|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
ok. a ja swój
jakie buty sportowe, są teraz trendy, cool itp. ![]()
|
|
#3212 |
|
BAN stały
|
Deutschlaaaaaaand
|
|
|
|
#3213 | ||
|
Zakorzenienie
|
Urugwaj
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-10 o 21:43 |
||
|
|
|
#3214 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3215 | |
|
BAN stały
|
Spuścić Was z oczu na pięć minut
![]() No, podział ról jasny ![]() Cytat:
Wolę oliwkę z wyciągiem z rumianku (poślizg i prewencja otarć) --- Nie mam nastroju do pisania, złapałem (znowu ) doła, znowu wszystko bez sensu i nie tak... Tak szczerze, to życie mnie męczy i jest bez sensu. To na tyle
|
|
|
|
|
#3216 |
|
Zakorzenienie
|
Nie noooo, luuuudzie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3217 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
aleś sie zorientował ..w sumie można jeszcze sex uprawiać
|
|
|
#3218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3219 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Oj Gryksie-dobre strony życie też ma
mnie pisanie w necie pomaga,ma terapeutyczne działanie. ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Kobieto,rzeczywiście hormony Ci szaleją
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba można wiedzieć to i żyć przyjemnie aż do...
|
|
#3221 |
|
Rozeznanie
|
W...m sieę. musze gdzieś to napisać.....Niemców niw kocham, ale jako zespół , drużyna podziwiam ich za to że grają raczej fer tak mi si ydaje., mało chyba fauluja.w porównaniu do innych drużyn.a to co robi Urugwaj ....nie zyczę im zwycięstwa,......piłkarze którzy plują szczypia... owszem sa zgrani doceniam ich jako drużynę też.ale są bardzo nie fer..i dlatego nie zyczę im zwycuąstwa., Niemcy grają czyściej bardziej fer..
|
#3222 |
|
Zakorzenienie
|
OK - koniec. Wyłączam Tv
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3223 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3224 |
|
Rozeznanie
|
Winterku wszystkiego dobrego z okazji rocznicy..........teraz doczytałam dopiero bo nie mogę oglądac .tylko nie dogrywka i karne..Forlana doceniam..,
Madzik? wyłączyłaś naprawdę?
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Zmienię sobie avka na osłodę
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
tam biegało takie czarne, to znaczy białe na licu, ale czarne na włosach i później w kitku, z Urugwaju
![]() i ponawiam pytanie, jakie "adidasy" są cool i trendy
|
|
#3227 |
|
Zadomowienie
|
A ja byłam za "moimi"sąsiadami
buu, czemuż to a czemuż przegrali...
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
Flo - jeśli się nie mylę to był Martin Caceres
![]() Envy - jednak nie wyłączyłam, ale odeszłam i przestałam się skupiać na tym, co się działo podczas ostatnich minut ![]() Moje dwa Mundialowe Ciacha to Diego Forlan i Iker Casillas ( ten drugi, o dziwo, bardziej podoba mi się z zarostem )
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-10 o 23:01 |
|
|
|
#3229 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam do ostatnich sekund (szczególnie ostatnich) zakłócałam porządek w pizzeri (bo przecież w domu telewizora jak zwykle nie mam :/ )
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3231 |
|
Rozeznanie
|
Moje dziecko kochało sobię czarnre pumki z odrobiną niezbyt świecącego srebra.
Florens ![]() a jutro pogryzę sobie palce na H kontra H, chyba za Hiszpanami jestem .na ulubionym podwórku rozkręca się głośna impreza pijacka fajnie mieć sąsiadów,.rechot jak .ropuszki i żabki normalnie......najbardzie j kobiety słychać.. Dobranocki all....
Pod słońce...... Edytowane przez envy07 Czas edycji: 2010-07-10 o 23:08 |
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
, niefotogeniczny, czy co. No ale, ogólnie rzecz biorąc to tylko z 5 minut bym się opierała tak dla zasady . Chociaż to jeszcze dziecko ![]() Cytat:
, dzięki idę spac, pa, a jutro plaża
|
|
|
#3233 |
|
Zadomowienie
|
A ja tam jutro Hup Holland hup!!!
)) Go Oranje!!!
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt - na zdjęciach średnio wychodzi. Forlan jeszcze gorzej
Caceres ma 23 lata? Łooo matulu. Ale Forlan jest ode mnie starszy 3 lata a ja mu dawałam na oko, że ma 35+ ![]() Cieszę się,że jutro nie gra Hiszpania z Urugwajem bo bym się chyba rozdwoić musiała ![]() Dobranoc
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-10 o 23:29 |
|
|
|
#3235 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
no to miłe z jego strony
A gdzie wygrał?A ja czarny mam ![]() Cytat:
Cytat:
A wiecie co mi się zdarzyło? Wracam z roboty, idę sobie powolutku w kierunku domu, a tu podchodzi do mnie jakiś facet i pyta czy nie wiem czasem która godzina. No to wyciągam komórkę, sprawdzam, mówię mu, chowam i... dopiero w tym momencie zauważyłam, że miał fistaszka na wierzchu
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3236 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
ide jesc kolacje-zapiekanka ziemniaczano-bakłazanowo-cukiniowa zapieakan z sosem serowym
![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- a ja nie mam ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3237 |
|
Nindżopesz
|
Jak dla mnie jedyne słuszne obuwie sportowe to trampki
![]() Dzisiaj śpię na pieniądzach, pobraliśmy połowę wkładu własnego, jutro drugie pół. O ile nie stwierdzę znienacka, że roztrwonię kasę np. w Quality
|
|
|
|
#3238 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Spokojnie, prędzej czy później ktoś ze znajomych wpadnie na pomysł, zeby Cię takim uszczęśliwić
Albo kajdankami z futerkiemNawet takie czarno-czarne udało mi się znaleźć, co mnie niezwykle cieszy
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ależ Ty jesteś dzielna- prawdziwa Pani Wet ![]() U nas na ASP był model- eksibicjonista. 45 minut stał, że tak powiem, wiądł na przerwę 15 minut i już na koniec przerwy widać było poruszenie pod spodenkami i następne 45 min znowu w gotowości, i tak 3 razy. Niektóre co wrażliwsze dziewczęta nie wytrzymywały presji i z wypiekami w pośpiechu przenosiły się do innej pracowni gubiąc węgiel po drodze Na mnie się obraził, bo narysowałam mu wielkie klejnoty, ale główeczkę (tę na górze) maleńką Przy tym dla mnie najbardziej imponujący nie był ani rozmiar, ani zdolności pana Bronka, ale to, że wszystko odbywało się bez zegarka ![]() Więc Tru, widać to był amator, uważaj, bo tylko regularne ćwiczenia zapewniają sukces
|
|
#3240 |
|
Zona najukochanszego Meza
|
![]() Truskawa - mi sie to przytrafilo pierwszego dnia na studiach jak jechalam na uczelnie kolo stacji Powisle w bialy dzien - rowniez zignorowalam goscia. Zreszta Ci co pokazuja to nie maja w sumie czym sie chwalic. Ale jak slusznie stwierdzila Justyna Practice makes perfect - czyli cwiczenie czyni mistrza ;-)
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.

) doła, znowu wszystko bez sensu i nie tak... Tak szczerze, to życie mnie męczy i jest bez sensu. To na tyle 

buu, czemuż to a czemuż przegrali...