|
|
#2941 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XVI
Cytat:
Białe, czy te ciemne? ![]() Cytat:
--- Mało mi było, więc zapodałem sobie psika Opium edp - po odparowaniu spirytusu została mi na przedramieniu tłustawa plama, pewnie olejki eteryczne ![]() Edit: Znalazłem coś dla wielbicielek klasycznego Hypnotic Poison ![]() Dobranoc
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2010-07-09 o 02:48 |
||
|
|
|
#2942 |
|
never say no to panda
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaa! pierwsza
bry wszystkim
|
|
#2943 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(a ja się musze przyznać, że sobie tamten post wydrukowałam, zeby jeszczew domu przeczytać - Ju, pięknie napisałaś o tym porządkowaniu w głowie )ledwo żyję normalnie net-detoks ![]() na swoje usprawiedliwienie mam, ze ostatnio przytyłam (i przekroczyłam prawidłowe BMI ) - jak tylko zrzuce oponkę i wcisnę się znów w zeszłoroczne ciuchy, to przestanę zrzędzić Cytat:
pogadam jeszcze dzisiaj ze znajomymi ![]() z igłami? Może od razu z ćwiekami - istne metalmięso? piękne zdjęcia! I widze Polly_ nareszcie! Cytat:
jeszcze Antyseksy ![]() Cytat:
![]() Mam info dla Kameny - wczoraj w pociągu dumałam i wydumałam, ze wyjazd na CP w czwartek, to bardzo dobry pomysł - po 8-9 godz. jazdy w upale faktycznie może człowieka ściąć z nóg ![]() A jak szaleć, to na całego! I chlać 4 dni, a nie tylko 3 I poznać byśmy się lepiej mogły i wypoczęły, i na obiecaną wódencję do Cbr-ki skoczyły.. ![]() edit: a w niedzielę tez byśmy mogły troszke posiedzieć na tym Bat coś tam, bo sie fajnie zapowiada - mi by pasował powrót pociągiem o 11;46 z Wrocławia (na 17:55 w Wawie), ewentualnie 13:14 (na 19 w Wawie) - tak do północy, a pobudka 7-8 rano (w zależności o której autobus będzie) To znaczy jakbyś chciała... bo ja to i tak pewnie będę sie ostatniego dnia bawić do upadłego Jak byłam na obozie studenckim za Krzyżem Wlkp, to ostatniej nocy poszłam spać o 5 rano, a pobudka była o 6 A jak wróciłam nieprzytomna do domu to 13 godzin spałam
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-09 o 08:37 |
||||
|
|
|
#2944 | |||
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- etam, mole to tak potrafią do prochu zjeść, to trochę to trudno potem spiąć ![]() ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- gryniek ma chyba rzęskie ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- zochy to som te kondomy stopne? człowiek sie uczy całe życie ![]() ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2946 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Dzień dobry
![]() Polly fajne fotki. A jak z perfumeriami w Wiedniu? Mnie jakoś w środku nosi. Jutro jadę na wesele ale nosi mnie tak ogólnie. Gdzieś bym pojechała, tak dalej. albo bardzo daleko.
|
#2947 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja też
Cytat:
![]() bry Cytat:
Mnie psychicznie nosi - oj, jakiś zmian mi się chce w życiu, chyba się jakiś grubsze rewolucję szykują Niestety jestem z typów zasiedziałych i konserwatywnych i wszelkie zmiany zachodzą u mnie bardzo powoli, w bólach, męczarniach i marudzeniu )edit: jak dobrze, że mam 4GB muzy na mp3 po raz n-ty słucham Żywiołaka i się nazachwycac nie moge Zwłaszcza "Latawce" - dla mnie to niesamowicie eksktatyczny, zmsyłowy utwór
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-09 o 10:20 |
||
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
My chyba z Guciem uciekniemy z mieszkania zaraz- czterej sąsiedzi robią remont
- serio
|
#2949 | |||||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
Cytat:
Cytat:
nie na stałe, oczywiście, ale od czasu do czasu może być jako odskok od biurkowej roboty. Szkoda tylko że w upał.. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zdjęcia świetne, nie wiem jaka to jest ta "znana" część Wiednia, ale ta mi się bardzo podoba - szczególnie zachwycił mnie obiekt architektoniczno-dziurzasty Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chyba najlepiej wstać bladym świtem i pełznąć na przystanek? ja muszę być już we wtorek w pracy. Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||||||||
|
|
|
#2950 |
|
Nindżopesz
|
Polly, fajne foty
Oni tam wszystkie budynki mają krzywe? Najlepsze są penisy :PDostarczyłam wezwanka i spociłam się jak mysz. Nienawidzę lata! |
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Udało się trzasnąć fotkę
Załącznik 3243817 Maju, oby coś dotarło z tego, co pisałam
|
#2953 | |||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no mnie tez zochy dobrze zrobiły Cytat:
Cytat:
"perfumów" nie zauważyłam..serio..zaden pachnący przybytek nie rzucił mi sie w oczy..zresztą jakbym mogła doń wstąpić obuta w zochy? Cytat:
włosy czarne miałam przez kilka lat-jak byłam jeszcze młoda i piękna ![]() dziurawy kościół tez mnie zachwycił z zewnątrz i z wewnątrz Cytat:
![]() penisów było całe mnóstwo bowiem trafiliśmy na mega wystawę Keitha Haringa i była wystawiana cała seria nowojorskich penisów i inne zachwycające dzieła
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2010-07-09 o 11:29 |
|||||
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
Polly: Fotki super. Zdjęcie w Zochach wymiata I tez sobie Ciebie inaczej wyobrażałam. Ewusia: Masz super ze swoim partnerem. Wiem coś o tym bo mój tez sprząta. Z tym ze o odsuwaniu mebli itp. to ja mu muszę przypominać. Flo: No nie wiem czy zemsta będzie słodka raczej będzie z uczuciem "starego kopcia" w buzi. Ale sama idea zemsty super. Przydasie - u mnie w rejonie to jest określane tym mianem wszystko co stanowi "pierd..ik" w domu. Od wiosny do jesieni 1 raz w miesiącu są targi przydasiowe i można tam kupić wszystko. Ja się juz 3 miesiące zbieram do wystawiania na przydasiach kilku skrzynek z zabawkami i swoich starych ciuchów. -------------------- Dzis od rana umieram. Wczoraj coś mnie ugryzło i w przychodni dostałam jakieś lekarstwo (ścięło mnie z nóg o 21) . A teraz od rana mnie po nim napier...a łep (który z chęcią bym odkręciła). Zrobiłam rano porządki w butach i się przeraziłam. Nie wiedziałam ze mam tyle butów!
|
#2955 | ||
|
BAN stały
|
Heeeloooł!
Współczuję, ale przynajmniej masz sieciunię w pracy i se poklikać możesz ![]() Cytat:
Dla mnie to przede wszystkim kwintesencja słowa "Orient" w perfumach, taki wzorzec zapachowy (mam na myśli wersję damską i męską) Cytat:
Co to za flaszka w gucinych łapkach?
|
||
|
|
|
#2956 | ||||
|
Zakorzenienie
|
do mojego zakutego łba? Może być ciężko...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za to jak się wyspałam - poszłam spac o 22, bo nie było co robić... Cytat:
tylko na mojej skórze wyłaziła jakaś chemiczna nuta, więc flaszka poleciała do koleżanki ![]() Za to męskie edp na mnie pachnie jak ulepszony Shalimar z przyprawami )najwyżej Cię wezmę na ręcę i zaniosę d pokoju ![]() Gorzej ze mną - laski, pilnujcie mnie ![]() (do domu zawsze sama dolezę, ale jak doprowadzę się do stanu wskazującego na tyle, że już twarzy nie widzę, to wtedy każdy mi sie podoba
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-09 o 12:08 |
||||
|
|
|
#2957 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
--- Spojrzałem za okno właśnie i naszła mnie następująca refleksja - dlaczego facet chodzi po ulicy z gołą klatą, a kobita już nie? Rozumiem obszary poniżej pasa - OK, to byłaby może i przesada, ale skąd się to wzięło, że facet ma mieć jeden "obszar zakazany", a kobity aż dwa?
|
|||
|
|
|
#2958 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() W sumie chłopy tez mają sutki (nie wiadomo po co )Może dlatego, że to co zakazane smakuje najlepiej?
|
|
#2959 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
|
|
#2960 |
|
Nindżopesz
|
Bleee, Pollyyy!
Mnie tam wiek nie robi różnicy, ogólnie nie lubię jak łobce ludzie płci obojga ocierają się o mnie w komunikacji swoimi mokrymi członkami i czym innym I jak złapię za drążek a on mokry i oślizgły I jak ktoś podnosi włochatą pachę i smrodzi I w ogóle jak ktoś za blisko stoi.
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.I jeszcze faceci w koszulach z wielkimi żółtymi plamami pod pachami! FUJ! Niedobrze mi
|
|
#2962 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale młodzi nie miewają takich pomysłów ...kiedyś autentyko przy mnie wsiadł gościu-ubrany...po 2 przystankach gdy tłok zrobił sie niemiłosierny szybko myk-zdjął koszulke i taki goły sie wpakował
|
|
|
#2963 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
O matko, aleście temat zapodały, mało estetyczny
Czytajac wasze wypowiedzi, to ja się wzdrgam aż na tak opisowe słowa i jednocześnie się ciesze, ze nie mam do czynienia z komunikacją miejska
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Ja narazie nie mam kontaktu z komunikacja miejska ale to dlatego ze moja mieścinę w 30 minut można przejść całą.
W Wa-wie natomiast korzystam z komunikacji choć staram sie jak najwięcej korzystać z kolei i SKM. Jazdy samochodem po Wa-wie nie odstawiam bo to marnotrawstwo czasu i nerwów. To co pociągiem i autobusem zajmuje mi 60 minut samochodem zajmuje ponad 2 godziny.
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie
![]() A to Polly_ zaczęła we mnie temat Gryksia wywołał tylko miłe fantazje ![]() i jeszcze chciała karać za gołe klaty (toż to nie byłby ten sam finntroll! )edit: za mój avek też będziesz karac, o Obrończyni Moralności?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-09 o 13:43 |
|
|
|
#2966 | |
|
BAN stały
|
No właśnie
![]() Cytat:
Tak w ogóle (o ile dobrze się orientuję), chodzenie z gołą klatą po mieście nie jest w dobrym tonie - co innego plaża itp.
|
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
#2968 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
a ja po katoskach latam pieszo - parkuje gdzies na początku -i sru po miescie
Polly - zdjecia kapitalne, ciekawe najbardziej podoba mi się krzywy blok i prześwitujące muzeum revolucji a Ty wyglądasz jak jedna z moich uczennic - świetnie, pewnie mialas cały czas ulgowe bilety moja przyjaciółka wygląda tez tak, z tym ze inny kolor włosów i wszedzie wchodzi na ulgowe nie pytają o legitymacje, nic nie kazą pokazywać to jest po prostu oczywiste dla nich ze ma kilkanaście lat lat o i nawet były dwie pałki - tak daleko musiałaś jechać żeby zobaczyć dwie pałki - bo Gryx to obfocić nie raczył ![]() co do gołych klat - tru dac bana a zwłaszcza jak sie trafia takie chude ciacho z gołą klatą to boszzz nie umiem sie opanowac boję sie ze cos zrobię a i tak nie umiem wzroku oderwac od tego, niczym kolesie od cycków, spojrzec w oczy takiemu, nie wiem czemu tak mam - normalnie fetyszyk jaki czy co więc niech zabraniają bo wstyd potem w telexpresie wystąpic między jednym topielcem a drugim ze tego lata kobita zmolestowałą młodziana w centrum miasta ( nad wodę prawie nie chodzę bo z kolei ja sie obnazac nie lubie) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-09 o 14:17 |
|
|
|
#2970 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() A gdzie najczesciej bywasz w ktw? w jakich okolicach?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:28.

ja bym chyba umarła

) - jak tylko zrzuce oponkę i wcisnę się znów w zeszłoroczne ciuchy, to przestanę zrzędzić 

!
kasuj fotkę

)
.
we mnie temat Gryksia wywołał tylko miłe fantazje