|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Cytat:
![]() Serduszko ja bym spanikowala jakby mnie odeslali z czyms takim, jak tam skurcze teraz? Roztrzepaniec kuruj sie nie dziwie sie A, ze tak reaguje broni swojego i juz. M bedzie chcial zobaczyc mala? Rozmawialas z nim? Wie, ze A bedzie prawnie ojcem malej? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#602 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
czesc dziewczyny
![]() Tp juz jutro ![]() Niedługo jedziemy na jakies wieksze zakupki wiec moze dluzsza trasa dobrze mi zrobi. jaszczka kochana ![]() ![]() ![]() serduszkoiz a skad baba moze wiedziec ze akurat tak bedzie cie bolało ze az lzy beda leciec ![]() blisko masz do tego szpitala? ola moj TZ taki sam , tym bardziej nie naciskam ![]() siala ale mialas wene pisarska normalnie usmialam sie jak nie wiem..wez no pomysl o jakims fajnym blogu na poczatek...wroze ci kariere ![]() alutka ![]() roztrzepaniec bidulko ![]() itakasia ale super jak facet piecze ciasto ![]() ![]() Cytat:
![]() mini nie nakrecaj sie ...ja to bym chciała by mi chlusneły wody ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#603 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry.
Jak się obudziłam to mi się wydawało, że będzie już 10ta czy 11ta. Wstałam, patrzę na zegarek a tu 8:30 ![]() Nie ma bata żebym dłużej pospała. Z tego co widzę to już jest bardzo ciepło, na niebie ani pół chmurki. Jaskółki latają nisko, zjadają sobie owady na śniadanko ![]() Łóżeczko jednak wczoraj nie przywędrowało do mojego pokoju, bo brat gdzieś wybył wieczorem i nawet nie wiem, o której wrócił. Ale jak wstanie to go poproszę, żebyśmy zrobili to przemeblowanie ![]() Wiecie co... mam w brzuchu takie dziwne uczucie.. takie bąbelki jakby Mała sobie pierdziała ![]()
#604 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
lazurowa ja teżmam tak czasami takie pierdzenie w brzuchu może to maleństwa sobie pierdzą ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#605 |
Konto usunięte
|
lazurowa ja takie uczucie miałam wczoraj
![]() ![]() W ogóle wczoraj chyba jakieś skurczybyki przepowiadacze miałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#606 |
Raczkowanie
|
a moja mała tak mnie cisnie w dół że mnie już boli w dole brzucha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A ja nadal nic ![]() Mogła by się już odezwać czy ją przyjęli czy co jak czy cos sie dzieje.. z ciekawosci zaraz wybuchne.. Edytowane przez idealnecialo Czas edycji: 2010-07-10 o 08:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#608 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;20587134]lazurowa ja takie uczucie miałam wczoraj ![]() ![]() W ogóle wczoraj chyba jakieś skurczybyki przepowiadacze miałam ![]() Ja też mam od czasu do czasu jakieś skurcze, ale dopóki nie są regularne to się nimi nie przejmuję.
![]() |
#609 |
Zadomowienie
|
Hmm Nasze 9 wątków jak nasze 9 miesięcy.. jakie to piekne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#610 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja wlasnie wstalam... 6 dni do terminu,czekam ale chyba musze grzecznie poczekac na swoj termin, bo widze ze kolejeczka obowiazuje ![]() dzien dobry moje drogie tak wogle!!! ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- policzylam wlasnie, przede mna jest 12 osob w kolejce, wiec wcaaale sie nie martwie! Siala-przed Toba 10, wiec tez nie sraczkuj ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Agraveczko Ty mi tutaj nie kłam kochana, zostało nam 7 dni- równy tydzień ![]() Edytowane przez jusdan77 Czas edycji: 2010-07-10 o 08:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#612 |
Konto usunięte
|
jaszczka trzymam kciukasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#615 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
![]() Ale dziś upał od rana, dosłownie zdycham!!! jaszczka trzymam kciuki z całej siły!! ![]() ![]() kolandra drogi ten żel, ja mam go codziennie za darmo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#616 |
Zadomowienie
|
Jeszcze dzień sie porządnie nie zaczął a ja już nie daję rady co tak gorąco, kolejny dzień z wersji tych ...oby do wieczora, lubie sobie tak ok 22:00 posiedzieć na balkonie na leżaczku, wtedy dopiero troszkę chłodniej.
Jedziemy dziś do teścia na wioskę ( 40 min drogi mamy do niego) siedzi sam bo teściowa za granicą w pracy.Strasznie mi się nie chce no ale cóż... Pewnie zajrzę do Was dopiero wieczorkiem. Jak ja bym chciała już mieć poród za sobą, bez tego myślenia jak będzie, czy dam radę, czy z dzidzią wszystko w porządku bo od tego rozmyślania na głowę juz można dostać.Zazdroszczę naszym mamusiom że maja już swoje skarby przy sobie i że mogą się juz zwinniej poruszać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez wlasnie sie zastanawialam jak 6 dni Ci zostalo, ale teraz juz wiem ![]() Bylyscie na shreku juz? Ja dzis sie wybieram a tz mi wrozyl, ze nie dotrwam a ja wiedzialam, ze po nim moge rodzic jak obejze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#618 |
Zakorzenienie
|
SMS OD JASZCZKI:
"Już jestem po! Patryk urodził się o 7:12, ma 3,6kg, jest zdrowiutki i kochany. Próbujemy przystawić się do cycusia. .Pozdrawiam" |
![]() ![]() |
![]() |
#619 |
Zadomowienie
|
jaszczka
![]() ![]() serduszkoiz i jak dalej się rozkręciło ? alutka78 ![]() roztrzepaniec989 mam nadzieje, że jak się mała urodzi to niektóre sprawy się same rozwiąrzą ![]() a ja w nocy się obudziłam z strasznie dziwnym bólem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#620 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#621 |
Zakorzenienie
|
Jusdan mam tak samo. Soba sie nei martwie i porodem tylko sie caly czas martwie o mala i tylko licze ruchy itp. Jak dluzej nie kopie to ja budze, biedna moze sie wyspac tylko wtedy jak ja spie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
niezawsze ja też budzę swoje dzieciątko jak za długo się nie rusza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 |
Zakorzenienie
|
juz pedzilam zeby napisac wam wiadomosc od jaszczki ale basienka mnie uprzedzila
jaszczka GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
#624 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#626 |
Zakorzenienie
|
Anoxa uprzedziłam Cię chwilę...
![]() A ty jak tam się czujesz co? Jezu falę upałów czas zacząć. Lazurowa jak humorek? Lepiej niż ostatnimi czasy? Jak Wasze nocki? |
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#628 |
Konto usunięte
|
jaszczka gratulacje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#629 |
Zadomowienie
|
jaszczka-
![]() ![]() ![]() Cześć Dziewczyny! no i zapowiada się niezły ukrop na dworku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lazurka ja też mam często takie pierdzioszki w brzuchu a nawet takie mruczenie to śmiejemy się zawsze że niunia usiułuje Nam coś powiedzieć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#630 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie wiem czy zdążył czy też nie, ale z tego co wczoraj pisała, to mąż nie miał możliwości powrotu wcześniej do domu
![]() Nic dziewczyny, ja wybywam... jedziemy na ośrodek, wracamy dopiero w niedzielę wieczorem - chyba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:38.