Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-09, 12:12   #4321
Weronisia
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Listopadowo-Grudniowe 2010 :-) cz.2

Cytat:
Napisane przez irsin Pokaż wiadomość
Weronisia, jakie odzywki do paznokci polecasz na slabe paznokcie?
Cytat:
Napisane przez kootekk Pokaż wiadomość
irsin ja nie weronisia, ale moje paznokcie uratowały odżywki sally hansen, miałam paznokcie w fatalnym stanie a po 3 tyg uzywania sally hansen super pazurska
Dokładnie Polecam Sally Hansen Nailgrowth Miracle w takiej złotej buteleczce tu masz.
To jedyna odżywka, którą mogę polecić z czystym sumieniem i zawsze polecam klientkom i używam jej w pracy

Co do Alessandro... jest przereklamowane i beznadziejne od jakiegoś już czasu
Bardzo dobre kosmetyki do paznokci ma firma LCN. Są drogie, ale dobre.

Jednak nie ma nic lepszego jak zwykła oliwka. Paznokcie uwielbiają być natłuszczone.

A więc jeśli ktoś ma problem z paznokietkami, to proponuję dokłądnie oczyścić płytkę paznokcia jakimś odtłuszczaczem, zrobić porządek ze skórkami, czyli zmiękczyć i poodsuwać (nie wycinać), nałożyć odżywkę, a gdy wyschnie, posmarować skórki oliwką do pazokci, albo zwykłą dla niemowląt. Oliwką powinno się smarować codziennie
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 12:13   #4322
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny!
Na pewno juz mnie nie pamiętacie bo nie udzielam się za często. regularnie Was czytam, ale jesteście tak szybkie i tak zakumplowane, że nie mogłam sie przebić i dałam sobie spokój. Zostałam przy podczytywaniu
Ale tym razem mam informację dla dziewczyn z Łodzi szczególnie dla Kretencji.
Byłam wczoraj w Koperniku i rozmawiałam z położną. Pokazała mi oddział. Faktycznie jest malutki a sala porodowa to już naprawdę miniSa 3 piłki, jeden worek(wszystko ustaione jedno na drugim z ciasnoty),stołeczek do rodzenia i dwa łóżka. I już sie nie ma juk ruszać właściwie. Jest bardzo ciasno, nie ma sali do porodów rodzinnych. Ale połozna przesympatyczna,bardzo życzliwa i ogólnie odział przytulny. Nie ma juz mozliwości wykupienia oficjalnie opieki połoznej, dzieje sie to "po cichu". Sa problemy z przyjęciem do szpitala. jesli jest akcja porodowa to nie ma sprawy przyjmują i już. Jesli nie ma a juz jest po terminie to raczej nie przyjmują bo zwykle maja aż nadto pacjentek-jak to powiedziała różnie to bywa. Wczoraj odesłali jakąś laskę do Rydygiera-tam gdzie jest jej rejon. Polecieła isć na kilka wizyt do lekarza z oddziału(mam kontakt gdyby ktoś chciał) bo to jest właściwie gwarantem przyjęcia na oddział bez szemrania. A z położną też załatwia się sprawę opieki "po cichu". Niedobre wieści dla mnie-Koeprnik od dwoch lat zamyka oddział położniczy od połowy grudnia!Chyba na miesiąc. A ja mam termin 15-20(zależy gdzie). Ostateczna decyja jak będzie w tym roku zapada w listopadzie. Tak więc dla mnie szpital odpada bo nie chciałabym czekac w zawieszeniu do listopada z wyborem np lekarza do którego pójdę na te zwyczajowe kilka wizyt:-(szkoda bo się już nastawiłam i wczoraj przy okazji bo byłam w okolicy to chciałam sprawę "przyklepać".
Jak by ktoś miał jeszcze jakieś pytanko to dawajcie.

Mam jeszcze do Was pytanie-jak Wy to robicie, że już teraz połozna do Was przychodzi do domu?Musze isc na rejon jakoś się zapisać, żeby do mnie też przyszła?Też bym chciała sobie pogadać:-(
Dzięki za informacje. Ja i tak pewnie będę rodzić w Madurowiczu, trzeba by się tam przejść któregoś dnia.

Sama sobie gratuluję, że udało mi się nadrobić wszystkie posty, które wystukałyście podczas mojej nieobecności. No to teraz co nowego u mnie... CZUJĘ RUCHY. Czasami smyra, ale najczęściej muszę się położyć na plecach i WIEM, że dzidziuś się "walcuje", a wczoraj oglądam sobie Fakty, trzymam rękę na brzuchu a tu coś mi w brzuchu pęcznieje i takie delikatne pukpuk, jakby mięsień drgał, ale z zupełnie inną częstotliwością. Odebrałam to jak "cześć to ja".

Poza tym mąż się śmieje, że ostatnio mój najczęstszy tekst to: "Jestem głodna". Ale tak naprawdę, to nie mam specjalnie na nic ochoty, po prostu muszę coś zjeść i za zwyczaj porcje są większe.

Agatkia, już dawno pisałam żebyś wstawiła zdjęcie kota. Prześliczny. I bardzo pomysłowe imię.

Dziewczyny narzekacie na kręgosłup, więc kilka rad:
1. Faktycznie pływanie.
2. http://www.yoga-nyon.ch/image/obj91geo80pg1p7.jpg
Oczywiście zamiast bolstera może być koc. Dobrze jest też zrobić "schodki", tzn. jeszcze jeden koc pod łopatkami i jeden płaski pod głową.
3. http://www.essentialyoga.biz/images/..._extention.jpg
Nie trzeba wyciągać stóp do tyłu, można sobie po prostu postać przy parapecie, np. Pomaga!
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 12:20   #4323
sanderinka
Zakorzenienie

wróciłam z USG byłam z tż maleństwo jest starsze niż od ost @ bo wychodzi ze jestemw 15t 1 d a dzidzius ma 15t5d waży 204 gr a ile cm nie wiem bo sie w tych liczbach nie moge połapać ale przesyłam fotę... co pomiedzy nigami nie wiadomo jest strasznie ruchliwe wieć cieżko było cokolwiek zmierzyć

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

sanderinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 12:22   #4324
sanderinka
Zakorzenienie

zapomniałam wstawic zdjecia

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Stary 2010-07-09, 12:23   #4325
Weronisia
Zakorzenienie

Sanderinka dobrze, że z dzidziolem wszystko OK. ALe gdzie ta fotka?

Aha. Już jest. Uwielbiam patrzeć na fotki z USG.

A ja chyba się z Wami już dziś pożegnam. Nie jestem w stanie znieść tego gorąca. Mój komp nagrzał pokój tak bardzo, że nie mogę tu wytrzymać. Muszę go wyłączyć, bo się ugotuję.
Na dodatek twardnieje mi brzusio i to niezbyt przyjemne jest. Muszę troszkę poleżeć. No i idę dokończyć obiadek. Dziś robię Kurczaczki jak z KFC

Edytowane przez Weronisia
Czas edycji: 2010-07-09 o 12:26
Weronisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 12:32   #4326
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sanderinka Pokaż wiadomość

Super, że z dzidzią wszystko ok, szkoda ze płci nie poznałaś no ale może następnym razem, kiedy teraz masz USG?

http://www.suwaczki.com/tickers/atdc2n0askflsw50.png

PAULINKA ur. 01.10.2015 r.

http://www.suwaczki.com/tickers/ug37tv739lp63vo5.png

Edytowane przez vikicullen
Czas edycji: 2010-07-09 o 12:40
vikicullen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 12:45   #4327
Agatkia
Zadomowienie

Ojej, jak fajnie, ze mój Palikot Wam się podoba!!!! Wcale mu tego nie powiem, bo jeszcze w samozachwyt popadnie Powtarzam mu za to, ze jest paskudą nad paskudami i brzydalem przeokropnym . Bardzo kocham te moje zwierzaki, co nie znaczy, ze pozwalam im wejść na głowę. Moje dziecko od początku będę uczyć szacunku do zwierząt i miłości do nich.

Joanna,a w którym dniu dokładnie poczułaś ruchy po raz pierwszy?? Ty też czujesz takie pukpuk? Bo ja na początku czułam takie lekkie odretwienie na przestrzeni np centymetra, takie motylki pod skórą, a wczoraj 4 razy małe do mnie zapukało!!!

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
suuuuperanckie!!
Agatkia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 12:57   #4328
kretencja
Zakorzenienie

Weronisia, odpocznij sobie koniecznie A ja mam dziś na obiad moją ukochaną fasolkę po bretońsku
Joanna, gratuluję ruchów Ja już czuję wyraźnie, codziennie
Co do porodu, to ja biorę Madurowicza pod uwagę jako drugą opcję. Tym bardziej, że właśnie niedawno rodziła koleżanka (a parę miesięcy wcześniej jej siostra) i obie bardzo zadowolone Koleżanka długo nie miała rozwarcia, mimo odejścia wód, lekarze podjęli więc decyzję o cięciu i zdaje się, że bardzo ładnie ją pokroili Nie wiem tylko, czy żeby tam rodzić, trzeba odwiedzać jakiegoś lekarza stamtąd... Chyba niekoniecznie.

RAZEM OD 5.03.2000.

Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór

TYMEK - 26.11.2010
kretencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 13:04   #4329
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez Weronisia Pokaż wiadomość
Dokładnie Polecam Sally Hansen Nailgrowth Miracle w takiej złotej buteleczce tu masz.
To jedyna odżywka, którą mogę polecić z czystym sumieniem i zawsze polecam klientkom i używam jej w pracy

Co do Alessandro... jest przereklamowane i beznadziejne od jakiegoś już czasu
Bardzo dobre kosmetyki do paznokci ma firma LCN. Są drogie, ale dobre.

Jednak nie ma nic lepszego jak zwykła oliwka. Paznokcie uwielbiają być natłuszczone.

A więc jeśli ktoś ma problem z paznokietkami, to proponuję dokłądnie oczyścić płytkę paznokcia jakimś odtłuszczaczem, zrobić porządek ze skórkami, czyli zmiękczyć i poodsuwać (nie wycinać), nałożyć odżywkę, a gdy wyschnie, posmarować skórki oliwką do pazokci, albo zwykłą dla niemowląt. Oliwką powinno się smarować codziennie

racja

ostatnio jak bylam na manikiurze i pedikiurze to az sie wkurzylam,ze wydalam tyle kasy za cos co sama moge zrobic w domu - w sensie spodziewalam sie czegos innego - nawet utwardzacza pod lakier mi nie nalozyla, niczego - a mowilam,ze zolkna mi paznokcie od ciemnych lakierow
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 13:08   #4330
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość

Co do kota przepiekny , te zwykłe dachowce sa bardziej czułe niz te rasowe. Ja mam sjamo persa i ma takie fochy a charakterek to chyba ma po tatusiu No ale jest przepiekna
Nie generalizuj bo sie na ciebie obraze Moje persy jakos nie sa malo uczuciowe-przeciwnie, wejda mi na glowe tak sie pieszczot dopominaja Sjamo-pers to w sumie tez dachowiec wiec nie rasowy

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 13:09   #4331
sanderinka
Zakorzenienie

Cytat:
Sanderinka dobrze, że z dzidziolem wszystko OK. ALe gdzie ta fotka?

Aha. Już jest. Uwielbiam patrzeć na fotki z USG.

A ja chyba się z Wami już dziś pożegnam. Nie jestem w stanie znieść tego gorąca. Mój komp nagrzał pokój tak bardzo, że nie mogę tu wytrzymać. Muszę go wyłączyć, bo się ugotuję.
Na dodatek twardnieje mi brzusio i to niezbyt przyjemne jest. Muszę troszkę poleżeć. No i idę dokończyć obiadek. Dziś robię Kurczaczki jak z KFC
a dobry ??

Cytat:
Napisane przez vikicullen Pokaż wiadomość
Super, że z dzidzią wszystko ok, szkoda ze płci nie poznałaś no ale może następnym razem, kiedy teraz masz USG?
nie wiem 23 mam wizytę wiec pewnie tez pojde na USG

Cytat:
Napisane przez Agatkia Pokaż wiadomość
Ojej, jak fajnie, ze mój Palikot Wam się podoba!!!! Wcale mu tego nie powiem, bo jeszcze w samozachwyt popadnie Powtarzam mu za to, ze jest paskudą nad paskudami i brzydalem przeokropnym . Bardzo kocham te moje zwierzaki, co nie znaczy, ze pozwalam im wejść na głowę. Moje dziecko od początku będę uczyć szacunku do zwierząt i miłości do nich.

Joanna,a w którym dniu dokładnie poczułaś ruchy po raz pierwszy?? Ty też czujesz takie pukpuk? Bo ja na początku czułam takie lekkie odretwienie na przestrzeni np centymetra, takie motylki pod skórą, a wczoraj 4 razy małe do mnie zapukało!!!

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

suuuuperanckie!!

a Ty w którym jesteś tc kiedy poczułaś jakieś ruchy ?? bo w podpisie nic nie ma

mężuś i żonusia

[*] Sewerynek[*]
[*] Jarek[*]

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 13:10   #4332
De28
Wtajemniczenie

Pierwsze dwie sa boskie Ale ja sie chyba nigdy nie odwaze na sciecie wlosow

Daniel

Christian
Stary 2010-07-09, 13:13   #4333
Agatkia
Zadomowienie

Cytat:

a Ty w którym jesteś tc kiedy poczułaś jakieś ruchy ?? bo w podpisie nic nie ma
Poczułam w 15t6d. Teraz jestem w 16t2d
Stary 2010-07-09, 13:24   #4334
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Ludzie jestem spocona jak pies.

Agatkia piękny ten twój Palikot
Ja uwielbiam dachowce. Persy mi się nie podobają (De28 nie obraź się) , po prostu nie lubię ich i są paskudne. Ale to kwestia gustu, a o tym ponoć się nie dyskutuje
Za to dachowce to super koty. Sama miałam dwa. Miałam też rasowego brytyjczyka krótkowłosego i dachowce są o niebo fajniejsze

.
Rozumiem, ze nie kazdy lubi ich urode ale paskudne?? No chyba nie powiesz ,ze moja Maja jest paskudna ?http://katzenpflege.files.wordpress....bild-11682.jpg
Czasem faktycznie sa persy az oo znieksztalconym pysiu ale moje nie naleza do tych najbardziej plaskatych- na szczescie. A co sie stalo z kotem ze juz go nie masz? Ja sie nie obrazam. persy mam tylko z tego powodu, ze musialam je uratowac od smierci. Tak sie zlozylo,ze sa akurat trzy tej rasy choc ja uparcie chcialam dachowce, bo dachowce mialam od urodzenia. Ale w schornisku stalam przed dylematem- albo dachowiec, ktory w miare jeszcze wyglada albo schorowany, przerazony, skoltuniony i przerazony pers. Mialam brac,lczyc i szukac im domu. Ale tak sie odwdzieczyly, ze musialy zostac.To rasa najbardziej poniewierana przez czlowieka, trafiajaca do schroniska w oplakanym stanie. Zafilcowana, z grzybem, chorobami oczu. Stad persy, bo wielu nie ma zielonego pojecia jak sie zajmowac ta rasa i zwierzeta na tym cierpia. Chocby pokazywane w necie zdjecia persow, zaplakanych, z chorymi oczami. Ze to niby u nich norma. Nie jest norma zapalenie spojowek i zatkane kanaliki lzowe. Dzieje sie tak wtedy gdy ktos o kota nie dba.I kiedys mi sie nie podobaly, jak wielu ludziom. I jak wiele ludzi, po zetknieciu sie z ta rasa, poprostu pokochalam bez pamieci. Bo to takie sieroty- mozna z nimi zrobic wszystkoDzieci ciagaja za uszy i ogon a one cierpliwe to wszystko znosza. Mi sie strasznie nie podobaja male psy o splaszczonym pyskach. np takie mopsy z wytrzeszczonymi oczami. Choc na pewno z charakteru sa urocze.

Ale mi narobilyscie smaka na pierogi A mi sie dzis nic nie chce. Przy 35 stopniach w cieniu to tylko zanurzyc sie w zimnej wodzie.

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatkia Pokaż wiadomość
, wklejam zdjęcia mojego Palikota Przygarnęłam go 7 czerwca, pamiętacie? Bardzo wypiękniał od tego czasu Co prawda urodą nie umywa się do persów De28, ale przyznacie, ze najbrzydszy to on nie jest
Dziekuje
Sliczny jestI jaki elegancki A imie to juz wogole rewelacja

Daniel

Christian

Edytowane przez De28
Czas edycji: 2010-07-09 o 13:44
Stary 2010-07-09, 13:28   #4335
Joanna131
Raczkowanie

GG do Joanna131

Agartkia, ja poczułam "pukpuk" wczoraj a to był 17 tydzień i 1 dzień, czyli 18 tydzień już nam leci. A smyrało mnie już wcześniej.

Kretencja, jestem przekonana, że do Madurowicza przyjmują jak leci.

Wróciłam właśnie ze sklepu i doszłam do wniosku po drodze, że bezapelacyjnie moimi ulubionymi owocami są czereśnie.
Joanna131 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 13:28   #4336
Aliszcze
Zakorzenienie

moja koleżanka z liceum miała persa, pięknego białego persa. Toż to był charakter, jak się do niej przychodziło i zdejmowało buty, to kot podchodził do każdego buta i długo i namiętnie go obwąchiwał po czym wskakiwał na szafę i stamtąd obserwował gości bardzo mi się podobał, choć wolę psy. A kota to właśnie chciałabym mieć takiego jak Palikot, bo takie mi się najbardziej podobają

Nawet nie pomyślałam, że oliwka jest dobra na paznokcie, muszę zacząć stosować. Ja mało niestety dbam o paznokcie niestety. Nie mam długich, bo nie lubię, najczęściej pomalowane mam bezbarwnym lakierem albo wcale.

a odkryłam plusy ciąży miałam od ponad roku na dłoniach różne jakby kurzajki czy coś takiego, wybierałam się jak sójka za morze do dermatologa z tym, a jak zaszłamw ciążę, to mi poznikały a miałam trzy, takie wypukłe dosyć, a teraz nie mam ani jednej

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 13:30   #4337
vikicullen
Zadomowienie

A tak wogóle czy któraś z was jest z północy Polski??

Kurde coś mnie od wczoraj brzuch muli, tak jak przed okresem często mulił, czy to normalne??

Edytowane przez vikicullen
Czas edycji: 2010-07-09 o 13:42
Stary 2010-07-09, 13:43   #4338
Artystka23
Dragonfly

oto moja dzidzia, lekarz nadal upiera się, że to córeczka
Stary 2010-07-09, 13:44   #4339
Artystka23
Dragonfly

Cytat:

Kurde coś mnie od wczoraj brzuch muli, tak jak przed okresem często mulił, czy to normalne??
ja obecnie mieszkam w Gdyni

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-09, 13:47   #4340
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Artystka23 Pokaż wiadomość
ja obecnie mieszkam w Gdyni

No to wsumie niedaleko mnie myslałam,że może tylko ja jestem znad morza

Stary 2010-07-09, 13:49   #4341
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Te zdjecia mnie przerazaja Wyglada jakby miala mase wloskow na glowie

Daniel

Christian
Stary 2010-07-09, 13:55   #4342
vikicullen
Zadomowienie

Cytat:

a mi się podobają, są słodkie

Stary 2010-07-09, 14:02   #4343
irsin
Zakorzenienie

GG do irsin

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość

ja nie robie 3d
irsin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 14:05   #4344
kotek81
Zakorzenienie

Cytat:
Bo to takie sieroty- mozna z nimi zrobic wszystkoDzieci ciagaja za uszy i ogon a one cierpliwe to wszystko znosza.
A z tym to się nie zgodzę wcześniej miałam kocura "Muchomora" (dostałam go razem z grzybem i nas wszystkich pozarażał stąd to imię ) i to faktycznie była taka "ścierka" można było z nim robic wszystko ale ten co mam teraz "Maciek" oj nie ma z nim lekko, ma facet charakterek i nie pozwala sobie "w kasze dmuchać", natomiast kocica jak to kobieta ma zmienne humorki

Palikot jest the best Też mam dachowca - wykarmilam sobie ją zakraplaczem i mam wrażenie jakby była moim pierwszym dzieckiem ale to wielka indywidualistka i na ogół nie mam jej w domu albo śpi zaszyta w jakimś kącie....
Cytat:
Super zdjęcie

Sanderika - super, że wszystko ok.

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Bo może ma Moja Kinga jak się urodziła to miała tyle włosów, że szok - pierwszy raz widziałam noworodka z taką ilością włosków - jak miała 6-7 miesięcy to już jej można było "pytkę" zrobić
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 14:05   #4345
Artystka23
Dragonfly

Cytat:
kurcze,no ja sie urodziłam włochata na główce, mój tż także, więc podejrzewam, że rzeczywiście rosną jej włoski. Wcale by mnie to nie zdziwiło<hahaha>
Stary 2010-07-09, 14:12   #4346
De28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kotek81 Pokaż wiadomość
A z tym to się nie zgodzę wcześniej miałam kocura "Muchomora" (dostałam go razem z grzybem i nas wszystkich pozarażał stąd to imię ) i to faktycznie była taka "ścierka" można było z nim robic wszystko ale ten co mam teraz "Maciek" oj nie ma z nim lekko, ma facet charakterek i nie pozwala sobie "w kasze dmuchać", natomiast kocica jak to kobieta ma zmienne humorki
A Maciek to pers? Jasne ze nie wszystkie takie sa.Choc wiele zalezy od podejscia wlasciciela.kota mozna sobie rowniez wychowac. Moj Baks byl kotem bitym przez poprzednich wlascicieli-pierwsze kilka miesiecy byly trudne.Byl agresywny, ale pokazalismy mu, ze my takiego zachowania nie akceptujemy i po roku stal sie potulny jak baranek

A co do wloskow na glowie-moja siostra urodzila sie z tak gesta czupryna, z tak czarna, ze ojciec spytal ,czy to na pewno jego Po kilku miesiacach wloski sie jednak przerzedzily.

Daniel

Christian
Stary 2010-07-09, 14:15   #4347
kotek81
Zakorzenienie

To jest Maciek
kotek81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 14:25   #4348
Agatkia
Zadomowienie

Cytat:

Ja jestem z Wejherowa k/Gdyni
Stary 2010-07-09, 14:49   #4349
vikicullen
Zadomowienie

Hejka moje grubaski ponawiam pytanie, czy takie mulenie jak przed okresem zdarza się wam mieć??

Stary 2010-07-09, 14:49   #4350
Anecka
Zakorzenienie

Jaa, fajne foty, a te 3d sa super bo mozna cos tam dostrzec :P

Ja dzis caly dzien na nogach i zaraz spadam nad wodę troche slonka na nogi zlapac coby mi krosty zeszly

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości