|
|
#2881 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
tez bylam na plaży
ladnie sie opalilam, na poczatku niewyróba tak gorąco było, jeszcze piasek tak sie nagrzal ze ledwo mozna bylo przejsc, a w wodzie to co pol godziny
|
#2882 |
|
Zakorzenienie
|
Nanu, wiem ze zaraz powiesz ze kłame, chce Cie pocieszyc itd ale chciałabym miec taki brzuch, serio
No chyba ze go wciąnęłaś do zdjęcia I powiem Ci ze nie jesteś gruba, tak Ci sie wydaje pewnie przez to, ze masz szersze biodra, ale to kobiece i faceci lubią takie
|
#2883 |
|
Wtajemniczenie
|
Nanusia gdzie Ty jesteś gruba?
Masz fajną figure,nie jak kościotrup przynajmniej,ale ładna kobieca figura z super wcięciem w talii ![]() Ja np wcięcia praktycznie nie mam..;/;/ Dół to mozesz kupic hmm..nie widze zbytnio Twoich bioder..i nie umiem dobierac,ale w necie są rozne pomoce dobranioa stroju w zaleznosci od figury,np szerokie ramiona,maly biust,szerokie biodra,chlopiece biodra itp ![]() http://www.********** ***/dobieramy-kostium-kapielowy-do-sylwetki/ https://polki.pl/moda_ubrania_galeri...lg_id=10001961 https://polki.pl/moda_ubrania_galeri...lg_id=10002209 http://www.papilot.pl/article/3866/P...-sylwetki.html http://kobietamag.pl/artykul/jak-dob...czesc-trzecia/ http://www.tipy.pl/artykul_4013,jak-...do-figury.html |
|
|
|
#2885 |
|
Zakorzenienie
|
nanu faktycznie masz coś cholernie błędnego zakodowanego w psychice.. przecież masz fajną figurę, co do stroju to nie powinnaś mieć problemów z jego dobraniem
ja długo nie mogłam się przemóc aby kupić sobie strój, w sumie to mnie troche mama namówiła rok temu, ale ciągle mi głupio go zakładać na plażę |
|
|
|
#2886 |
|
Raczkowanie
|
|
#2887 |
|
Zakorzenienie
|
nanu masz takie biodra jak ja
|
|
|
|
#2888 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale mam celulit i na nogach brzydkie rozstępy ![]() ![]()
|
|
|
#2889 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce pamiętać
![]() a tak serio.. wcale nie dużo, wypiłam chyba jedno piwo wtedy ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:47 ---------- też mam, to i to, więc główka do góry + rozstępy na plecach, blisko pupy. |
|
|
|
#2890 |
|
Zakorzenienie
|
ja rozstępów się dorobiłam jeszcze w podstawówce, jak rosłam, ale na szczęście już są wyblakłe
z tym już nic się niestety nie da zrobić natomiast co do cellulitu to jest pełno balsamów, nie wiadomo w czym wybierać |
|
|
|
#2891 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to była wina leków
|
|
|
|
|
#2892 |
|
Zakorzenienie
|
Nanu, nikt nie jest doskonały i każdy znajdzie u siebie cos co w nim nie pasuje, ale nie bądz dla siebie taka krytyczna
ja też nie mam wymarzonej figury, ale bez przesady, jakbym tak sie miała tym przejmować to daj spokój szkoda życia :p zresztą siebie w lustrze zawsze widzimy o 5kg grubsze a normalnie nikt nie zauważy ze mamy jakieś boczki czy minimalnie większy brzuch jeśli sami nie zwrócimy tej osobie na to uwagi
|
#2893 |
|
Wtajemniczenie
|
Nanuu - dobrze, ze chce sie wkoncu przelamac, bo gruba to ty nie jestes
na cellulit uzywaj balsamow, zreszta kto bedzie na to zwracaj uwage a ze strojem nie powinnas miec problemow, gacie fajnie jakbys miala wiazane, bo mozesz regulowac, przynajmniej mi jest wygodnie, bo mam normalne przy jednym stroju i nie leza idealnie, a ja zawsze na plazy sie stresuje czy czego nie widac etc.
|
#2894 |
|
Zakorzenienie
|
A macie cos dobrego na celulit?
|
#2895 |
|
Rozeznanie
|
ja tez
|
#2896 |
|
Zadomowienie
|
ja też mam rozstępy;/ no ale cóż.wina szybkiego i skokowego przytycia.
|
#2897 |
|
Wtajemniczenie
|
z avonu są dobre kremy na celliut
sama używałam i na prawdę pomogły, jakoś po miesiącu dopiero, ale lepsze to niż nic
|
|
|
|
#2898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym kupiła tak jak mówisz jakiś push up, a na dół takie majtki nie takie mega wycięte, tylko takie normalne, nie kupowałabym takich spodenkoych bo wg. mnie zniekształcają tylko :/ Możesz sobie też kupić paero na początek, żeby się przełamać jak wstydzisz się nóg/tyłka A co do cellulitu to czytałam na wizażu kiedyś że laska się jakąś szczotką masowała taką okrągłą do włosów i były efekty, w rossmanie np. jest taki wałeczek na cellulit za 10 zł i moja mama też sobie chwali
|
|
|
|
|
#2899 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem o tych masażach ale mi sie nie chce
ja mam balsam z ziai w takim czarnym okragym opakowaniu ale mi sie nie chce go regularnie używac :p
|
#2900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pozatym Nanu, ukrywanie się w niczym ci nie pomoże ja właśnie w czwartek się przemogłam jakoś i poszłam nad ten staw i siedziałam w samym stroju. I nikt się na mnie nie gapił ani nic, koledzy(!) normalnie ze mną gadali, zaczepiali, nie było żadnego czepiania się ani nic także spokojnie, poczujesz się dobrze ze sobą, to inni też to zauważą ja mimo moich grubych łydek zaczęłam chodzić w spodenkach przed kolaną, bo przecież gdy jest 30 stopni nie będe chodziła ciągle w legginsach! także główka do góry, wiara w siebie i będzie dobrze! jeszcze chłopaków wyriwesz, zobaczysz!Edytowane przez ouu Czas edycji: 2010-07-10 o 20:43 |
|
|
|
|
#2901 |
|
Zakorzenienie
|
ja też nienawidzę moich nóg, łydek w szczególności ale i tak chodzę w krótkich szortach bo nie ma sensu się ukrywać
![]() ej czajcie to - http://www.youtube.com/watch?v=Y4OLQB7ON9w było w 'życie na fali', takie to jakieś oryginalne takie że mi się mega podoba
|
|
|
|
#2902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mi ten rekord tż ugrał ![]() ![]() toriaa- ale Ty jestes cudowna... masz taka delikatna urode i włosy śliczne. naturalne? jak o nie dbasz?? ja do jutra bede miala nastepne zdjecie zrobione więc Wam wrzuce ![]()
|
|
#2903 |
|
Wtajemniczenie
|
fajna piosenka emdz
|
|
|
|
#2904 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2905 |
|
Zakorzenienie
|
EJ TŻ MÓJ PRZYJECHAŁ!!!! aaaaaaaaaaaaa
![]() ![]() jezu jezu tak sie ciesze hahaaa;D wlasnie bylismy w takim centrum handlowym, mierzylam fajny stroj kapielowy, gora super a dol beznadziejnie.:/ no a teraz idziemy gdzies pochodzic po miescie ahh..jestem taka szczesliwa<3333 DD
|
#2906 |
|
Zakorzenienie
|
Toria zaaaazdrość jest
|
|
|
|
#2907 |
|
Zakorzenienie
|
aha jutro was nadrobie
paa;*
|
#2908 |
|
Zakorzenienie
|
Toria Ty szczęściaro
|
|
|
|
#2909 |
|
Zakorzenienie
|
toria - o ty szczesliwa piekna babo!
udanego wieczorku z tż ![]() ja dzisiaj byłam z moim tż i znajomymi nad jeziorkiem. pływaliśmy sobie we dwójke na materacu, było tak idealnie... słoneczko, cisza i On jak ja Gooo kochamm są momenty/dni że czasem mnie wkurza, ale przecież nie może być zawsze cudownie i pięknie
|
#2910 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.

ladnie sie opalilam, na poczatku niewyróba tak gorąco było, jeszcze piasek tak sie nagrzal ze ledwo mozna bylo przejsc, a w wodzie to co pol godziny 

No chyba ze go wciąnęłaś do zdjęcia 
.

a ze strojem nie powinnas miec problemow, gacie fajnie jakbys miala wiazane, bo mozesz regulowac, przynajmniej mi jest wygodnie, bo mam normalne przy jednym stroju i nie leza idealnie, a ja zawsze na plazy sie stresuje czy czego nie widac etc.
jeszcze chłopaków wyriwesz, zobaczysz!