|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
Asiek- może jakaś data? albo jakiś cytat związany z tatą? albo coś takiego uniwersalnego typu "wszystko przemija, pamięć zostaje" na przykład
|
|
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
ent wlasnie teraz tez sie zastanawiam... ja jej place za to ze sie nia zajmuje.. no zobaczymy
|
#2763 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2764 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
przykro mi...moja kolezanka dobra stracila mame w wypadku w ktorym tez ona jechala...ona ledwo wyszla ,ale wszystko ok...a mama niestety nie wyobrazam sobie jaki to cios dla dziecka...A ona dla mnie jest niesamowicie silna...ostatnio rozmawialysmy o tym wypadku a ona normalnie o tym moze rozmawiac,ja zazwyczaj unikam tematu bo wiem jaki dla ludzi jest a z nia rozmawialam normalnie,nawet sie nie popalakała...bardzo silna jest...tym co mówi i w ogóle Ale mowi,że jakby ona nie byla w spiaczce i w ogole to wie ze by nie przezyła wypadku ,bo tak to dochodzilo do niej to tak wolno i w ogole na lekach była... Nie wyobrazam sobie stracic rodziców,a kiedys to nastepuje nawet w starości,ale ból tez jest niesamowity...albo np moja babcia..ja ja tak kocham,tak strasznie wiem,że bym jej śmierc przeżyła...ona jest taka dobra
Edytowane przez Enticing92 Czas edycji: 2010-07-09 o 23:03 |
||
|
|
|
#2765 |
|
Zadomowienie
|
mojej koleżance też tata zginął w wypadku, wracał z kilku miesięcznego albo nawet rocznego pobytu za granicą..
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Ent nie no, mój koń taki jest że mógł rozwalić... Właśnie szukamy czegoś taniego heh:p ;}
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- wspolczuje wam dziewczyny... musze wam powiedziec,ze ja wzyciu nie bylam nigdy na pogrzebie i nie znam tego bolu.. ale staram go sobie wyobrazic i ciezko naprawde;(straszny cios
|
#2767 |
|
Zadomowienie
|
Toriaa zazdroszczę Ci że nie byłaś na żadnym pogrzebie.
ja byłam u dziadka ,pradziadka i u 2 prababć
|
|
#2768 |
|
Zakorzenienie
|
mi w zeszłym roku zmarła babcia i 2 miechy później dziadek, ale nie płakałam nawet ani nic, bo widziałam ich od święta, w ogóle nie byłam przywiązana ;]
płakałam strasznie jak umarła mi przybrana babcia, z którą mieszkałam... no i później płakałam jak mój kuzyn popełnił samobójstwo... |
|
|
|
#2769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie to u mnie w rodzinie wiecej osób chyba umarło niz zostalo |
|
|
|
|
#2770 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
albo normalnie no nie wiem ale kurde nie powinnas placic wedlug mnie ![]() Cytat:
mojej przyjaciołce mama zmarla na raka 6 lat temu.. ![]() straszne...
|
||
|
|
|
#2771 |
|
Zadomowienie
|
ja mam przyjaciókę która nie ma mamy bo zmarła na białaczkę ale to jak ona była mała.
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2773 |
|
Wtajemniczenie
|
o jejku...
![]() ...nie wyobrazalne dla mnie to jest..
|
|
|
|
#2774 |
|
Zadomowienie
|
Asia ;* napewno jest Ci trudno..
jeszcze masz jakieś rodzeństwo? wgl macie rodzeństwo?jak tak to ile itd. opowiadajcie bo ja nic nie wiem
|
#2775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie bede placic hehe;p postanowilam ![]() Mojego przyjaciela za***istego mama się powiesiła, miał rok. To było tak, że moja mama i jego mama to przyjaciółki były. Mój ojciec wiózł nasze mamy do szpitala, on urodził się 1,5 dnia wcześniej. Ale on chorował. Miał dziurę w sercu. Nie wiem jak go uratowali, miał wiele problemów, coś z penisem chyba jeszcze. Jego mama myślała, że on umrze i się powiesiła. Mój przyjaciel do teraz żyje zdrowo jak ryba w wodzie...No szkoda. Przez te 18lat na jej temat powiedzieliśmy słowa takie typu, że ma dziś urodziny, albo np.To kuzyn mojej mamy. A jak widzę jej portret, taki duży na ścianie w jego pokoju to plakac mi sie chce...Szkoda ![]() zawirowana - brat 16lat.;p
|
|
#2776 |
|
Zakorzenienie
|
Mam tylko brata 23 lata
a zawsze chciałam miec młodszego braciszka tak zeby teraz miał gdzies 6 lat
|
|
|
|
#2777 |
|
Wtajemniczenie
|
No i baaardzooo dobrzeee
haha
|
|
|
|
#2778 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie tż od siebie wypuściłam
![]() ![]()
|
#2779 |
|
Zadomowienie
|
Yes, a Twoi rodzice normalnie pozwalają mu tak długo u Ciebie siedzieć? Moi by zaraz coś gadali
![]() no ładnie ![]()
|
|
|
|
#2780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie jutro bedzie coś sapał, o ile bedzie ogarnial która godzina była jak przyszedł do domu ![]() ale ogolnie juz sie przyzwyczaili że wychodzi tak 23-24 ode mnie ![]()
|
|
#2781 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
haha, dobre. to dlatego tż wciąz mi powtarza, że jestem ładna i nazywa mnie bardzo często ślicznotką? dziś wgl mi powiedział, że jestem najładniejsza we wsi (haha, Ty najładniejsza z całej wsiiiiiiii, snopowiązałkę kupię Ciiiiiiiiiiii, haha) i nie znajde żadnej innej dziewczyny, łądniejszej ode mnie. I że nie tylko on tak uważa, ja mówię a kto jeszcze niby?! to mi wymienił : 1. jednego swego kumpla, który ma 14 lat (ale to akurat wiedziałam, bo kiedyś ktoś stał obok nas i robił zdjęcia komus, i ten kumpel powiedział 'Natali zrób zdjęcie, ona jest ładna', a ostatnio na 18 tz sie schlał i rapował i tam było coś '...tam siedzi natala, ona jest ładna...') 2. drugiego kumpla, ale to taki wesoły typek, nie mam z nim praktycznie kontaktu, ale się zdziwilam na serio serio 3. trzeciego kumpla, to się zdziwiłam że szoooook 4. i swojego przyjaciela, starszy od nas 2 lata. no to był szooooooooook no, to już wiem czemu mi to powiedział, dzieki za oświecenie colds ![]() Cytat:
Asia, przykro mi strasznie ![]() Ale nie sądzisz, że to bardzo intymne? Nie czułabyś się dziwnie, gdybyś np. była ze swoim mężczyzną w sytuacji wiadomo jakiej i on by patrzył na to, i by sobie myślał, że jesteście we trójkę, a nie we dwójkę? Przepraszam, że tak mówię, ale tak się zastanawiam tylko. Cytat:
A plastrami trochę poboli, ale jak gładziuśko przez długi czas ![]() i u mnie zero podrażnień. zerooo kompletne! Cytat:
Ja byłam na 2,5 pogrzebu. Pierwszy pogrzeb to pogrzeb mojej mamy chrzestnej, siostra mojego taty. Złota kobieta, miała 45 lat. Dwójkę dzieci (córka miała 17, syn 10 lat z tego co pamiętam) i męża. Zmarła na raka szpiku kostnego, nowotwór to najczęstsza choroba ze strony taty, wszyscy umarli na raka. Ja i moje siostry też pewnie tak umrzemy, w 90%. Strasznie szkoda mi było cioci, bo to była moja najukochańsza, najwspanialsza ciocia. Zawsze coś dla mnie miała i w ogóle była taka kochana. Nie widziałam jej 2 lata przed śmiercią, bo była w szpitalu daleko. Zatem zapamiętałam ją taką, jak przed chorobą: ładnie zaróżowioną, z wesołymi oczami, w pokręconych włosach, a gdy zobaczyłam kobietę w trumnie, szok. Biała jak ściana, w peruce, zapadnięta, z fioletową szyją (bo miała jakies tam kłucia). Szok, szok szok. Na prawdę straszne przeżycie. 2 pogrzeb to pogrzeb mojego dziadka. Strasznie go kochałam. Miał wylew, pojechał do szpitala. Miałam go odwiedzić, ale coś mi wypadło. I już nie zdążyłam, niestety. a to pół pogrzebu, to na prawdę pół pogrzebu. bo moja ciocia inna zmarła jakieś kilka dni temu, i przywieziono ją do naszej cerkwi, odprawiono częśc mszy, a potem zabrano ją do innego miasta, tam gdzie ją pochować miano, i tam odprawiono resztę mszy. Cytat:
ja mam dwie starsze siostry, starszą o 3 i starszą o 6 lat. ta druga jest już mężatka, ta pierwsza nie ma nawet chłopaka ![]() Tż był u mnie do 23.30, bo nie zauważyłam która to już godzina. A mama spała, więc nikt nie dzwonił...
|
|
|
#2782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
łee, to fajnie ![]() idę spać zaraz, sweet dreams ![]()
|
|
|
|
|
#2783 |
|
Zadomowienie
|
yes-masz więcej zdjęć z sesji? a tak wgl to ile zapłaciłaś za nią ?pomysł z balonikiem był twój czy fotografa? mówił Ci jaką masz 'mieć' minę czy coś czy to wszystko to twoje pomysły etc?
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
zgadzam się z linką- jeśli chcesz tatuaż który byłby związany z tatą to może w innym miejscu, co? np. kark??
zawirowana- na razie nie mam, bo ten chłopak nie ma czasu przerobic za free (bo znalazłam fotografa na maxmodels) , pomysł z balonikiem mój- bo tż ma urodziny i chcialam żeby było tak urodzinowo a co do mimiki twarzy to sama z siebie sie 'ustawiałam'. No a ogólnie co do pomysłów z tłem, pozycją itd. to już razem ![]()
|
#2785 |
|
Zadomowienie
|
linka to chociaż raz dopięłaś swego!
![]() yes-a to taka zasada jest że jak się znajdzie na mm to się nie płaci? czy to tylko u niego? ojja to za***ioza taka profesjonalna sesja i za darmoo
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-10 o 00:55 |
|
|
|
#2786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2787 |
|
Rozeznanie
|
yes, czyli zrobił CI zdjęcia za darmochę, a Ty tylko musiałaś na własny koszt dojechać?
i gdzie to było? w jakiej miejscowości? i od razu wiedziałaś, że będzie za free? I że co on z tego ma właściwie? ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 01:03 ---------- aha, już wiem
|
|
#2788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() on mieszka w chojnie taka mała mieścinka:P tak, wiedziałam od razu ![]() co on ma z tego? on ma zaje*iste zdjęcia- jako fotograf: ujęcie, ostrość, przerobienie, no ogólnie rozwija swój talent ![]()
|
|
#2789 |
|
Rozeznanie
|
ashas, no to spoko
![]() a wiecie ze 14 lipca jest dniem łapania z dupę? O.o no a ja idę w kimę, soł narazicho ![]() btw, chyba sie wybiorę na hennę rzęs do kosmetyczki, około 2 dychy. robiła któraś?
|
|
#2790 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoccc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.

przykro mi...

pewnie jutro bedzie coś sapał, o ile bedzie ogarnial która godzina była jak przyszedł do domu