej chcę być z wegetarianinem i koniec
Stary 2010-07-09, 02:08   #1478
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Ale dla mnie to nie tylko nawyk żywieniowy. On sobie może lubić inne soki, warzywa czy owoce. Żaden problem, ale mięso to coś innego.

Testowania na zwierzętach też nie muszę oglądać, a nie kupuję kosmetyków które były testowane na zwierzętach.

Po prostu nie chcę być z niewegetarianinem.

Ja w ogóle mam bardzo skonkretyzowane plany na życie i dobrze określone wymagania. Niedługo je spiszę na komputerze, wydrukuję i będę dawała potencjalnym chętnym na związek ze mną :P A jak któremuś warunki nie pasują, to won

To już kwestia poglądów jako takich.
Niemniej chcę być z wegetarianinem i koniec
Mam nadzieję, że nie odbierzesz mojej wypowiedzi negatywnie, ale moim zdaniem to jest prosta droga do bycia nieszczęśliwym
Zrozumiałam, że nie można sobie niestety wszystkiego zaplanować, a zakochujemy się często w osobach dalekich od ideału

Jeszcze co do samego jedzenia mięsa - są przecież osoby, które bez mięsa dosłownie nie mogą żyć i tacy na pewno nie zrezygnują z niego. I bardzo dobrze, bo ja widzę sama po sobie, co robi drastyczne zmniejszenie ilości zjadanego mięsa osobie, która tego białka zwierzęcego bardzo potrzebuje. Ja teraz już praktycznie niczego nie jem. Potrafię zjeść 1 skromny posiłek dziennie i wiem, że to przez niejedzenie mięsa, bo już to kiedyś przeszłam Cały czas mi niedobrze, bo czuję się, jakby mój organizm nie miał siły trawić.

No dobra, ja jednak już teraz będę wybierać się do spania. Dobranoc

Stary 2010-07-09, 02:14   #1479
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Mam nadzieję, że nie odbierzesz mojej wypowiedzi negatywnie, ale moim zdaniem to jest prosta droga do bycia nieszczęśliwym
Możesz mówić, co chcesz. Uwierz, nie raz mi ludzie mówili, że w ten sposób mogę się unieszczęśliwić. Ale dla mnie gadanie innych to nie powód do rezygnowania z własnych wymagań

Cytat:
Zrozumiałam, że nie można sobie niestety wszystkiego zaplanować, a zakochujemy się często w osobach dalekich od ideału
Ale my mówimy o dwu różnych kwestiach. Nie twierdzę, że nie zakocham się w mięsożercy. Na uczucia nie mamy wpływu. Ale rozum jest od nas zależny. A to oznacza, że mimo zakochania, nie muszę z daną osobą tworzyć związku.
W alkoholiku też można się zakochać, ale to nie powód żeby brać z nim ślub i robić sobie dzieci (;

Cytat:
I bardzo dobrze, bo ja widzę sama po sobie, co robi drastyczne zmniejszenie ilości zjadanego mięsa osobie, która tego białka zwierzęcego bardzo potrzebuje.
Aby na pewno białka zwierzęcego, a nie ogólnie białka? Jadłaś kiedyś algi?

Cytat:
No dobra, ja jednak już teraz będę wybierać się do spania. Dobranoc
Dobrej nocy.
Stary 2010-07-09, 07:50   #1480
Szotta
Zakorzenienie

Dzień dobry
Miałam zamiar się wyspać, a tu telefon...

Trzeba iśc spłukać olej i umyć kudełki

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 07:59   #1481
201607180946
Konto usunięte

Dzień Dobry
Po 10 wychodzę do ginekologa, trzymajcie kciuki za moją cytologię

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Nie kładłabym jogurtu już prędzej parówka, ogórek, aloes, peeling i krem nawilżający
adres mam

edit: parówka w sensie parująca woda z garnka, nie parówka-parówka
A ja nie polecam parówki, bo rozpycha pory i źle wpływa na naczynka. Wolę przemywać twarz naparami ziołowymi, a piling najlepiej enzymatyczny. Potem możesz położyć jogurt naturalny, tylko trzeba go dokładnie zmyć.

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
uzywlaam go kiedys często ,zapychał dopiero po tygodniu, a tak na hop super łagodził ale mam jeszcze maseczke nawilzajaca daxa, jest fajna, to moze ją wezmę zamiast tego kremu. na nie zpaycha

https://wizaz.pl/akcje/10lat/quiz_nagrody.php ten środkowy strój będzie mój
Piękny

Cytat:
Ale ja lubię swoje wory pod oczami xD
Ja mam bardzo fioletowe podkówki pod oczami, trochę pomógł mi żel arnikowy, serum z rutyną, ale nadal wyglądam jak pobita
Cytat:

Jeszcze co do samego jedzenia mięsa - są przecież osoby, które bez mięsa dosłownie nie mogą żyć i tacy na pewno nie zrezygnują z niego. I bardzo dobrze, bo ja widzę sama po sobie, co robi drastyczne zmniejszenie ilości zjadanego mięsa osobie, która tego białka zwierzęcego bardzo potrzebuje. Ja teraz już praktycznie niczego nie jem. Potrafię zjeść 1 skromny posiłek dziennie i wiem, że to przez niejedzenie mięsa, bo już to kiedyś przeszłam Cały czas mi niedobrze, bo czuję się, jakby mój organizm nie miał siły trawić.
Przy przechodzeniu na wegetarianizm większość osób czuję się bardzo źle, to może trwać nawet kilka tygodni zanim organizm się nie przestawi na nowy sposób odżywiania i nie oczyści z toksyn i innych śmieci. Na początku mogą nawet pogorszyć się wyniki, ale po pewnym czasie znacznie się poprawiają.
Ostatnio czytałam w jakimś pisemku medycznym mojej sąsiadki pielęgniarki, że Amerykański Stowarzyszenie Dietetyczne potwierdziło w ubiegłym roku, że dieta wegetariańska to najzdrowszy sposób odżywiania. A białka potrzebujemy 1g na 1kg masy ciała, więc tak na prawdę to bardzo mało

Edytowane przez 201607180946
Czas edycji: 2010-07-09 o 08:04
201607180946 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 08:03   #1482
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Co mogę zrobić aby zmiejszyć sińce pod oczami?
Ja od roku smarowałam się żelem arnikowym i nie widzę w zasadzie różnicy.Moja metoda na sińce to jedynie korektor/podkład/trochę pudru pod oczy. Śpię wystarczająco długo, ale to nie pomaga. Wydaje mi się, że od dziecka miałam takie sińce, są po prostu wrodzone.
GrazynkaLubicz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 08:06   #1483
motylek1007
Zakorzenienie

Witam ostatni raz o poranku na tym wątku

Cytat:

Motylku ile kosztują rasowe chomiczki ?
nie interesowałam sie tym nigdy, ale cena nie moze byc powalająca, mysle ze do 100zł na moje oko

Cytat:

Nie twierdzę, że nie zakocham się w mięsożercy. Na uczucia nie mamy wpływu. Ale rozum jest od nas zależny. A to oznacza, że mimo zakochania, nie muszę z daną osobą tworzyć związku.
.
och, żeby tak łatwo szło oddzielić uczucia od rozumu i aby to rozum górował, życie byłoby prostsze

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 08:11   #1484
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość

Będziemy ciociami?

Tak, będziecie, ale jeszcze nie teraz, za kilka lat
Już mnie brzuchol boli, pewnie dostanę na weekend

Bry!!!!

09.09.2014 Nasza Królewna przyszła na świat

Przyszła Pani Magister
Asia19x jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 08:12   #1485
motylek1007
Zakorzenienie

oglądałyście wczoraj Ciąza z zaskoczenia?

[*] 11.09.2012
Stary 2010-07-09, 08:20   #1486
Asia19x
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ok wybaczam ale jutro czekam na zdjęcia Moje są nadal w albumie Zapomniałam usunąć i tak gorszą młodzież

Wczoraj Tż wysłałam zdjęcie nieocenzurowane, cieszył się jak głupi Zrzucił sobie zdjęcie na telefon i w pracy oglądał

Ale mu niespodziankę zrobiłaś

Dziś też błagam o rozgrzeszenie
Znowu zapomniałam pena żeby nie było, że się wymiguje, bo wszystkie już widziały Zaspałam i zapomniałam wziąć.

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

U mnie dziś 32 stopnie, rany, chyba się rozpłynę. Nienawidzę upałów. \

Motylku, a gdzie to leciało?

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-07-09, 08:21   #1487
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
oglądałyście wczoraj Ciąza z zaskoczenia?
Oglądam to czasami, straszne to jest
Stary 2010-07-09, 08:24   #1488
Asia19x
Zakorzenienie

Nie oglądałam tego nigdy. Na jakim kanale?

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-07-09, 08:25   #1489
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Nie oglądałam tego nigdy. Na jakim kanale?
Discovery Travel&Living, ale chyba na normalnym Discovery też leci.
Stary 2010-07-09, 08:28   #1490
Asia19x
Zakorzenienie

Muszę to obejrzeć kiedyś. Mam nadzieję, że późno nie leci, bo po 21 chodzę spać

Przyszła Pani Magister
Stary 2010-07-09, 08:45   #1491
Magdzia94
Zakorzenienie

Dzień dobry
Ja już po śniadanku, ale nie chce mi się przebierać z piżamki.
Jak dzisiaj będzie taki skwar to się ładuję do basenu, wprawdzie pływać się w nim nie da, bo za mały, ale usiąść można.
Kolczyki wstawię jak tylko przyjdzie słońce do mojego pokoju.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 08:51   #1492
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Na pewno w niedzielę o 22 lecą dwa odcinki, ale chyba kiedyś wcześniej też jest.
Cytat:
Dzień dobry
Ja już po śniadanku, ale nie chce mi się przebierać z piżamki.
Jak dzisiaj będzie taki skwar to się ładuję do basenu, wprawdzie pływać się w nim nie da, bo za mały, ale usiąść można.
Kolczyki wstawię jak tylko przyjdzie słońce do mojego pokoju.
A ja się szykuję nad wodę . To nic, że zielona, ważne, że mokra .
Stary 2010-07-09, 08:51   #1493
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
22.30 jednym okiem to oglądam

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:51 ----------

Cytat:
Napisane przez GrazynkaLubicz Pokaż wiadomość
oj chyba nie

[*] 11.09.2012
Stary 2010-07-09, 08:54   #1494
Maryha_ah
Zakorzenienie

Zdrastwujtje!

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Zaczynam robić wyprawkę dla chomisia, a później upatrzę sobie hodowlę gdzieś w pobliżu mnie i wezmę jakąś perełkę

Ludzie mi mówią, że głupia jestem i zamiast przepłacać powinnam zwykłego wziąć. Ale debile
Chomik też mi się marzy. Ale wiecie jak to u alergika. W tej chwili nie mam uczulenia na chomiki, ale nie wiem czy ono nie powstanie jak już go sobie kupię. A oddawać zwierzątko które już znalazło dom? Sama nie wiem czy takie uczulenie się nie wytworzy. Bardziej niż chomika pragnę świnki morskiej (kiedyś miałam, ale to zanim pojawiło się u mnie uczulenie na cały świat)

Cytat:
Też oglądałam swego czasu fajny program

Byłam wczoraj na basenie odkrytym 3 h, zapomniałam filtra. Nie opalałam się, tylko cały czas pływałam wszyscy koledzy się przypiekli (jedyna kobieta zapomniała filtra to oczywiście że nikt nie wziął) a u mnie żadnych śladów wyjścia na słońce. Nic, zero przysmażeń

Oczywiście o filtrze do włosów pamiętałam:hahaha : smarowałam się co 10 minut i tak mam koszmarne siano po tym wyjściu. Nienawidzę blond włosów

Miki mój TŻ zrobił tak samo. Przyłapałam go jak w autobusie sobie obczajał
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 08:56   #1495
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość
Bardziej niż chomika pragnę świnki morskiej (kiedyś miałam, ale to zanim pojawiło się u mnie uczulenie na cały świat)
mam 2, bardzo pocieszne zwierzaki

[*] 11.09.2012
Stary 2010-07-09, 08:59   #1496
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Ja jeszcze czasem oglądam "Małą piękność". To jest o małych dziewczynkach, które startują w konkursach piękności. To jest chore, co rodzice robią z tymi dziećmi. Dziewczynki 3-6 lat w pełnym makijażu, ze sztucznymi rzęsami, sztuczna opalenizna obowiązkowo, fryzury z doczepianymi włosami, jak którejś wypadają już zęby to nakładka imitująca uzębienie, manicure, pedicure i sukienka za 5000 dolarów. Do tego jeszcze dziewczynki muszą występować w jakichś choreografiach, więc rodzice płacą 100 dolarów za lekcję z profesjonalistą. A większość tych dziewczynek wcale nie chce ćwiczyć i nie wyglądają na szczęśliwe podczas konkursów.
Stary 2010-07-09, 09:00   #1497
Magdzia94
Zakorzenienie

Jutro jadę na dużyy targ, mam nadzieję że coś kupię.

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 09:03   #1498
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze czasem oglądam "Małą piękność". To jest o małych dziewczynkach, które startują w konkursach piękności. To jest chore, co rodzice robią z tymi dziećmi. Dziewczynki 3-6 lat w pełnym makijażu, ze sztucznymi rzęsami, sztuczna opalenizna obowiązkowo, fryzury z doczepianymi włosami, jak którejś wypadają już zęby to nakładka imitująca uzębienie, manicure, pedicure i sukienka za 5000 dolarów. Do tego jeszcze dziewczynki muszą występować w jakichś choreografiach, więc rodzice płacą 100 dolarów za lekcję z profesjonalistą. A większość tych dziewczynek wcale nie chce ćwiczyć i nie wyglądają na szczęśliwe podczas konkursów.

kiedy to leci?

[*] 11.09.2012
Stary 2010-07-09, 09:13   #1499
Szotta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiamajo Pokaż wiadomość
Dzień Dobry
Po 10 wychodzę do ginekologa, trzymajcie kciuki za moją cytologię

Dzisiaj ochrzaniono mnie, że na zabiegi jeżdżę rowerem.
A to jest tak, że musiałabym tam jechać dwoma autobusami. I w ogóle nie pasują, muszę przechodzić na całkiem inny przystanek, kawał drogi, pierwszy autobus (ten docelowy już) mam za szybko, na drugi muszę czekać...
Już chyba lepiej tym rowerem?
Zresztą to jest właśnie nasza komunikacja miejska. Do przychodni (jakby autobus jechał ode mnie) miałabym jakieś 10 minut drogi. Tak to mam autobusy jeden 15 minut, drugi ok 20.

Cytat:
Chomik też mi się marzy. Ale wiecie jak to u alergika. W tej chwili nie mam uczulenia na chomiki, ale nie wiem czy ono nie powstanie jak już go sobie kupię. A oddawać zwierzątko które już znalazło dom? Sama nie wiem czy takie uczulenie się nie wytworzy. Bardziej niż chomika pragnę świnki morskiej (kiedyś miałam, ale to zanim pojawiło się u mnie uczulenie na cały świat)
Niestety, nigdy nie wiadomo

Cytat:
Byłam wczoraj na basenie odkrytym 3 h, zapomniałam filtra. Nie opalałam się, tylko cały czas pływałam wszyscy koledzy się przypiekli (jedyna kobieta zapomniała filtra to oczywiście że nikt nie wziął) a u mnie żadnych śladów wyjścia na słońce. Nic, zero przysmażeń

Oczywiście o filtrze do włosów pamiętałam:hahaha : smarowałam się co 10 minut i tak mam koszmarne siano po tym wyjściu. Nienawidzę blond włosów
Nie lubię odkrytego basenu. W wodzie człowiek na człowieku, na zewnątrz sam beton. Jedno drzewo jakie jest, rośnie tam gdzie siedzą ratownicy

Własnie... za rok mam zamiar robić ratownika Co prawda patent żeglarski już mam, ale i tak kasy w tym roku brak.

Zwariowana, zabiegana, zakręcona
.

Edytowane przez Szotta
Czas edycji: 2010-07-09 o 09:16
Szotta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 09:18   #1500
GrazynkaLubicz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
kiedy to leci?
W niedziele o 20.00 i w poniedziałki o 22.30. Tyle pamiętam, ale pewnie jest częściej.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości