![]() |
#2791 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lipcowe Panny Młode
2,5
![]() Cytat:
Dziś mam na głowie drugie podejście do mojej ślubnej fryzury ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2792 |
Zakorzenienie
|
![]() A jak się w ogóle czujesz przed tym wielkim dniem?? NIe jesteś nerwowa, nie masz stresa?? |
![]() ![]() |
![]() |
#2793 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() dołączam do wątku, bo ślub coraz bliżej, tj. 24lipca ![]() no i właśnie coraz mniej czasu, a ja w sumie nie wiem o czym jeszcze mamy pomyśleć... jakieś rady? wczoraj kupiliśmy napoje (2l na osobę), wódkę też już mamy (o,5l na osobę), dziś zamówiliśmy tort. fryzjer i kosmetyczka są. wodzirej zaklepany (jakieś rady co do takiej osoby, która tylko jedna prowadzi wesele?), menu też mamy, suknia jest (w przyszłym tygodniu miara ![]() garnitur i koszula jest. dziś byłam 1raz na solarium. nie mam pojęcia co teraz przygotowywać, za co się zabrać? co jest jeszcze ważne.. ? ![]() dodam , że dopiero 3m-ce temu w ogóle wyszedł "pomysł" na ślub kościelny, cywilny już za nami. oczywiście miało być wszystko na spokojnie, za 2lata, ale ze względu na kredyt mieszkaniowy wszystko się "troszkę" przesunęło :P doradźcie coś, wierzę w Was ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2794 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#2795 |
Raczkowanie
|
Cześć kochane!!!! Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia, za pamięć!! jesteście cudowne!!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2796 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2797 |
BAN stały
|
x
Edytowane przez nieposkromionaa Czas edycji: 2011-02-17 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#2798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2799 |
Zakorzenienie
|
Bardzo nieładnie! Jak tak można. Nieposkromiona współczuję. Byleby tylko na weselu się spisali.
A myśmy z kolei trafiliśmy na oszustów który wykonują fotografie na płótnie. Zamówiliśmy 3 obrazy jako podziekowania dla rodziców. Czas realizacji do 14 dni. Po tym czasie TŻ dzwoni do faceta czy już jest gotowe, a ten mu mówi ze niedlugo będa je drukować i ze wyślą we wtorek zeszłego tygodnia. Oczywiście do dziś niec do nas nie dotarło. Kurier przecież dostarcza przesylki w max. 2 dni! Zaczełam panikować już w poniedziałek, dzwoniliśmy na ich numer ale nikt nie podnosi ![]() ![]() Z milszych rzeczy to dziś odebrałam suknię ![]() ![]() ![]() Byłam tez pogadać z ksiedzem i panią od przyozdobienia ołtarza kwiatami. Edytowane przez Susanna Czas edycji: 2010-07-08 o 20:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#2800 |
Raczkowanie
|
Nieposkromiona--współczuję
![]() ![]() Susanna-co za łoś nieodpowiedzialny z tego faceta ![]() u nas na razie wszystko dobrze idzie...wczoraj ostateczne ustalenie menu, ustawienie stołów, załatwiliśmy wszystko z dekoratorką, przymiarka garnituru TZ też super,rewelacyjny garnitur ![]() ![]() eh...jak ten czas szybko leci
#2801 |
Zakorzenienie
|
nieposkromiona ja myślę że po całej imprezie możecie im mniej zapłacić, skoro będą krócej pracować
![]() Susanna a pokażesz kieckę? ![]()
![]() |
#2802 |
Przyczajenie
|
No nie zazdroszczę takiej kapeli. Ja swoich też muszę ganiać, bo nie mogą się zebrać żeby wysłać chociaż linka z piosenką
![]() A tak z innej beczki. Może któraś z Was ma natchnienie. Potrzebuje jakiegoś wierszyka albo czegoś w formie podziękowań dla mojej siostry. Chodzi o to, że chcielibyśmy jej jakoś podziękować za to że nas poznała. Myślałam o jakiejś grawerce na szkle. Pomóżcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2803 |
BAN stały
|
x
![]() ![]() |
![]() |
#2804 | |
Zakorzenienie
|
No niestety, czasem się czlowiek "natnie"
Cytat:
![]() Pokaże ale jak zrobię większego kwiatka i przypnę welon zeby zobaczyć jak to wyglada razem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2805 |
Wtajemniczenie
|
Kulkaaga, Gusiak23, Telka10, Becik_n, Asieq, Basienka666
dziewczyny wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2806 |
Zakorzenienie
|
No i to już dziś
![]() ![]() ![]() ![]() Zdecydowanie obudził mnie dziś głód bo wczoraj było tyle załatwiania, że nie miałam kiedy zjeść i w ogóle głodu nie czułam ![]() Buziaki dla wszystkich ![]() ![]()
#2807 |
Zakorzenienie
|
Telka jeszcze na wizaż musiała
![]() Ślubującym dzisiaj dziewczynkom najlepszego ![]()
#2808 |
Raczkowanie
|
Margaret82, Carla3, Jolekn, Kasia2629 - Wszystkiego NAJ NAJ NAJ na Nowej Drodze!! Niech dzisiejszy dzień będzie tym najwspanialszym. A wspólne życie przynosi z kazdym dniem radość i szczęście
![]()
#2809 |
Przyczajenie
|
Najlepszego dziewczyny nadszedł wielce oczekiwany dzień. Udanych imprez ;-))
|
![]() ![]() |
![]() |
#2810 |
Raczkowanie
|
Wszystkim wychodzącym za mąż dzisiejszego dnia życzę słodkiego, miłego życia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2811 |
Raczkowanie
|
Dzisiejszym Pannom Młodym życzę dużo szczęścia i miłości
![]() My w poniedziałek idziemy do orkiestry ustalać różne kwestie, zostało mi jedno spotkanie z doradczynią, jutro do księdza pogadać, a w środę mam obronę!! Stresuję się już bardzo. Remont trwa, wczoraj cały dzień sama malowałam kuchnię, bo TŻ od rana do wieczora w pracy. Kobieta musi sobie sama radzić. Muszę jeszcze ją wypucować i będzie ok. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
oj jak bedzie taki upał to nie wiem czy 2 litry to nie mało ![]() ---------- Dopisano o 06:35 ---------- Poprzedni post napisano o 06:29 ---------- gratulacje juz dla zonek ja już 25 roczek po ślubie będe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2813 |
Zakorzenienie
|
Kulkaaga, Gusiak23, Telka10, Becik_n, Asieq, Basienka666 dla Was drogie żonki wszyyyystkjie najlepszego na nowej drdze życia. Miłości pięknej i trwalej, uśmiechu, pogody ducha i optymizmu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2814 |
Raczkowanie
|
Kulkaaga, Gusiak23, Telka10, Becik_n, Asieq, Basienka666
kochane wszystkiego dobrego!!! opowiadajcie jak bylo ![]() Do mojego zostalo 6 dni.. poki co stresu jeszcze nie odczuwam ;-) za to TZ owszem ![]() Pozdrowionka p.s z jakiego kanalu brac najlepiej pogode? ![]()
#2815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
do naszego dwa tygodnie niespełna ;] na onecie sie dosc czesto sprawdza ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Troche mnie nie było - ale dziecko i praca nie wykańczaja. Się przypomnę- że tak od się zaczne ;] a wiec my 24 bierzemy slub w 8 rocznice poznania i 4 zaręczyn ;] my tylko albo az cywilny bierzemy (kościelny nas nie bawi i w ogole nas on nie wzrusza a cywilny jest dla państwa zeby nie było problemu z mieszkaniem czy innymi ziemskimi sprawami) Ja zaproszenia w styczniu dawałam do 31 mieli sie zdeklarować kto będzie a kto nie - no i 55 zaproszonych przyjdzie 45 z 3 dziećmi. Suknie mam czerwona, buty czerwone ze srebrnym czym - sandałki bo pełne to głupota - ugotowałabym sie w taką chice ;] kwiaty długi metrowy bukiet z czerono rózowych gożdzików. kwiaty na samochod nie wiem czy zorbimy - moze jakies male cos symboliczne chodz to tez bez przesady Nie mam pojecia jak zorbic karteczki z imonami gosci - bo chce isc rozsadzic no i nie wiem zupelnie jak to zrobic zeby małym kosztem było ??
24,07 - nasza data ;] Szczęśliwa mama dwóch szkrabów Nataniel urodzony 26.05,09 z masa ciała 1980 i długoscia 45 cm Iga urodzona 12.02,2012 w 35 tygodniu ciąży masą ciała 3530 i długoscia 52 cm udało sie -moj wykres |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2816 |
BAN stały
|
x
![]() ![]() |
![]() |
#2817 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2819 |
Przyczajenie
|
Witam! Już po
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2820 |
Zakorzenienie
|
Stres Was zżera i milczące jesteście
![]() becik a foty kaj? ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.