|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
wszystkie śpią??:P:P ja czkam aż mi się woda zagrzeje do kąpieli
|
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
czec lasencje
Marys Ty masz tendencje do przesadzania a nie do tycia My z Filipkiem zaraz wybieramy się na zakupy :P Kas a czym Natalka lubi sie bawic?..bo mój Filip ma pełno zabawek a niczym nie chce sie bawic.. ![]() dzisiaj ma byc 35 stopni w cieniu
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Filipek lubi się bawic z mamusią ![]() ja wzięłam kapiel i od razu lepiej, bo mnie obudzili o 5 i czuję się jak idź z tąd i nie wracaj![]() moje rozciecie na czole dalej widac nawet pod pudrami ale stwierdziłam, że się nie będe zamartwiać pierdołami
|
|
|
|
|
#3694 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ciekawa jestem co tam dla mnie wymyśliłaś ![]() Nati, nie wiem czy mogę i powinnam wracać do sprawy i w ogóle się wtrącać, ale z tego co czytam wydaje mi się, że trochę uwierzyłaś swojemu TŻ, że to przez Ciebie zaczęło się źle dziać. Sama chciałaś się zmienić, by nie wszczynać kłótni, a wygląda na to, że wina nie leży po Twojej stronie, tylko to on zatruwa Ci życie. Dziewczyny mają rację, taki wyjazd chyba by wam dobrze zrobił. Gdyby nie to, że mieszkam tak daleko, chętnie bym Cię wzięła do siebie (no chyba, że chcesz ) Bo wiesz, jak nic nie zrobisz, to raczej się nic nie zmieni, a na pewno warto powalczyć o normalność No, a mnie łapki bolą, bo sporo wczoraj wyszywałam |
|
|
|
|
#3695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
twoje cuda są genialne;d |
|
|
|
|
#3696 |
|
Zakorzenienie
|
Natalka najbardziej lubi wlosy cioci Kasi chyba i ich nowego królika
a serio mowiac nie wiem bo jak z nia jestem to siedzimy na dworze korzystajac ze sloneczka-spacery itp.a czy ty filipowi urozmaicasz jedzenie "normalnym" np dajesz mu jak obiad jhest ziemniaczki czy cos? |
|
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj rozgadalyscie się o dzieciaczkch i az mi się zateskniło za chrześnica ![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- dziewczyny czy jak ubiore sie cala na biało to nie będzie to tandetnie wyglądało?? |
|
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry laski!
![]() i buziak dla naszego Filipka! ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- to chyba też zalezy co ubierzesz:P jak to jakis komplet to nie, a jak nie, to przelam to jakim kolorm torebki korali czy czegos żeby za ciężko nie wyglądało
|
#3699 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Maryś
a co do stroju nie mam pojecia |
|
|
|
#3700 |
|
Zakorzenienie
|
jak się spało?
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
a masz
do usług
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję;*
ej u was tez tak żra komary?? bo ja mam same bable na rękach. |
|
|
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
niby tak, bo wszyscy narzekaja, ale ja chyba jakas niesmaczna jestem
bo jak mnie ugryzie cos raz na tydzien/dwa to jest sukces:P no chyba, ze wpadne w pole to wtedy nie mam z nimi szans
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
a mnie nie gryza choc mamy ich duzo
![]() spalo sie zle. Ale chyba pora sie przyzwyczajac do kladzenia sie okolo polnocy. ide na filma. |
|
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego sie przyzwyczaic?;>
leć
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie zra wszedzie nawet w chacie.---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- coś mi sie zdaje, że romeo nie było |
|
|
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
a mi sie zdaje, ze romeo nie bylo i nie bedzie. Koniec bajki, pora sie obudzic.
|
|
|
|
#3709 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry Zołziki, dla każdej buziak
![]() byłam dzisiaj się przebaać czy nadaję się do życia w społeczeństwie- dobrze ze nie wysłali mnie do prychiatry bo pewnie nie wystawiliby mi zaświadczenia tylko żółte papiery i to bez rogów ![]() pół godziny Was nadrabiałam oj wy gaduły Cytat:
Cytat:
![]() Natali zdjęcia są świetne! ten chłopak mną zawładną!!! a to przedostatnie jak marszczy nosek i widac mu te 2ząbki jest maksymalnie cudowne!!!! a wiesz ze jak sie zalogowalam to na cale onko pojawilo mi sie tlo ze zdjęcia Filipka? nie wiem czy to Ty ustawiłaś czy to tak automatycznie ale bosko! niech tak zostanie![]() Cytat:
![]() a wymyslilam ze jak masz jakiś ten program to czy np.mozesz sobie w nim zrobic wzor ze zdjecia? ![]() Cytat:
wg mnie calkiem na bialo wyglada tandetnie, lepiej wrzucic np.biala spodnica-rozowa/czeronwa/zolta/jaka tam chcesz bluzeczka, albo baaardzo kontrastowe dodatki w stylu korali,paska,butow,torebk i Kaś bluszczu co Ty wygadujesz? o co cho? Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2010-07-09 o 11:27 |
||||
|
|
|
#3710 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niee bo nie moge dokarmiac Filipka..bo pediatra powiedziała, ze za gruby jest.. moze tylko jesc 3razy mleko..pozniej obiadek tylko ze sloiczka..bo tam sa odpowiednie ilosci weglowodanów.ect...moze pic tylko wode niegazowana(ale i tak mu kupiuje smakowa) bez przesady on ma 9 miesiecy. no ale musze..Mysza ja wiem, ja jestem za dobra dla niego... bardzo chetnie:P ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
oj Gos..ale ta piosenka jest taka ładna..i taka smutna tak ja to ustawiłam u siebie na komputerze nie wiedziałam, ze Wy tez to tło bedziecie miec.. no własnie tylko takie zabawy go interesuja mały gad..:P chciałam mu kupic ale zabawka taka fajna dla niego 89 zł..a ja juz mu kupiłam ostatno taka droga to lezy w kacie..wiec nie dam tyle pieniedzy..niech sie bawi butelkami(dzis po wodzie mineralnej) ![]() Kas no własnie co Ty opowiadasz? Mysia pochwal się:P
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
ale dzieci chyba w ogole bawią się co im wpadnie w ręce i tak właściwie to dłużej zajmą się zwykłą butelką czy kubkiem niż wymyślną zabawką.
tak ma tez moja chrześnica-Julka, która potrafi np pół dnia bawić się gazetą, kubkiem lub czymś takim, teraz ma manię "układania" swoich rajstopek i bluzeczek w szufladzie- wyobrazdzie sobie zachwyt jej mamy ![]() ja Julci kupiłam taką mate edukacyjną która "rośnie" razem z dzieckiem,bo najpier pod nią leży,potem ma blat ustawiony pionowo, a potem jako stoliczek. i ona sie tym lubi bawic,ale trzeba jej to pokazywac raz na kilka dni zeby sie nie znudzila na 1szse urodziny dostala taki samochod jezdzik-pchacz to po kilku dniach spala z nim w łóżeczku |
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet zdjecie przesłałas Julci z bumem a jak tam w pracy Gosia..? jejku zabrałbym Cie gdzies chetnie..na jakas trawke zebys nie musiała siedziec w tych wstretnych betonach...
|
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
to moze zabierzemy ją nad tą wode? będzie z nami budować zamki z piasku?
|
#3714 | |||
|
Rozeznanie
|
Dzięki
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
) to do mnie wpadaj nawet się tak poświęcę i Ci swoje łóżko odstąpię, ale tylko na trochę ![]() A co robiłam? Nuuda, husarza dla TŻ teraz musiałabym się za "jedenastkę" (samolot) wziąć, ale kompletnie nie wiem od czego zacząć
|
|||
|
|
|
#3715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosia bedzie robic babki a Marys bedzie burzyc zamki Cytat:
![]() piekny husarz..
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
plan idealny
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem.
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Mi sie przy logowaniu zaden Filipek nie włącza Sprobuje jeszcze raz.
|
|
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kas..bo musisz sie zalogowac pozniej wyjsc i sie nie wylogowywac z maila.. to wtedy jak bedziesz otwierac google bedzie Filipek w tle![]() a wiecie, ze juz mamy 3718 postów dobijemy do 5000 i nastepna czesc :P:P
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-07-09 o 13:10 |
|
|
|
|
#3719 |
|
Zakorzenienie
|
Nie idzie. Ja jestem na stale zalogowana
Taki nawyk
|
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
no to nie wiem Kas jak Gosiaczek to zrobiła
opowiadaj co sie dzieje z Romeeoo no chyba ze nie chcesz...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:25.

<3