|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 12
oj masz 100% racje! odbiera energie i chec bawienia sie w diete dalej
ja wlasnie to mam![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- wiem ze mało pocieszajace, mnie tez to nie bawi, tym bardziej ze wg wujka dukana powinnam wazyc 58,7 kg na 7 lipca a dzis juz 9ty ![]() ale narazie żył sobie nie podcinam hehehe:P moze cos ruszy
|
|
#2102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i podskoki Witam sie z Wami z ranka, u nas tez sloneczko niesmialo zza chmur wyglada, po wczorajszej ulewie ![]() Zdaje raport z pola bitwy, moj organizm skapitulowal i widze 4 na wadze WYGRALAM po 2 tygodniach, dzis zaczynam PW i jestem przed @ ale mam nadzieje ze waga sie ustabilizuje, obecnie wskazuje 74,800kg - byle do przodu
|
|
#2103 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A na solarium chodzę w zimie, traktuję to jako ładowanie baterii
|
|
#2104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Normalne" jedzenie coraz mocniej puka do moje głowy, wyłazi z lodówki i wrzeszczy "zjedz mnie" Ach... ---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- Ja też uwielbiam brązik. W tym roku planuję opalać się na plaży dla naturystów. Marzy mi się równa opalenizna wszędzie... Stanęłam wczoraj przed lustrem i stwierdziłam, że wałkami straszyć nie będę. Pierwszy raz zauważyłam, że schudłam.
Na Dukanie od 25.05.2010 ( -3,1kg) II faza od 01.06.2010 (-6,4 kg)III faza od 19.07 (-4,8 kg) Tu dziergam a tu moje hobby nr 2 Edytowane przez kasia_1011 Czas edycji: 2010-07-09 o 09:19 |
|
|
|
|
#2105 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak to jest... człowiek przyzwyczaja się do pięknych spadków dzień w dzień a tu w pewnym momencie ZONG... i wściekłość Cytat:
Damy rade
|
||
|
|
|
#2106 | ||||
|
Zakorzenienie
|
walczę ze sprzątaniem w mieszkanku ... już okna w sypialni umyłam jeszcze tylko w kuchni a reszta na przyszły tydzień ... muszę jeszcze podłogi wyglancować - teściowa przyjeżdża ![]() będzie wizytacja hahaa kurcze nie sama nie wierze ale się za nimi stęskniłam ) Cytat:
![]() kurna te placki otrębowe ale jak mi nie wyjdą ?? ![]() Cytat:
![]() ehh ja lubię solarium i nie odmawiam sobie raz w tygodniu na 8 - 10 min chodzę ... chyba uzależnienie .. ale opalona to zbytnio nie jestem ![]() Cytat:
ja w niedzielę jadę na wies i tak myślę że tam nie będzie nic co ja bym mogła zjeść muszę zabrać ze sobą tylko co serek ? ![]() co zabieracie w podróż do zjedzenia jak czeka was dłuższa droga ![]() Cytat:
ładniutki spadek ... gratuluję ...oj wesela fajna sprawa dobrze że nie wypadło wszystko w jednym miesiącu bo finansowo bym odpadła .... a ja jeszcze na zwolnieniu jestem więc z kasiurką trzeba ostrożnie ...
|
|
#2107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratuluję wytrwałości to już bardzooo dużo ...![]() ![]() A ja wczoraj się zbulwersowałam bo w restauracji nie mieli coli 0 no zła jak osa byłam ![]() ![]() Cytat:
ja to chyba lubię wszystko co niezdrowe
|
|
#2108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też tak mam - najpierw troszkę schudnę, a później znowu zastój. W zasadzie wolałabym zastój niż to, że mam regularnie wzrosty i to najczęściej od razu ponad 1 kg. Więc tak jak mówię - dwa kroki do przodu, jeden do tyłu. I też pewnie nie dobrnę do moich wymarzonych 56-57 kg przez te 24 dni. Może jakoś to przeciągnę.W zasadzie zaczynam się bać troszkę o swoją psychikę. Nie macie wrażenia, że ta dieta lekko uzależnia? Ja sobie nie umiem wyobrazić, co będzie później, nawet na tej III fazie. Ciągle się boję, że właśnie stabilizacji nie dam rady doprowadzić do końca,bo za dużo tam jest zwykłego jedzenia:/ A moje nieumiarkowanie spowodowało właśnie, że diety typu MŻ nie są zupełnie dla mnie:/ a tutaj ograniczenie do dwóch uczt i dwóch posiłków skrobiowych....ehhh najchętniej bym tej II fazy nie kończyła... |
|
|
|
|
#2110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
POWODZENIA I DUŻO SIŁ ![]() zastojem jeszcze się nie łamię... załamię się jak bedzie tak stać 2 tygodnie ![]() Ale zawsze lepiej, że stoi a nie rośnie ![]() Co do podrózy... na ile jedziesz?? 1 dzień?? A placki otrębowe na bank Ci wyjdą |
|
|
|
|
#2111 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki:P:P zależy też jaka bladość. Niektórzy się nie opalają i tak im lepiej. Np. mi:P
|
|
|
|
#2112 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ale ja uwielbiam słońce, jak jestem opalona to wyglądam na zdrowszą hehe bo jak jestem blada to jak zmora
|
|
#2113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam dokładnie te same obawy. Ostatnio czytałam w jakiejś gazetce o zdrowiu, że kluczem do sukcesu w tej diecie jest konsekwentne przeprowadzenie III fazy ![]() Boję się jej.
|
|
#2114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
już mało zostało więc do 11 będę miała wszystko gotowe i będę się szykować - jadę dzisiaj z psiółą po suknie ślubną ojjj .. wspomnienia powracają jakby to było wczoraj gdy ja z mamą buszowałam po salonach w wyborze kiecki ślubnej ... a tu za kilka dni 5 rocznica ślubu - zleciało ehhh .... Kochana waga 2 tyg nie będzie stać zobaczysz zacznie spadać ... dzisiaj się na te placki skuszę - raz konczicie nie wypał z plackami a jade na jeden dzień ale coś jeść muszę ... bo ja głodomor jestem
|
|
#2116 |
|
Zadomowienie
|
Hej...tak jak się spodziewałam, kolejny dzień wzrostu, dzisiaj o 0,3kg, po prostu cudo. Wraca całe kilo, którego pozbyłam się tydzień temu. Dziś wreszcie PW, to pojem warzyw sobie. Coś słabo jestem zmotywowana naprawdę
![]() I gratuluję pokaźnych spadków czarownico ![]() III faza to dla mnie odległy kosmos naprawdę, więc się nie wgłębiam w temat widząc szalone tempo utraty wagi ![]() ogłaszam że u mnie dzień pod znakiem shitu nr 2.
|
#2117 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuje
Równe 2 miesiące i równe -10kg A zastojami sie nie martwcie dziewczyny, pomyślcie, że one naprawde mijaja. Jeszcze z miesiąc temu płakałam tu bo miałam 14 dniowy zastój!! a potem spadł 1kg, potem znowu jakiś 1kg i kolejny i teraz wychodzi mi 3kg na miesiąc. No i pomyślcie, że lepszy zastój niż wzrost! Zastój oznacza zbieranie sił organizmu na dalsze chudnięcie Zróbcie z zastoju dobrą stronę diety, zastój znaczy kolejny level odchudzania![]() no i nie ważcie się może tak codziennie tylko np za 3 dni
Edytowane przez czarownica3006 Czas edycji: 2010-07-09 o 09:55 |
|
|
|
#2118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zastojem bym się tak nie martwiła...
|
|
#2119 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Dukanki w ten śliczny słoneczny dzień
a co sobie będę żałować ![]() Cytat:
ja też się jej strasznie obawiam a zaczynam ją od poniedziałku boję się, że pozwolę sobie za dużo i będzie klops ![]() jest gdzieś wątek dotyczący III fazy?? A tak w ogóle Dziewczynki zastojami się nie przejmujcie bo w końcu się ruszą tak jak u mnie, ile to razy już miałam rzucić dukana, byłam wściekła, zazdrościłam innym, że tak ładnie chudną a ja nie choć przestrzegałam zasad ale nie poddałam się ( to dzięki Wam
|
|
|
#2120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
weź ze sobą piersi z kurczaka i inne jak jesteś na PW to też warzywka i jeść bedziesz mogła cały dzień ![]() Na śniadanko możesz sobie upiec placuszki otrębowe i zjeść z szyneczką lub łososiem wędzonym... ![]() Ja ostatnio pokochałam jajka sadzone z szynką na wierzchu ![]() Do pracy sobie je smażę i jem na zimno... pycha
|
|
|
|
|
#2121 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2122 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec glowa do gory przeciez cialo to nie maszyna, raz wypijesz i zjesz wiecej, raz mniej, na wage wplywa tez temperatura na zewnatrz, dzien cyklu itd. Nie zamartwiaj sie tylko dzielnie dukaj a zostaniesz nagrodzona
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem w pierwszej fazie więc jedynie kurczaka zabiorę i placki owsiane na droge cóż będzie śmiesznie bo już widzę reakcję towarzyszy gdy sos czosnkowy wyciągnę ![]() :brzyda l:
|
|
#2124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jak dobrze pójdzie będę we wrześniu na - 10 hehehe i tego trzymać się mam zamiar - błagam nie piszcie że każdy jest inny ja chcę tę wersję
|
|
#2126 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
na chwilę karta sie odwróciła, ale dzisiaj znowu +0,1:Pto chyba wina tego, że czasem coś się zje, co zatrzymuje wodę
|
|
|
|
|
#2127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2128 |
|
Raczkowanie
|
Witam Wszystkich!
Czarownica moje gratulacje! Wspaniały prezent dostałaś z okazji 2 miesięcy na Dukanie!!! ![]() U mnie wzrost o 0,2kg, ale jestem świadoma czym zgrzeszyłam. Zjadłam perfidnie niemało pistacji Po pistacjach zaliczam porcelankę hihih....... wszystko byłoby by pięknie gdyby nie ta sól wrrrr
|
#2129 |
|
Wtajemniczenie
|
A to możemy tabasco? jak tak to już mam pomysł na ostry sos do kebabosa
|
#2130 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=adrijah;20565661]dzięki
staram się jak mogę.. chociaż dzisiaj obsesyjnie myślę o Snickersie, którego przez przypadek znalazłam w lodówce przy życiu trzyma mnie świadomość, że dzisiaj będę piekła kilka ciast i wyjątkowo wszystkie dla mnie ![]() może to jakieś przesilenie? ja w Wawie mieszkam sama i wiem jak to jest wracać do pustego mieszkania ![]() ale przyzwyczaiłam się do tego i teraz pomieszkiwanie u rodziców mnie drażni z TŻem się pokłóciłam i chwilowo jest cisza... coraz intensywniej się nad tym zastanawiam i coraz bardziej zadaję sobie pytanie "co tak naprawdę mnie przy nim trzyma? dlaczego ja jestem tak w nim zakochana?" chyba jednak naiwna jestem... Adrijah nie martw sie, najwazniejsze to sie nie lamac, jak teraz nagrzeszysz pozniej bedziesz zalowac. wiem cos o tym i klotnie z moim Tżem tez awsze odreagowywalam jedzac to czego nie powinnam. Nie wolno nununu! co do mieszkania z rodzicami zgadzam sie...ja mieszkam z moim Tżem i czasami tesknie do rodzinnego domu ale jak pojade do rodzicow to nie minie dzien i juz mam dosyc i chce wracac do mojego domku w ktorym panuje cisza i spokoj... u mnie tez jakis dol podobne mysli jak u Ciebie ,,co mnie przy nim trzyma" tylko ja juz sama nie wiem czy to milosc czy przywiazanie...strasznie mnie to doluje, wiem ze on mnie kocha a u mnie jakis chlod i pustka w sercu ostatnio ale za Ciebie trzymam mocno kciuki mam nadzieje ze Twoj Tż jest wart Twojego uczucia
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:54.

ja wlasnie to mam

<6 miesięcy>

i podskoki 
(-6,4 kg)

już wole zastój dobijające to jest