|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
http://www.allegro.pl/item1136312251...exclusive.html
co sądzicie? Bo wymyslilam ze zrobie taka z uwaga !guzików! tylko zamiast srebra poprzeplatanie na rzemyku takie na codzien
|
|
|
|
#3752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo bardzo pomysłowe podoba mi sie:P:P:P
|
|
|
|
|
#3753 |
|
Zakorzenienie
|
Ja lece na chwile do mamuś do pracy i może po guziki
Zobacze jak to będzie wyglądać
|
|
|
|
#3754 |
|
Zakorzenienie
|
ej no co to ma byc
zawsze jak przychodze to wszystkie uciekaja:P
|
|
|
|
#3755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jestem choć już neidługo bo zaraz kończe prace a potem musze isc na uczelnie. Powinnam sie uczyc do egzaminow bo mam w sobote i neidziele ale mozg mi sie lasuje-mam dosc![]() co do ammy Tż to generalnie mamy i babcie zawsze tak mowia wiec nie powinnas sie przejmowac |
|
|
|
|
#3756 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3757 |
|
Zakorzenienie
|
ja jestem Kas..lustra super:P mozesz jedno na biało pomalowac
jak ja nie lubie klapków.. nie da sie w nich szybko chodzic..a jak juz jest goraco to zawsze sie noga spoci i slizg...noga przekrecona..:P ja jestem niezdara ![]() Gosia...mm jak ładnie wyszłas a jakie masz sliczne kolczyki u wielbiam takie cudaaa zaraz uciekam z kolezanka na piwko.. bede poznym wieczorem i tez mam zamiar sie obrzydliwie odstresowac
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kochana nalezy ci sie;* ja wieczorek spędze z TZ przy pifku i seans filmowy jutro spanie do 10 a potem jakies przygotowania do weselicha
|
|
|
|
|
#3759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kaaśśśś no bardzo pomysłowe!!!! zobaczymy jak Ci to wyjdzie ![]() a ja zapomniałam się "pochwalić" że ruszyłam w poszukiwaniu krepy/krepiny (???chyba nie jest mi dane zapamietac poprawnej nazwy) obeszłam kwiaciarnie/market/sklep papierniczy/ sklep dla plastyków i g****o nigdzie nie ma:/ ale nie poddaję się- mam w zanadrzu jeszcze 2sklepy dla plastyków i myśle że tam zjadę ![]() a dzisiaj kupiłam druvck
|
|
|
|
|
#3760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze, że tu same artystki ![]() :P
|
|
|
|
|
#3761 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ja Ci zazdroszcze:PP szczesciaro Tyyyy
|
|
#3762 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie bylo ze soba dobrze, czulam sie pieknie a reszte mialam gdzies! wkurzalo mnie tylko to, ze jak ktos jest gruby to mowi mu sie "nieee wcale nie, jest puszysty, mocnej kosci, zbity" i cholera wie co zeby "nie urazić", ale jak ktoś jestb. chudy to wrzuca sie na lewo i prawo tak jakby to kogos nie bolalo-moja przyjaciolka przez cos takiego nabawila sie wrzodów i w ogole nie akceptowala siebie:/ ale powiem C iże ładnie schudłaś- gratuluje! ![]() Cytat:
![]() kolczyki sa najdluzsze jakie w zyciu znalazlam,ale nie wiem czemu rzadko w nich chodze:/ wciaz mi sie wydaje ze do jakistam ciuchow mi nie pasuja:/ ja w ogole mam problem z bizuteria bo generalnie mi sie bardzo duzo roznej jej podoba, ale nie na mnie
|
||
|
|
|
#3763 |
|
Zakorzenienie
|
oby było fajnie bo nie znam ludzi...
|
|
|
|
#3764 |
|
Zakorzenienie
|
no ba! jak poziom taki wygorowany to trzeba sie postarac:p
cholera tez bym poszla na wesele!!! uwielbiam wesela! zwłaszcza nie wswojej rodzinie jak jeszcze nie byłam z Tż to latałam na wszystkie wesela w promieniu 300km![]() tak samo jak i na etapie szkoły średniej studniówki-byłam chyba na 7 a teraz to już stara dupa jestem i nadawałabym się raczej do pilnowania ehhh
|
|
|
|
#3765 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no też to zauwazlyma... kazdy mówił, że super wyglądam etc;/ ale ja sie czułam do dupy;/;/ a co do bizuterii mam uczulenie na wszytsko co podruba;( ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- Cytat:
a moze faktycznie bedzie fajie?? czas w koncu poznac lepiej znajomych tz skoro ion zaakceptowal moich wypije kilka mocniejszych i dawaj![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- ale sie tu dziko czuj bez niego ![]()
|
||
|
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3767 |
|
Zakorzenienie
|
zoabczysz jeszcze wrócisz do nas w skowronach i bedziesz opowiadac jak y=bylo fajnie
ale to jest wesele u jego znajomych tak? nie u rodziny? bo to byłoby ciężkie:/ja też sie dziko czuje jak zostaje sama u Tż. nie lubie jak mnei tak zostawiam mimo ze w miesszkaniu jego rodzicow mozna jezdzic rowerem i pogubic sie-ma ponad 100m2 wiec jest gdzie sie schowac, ale jednak....w ogole ejgo rodzice sa dziwni:/ zreszta juz o tym mowilam ale edziesz mimo wszsytko 3mac kciuki za mnie?
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
baw się dobrze w koncu sie nalezy moge zaopiekowac sie Filipkiem
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on mieskz a w domu, ma dwa swoje pokoje ale teraz jeden zajmuje gosc jego brata wiec skazana na spanie z moim tż:P:P wiec tez sie gdzie schowac. no ide do jego przyjacioł nie do rodzinki![]() ---------- Dopisano o 16:23 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- a mozemy popilnowac go obie?? |
|
|
|
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
jupi
byłam już opiekunka---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- zmywam sie:P wypakuje swoje rzeczy moze i czas minie... |
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a zmywaj się:P
|
|
#3773 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Natalko nie będę już bardzo wracać do tej sytuacji, ale dziewczyny mają 100% racji Kochana nie daj 'sobie wejsc na głowe' nie wyciągaj pierwsza ręki to dla Twojego dobra i dla dobra Filipka, z czasem by się to wszystko na Małym tylko odbiło i właśnie ktorąś dobrze mówiła może weź kontrole nad pieniędzmi, żeby Tż nie mógł tak ciągle chodzić pić, a te piwko z koleżanką dziś bardzo dobrze Ci zrobi
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() uciekam z koleżanką na 'zaćmienie' a potem do G. dziewczyny ja się zarycze jak On pojedzie za tydzień to będzie masakra ja już wczoraj jak gadaliśmy o tym to chciało mi się płakać Sam powiedział, że będziemy do siebie dzownić i ryczeć do telefonu ja jestem taki wrażliwiec i uczuciowiec, że będzie dół totalny jak On pojedzie już się tego tak boję
|
||||||
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki wstyd sobie tak ubzdurac cos ![]() kochana a gdzie TŻ wyjezdza i na ile bo mi coś umknęło?
|
|
#3775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a pozniej chce wiedziec jakie wrazenia na zacmieniu bo chce isc tylko dojsc nie moge chociaz multikino mam po drugiej stronie ulicy Dziewuszki uciekam:/ juz i tak godz. dluzej siedze, koncze jeszcze sciage ![]() lece na uczelni i cos zjesc, no i po ta krepe/krepine![]() buzki wszystkim
|
|
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
*
|
|
#3777 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, nie bylo zadowalajacych mnie guzików i myslalam nad gotowa bransoletja jakas duza ale nie wiem jaka bluzke kupie na ta osiemnastke wiec narazie nie kupowałam nic
![]() Kupilam za to solenizantce sliczna kartke urodzinowa ![]() Gos co do krepiny to u mnie w plastyku bylo ze 4 rolki a w apierniczym ze 44 Wiec ja bym na papiernicze stawiała
|
|
|
|
#3778 |
|
Zakorzenienie
|
o przepraszam jak ja przychodze to naprawdę nikogo nie ma i jak zwykle jestem nie w temacie:/ teraz to już wogóle nie wiem o co chodzi
|
#3779 |
|
Zakorzenienie
|
a co byś chciała wiedzieć?:P
|
#3780 |
|
Zakorzenienie
|
hahaha wszystko
![]() a ppoważnie to wypadłam z rytmu bo nadrobić te kilka stron kiedy u każdej coś się dzieje a u mnie nudno:/
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:57.

takie na codzien

bardzo pomysłowe
<3
zawsze jak przychodze to wszystkie uciekaja:P

dziewczyny ja się zarycze jak On pojedzie za tydzień to będzie masakra