![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków po raz 3, czyli rozkręcamy się;)
a chyba nawet pasuje
![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Matka Smoka
|
O to super. Ja będę jutro na wizażu w ciągu dnia to się konkretnie umówimy, chyba że Cię nie będzie to wyslij nr kom. na PW.
Czaisz się na któreś na sigmie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
póki co, nie
![]() powinnam być w ciągu dnia na necie, ale na wszelki słuczaj wyślę Ci numer ![]()
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2010-07-09 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Matka Smoka
|
Ja przeglądnęłam teraz i jednak też nic mi nie pasuje, na szczęście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
czytałam, że masz rozmiar 41 ?
Miałam sandałki do sprzedania, które zamawiałam z Insane, ale ostatecznie poszły na all ![]()
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Matka Smoka
|
Te takie paseczki? To mi się średnio podobały. Ale Ty masz mniejszy rozmiar przecież?
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wzięłam takie dwa rozmiary.. ale 40 wypadała jak 41, miała 27 cm wkładki
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
moderatorka też wizażanka
|
To ja się pochwalę zakupem. A jutro idę polować na sukienkę letnią
![]() Przy okazji. W parku szedł za mną chłopczyk na oko 2 latka i biega wokół mnie i nagle łapie za rękę i mówi "Mamusiu". Trochę oszołomiona patrzę na dzieciaka i pytam "Gdzie jest mamusia?" a on do mnie "Mamusiu". Zgubił się i uparł, że jestem jego mamą ![]() Wiedziałam, że kiedyś mnie w dziecko w robią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wyciągnę Cię na zakupy za niedługo ![]() muszę kupić kilka ciuchów ![]() buciki śliczne ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Matka Smoka
|
To nie chcecie jechać w niedzielę do Fashion?
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja będę wracać w niedzielę na Śląsk pewnie, więc nie ma sensu.. Ale dzięki za pamięć ![]() ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
|
Cytat:
![]() ![]() A teraz uciekam na spotkanie z kolegą. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
z kolegą, uuuuu ![]()
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Na wieczorne spotkanie w niedzielę chętnie bym się pisała. Chciałabym wtedy odebrać od razu i BU i plasterki od szyrka
![]() ecrulo, ja również będę mieć na uwadze, że robisz za doradcę ![]() Ineso, co to fashion i czemu opłaca się jechać? ![]()
![]() |
#78 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ecrulo fajniutkie te buty ![]() Ja dzisiaj kupiłam sandałki ale zupełnie inne niż zamierzałam ![]() ![]() Nie ma to jak wejść do galerii w trakcie wyprzedaży ![]()
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#81 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:10 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 02:14 ---------- Poprzedni post napisano o 02:11 ---------- No kolegą ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Copyraptor
|
Polecam Ecrulo nawet bez jednego zdania. Przy niej magicznie człowiek znajduje ubrania których od zawsze szukaliśmy
![]() ![]() Rany boskie, właśnie napisałam 4 strony artykułu o stockach, a i tak pewnie okaże się, że mój ojciec chciał coś na maksymalnie jedną ![]() I w ogóle weekend mi upływa pod znakiem bycia pogryzioną przez komary - uczulenie mi chyba wróciło, i siedzę z wielkimi, bolesnymi gulami o średnicy 6-10cm ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Matka Smoka
|
Lenka, Fashion House to centrum outletowe. Normalnie jest tam dużo taniej niż w sklepach,a w okresie wyprzedaży to już w ogóle.
To czekamy czy lalaith pasuje podrzucenie BU w niedzielę. |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Raczkowanie
|
Ooo nowy wątek
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 | |||||
Zakorzenienie
|
Właśnie wstałam zrąbana po kilku godzinach snu, wczoraj zabalowałam do 3 choć planowałam maksymalnie do północy
![]() I nie mam kaca o dziwo choć psiepsióła z uporem maniaka wlewała we mnie mój ukochany drink = beherovka z tonikiem i lodem, na który wszyscy moi znajomi jednogłośnie mówią: "blee" i tylko my z Magdą go ubóstwiamy i potrafimy pić od 8 rano ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oj, mi niedziela nieee. Musiałabym na wojaże tachać całe pudło z Waszymi BU i Avonem, a trochę tego jest. Poza tym jest przecież mecz! A co powiecie na poniedziałek ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Dziewczyny jest możliwość rozbicia moich dużych zestawów kosmetyków, wychodzi średnio po 5zł za kosmetyk. Orientacyjnie chcę się rozeznać czy reflektowałybyście? A jeśli tak to co Was interesuje: kolorówka, pielęgnacja? Zaznaczyłam na co ja jestem chętna, możecie kopiować listę z dopisaniem siebie (inne formy zgłaszania zamówień nie będą brane pod uwagę, chyba że coś bardzo mi się rzuci w oczy). Jak już ktoś się zapisze to dalej kopiujemy liste z tą osobą. Jeśli będzie zainteresowanie - zamówię. Jeśli nie - nie zamówię. Ew. można ze mną negocjować rzeczy które ja chcę, jest szansa że odstąpię ![]() Lp Minidisplay „pielęgnacja”. – Numer 83253 (Cena – 90zł.) Ilość 1 Intensywna kuracja antycellulitowa ANEW - JA 2 Rozświetlająco-przeciwzmarszczkowy system pielęgnacji okolic oczu ANEW 3 Naprawczy krem na dzień ANEW SPF25 4 Pasta do stylizacji włosów For Men 5 Nawilżający krem przeciwzmarszczkowy do twarzy SPF 15 For Men 6 Wyszczuplający krem antycellulitowy z masażerem. - JA 7 Liftingujący żel do biustu Solutions 8 Tonik matujący "Idealna Równowaga" 9 Żel oczyszczający na dzień i na noc "idealna Równowaga" - JA 10 Szybkodziałający żel myjący przeciw wypryskom Clearskin - JA 11 Korektor antybakteryjny Clearskin - JA 12 Gruboziarnisty peeling głęboko oczyszczający do twarzy Clearskin Professional -JA 13 SSS Kremowy olejek do ciała 14 Krem do rąk "Pielęgnacja Młodości" 15 SSS Mineralny peeling do ciała '"Złocisty Blask" 16 SSS Żel do golenia 17 SSS Ujędrniający balsam do ciała 18 Nawilżający balsam do ciała z olejkiem ryżowym do suchej skóry 19 Balsam do ciała truskawka i guawa Lp. Minidisplay „kolor”. Numer 83238 (Cena – 100 zł.) 1 Superwydłużający tusz do rzęs 2 Balsam do ust z musem Cafe au Lait 3 Szminka Mega Impact "Potęga Koloru" 4 Żelowa kredka do oczu Plumful 5 Szybkoschnący lakier do paznokci Red Wine 6 Lśniący błyszczyk do ust Tickled Pink 7 Cienie do powiek Aquadelic 8 Różdżka do ust 3w1:szminka, błyszczyk, konturówka Frozen Rose 9 Lekki podkład "Idealny kolor" Natural Beige 10 Podkład w kompakcie "idealna gładkość" SPF 15 Light - JA 11 Prasowany puder wygładzający Anew SPF 15 Soft Beige - JA 12 Pojedyńczy cień do powiek Goddess 13 Lekki podkład "idealny kolor" Nude 14 Podkład rozświetlająco-antustresowy Almond 15 24k złota szminka Ultra Colour Rich Golden Rose 16 Błyszczyk powiększjący usta Pink Pucker 17 Paletka do ust "Słodkie Serduszko" Naughty Nudes 18 Konturówka "podwójna końcówka" Brown and Black 19 Podwójny cień do powiek Snow storm 20 Anew Wygładzające serum z sypkim pudrem Light - JA
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-07-16 o 11:42 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
|
Lp Minidisplay „pielęgnacja”. – Numer 83253 (Cena – 90zł.) Ilość
1 Intensywna kuracja antycellulitowa ANEW - JA 2 Rozświetlająco-przeciwzmarszczkowy system pielęgnacji okolic oczu ANEW - ecrulo 3 Naprawczy krem na dzień ANEW SPF25 - ecrulo 4 Pasta do stylizacji włosów For Men 5 Nawilżający krem przeciwzmarszczkowy do twarzy SPF 15 For Men - ecrulo 6 Wyszczuplający krem antycellulitowy z masażerem. - JA 7 Liftingujący żel do biustu Solutions - ecrulo 8 Tonik matujący "Idealna Równowaga"- ecrulo 9 Żel oczyszczający na dzień i na noc "idealna Równowaga" - JA 10 Szybkodziałający żel myjący przeciw wypryskom Clearskin - JA 11 Korektor antybakteryjny Clearskin - JA 12 Gruboziarnisty peeling głęboko oczyszczający do twarzy Clearskin Professional -JA 13 SSS Kremowy olejek do ciała - ecrulo 14 Krem do rąk "Pielęgnacja Młodości"-ecrulo 15 SSS Mineralny peeling do ciała '"Złocisty Blask" - ecrulo 16 SSS Żel do golenia- ecrulo 17 SSS Ujędrniający balsam do ciała -ecrulo 18 Nawilżający balsam do ciała z olejkiem ryżowym do suchej skóry - ecrulo 19 Balsam do ciała truskawka i guawa- ecrulo Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2010-07-10 o 10:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
No i dalej już kopiujcie tą listę z zapisaną Ecrulo, żeby na końcu powstała cała zapełniona
![]()
#88 |
|
lalaith
Pokazuj się ze mną ![]() ![]() ![]() A co do Cosmo i Joyów mogę Ci podesłać kilka numerów ![]() Widzę, że praktycznie cały zestaw zgarnęłam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- lalaith Jakbyś się rozmyśliła to 1, 6, 12. |
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Legginsy by musiały być na mnie do kostek, mają one jakiś rozmiar? Zmierz mi długość. Gazet nie ma sensu wysyłać bo są ciężkie, póki co mam sporo książek więc się nie pali ![]()
![]() |
#90 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Mają, mają. Jak dziecko mnie opuści to wyciągnę, pomierzę i sprawdzę rozmiar, bo jakiś na metkach był ![]() ![]() A gazety jak coś mogę przywieźć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.