|
|
#4051 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna X
Cytat:
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
papa
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
tygryska cala nnoc jut rano bede na miejscu , pociag zwykly caluuuuje papapapapap
|
#4055 |
|
Zadomowienie
|
nie martw się ja tak samo ... trudno takie już jesteśmy i trzeba nas takie zaakceptować
|
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4057 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale w zamian wrzuciłam do albumu mój nowy strój kąpielowy i moją nową figurę +5kga co do koloru włosów to rzeczywiście jest, a właściwie był podobny do twojego, ale już się spłukał trochę, ale kupiłam już nową farbę tym razem kasztanowy brąz. zdjęcie w załącznikuheh i jeszcze się pochwalę dalią pomponiastą, która wyrosła w ogrodzie babci ja kupiłam cebulki i myślałam, że nic z tego nie wyrośnie
|
|
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
cashmere, faaaajny stroj
figura tez |
|
|
|
#4059 |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
![]() wypoczęłam trochę, a jutro znowu do pracy trzeba iść i w niedzielę też;( Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2010-07-09 o 22:26 |
|
|
|
#4060 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4063 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() cashmere świetną masz figurę poziomeczko baw się dobrze ![]() Jakie plany na dziś dziewczynki? ![]() Ja do południa sprzątanie / pranie a potem będę się leniła u TŻ ta a jutro u mnie robimy grilla Miłego dnia
|
#4064 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
lece pod prysznic i na zakupy miłego dnia kochane
|
#4065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pracuję w leroy merlin ale mam nadzieję, że już nie długo:P
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki używacie antyperspirant ? bo chce kupić a nie mogę się zdecydować
|
#4067 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4068 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Ja preferuję sztyfty. Mam kilka sprayów (adidas, garnier mineralny) ale uważam że jedynie sztyft potrafi dobrze zabezpieczyć. Po tych sprayach czuję od siebie ich zapach i miesza się on z perfumami i bez sensu ![]() Teraz mam nivea pearl sztyft i jest super. Zapach ładny ale nie wybija się. A dla tych co mają problemy z poceniem polecam antidral (ale jego się specyficznie stosuje i dostępny tylko w aptekach)
|
|
|
#4069 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie też lubię sztyfty, przez długi czas używałam Lady speeed stick, ale mi się już znudził. Teraz myślę nad rexoną, adidasem
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu przemalowujesz ![]() ale jestem wściekła. zamiast mi się polepszać to mi się pogarsza, a już wczoraj było lepiej, moje spotkanie z Poziomką stoi pod znakiem zapytania Marta ja używam kulki z avonu little black dress
|
|
#4071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojej współczuję bo wiem jak to jest jak się choruje a tu takie ciepło na zewnątrz
|
|
#4072 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze nie farbuję
kupiłam farbę, bo byłam w Nowym Sączu w Naturze a w Krakowie mam nie po drodze za jakiś miesiąc będę farbować, bo się szybko wypłukał kolor
Edytowane przez cashmere20 Czas edycji: 2010-07-10 o 13:15 |
|
|
|
#4073 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Oczywiście jak codzień dopiero co wstałam i pije kawkę Zaraz idę się ogarnąć i na zakupy; wczoraj znalazłam w aptece przez przypadek podkład Vichy na niedoskonałości skóry za 2f. tylko! muszę go dzisiaj oblukać dokładniej może data ważności jest już krótka ![]() a co do antyprespirantów to używam tylko kulek bo przy innych czuję dyskomfort i obecnie mam nivea cytrusowy, nie pamiętam jak się dokładnie nazywa
|
|
#4074 |
|
Zakorzenienie
|
hej laski
ja dzisiaj z kacem Tz wczoraj miał urodziny i zaprosił kolegów i piliśmy i graliśmy w pokera ![]() Ale wczoraj byśmy się przejechali bo graliśmy o pieniądze i w puli było 60zł no i zadecydowaliśmy, że kupujemy pizze i zadzwonił taki kolega i zamówił dwie pizze kebab i wiejską (gdzie miały być kiełbasy, boczki, salami itd... no mnóstwo mięsa na obu pizzach) i za obie mieliśmy płacić 94zł no to jeden powiedział, że musimy uważać bo jak dzwonił do nich ten kumpel to tamci słyszeli, że jakaś impreza więc mogą oszukać i naciągnąć, a za taką cene to te pizze powinny być na wypasie No i dojechał chłopak z nimi, a tamci wyszli i sprawdzili no wiecie co oni przywieźli?! 2 pizze na mega cienkim cieście, zimne, z samymi warzywami prawie zero mięsa (chociaż na obu powinno być mnóstwo tego) powiedzieli, że no niestety za taką cene nie weźmiemy ich a dostawca powiedział "dobra to kto inny zrobił zamówienie to im damy" (dali mu tylko kase za fatyge, że przyjechał tutaj) A potem ci z pizzeri jak zaczęli wydzwaniać do nas i sapać temu że czemu tej pizzy nie wzięliśmy aż zaczęło nas to wkurzać (zwłaszcza kucharzy... a było ich 3 )No to kumpel wziął słuchawke i zaczął z nimi gadać no im tak nagadał (nic w ogóle zero wulgaryzmów). Mówi proszę pana ale ja jestem tu kucharzem, pizza a'la kebab składała się z 3 małych kawałków kurczaka, a na zewnątrz było położone mnóstwo pociętej na małe kawałki kapusty modrej (i zaczyna mu wyjeżdżać co było na tej pizzy) Podaliśmy im minimum 10 zarzutów przez które mieliśmy prawo odmówić przyjęcia pizzy! A facet z tej pizzeri "Ja to z panem nie chce rozmawiać" No to ten kolega się pyta "No to przepraszam to po co pan dzwoni? Aby się wyżalić?" Tamten rzucił słuchawką i koniec rozmowy Nieeee no dziewczyny czy wyobrażacie sobie zapłacić tyle kasy za 2 pizze o grubości 4mm wyłożone kapustą i kukurydzą (chociaż miały być mega mięsne)Ale jeszcze ci "kucharze" (bo w takich pizzeriach nie pracują kucharze tylko zwykłe studenciaki po LO), kłócili się I w ogóle się zapierali, że ten kierowca napewno nie powiedział, że nic nie szkodzi pojedzie dalej ![]() No kurcze 9 osób to słyszało a tamtych nie było Ale właśnie o to nam chodziło, wiedzieliśmy że oni słyszeli zabawę, zgraje pijanych ludzi i wiadome było, że moga jakiś wałek zrobić Lecz to ich wydzwanianie do nas potem to już była przesada bo dostali 10 argumentów dla których nie chcemy a oni dalej dzwonią i się kłócą ![]() Ja rozumiem, że będą mogli mieć nie miło u kierownictwa ale no niestety to trzeba robić porządną pizze za taką cenę a nie g na którym nawet nie było położone 10zł! (uwierzcie mi my sami taką pizze a nawet i większą zrobilibyśmy za tyle właśnie) Idę zaczerpnąć świeżego powietrza. Będę później
Edytowane przez neheszta Czas edycji: 2010-07-10 o 14:42 |
|
|
|
#4075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak samo, teraz uzywam z Garniera, tego mineralnego |
|
|
|
|
#4076 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4077 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Już po prawie 3 godzinnym spacerku
Prawie w ogóle ludzi nie było w lesie a tam zawsze się roi od nich ![]() Jaki sosik polecacie do kurczaka i warzywek? Ale niezbyt skomplikowany bo mam tylko podstawowe produkty |
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Też używam z dove, kiedyś używałam tego z garniera ale dove mi jednak bardziej pasuje.
A i zapomniałam świetną masz figure i strój też fajny, gdzie kupiłaś? Ja się dzisiaj wreszcie opaliłam ale jutro sobie pojadę
|
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo miałyśmy się spotkać na jej wyjeździe, bo ona jest w Lublinie, a tam mieszka moja siostra przespałam pół dnia, jestem głodna, a nie mogę nic przełknąć, a jak już coś zjem to... długo w sobie tego nie mam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:45.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

?

chyba śnisz
a ja sie musze odchudzać bo moje nogi wyglądają strasznie