ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha. - Strona 94 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-09, 13:04   #2791
hoppipolla
Zakorzenienie

Dot.: ZAZDROŚNICE cz. X - opalamy nogi, dekolty i focha.

Red - może jeszcze nie podejmuj decyzji, porozmawiaj z TŻtem, wytocz swoje argumenty, ok, on chce jechać do Egiptu, ale nie jest sam i powinien myśleć też o Tobie. może pójdźcie na jakiś kompromis, nie orientuje się w cenach, ale może jakieś Włochy czy Bułgaria wyjdą Wam taniej i TŻtowi będzie odpowiadało.

hm, mam dylemat.
nie wiem czy ubrać na ten koncert płaskie buty, jakieś baleriny, trampki, czy wystroić się w koturny. z 1 strony wiem, że i tak raczej będę siedziała, ewentualnie stała, gdy robię zdjęcia i nie poskaczę ani nic [mam okres, nie czuje się na siłach ], a z 2 nie wiem, czy nie będę wyglądała idiotycznie.

Edytowane przez hoppipolla
Czas edycji: 2010-07-09 o 13:30
hoppipolla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 13:52   #2792
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

hej
strasze dzisiaj wszystkich ze scinam wlosy (z racji ze jade do fryzjera) a juz szczegolnie mojego ex powiedzial ze nie bedzie ze mna rozmawial jak zetne wlosy Ale i tak go poslucham bo jak scielam dwa lata temu do tej pory klne w lusterko

Cytat:
Napisane przez yellowsunshine Pokaż wiadomość
no dokładnie
ja 4letnia, dwujęzyczna. klasa humanistyczna, wolałabym bio chem ale nie było dwujęzycznego bio chemu. ;x
biochem
mam uraz do chemi po gimnazjum

Cytat:
Napisane przez hoppipolla Pokaż wiadomość
hm, mam dylemat.
nie wiem czy ubrać na ten koncert płaskie buty, jakieś baleriny, trampki, czy wystroić się w koturny. z 1 strony wiem, że i tak raczej będę siedziała, ewentualnie stała, gdy robię zdjęcia i nie poskaczę ani nic [mam okres, nie czuje się na siłach ], a z 2 nie wiem, czy nie będę wyglądała idiotycznie.
watpie zeby koturny dziwnie wygladaly.. a zreszta ja sie nie znam
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 13:56   #2793
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
hej
strasze dzisiaj wszystkich ze scinam wlosy (z racji ze jade do fryzjera) a juz szczegolnie mojego ex powiedzial ze nie bedzie ze mna rozmawial jak zetne wlosy Ale i tak go poslucham bo jak scielam dwa lata temu do tej pory klne w lusterko

biochem
mam uraz do chemi po gimnazjum

watpie zeby koturny dziwnie wygladaly.. a zreszta ja sie nie znam
chodzi o to, że to taki rockowo metalowy koncert dlatego się zastanawiam co z tymi butami. chyba wybiorę czarne baleriny, mam jeszcze troche czasu.
Stary 2010-07-09, 14:11   #2794
Red Lipstick
Wtajemniczenie

No i nigdzie nie jedziemy .
Nic nie powiem mu więcej w tym temacie, nie tknę palcem gdy mu się zachce. Nie mam zamiaru go przekonywać, namawiać na polskie morze. Wyjazd powinien być przyjemnością i czymś czego nie możemy się doczekać a nie jakąś łaską.
Stary 2010-07-09, 14:12   #2795
*wanilia*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Nie boj sie, ja tu na pewno nie zostawie Cie samej
Jade tylko do domu, ale tam mam staly dostep do internetu.

Ojj, marne beda tegoroczne wakacje...
Chcialabym pojechac na Woodstock, ale chyba nic z tego nie bedzie
A bylaś juz kiedys? Tż nie daje mi spokoju bo on chjce jechac. Wymyslam juz cuda zeby sie wykrecic ale nie wiem jak to wyjdzie. Nie widze sie tam zupelnie. A z drugiej strony nie zdzierzylabym gdyby mial pojechać sam. (Wiem nie powinnam go ograniczac ale...)
Mnie woodstock kojarzy sie tylko z brudem

Poza tym wkurzyl mnie juz od rana bo zadzwonila do niego i powiedzialam ze tak srednio z tym domkiem (to o czym wczoraj pisalam z tym pokojem) to mi powiedzial:
"Dobra zadzwonie do nich i powiem ze nie jedziemy."
Ja szok i pytam dlaczego. To mi powiedzial ze od poczatku robie problemy
Super płace za wyjazd i nie moge miec wlasnego pokoju bo robie problemy
Teraz z nim rozmawialam i juz troche spokojniej. Jedziemy dzisiaj do tych znajomych z ktorymi mamy jechac na grila i jakos podgadamy jak to ma wygladac z pokojami.

Jestem nabuzowana. Kiepsko to widze.

"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek..
Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.."

http://s4.suwaczek.com/200608254438.png

*wanilia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 14:14   #2796
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość
No i nigdzie nie jedziemy .
Nic nie powiem mu więcej w tym temacie, nie tknę palcem gdy mu się zachce. Nie mam zamiaru go przekonywać, namawiać na polskie morze. Wyjazd powinien być przyjemnością i czymś czego nie możemy się doczekać a nie jakąś łaską.
Kurczę, głupio wyszło... Tż chyba uparty jest ?

Byłam u lekarza i wszystko ok jest

Mam jakiś dobry humor dziś

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 14:22   #2797
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *wanilia* Pokaż wiadomość

Poza tym wkurzyl mnie juz od rana bo zadzwonila do niego i powiedzialam ze tak srednio z tym domkiem (to o czym wczoraj pisalam z tym pokojem) to mi powiedzial:
"Dobra zadzwonie do nich i powiem ze nie jedziemy."
Ja szok i pytam dlaczego. To mi powiedzial ze od poczatku robie problemy
Super płace za wyjazd i nie moge miec wlasnego pokoju bo robie problemy
Teraz z nim rozmawialam i juz troche spokojniej. Jedziemy dzisiaj do tych znajomych z ktorymi mamy jechac na grila i jakos podgadamy jak to ma wygladac z pokojami.

Jestem nabuzowana. Kiepsko to widze.
Jakbym swojego słyszała .

Honey, tż stwierdził, że ja przesadzam. Tyle, że ja widzę, że on jest napalony na ten Egipt i skoro ja nie dam rady w tym roku to nie chcę go przymuszać do Bałtyku. Jak już wcześniej pisałam, wydawało mi się, że radość powinien dawać sam fakt wyjazdu gdzieś i cieszenia się sobą. Dla niego jak widać to trochę mało. A ja nie chcę oglądać jego zdegustowanej miny. Co mi po tym, że on powie "to jedźmy nad polskie"? Skoro wiem, że jest niezadowolony. Te kwatery, które miałam w miarę zaklepane po odwoływałam.
Stary 2010-07-09, 14:46   #2798
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:

Honey, tż stwierdził, że ja przesadzam. Tyle, że ja widzę, że on jest napalony na ten Egipt i skoro ja nie dam rady w tym roku to nie chcę go przymuszać do Bałtyku. Jak już wcześniej pisałam, wydawało mi się, że radość powinien dawać sam fakt wyjazdu gdzieś i cieszenia się sobą. Dla niego jak widać to trochę mało. A ja nie chcę oglądać jego zdegustowanej miny. Co mi po tym, że on powie "to jedźmy nad polskie"? Skoro wiem, że jest niezadowolony. Te kwatery, które miałam w miarę zaklepane po odwoływałam.
No rozumiem powinniście się obydwoje dobrze bawić a nie, żeby jedno chodziło ze skwaszoną miną bo z tego żadna radość nie jest.
Szkoda tylko, że Tż nie rozumie tego, że wszystko było fajnie, zaklepane i pewne a nie że dowiedział się od klientki że tam super extra i już trzeba tam lecieć ... Trochę to nie odpowiedzialne.

Stary 2010-07-09, 14:57   #2799
hoppipolla
Zakorzenienie

Cytat:

szkoda, że wziął pod uwagę Twoich możliwości finansowych. owszem, egipt na pewno jest super, ale gdybyście jednak wyjechali nad bałtyk nie byłoby przecież jakiejś tragedii, ważne, że moglibyście razem miło spędzić czasu.
Stary 2010-07-09, 15:05   #2800
Cocaine essence
Zakorzenienie

Mandy opowiadała mi , że u mnie nie najlepiej , odwołała randkę z A, bo musi wiele spraw sobie przemyśleć, no i mam pozdrowić Was koniecznie i powiedzieć, że tęskni , a jeszcze tyle dni ma bana.
Co do A, to wczoraj była smutna, to A ją tak słodko pocieszał, zapraszał na Shreka, ona mówi, że musi się z tego układu wycofać, bo nie może go ranić, gdyż jest zbyt dobry...

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 15:15   #2801
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Mandy pozdrawiam i nie myśl o powrocie do eksa

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 15:39   #2802
Myszunia19
Zakorzenienie

a Mandy za co ma bana?
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 15:47   #2803
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ktos to okreslil czy nie. Ale np niepuszczanie TZta samego na impreze jest dla mnie chore i na pewno nie podchodzi pod zdrowe podejscie. Albo pretensje o to, ze nie wyslal smsa jak wrocil/nie odezwal sie przez pol dnia....
I te teksty, ze jak kolezenka zaprasza TZta samego, bez jego dziewczyny to ona juz kultury nie ma... i co ona sobie w ogole mysli...

Dla mnie (nie wiem jak dla innych) to nie jest normalne.
I tu nie chodzi o to, ze ktoras z nas sie wywyzsza. Kazda ma taki zwiazek, jaki jej odpowiada.

A dziekuje, dziekuje. Nawet moge przekazac

Z tego co ja pamietam gdzies pisalysmy takze, ze jesli chocby jedna osoba bedzie przeciwko to nie przyjmiemy kogos nowego do klubu.
A przeciwko sa juz dwie.
I ja trzecia.
Nie, to o czy mówisz to była moja propozycja, ale dziewczyny powiedziały, że tak nie będzie, bo one chcą w klubie EJ więc mimo, że kilka osób było przeciw, to EJ do klubu została przyjęta.

Wtedy też dziewczyny pisały, że jak Madame wróci i będzie się udzielać, to przyjmą ją znów, i nie widzą przeciwwskazań.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 15:59   #2804
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Tak tak Obroniłam się na 5, ale na dyplomie 4plus bo miałam paskudną średnią Ale jestem zadowolona, bo już po A teraz upragnione wakacje..
Jestem u M, więc przepraszam, że nie nadrabiam

Do usłyszenia po weekendzie Dziewuszki

Mandy Ban.. NO KOMMENT ;]
Trzymaj się Maleńka
PurBlanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 16:37   #2805
hoppipolla
Zakorzenienie

eh, jestem złaa.

od wczoraj nie mogę dłużej porozmawiać z TŻtem przez telefon, bo wciąż ktoś mu siedzi na głowie. mam dość jego kolegów, chcę, żeby już było po tym koncercie.
Stary 2010-07-09, 17:29   #2806
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Hoppi doskonale Cię rozumiem. Musisz zacisnąć mocno zęby i przetrwać to.

A mój milczy i baaaardzo dobrze. Jak oglądam w wiadomościach relacje z polskich plaż to aż mnie coś ściska ze złości . Taka piękna pogoda, upał, pełno atrakcji. Ale cóż, za niskie progi na mojego tżta. Lepiej kisić się w mieście, co tam.
Stary 2010-07-09, 18:29   #2807
Myszunia19
Zakorzenienie

ja byłam u wujka w szpitalu.

dziewczyny czy odpowie mi któraś na pytanie co z Mandy i dlaczego ma bana?
Stary 2010-07-09, 18:32   #2808
Honey_Girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
ja byłam u wujka w szpitalu.

dziewczyny czy odpowie mi któraś na pytanie co z Mandy i dlaczego ma bana?
Przekazywała wiadomości od zbanowanych Zazdrośnic.

Stary 2010-07-09, 18:32   #2809
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
A mój milczy i baaaardzo dobrze. Jak oglądam w wiadomościach relacje z polskich plaż to aż mnie coś ściska ze złości . Taka piękna pogoda, upał, pełno atrakcji. Ale cóż, za niskie progi na mojego tżta. Lepiej kisić się w mieście, co tam.

Red, a gadaliście na żywo czy tylko przez telefon? Może spróbujcie jakoś na spokojnie... Też bym się chyba wkurzyła i to nieźle Albo jakiś kompromis? Może nie wiem Bułgaria/Grecja?

A ja spędziłam pół dnia z TŻ nad jeziorem Ale z nim ciężko wytrzymać, co chwila się tuli, chce mnie całować, a mi słońce zasłania a teraz pojechał do pracy na cały weekend dobrze że są mecze, bo bym z nudów umarła

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 18:47   #2810
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Honey_Girl Pokaż wiadomość
Przekazywała wiadomości od zbanowanych Zazdrośnic.
To tak nie wolno?
Stary 2010-07-09, 18:47   #2811
Parvanti
Zadomowienie

Hej dziewczyny, ale dziś upał...

Co do tej sytuacji o której wczoraj pisałam to rozmawiałam dziś z TŻ i on powiedział, że jego koledzy niezbyt miło wspominają pobyt z tamtą dziewczyną na wakacjach i oni w tym roku chcieliby jechać sami na taki męski wypad. W ogóle powiedział mi, że to na razie nie jest nic konkretnego i zapytał czy chciałabym w razie czego jechać z nimi... Mi się taka opcja niezbyt podoba, czy ta znajoma by była, czy nie (chociaż wolę oczywiście jakby jej nie było), bo ja ich w ogóle nie znam i średnio pasuję do ich towarzystwa.
Jak oni coś ustalą w końcu to mu mają dać znać...Ja go jednak namawiam, żeby jechał, ale on nie podejmuje tematu bo mówi, że nie ma co się zastanawiać jak na razie nic jeszcze nie wiadomo.
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 18:53   #2812
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mmalinowa Pokaż wiadomość
Red, a gadaliście na żywo czy tylko przez telefon? Może spróbujcie jakoś na spokojnie... Też bym się chyba wkurzyła i to nieźle Albo jakiś kompromis? Może nie wiem Bułgaria/Grecja?

A ja spędziłam pół dnia z TŻ nad jeziorem Ale z nim ciężko wytrzymać, co chwila się tuli, chce mnie całować, a mi słońce zasłania a teraz pojechał do pracy na cały weekend dobrze że są mecze, bo bym z nudów umarła
Przez telefon, dopiero za jakieś 30 minut się zobaczymy. Ja już nie mam zamiaru poruszać tego tematu. Nie tknę palcem, bo on to się czasem jak książę zachowuje. A to 10 min. do plaży za daleko, później przeprasza i prosi, żebym rezerwowała, potem jakaś rewelacja od klientki i że on jednak chce Egipt. Niepoważny jest, dlatego ja nie będę nadgorliwa, nie będę dzwonić po ludziach i robić z siebie idiotki, skoro mój facet w każdym momencie może się rozmyślić .

A co do jeziora....zazdroszczę, z moim nawet to nie jest mi dane.

Hahha...chyba mu dziś dupsko skopię.
Stary 2010-07-09, 18:54   #2813
Myszunia19
Zakorzenienie

Dziewczyny bo juz nie wytrzymuje.
moj TZ spotykal sie przede mna z taka laska . no i zerwal z nią kontakt. ale dzis normalnie mi przez tel ze " wzialem od brata anety auto do naprawy" ( moj TZ jest mechanikiem) a ja od razu czarne mysli. nie pokazalam po sobie jak boli mnie wspomnienie tej osoby. dziewczyny pomózcie mi sie z tym uporać.
Stary 2010-07-09, 18:58   #2814
Parvanti
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny bo juz nie wytrzymuje.
moj TZ spotykal sie przede mna z taka laska . no i zerwal z nią kontakt. ale dzis normalnie mi przez tel ze " wzialem od brata anety auto do naprawy" ( moj TZ jest mechanikiem) a ja od razu czarne mysli. nie pokazalam po sobie jak boli mnie wspomnienie tej osoby. dziewczyny pomózcie mi sie z tym uporać.
Eeee bez przesady, załatwia sprawy z jej bratem a nie z nią. Zresztą jak zerwał z nia kontakt i wybrał Ciebie to chyba coś znaczy, prawda? Nie ma się co nakręcać.
Stary 2010-07-09, 19:02   #2815
Myszunia19
Zakorzenienie

ja nie wiem czemu tak mam. po prostu kazde jej wspomnienie. mowil ze tylko czasem sie spotykali ze nic wiecej. ale moja mysl ze moglo byc cos wiecej jesli ja bym sie nie pojawila... to ze jej chyba sie on podobal bo potem za nim wydzwaniala a on dla mnie rzucił wszystko...

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

nie powinnam dawac po sobie poznac ze cokolwiek z nia zwiazanego tak mnie boli i rusza?
Stary 2010-07-09, 19:08   #2816
Parvanti
Zadomowienie

Cytat:
ja nie wiem czemu tak mam. po prostu kazde jej wspomnienie. mowil ze tylko czasem sie spotykali ze nic wiecej. ale moja mysl ze moglo byc cos wiecej jesli ja bym sie nie pojawila... to ze jej chyba sie on podobal bo potem za nim wydzwaniala a on dla mnie rzucił wszystko...

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

nie powinnam dawac po sobie poznac ze cokolwiek z nia zwiazanego tak mnie boli i rusza?
Patrz na pogrubione. Skoro laska była chętna i się jeszcze narzucała a on ją olał to naprawdę doskonale pokazał kto jest dla niego ważny, czyli TY
Nie uważam, że jest o co robić sceny, bo co mu powiesz? Misiu, nie rób jej bratu samochodu bo ona kiedyś miała na Ciebie ochotę? Facet się popuka w głowę, oni nie szukają tak jak my w każdej sytuacji drugiego dna.

Wiesz ja rozumiem, że ona po prostu Cię wkurza i wszystko co z nią związane. Też jest taka laska co mi działa na nerwy i też podwalała się do mojego chociaż wiedziała, że jesteśmy razem. Wcześniej coś kręcili ale nie wyszło. Także ja Cię doskonale rozumiem, ale nie dawaj facetowi znać, że czujesz się zagrożona i nie histeryzuj, przynajmniej przy nim Masz w sumie dwa wyjścia: powoli się oswajać z takimi sytuacjami i dawać na luz albo zamknąć TŻ w klatce
Stary 2010-07-09, 19:26   #2817
mmalinowa
Zadomowienie

Cytat:
Przez telefon, dopiero za jakieś 30 minut się zobaczymy. Ja już nie mam zamiaru poruszać tego tematu. Nie tknę palcem, bo on to się czasem jak książę zachowuje. A to 10 min. do plaży za daleko, później przeprasza i prosi, żebym rezerwowała, potem jakaś rewelacja od klientki i że on jednak chce Egipt. Niepoważny jest, dlatego ja nie będę nadgorliwa, nie będę dzwonić po ludziach i robić z siebie idiotki, skoro mój facet w każdym momencie może się rozmyślić .

A co do jeziora....zazdroszczę, z moim nawet to nie jest mi dane.

Hahha...chyba mu dziś dupsko skopię.
skop i to porządnie! należy mu się ale ja na Twoim miejscu bym jednak z nim pogadała na spokojnie

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Dziewczyny pomóżcie!
Co kupić TŻ na urodziny?
eh myślałam nad alkomatem ale to chyba głupi pomysł... albo coś do samochodu nowego terenowego... jego kolega mówił coś o lince holowniczej, ale ja się na tym nie znam, a on pracuje i nie ma czasu pójść ze mną kupić albo nie wiem... TŻtowi przydałby się portfel, ale powiedział, że sam sobie kupi, wybierze...

I dare you to let me be your, your one and only,
Promise I'm worth it,
To hold in your arms,
So come on and give me a chance.
mmalinowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 19:53   #2818
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
skop i to porządnie! należy mu się ale ja na Twoim miejscu bym jednak z nim pogadała na spokojnie

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Dziewczyny pomóżcie!
Co kupić TŻ na urodziny?
eh myślałam nad alkomatem ale to chyba głupi pomysł... albo coś do samochodu nowego terenowego... jego kolega mówił coś o lince holowniczej, ale ja się na tym nie znam, a on pracuje i nie ma czasu pójść ze mną kupić albo nie wiem... TŻtowi przydałby się portfel, ale powiedział, że sam sobie kupi, wybierze...
ja bym alkomatu nie kupila, do samochodu to dobry pomysl(znajac mojego meza ucieszyl by sie) ja kupilam na ur mezowi wiatrowke bo wiem, ze lubi strzelac i wspominal o niej czasem, jak cos mu sie podoba do auta to tez zapamietuje, moze Twoj tez o czyms mowil?
evelineau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 20:00   #2819
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:

Dziewczyny pomóżcie!
Co kupić TŻ na urodziny?
A które to urodziny?
Ja też mam zawsze problem z prezentami

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-09, 20:16   #2820
Myszunia19
Zakorzenienie

ja swojemu kupiłam kamasutre nie macie pojęcia jak sie ucieszył
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości