|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XX
Cytat:
---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- eeee, przeglądam to perfumowe forum, ale nie rozumiem zasad działania słowem - jestem za głupia na zakupy Wizażowe, więc nie martw się, Rain, nie obwinię Cię za uzależnienie
|
|
|
|
|
#1952 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a poza tym eeee tam gril to gril- trzeba się uciapać chociaż trochę węglem a zresztą niech te pomioty diabelskie się tym zajmują
|
|
|
|
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Ty leniuszku ja sobie szlauf podłączyłam i co chwile sie pryskałam żeby troszke chłodniej mi sie zrobiło no i przez to bardziej mnie złapało ![]() jak sie da, to go wezme
|
|
#1954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba ten dodatkowy roczek mi uderzył do głowy...pojechałabym nad jezioro...miałam jechać dziś ale kasy na benzyne nie ma ![]() nie ma że się nie da! trzeba wziąć i już
|
|
|
|
|
#1955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1957 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy, jak podzwonimy i nic nie będzie to wtedy przemyślimy co zrobić ![]() Uuuu jak romatico Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a może Twoja rodzinka wynajmuje jakiś pokój?Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Opalałam się 1,5 h i norrrrrmalnie tak gorąco, że przyszłam do domu napić się wody. Teraz chciałam iść z powrotem, a tu ojciec przyjechał z jakimiś fachowcami, co mają u nas od pon. robić. Hope, że zaraz pojadą i walnę się z powrotem w samych majtasach
|
|||||||
|
|
|
#1958 |
|
Wtajemniczenie
|
Dżem dobry
![]() Jejku jaka śliczna pogoda dziś! A ja muszę kisić się w mieszkaniu, bo TŻ ma jutro egzamin i musi się uczyć Mieszkanie w bloku jest do kitu, bo w domu rodzinnym stoi rozłożony basen przed domem i teraz bym sobie mogła wskoczyć
|
|
|
|
#1959 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam przenośne radio i ten szlauf i tylko tak wytrzymuje no i wode do picia i psa który umila mi czas ![]() tak,wezme go siłą oj, to może zrób badania ? Cytat:
przynajmniej popatrzą![]() ![]() Cytat:
|
|
|
#1960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale spoko, może pojadę do Czech i sobie coś kupię Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2010-07-29 o 09:54 |
|
|
|
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zaraz Ci wyślę na PW namiar na letnisko mojego chrzestnego ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Ja rozważam Zen Shiseido, Truth CK, Nina Ricci, Baby Doll i Innocent TM. Kurcze, jeśli będzie tak gorąco jak dziś to zostaje tylko Zen... Moja mama powiedziała mi "tylko nie waż się na obronę wypachnić tym jaśminowym potworem (w sensie zakazała mi Aliena |
|
|
|
|
#1962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno są tam supersalony z pięknymi i niedrogimi kieckami ślubnymi
|
|
|
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie boj się, to faaaaaajne <kusi>
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
![]() Do Gdańska to też trochę daleko a ja się właśnie dowiedziałam, że muszę oddać legitymację studencką zaraz po obronie |
|
|
|
|
#1964 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XXI
Mam takie głupie pytanie. Kupiłam sobie krem do depilacji Eveline do depilacji skóry wrażliwej. Chce go użyć do depilacji nóg. Ale przeczytałam też coś co jest tam napisane o okolicach bikini i zastanawiam się, czy użyć tego do depilacji intymnej. Jest tam napisane, że jest przeznaczony między innymi do depilacji okolic bikini. I nie wiem czy okolice bikini to tylko włoski okalające wargi sromowe, czy mogę tego kremu użyć na całe miejsca intymne łącznie z okolicami odbytu? Przepraszam za to pytanie, ale nie mam się kogo o to zapytać...
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." Edytowane przez Hajja Hawwa Czas edycji: 2010-07-09 o 12:59 |
|
|
|
#1965 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sabat zazdrośnic, czyli jak zamienić oko jaszczurki w brylant. Część XXI
Cytat:
|
|
|
|
|
#1966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pomóż mi wybrać jakiś fajny zapach i ile ml na powiedzmy 2 miesiace wystarczy? od razu mówię, że mój ulubiony to Jungle Elephant by Kenzo, ale chętnie lekko zmienię W Krakowie będę na 99,9% - jeśli przeżyję do tego czasu, to będę tym bardziej teraz, jak wiem, że w sierpniu większą wypłatę dostanę, to powinnam sobie bez problemu pozwolić na ten wypad Hajja, ja bym nie używała - jak to jest taki krem jak Veet, że wypala włoski, to nie radzę, bo będzie Cię pewnie bolało. a jak taki wspomagający golenie maszynką to też, bo w życiu bym sobie maszynką po tamtych okolicach nie jeździła. lepiej idź na depilację do kosmetyczki - 20-30 zł i problem z głowy
|
|
|
|
|
#1967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My mamy taki basen, tzn. w tym roku jeszcze nie rozłożony, tż kupił mi 2 lata temu i mimo upałów woda się w nim nie chciała nagrzać (taki jest wielki) i rzadko kiedy się w nim pluskaliśmy Zresztą szkoda trawy, która jest pod nim...Cytat:
Oooo ja Zen miałam na spotkaniu naszym wrocławskim, to mi Madziuś powiedziała, że się wypsikałam i wszystko na nią leci ---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Hajja nie rób tego, bo cię na bank podrażni i będziesz miała delikatnie mówiąc przesrane, tym bardziej w taki upał. |
||
|
|
|
#1968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na dwa miesiące... hmm... z 10 ml wystarczy, 5 to nie wiem - zależy co - ja fiolkę 2 ml Angela używam od pół roku na imprezy i się skończyć za ch...oinkę nie chce Na razie nie idzie nic ciekawego chyba - trzeba pilnować. Mogę Ci dawać cynę jak coś się pokaże bo siłą rzeczy siedzę na tamtym forum ![]() To pewnie się w Krakowie zobaczymy tylko muszę sobie załatwić jakąś towarzyszkę podróży bo mi dziko jechać samej na drugi koniec kraju
|
||
|
|
|
#1969 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Wam za rady. Zastosuję tylko na nogi. Resztę wolę maszynką. Dobrze, że nie zrobiłam tego, bo bym cierpiała jutro na weselu
A co do kosmetyczki to nie wiedziałam, że to tak tanio jest za depilację brazylijską. Nigdy jeszcze nie byłam. Sama sobie radziłam do tej pory. Jakoś się boję kosmetyczki, żeby mi czegoś nie uszkodziła heh. Która z Was była na czymś takim? I jak wrażenia?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
#1970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma co sie bać kosmetyczki, taka depilacja nie jest droga ale to jest depilacja plastrami wiec boli jak nie wiem....robiłam nie raz i nigdy SAMA na to bym sie nie zdecydowała..wole tradycyjnie to robić ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-07-09 o 13:19 |
||
|
|
|
#1971 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Claris, tak, pomogła. Ale dziś już znów nie jest fajnie... Przepraszam za smęty. |
|
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madziu, boli ale tylko przy wyrywaniu a później się już ma spokój chyba ? Tzn. jak depiluję wąsik to najwyżej później miejsce nie ma czucia jak po znieczuleniu a nie mnie boli. Więc będzie dobrze ?
|
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde ja to chyba jestem dziwna. Powinnam się cieszyć a łapię doła. Idę na staż do pewnej firmy. Szef chce żebym zaczęła jak pracę jak najwcześniej więc choć papiery dopiero poszły do UP to idę do biura już od poniedziałku. Fajna praca, chyba niezła firma z perspektywą zatrudnienia po stażu a facet obiecał mi premię jak będę się sprawdzać. I tylko boję się czy dobrze robię bo jak on mi nic nie dorzuci premii to jak ja wyżyję za 860 zł brutto? Siostra idzie na studia więc rodzice nie będą mogli mnie wspierać. Chciałam zrobić studia mgr ale przy takich zarobkach to nie ma mowy o tym. Cholera wiem, ze to szansa na jakiś tam rozwój i nauczenie się czegoś nowego ale z drugiej strony to bez kasy się nie da zbyt wiele zwojować. Powiedzcie mi czy mądrze robię przyjmując tę ofertę.
|
|
|
|
#1974 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślałam że to była magisterka cały czas Oni tam pewnie mają jakieś dodatki jak mają uczących się pracowników, np. tu gdzie pracuję są tylko studenci bo mają mniejszy podatek, więc nauka nie pójdzie w kąt moim zdaniem
|
|
|
|
|
#1975 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a nóż sprawdzisz sie i dostaniesz tą premie
|
|
|
#1976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytałam właśnie, że na stażu nie można dorabiać Szkoda
|
|
|
|
|
#1977 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1978 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie mogę się doczekać spotkania w Krk. ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1980 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:03 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

I bardzo fajna sprawa to jest, bo nie musisz się babrać z węglem, bo w środku już wszystko jest. 
a zresztą niech te pomioty diabelskie się tym zajmują

13.03.2008
Szkoda