|
|
#1171 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
poprostuAsiss- okradłam doszczętnie mycha
Miłość lubi półmroki, półśrodki i półkroki. serce ale dlaczego ? - bo ma bardziej czekoladowe oczy . Gdybym wiedziała, że za te kilka chwil szczęścia będę płacić przez resztę życia, prawdopodobnie postąpiła bym tak samo. Zapraszam Cię na spektakl moich snów.
|
|
#1172 |
|
Raczkowanie
|
miasto takie samo jak przedtem.
jak długo będę odwracać głowę na dźwięk twojego imienia? czy jutro nadal będziesz obok?
|
#1173 |
|
Raczkowanie
|
Powracam po niezauważonym Zniknięciu.
![]() Boskie jesteście wszystkie. Prawdziwa księżniczka jest kreatywna . potrafi przemalować pokój błyszczykiem do ust w dwie godziny x33 już mogę mówić na Ciebie 'mój' ?
|
|
#1174 |
|
Przyczajenie
|
"całuj. całuj moje popękane z tęsknoty usta. " -jak mam rozpoznać swoją drugą połówkę? -nie bojąc się ryzyka. ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań.. nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania miłości. ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie. -Jest Pan zakochany? -Tak, w tej Pani, która była tak miła i wyprała mi serce... i ta fala ciepła która mnie ogarnia, gdy tak delikatnie muskasz mnie ustami po szyi. Miłość to tylko kolejne słowo którego nigdy nie nauczyłam się wymawiać. - Zobacz ile gwiazd.. A jakby teraz tak wszystkie spadły..? - Niebo bez gwiazd byłoby smutne.. - Ale ile spełnionych marzeń.. - Tu nie ma co marzyć.. Tu trzeba dążyć do celu.. -Z czego ten koktajl? -Robiłem go z miłością... -Z miłością? -Miłość? To chemiczna reakcja w mózgu wywołująca rozkosz. Szybko uzależnia. -Żadnej miłości w koktajlach! Musimy myśleć trzeźwo! ` "Kocham Cię"- powiedział patrząc na mnie najbardziej niebieskimi oczami na świecie Moja miłość jest dla Ciebie, Moje serce nie chce zmian.. kochanie! Dla Ciebie zrobię wszystko, Tylko powiedz, że mnie chcesz.! chcę być tam gdzie Ty, gdzie niebo lekko dotyka wody `Nie wiem, które uśmiechy są szczere i na które mogę odpowiadać. `Z Twoich oczu dotyk czuć. "Nie będę Ciebie zwodzić, bo dobrze wiem czego chcę, I o co chodzi tobie to muszę tu wiedzieć też, Wiesz co masz robić kiedy jesteśmy sami, A życie staraj mi się osłodzić, a nie staraj się mnie omamić, Nie próbuj się ze mną bawić, chyba, że na kanapie twojej mamy, ja lubię te zabawy. Mała daj mi to co masz, co dzień uśmiechniętą twarz, co dzień ładny makijaż, co dzień pięknych oczu blask!" `Musisz to zrozumieć, że nie lubię w miejscu stać, musisz to zrozumieć, że trzeba od siebie więcej dać. jak coś się powtórzyło to przepraszam bardzo ć |
|
|
|
#1175 |
|
Zadomowienie
|
dlaczego po cichu? tak miło wiedzieć, że ktoś okrada.. ; *
_________________ 'W miejscu, które nie istnieje, w czasie który specjalnie dla Ciebie się zatrzymał. Patrzysz na to stare zdjęcie i co widzisz? Właśnie to, co chcesz zobaczyć, może coś, co angażuje wszystkie Twoje myśli i odbiera sen, może niespełnione marzenie, a może najpiękniejszą chwilę wyrwaną z Twojej przeszłości. Czy to była miłość, może chwila która nie powinna się zdarzyć, może pożegnanie, a może powrót po latach, co to było? Czy ta chwila miała wtedy taką wartość jaką nabrała z upływającym czasem? Może wtedy uciekałeś przed nią, a może to ona przeciekła Ci przez palce..'
|
|
#1176 |
|
Raczkowanie
|
z innej bajki, agrr- <3
Oluś- tu i tam się szlajałam pojawiam sie i znikam, hehe ![]() przy Tobie jestem zdolna stworzyć romans godzien mistrzów. nie dane mi jest być Twoją Gwiazdką, czy Kochaniem. jestem dupą, suczką, lalą albo laską, którą bym Ci wsadziła w dupę gdybym ją miała. może by Ci kręgosłup moralny usztywniła. takich jak Ty powinno się kastrować zaraz po urodzeniu. mój Paryżu, moja Werono<3 gubisz myśli potargane w wirze zdarzeń. rozognione oczy szukają Ciebie co dzień i noc przeszkadzasz mojej uporządkowanej egzystencji. zakłócasz spokój, burzysz ład, zatracasz moją moralność i.. znikasz.. Pistolecik- przyjaciół trzymam w sercu, nie w pinezkach na nk. już mój ![]() styrana?
|
#1177 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochane
![]() Kocham Was ponad życie 'Idziemy przez życie jak pociąg, pędzący w ciemności do nieznanego celu. '
'Za jedną z najbardziej intrygujących rzeczy w życiu uważam to, że bierzemy udział w czymś, czego zupełnie nie rozumiemy.' 'Mówię coś, a nie powinnam nawet o tym myśleć.' 'W jej oczach były duchy wszystkich chłopców, których odesłała.'
|
|
#1178 |
|
Zakorzenienie
|
without_demur - nie pozostaję dłużna ; *
Lubiła z Nim być,
podobało jej się to jak się przy Nim czuła, uwielbiała Jego milczenie i Jego słowa. Pogłaszcz kota, a Cię podrapie. Daj frajerowi serce, a będzie chciał dupy. Ona ma swoją prywatną rzeczywistość, nie jest zatruta chorym światem. By znów rozczarowywać w takim samym stopniu jak zachwycać. |
|
|
|
#1179 |
|
Rozeznanie
|
Naughty_ - za takie słowa warto wracać, dziękuje i okradam
![]() boundlessly - jak ja cie kochaaam bajkowa - dziękuje, moja najlepsza ![]() I żeby nie zapomniały, to wymienię moje kochane słonka <3 _mandarynka, Drift, CaMa, kamisha, bajkowa, boundlessly, ruda wiewiora, keeendy, xxgroszek07xx, One for all, CookieCrisp, Guziki xD, dresowa, otojest, myCh, without_demur, caroline060, Kofeina w RedBullach, chcialam byc, uwielbiaj, Toogether93, inquiring, agrr, abunee, Mrs Unfabulous, panna_miodowa, dontgivemenames, me9so3horny, daciaaaaaa, happyend, always be yourself, TwojaKokaina, CukrowaPanna, TajemniczaPanna Zachwycacie każdym kolejnym postem Kochaaam was i'll never forget you, you know
Gwiazdy jasno świecą ponad tobą nocny wietrzyk wydaje się szeptać 'kocham cię' Moja samotność zgwałcona ciepłem jego oddechu Sny połączą miłość z której ty budujesz dni tęczą i mgłą Będę pisać o tobie granatowym piórem granatowe to niebo, albo chmury zakrywające słońce któremu po różnokolorowej wędrówce zachciało się zachodzić Czekasz na mnie jak ja czekam na ciebie? Kiedy wchodzi ktoś nowy w twoje życie, część ciebie mówi: 'Nie jestem jeszcze gotowa'. Ale inna część mówi: 'Przekonaj go do bycia z tobą na zawsze'. Edytowane przez grise Czas edycji: 2010-07-10 o 16:22 |
|
|
|
#1180 |
|
Raczkowanie
|
On jest "niewidoczny" , ona "dostępna" i myślą , że nie wiem że ze sobą piszą . ; /
I to uczucie , kiedy wiesz , że kolejny raz to ona zajmie miejsce przy jego boku , które było prawie Twoje... co zrobił . ? stchórzył . Zmienił status na "niewidoczny"... To nie naturalne - milczeć , gdy zależy aż tak.. ![]() widzisz . ? gdy zmieniasz status na "dostępny" automatycznie klikam dwukrotnie myszką na Twój numer .Mam zamiar coś napisać , ale w tej chwili przypominam sobie , że przecież czekam aż przerwiesz tą cisze trwającą od momentu , kiedy się pokłóciliśmy . Czasami w życiu coś Ci się rozpadnie . Czasami w życiu będziesz mieć złamane serce . Ale pewnego dnia zdasz sobie sprawę , że wszystko będzie w porządku . (Chipmunk - Sometimes) gdzieś między piciem a paleniem zabrakło Ci czasu na naszą miłość. kiedyś podziękuję Ci za wszystkie spędzone wspólnie chwile. na pewno. ale na razie jestem na etapie przeklinania tego momentu mojego życia, w którym pierwszy raz się do mnie uśmiechnąłeś. I co ja mam teraz zrobić . ? Kochasz mnie , kochasz ją . Chyba znów z nią przegrałam... musisz iść bo "obowiązki wzywają" . ? Ją nazywasz obowiązkiem . ? ; c
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , Edytowane przez almostlover Czas edycji: 2010-07-10 o 16:07 |
|
|
|
#1181 |
|
Rozeznanie
|
grise, co ty gadasz?
dobrze, że jesteśyou're too young to be like this empty girl jesteś za młoda by być, jak ta pusta dziewczyna come back, stay forever wróć, zostań na zawsze keep calm and think: she's a bitch uspokój się i pomyśl: ona jest dziwką everything you can imagine is real wszystko co możesz sobie wyobrazić jest realne
|
#1182 |
|
Przyczajenie
|
dziękuję. miło mi ; )))
jestem bezproblemowa. zawsze stawiam na swoim. maras życia - powiedzieć komuś, że kochasz. myślałam, że można kochać za ładne oczy... jaki jesteś ? ni do dupy, ni do kochania! jestem singlem z wyboru. z twojego wyboru. każdy mówi, że kocha. nie ważne ile złotówek go to kosztuje. chcę być niezależną. a uzależniam się od ciebie.
|
#1183 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli chcesz wiedzieć coś o mnie to coś Ci zdradzę, miłość dla mnie to huśtawka, która stoi w równowadze . Raz na niebie, poszukam w konstelacjach Ciebie . Otwórz mi drzwi, otwórzmy swoje dłonie i umysły, stańmy się sobie bliscy . Kochanie proszę , powiem Ci coś , na dziś wrażeń w mojej głowie już dość . Nic nie mów, samo to dotrze do mnie, że jest Ci dobrze . Chcę spełnić się dalej, znaleźć to miejsce , a największe z moich marzeń to Twoje serce . Zamknięte usta i rozumy, fatalnie otwórz je żeby było normalnie. w tyle pozostaje słabość tu liczy się jakość plus silna wola, która powoduje radość pozostaje dyscyplina i idziesz na całość . .Co z tego, że ten świat tu daje nam gwarancję ,muszę pewna być, że ja to ja, a my to my - na zawsze. wielu odpuściło i dało sobie spokój ja proszę o drugą szansę bądź na każdym kroku . może ktoś w końcu doceni ![]() a tak nawiasem ;d wszystkie jesteście boskie , na serio śledzę i okradam Was już około miesiąc oby tak dalej
|
|
|
|
#1184 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pasuje do mojej obecnej sytuacji . _________________________ _____ chociaż oddycham Nie mogę myśleć o nas . Inny Ty, inna ja , inaczej teraz . chora miłość . nigdy nie byłam dobra w byciu ważną.
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
|
#1185 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zabieram ![]() ------------------------------------------------------------------------- Ty powiedz ,że nie patrzysz na cenę na butelcę i firmę na metce powiedz mi ,że nie chcesz jeździc mercem. powiedz ,że nie chcesz tej obrączki za 1600. powiedz ,że mnie kochasz całym sercem. NiczegO wieceej nie pragne , tylko bądz! ![]() Znaleźć miłość, która nie okaże się męską dziwką.. Poprostu bądź... Przytul jak nikt i powiedz że kochasz . ! A co z Twoimi marzeniami? Chciałaś zdobyć świat. -On jest moim światem.! -Kochasz go . ? . Nie, szczerze to już o nim zapomniałam. - To dlaczego, gdy słyszysz jego imię płaczesz. ? . Bo tęsknię . 'czy Ty wiesz, że ja dla Ciebie się budzę każdego dnia..' ..mieć kogoś blisko.. i kochać Go mimo wszystko..." Gdyby jutra miało nie być, pewnie zadzwoniłabym do Ciebie i powiedziała że za***iście mi na TObie zależy <3 Nie szukam ideału ziomuś. dlaczego? bO sa nudne! ;D Gdzie mam szukać klucza do Twojego serca ? Bądź przy mnie, tylko tego potrzebuję ![]() ` Leżec blisko Ciebie, słyszec bicie Twego serca ` ![]() A wtedy moje szczęście będzie miało kolor Twoich oczu. Czy są lizaki o smaku Twoich pOcałunków? <3
|
|
#1186 |
|
Przyczajenie
|
Witam .
![]() Jestem nowa , właściwie to już od jakiegoś czasu śledzę Was , i własnie dla tego wątku założyłam konto na wizażu ;D Niektóre Wasze opisy poprostu zwalają z nóg ^^ Więc chciałam dołączyć do tego grona i podzielić się z Wami moimi wymysłami ![]() ![]() wiesz jak to jest gdy , patrzysz na niego i wiesz jak bardzo go kochasz , ile dla niego poświęciłaś , ile przez niego wycierpiałaś , a on ma cię łagodnie mówiąc w dupie ? To był jeden z tych radosnych dni , kiedy niebo jest piękniejsze niż zwykle , trawa jest bardziej zielona , a dmuchawce szalały w powietrzu jak wygimnastykowane tancerki. Wtedy chciało się żyć , wdychać zapach krążącej wszędzie radości . Nie ma się ochoty na chociażby najmniejszy smutek , jakiś żal , złość . Wszystko było okej , jak nigdy . Brakowalo tylko jego palców zaciśniętych na moich , jego ust wściekle całujących moje , jego pięknych zielonych oczu , które zlewały się z trawą , jego pieknej blond czupryny , i tego uśmiechu . Jego uśmiech dawał więcej radości niż cała ta letnia atmosfera , wakacje i cała reszta . Nie było go tutaj , może nigdy nie miało go tu być . Jego miejsce znajdowało się gdzie indziej , wszędzie tylko nie przy Tobie . To był jeden z tych radosnych dni , kiedy niebo było piękniejsze niż zwykle i nawet żałosna , sczeniacka miłość nie była w stanie zepsuć tego stanu szczęścia . straciliśmy `cześć`, `dziękuję`, `do jutra` i `miłej nocy`. straciliśmy nasze niespodziewane spojrzenia i uśmiechy. straciliśmy `o kurcze! on idzie!`, straciliśmy `ależ ona jest ładna`. straciliśmy już na zawsze nasze popołudniowe smsy i siedzenie na gadu do północy. straciliśmy takie nic, a jak wiele. |
|
|
|
#1187 |
|
Przyczajenie
|
Siemka
jestem nowa :P od dawna czytam wasze opisy.. Brawa !! ![]() Powiedział: nie bój się nie skrzywdzę Cię. Dotrzymał słowa bo nie skrzywdził fizycznie, ale że zrobił to psychicznie milion razy to inna sprawa.. -od jutra będę grzeczna! -taa chyba grzeszna ![]() poddałam się.. dziwne, a prawdziwe.. `bo każdy chce z nią kroki stawiać, ale żaden nie ma jaj by być sobą i nie udawać.`(eldo) `jutro nie rozkminiam wczoraj, czasu przecież już nie cofnę.`(jopel) |
|
|
|
#1188 |
|
Raczkowanie
|
Cierpliwości, kiedyś poznamy co to szczęście.
Zrozumienia, kiedyś przyjdzie do nas miłość. Ech, biednie u mnie z tymi opisami -.- Ale Wy wspaniałe jesteście
|
|
#1189 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
witam , witam ;* i okradam <3 ![]() Zmoczyłam juz dwie paczki chusteczek nie martw się nie były to łzy wylane przez Ciebie to tylko katar.. ![]() ![]() tak więc spakuj swoje rzeczy -lepiej idź . Cały czas coś mówisz , że nie był w niczym dobry. To powiedz mi do cholery dlaczego wciąż się czaisz ? Zostałaś odrzucona , teraz sobie idź Niewidoczny ruch horyzontów Nie pytaj za dużo , tylko mów . ![]() w gorące dni jak ten tylko serce pozostaje chłodne.
Chodź i uwolnij mnie, na zawsze będę Twoja Edytowane przez Bryczek x3 Czas edycji: 2010-07-10 o 16:51 |
|||
|
|
|
#1190 |
|
Zadomowienie
|
_________________ 'Dance, it's all I wanna do, so won't You dance?
I'm standing here with You, why won't You move?' Tańczyć, to wszystko co chcę robić, więc dlaczego nie chcesz tańczyć? Stoję tutaj z Tobą, dlaczego się nie poruszasz?
|
|
#1191 |
|
Rozeznanie
|
Może potrzebuje odwyku a może tylko trochę snu. Daj się skusić na imprezę w mojej piwnicy, a sprawię, że Twoje serce zacznie bić jak 808 tambor. `Czekałam na to abyś mnie zauważył 'połamany, ludzik bez Ciebie wszystko nie ma sensu .' Chciałabym być Twoją ulubioną dziewczynką. Możesz mnie mieć, więc mnie weź. -jego serce biło lekko, a jej biło tak jakby miało złamać żebro . . napij się , napier.dol i odpłyń ze mną . jak chcesz tak to nazwij, tytuł nie jest ważny. Oprawię Cię w ramkę i powieszę w przedsionku serca .<3 'zrób coś dla mnie, zatęsknij za mną i dojdź do wniosku, że beze mnie jest Ci źle.' |
|
|
|
#1192 |
|
Wtajemniczenie
|
grise, bredzisz kochana, bredzisz.
'Pretending you don't see me.' 'Udajesz, że mnie nie widzisz. ' 'Seems like just yesterday, you were a part of me. ' 'Wydaje się ja wczoraj- byłeś częścią mnie. ' 'I will not make the same mistakes that you did.' 'Nie popełnię tych samych błędów, które Ty uczyniłeś. '
|
#1193 |
|
Raczkowanie
|
myhym : )
_________***________
istne szaleństwo myśli .. 1. Czasem marzenia pozostaja tylko marzeniami . 2. mimo tego, że nie jest mój, jestem o niego zazdrosna. 3. To samotność nauczyła mnie bycia zimną i obojętną na każdy uśmiech,każde spojrzenie, każde słowo. 4. chyba znowu zacznę wierzyć w Mikołaja, bo w ludzi już nie warto. 5.i trzymamy się za ręce, tak w siebie wpatrzeni . 6.lubisz patrzeć jak nie daję rady? 7.najgorsze są wspomnienia, które niespodziewanie wracają 8.spróbuj choć raz odsłonić twarz i spojrzeć prosto w słońce, zachwycić się po prostu tak i wzruszyć jak najmocniej! Nie bój się bać, gdy chcesz to płacz idź szukać wiatru w polu, pocałuj noc w najwyższą z gwiazd, zapomnij się.. i tańcz.. 9. wymykasz mi się z rąk, między palcami . 10. każdy z nas nosi w sobie niebo i piekło! |
|
|
|
#1194 |
|
Zadomowienie
|
Niby nic... a jednak tęsknie.
`Życie jest ciężkie , ale grafike to ma ku.rwa za***istą !.` Ej tak grać nie będziemy !. Skoro obrażasz mnie w śnie to przepraszaj jak się obudze !. Też coś !. Zachciało im się miłości...
|
#1195 |
|
Zadomowienie
|
już nie modlę się do Boga o to, abyś odszedł ode mnie jak najdalej, tylko do sztana, aby Cie zabrał na zawsze kochanie, \pomimo wszystko pamiętaj o jednym. ja kiedyś wrócę, \a to cholernie Cię zaboli Jedynym znakiem, który mi dajesz jest zapytajnik do stóp ci nie dorastam.. <3 wielka dziękuję bardzo
|
|
|
|
#1196 |
|
Raczkowanie
|
Jej...nie wierzę . ; D kurde...na dodatek wszystkie mojego autorstwa . xD A już myślałam , że tu jednak nie pasuje . Aż humor mi się poprawił . _________________________ _____ I nie wiesz co czuję , kiedy widzę , że jesteś "dostępny" i wiem , że z nią piszesz . Wtedy mam nadzieję , że za chwilę pojawi się koperta z Twoim imieniem . Cóż...nadzieja matką głupich . Popatrz na mnie tak jak patrzysz na nią . Wieczór szczerości . ? Mam Ci powiedzieć co do Ciebie czuje . ? Nie piłam nic na odwagę by o tym wszystkim mówić... 'Nie każdy w środku jest twardszy od granitu .' I mimo , że myśli o nim nigdy nie będą razem... Kiedy odblokuję telefon wiem , że będzie tam wiadomość . I wiem, że to nie będzie wiadomość od Ciebie . I to właśnie boli. I jedyne co czuje to łzy , napływające do moich oczu . Potrzebuje bardzo dużo czasu by wcisnąć "Wyślij" . Jak każda zakochana dziewczyna . I naszym największym problemem jest to , że Ty nigdy nie wiesz dlaczego masz do mnie pretensje ..
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , Edytowane przez almostlover Czas edycji: 2010-07-10 o 18:08 |
|
|
|
#1197 |
|
Raczkowanie
|
wróciłam. nie załamujcie się, ja tylko na chwilę.
![]() . . . . . . . . . . . . nigdy nie obiecywałam, że się nie zakocham. ' siedzę w oknie i wdycham samotność ' już nie będę na każde Twoje zawołanie! ;| zła na siebie, że tak szybko się przywiązuję. bo idole zdychają, Ty zostajesz sam. .. bo ma być tak po prostu ale nie tak często i nie w ten sposób! ' moje myśli, słowa są szalone! me marzenia w kaftanie uwięzione! ' . . . . . . . . . . . . ogólnie to beznadziejnie
|
#1198 |
|
Raczkowanie
|
_changime ;
wróciłam. nie załamujcie się, ja tylko na chwilę.
![]() . . . . . . . . . . . . zła na siebie, że tak szybko się przywiązuję. Wcale się nie załamujemy , wręcz przeciwnie ! i nie na chwilę masz być tylko długo ![]() powyższy opis kradnę ____ Będę tylko szła obok Ciebie, ujawnię się wtedy gdy upadniesz by podać ci rękę . Ziele - za wasze zdrowie przyjaciele . Zainteresowania ; języki obce . Najlepiej męskie ; d ' Nic tak nie zatruwa powietrza jak rozkładająca się miłość . Życie nie jest szare , to wy jesteście daltonistami .
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-07-10 o 18:31 |
|
|
|
#1199 |
|
Zakorzenienie
|
grise, słonko ♥ ______ nie śmiej się gdy mówię, że lubię jeść przy Tobie słońce i chmury, łyżkami tak wielkimi jak dzień. masz usta jak te maliny 6 zł za koszyk; mam Cię za uśmiech. myślałam o Tobie przy obiedzie; nie mogłam powstrzymać uśmiechu. uwielbiam Twoje plecy obsypane mieniącym się w słońcu piaskiem masz dwa dni na spełnienie moich marzeń, potem możesz każdej nocy spać w moim łóżku. krzyczę w morze, że wariuję, topię stopy w mokrym piasku.
|
#1200 |
|
Rozeznanie
|
limitowanaa- wspaniała <3
bajkowa- o cholera . ja Ci do pięt dziewczyno nie dorastam ; 3 ![]() LoveYourEyes ![]() 96LadyPoziomka96- bezczelnie okradziona Naughty_ - ach dobrze , że już jesteś . nie uciekaj nam więcej ! ![]() grise- wymiękam ile jeszcze mam udawać ?
niby dobrze , ale nie na tyle by się śmiać.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

pojawiam sie i znikam, hehe 

jestem nowa :P od dawna czytam wasze opisy.. Brawa !!
COMA