|
|
#3271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Vesenko - dzięki wielkie
![]() Badam własnie ten ciachowy blog piłkarski i jak najbardziej do tej pory, obok Forlana, podoba mi się Paul ![]() Ma słodkie oczka![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
Wygoda niesamowita.Choć na mbank ostatnio się w****iłam. Z myślą o wakacyjnym wyjeździe na początku czerwca zaczęłam sobie wyrabiać kartę kredytową. Kartę mi przyznano, pani poinformowała mnie że będzie do odbioru pod koniec czerwca. Po czym się okazało, jak przyszłam pod koniec czerwca, że karty nie ma, bo dopiero będzie wyrabiana jak podpiszę papiery, a potem muszę jeszcze czekać 2-3 tygodnie aż ją wyrobią i przyślą Rozmawiałam chyba z trzema pracownicami i za każdym razem słyszałam inne zapewnienia i inne terminy otrzymania tej karty.Ogólnie jestem bez karty, bo pewnie nie zdąży już dotrzeć. Na wyjazd muszę niestety przeznaczyć wypłatę. Jestem po prostu zdegustowana, zła - ba! co ja piszę - jestem autentycznie wściekła. I tak szczerze - mam ochotę im tę kartę, jak przyjdzie, oddać
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-11 o 12:26 |
|
|
|
|
#3272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z piłkarzy bardzo podobał mi się nie grający już Pedro Pauleta A z kartą nieźle Cię załatwili
|
|
#3273 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - a te proporcje to na ile sztuk ciastek mniej więcej starczy?
Niezły ten Pedro... Trochę taki słiiiit, ale zarost to łagodzi Tak samo jak zarost łagodzi słiit look Casillasa
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-11 o 12:37 |
|
|
|
#3274 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pedro jest boski
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2010-07-11 o 12:55 |
|
|
|
|
#3275 |
|
Zakorzenienie
|
Czyli jak 60 sztuk to wszystko będzie razy 2?( tzn składniki)
Głupie pytanie, wiem, ale nie chciałabym czegoś zepsuć
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba,że zrobisz bardzo duże, albo bardzo małe
|
|
#3277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
absolutnie się tego trzymam - Szymborska dodaje mi optymizmu w każdym dole i nie dole - pięknie to ujęłaś - zgadzam sie z każdym zdaniem - co do ostatniego mam jeden wielki znak zapytania ale to juz inna historia i nawet teraz kiedy dopadła mnie tragedia mam taki głód życia - choć miałąm go i wcześniej, że za kazdym razem jak mam doła i smuta to sobie myślę że to kwestia jak na to spojrzeć i poważnie dostrzegam coś co pozwala mi się uśmiechnąć - najcześciej są to ludzie ale i moje nastawienie wewnętrzne na doły i frustracje dnia codziennego preferuję reakcje skarbiątkowe - wyładowanie enrgii złej czy to szklanką, czy to pięścią czy to słowem - centralnie wyrzut - i lepiej mi, kiedyś rozważałam worek bokserski - tą gruszkę w domu ale to chyba nie to samo co rzut poduszką przez pokój ach no i na dołki i nierówności - nie ukrywam czekoladuję się nadziewam się czekoladą - ach ten magnez, ponoć tak się najlepiej przyswaja przez organizm :P Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-11 o 13:17 |
|
|
|
|
#3278 |
|
Zakorzenienie
|
Ha, kusi mnie zrobić takie los gówienkos
![]() Nie mogę się nadziwić jaki ten przepis na ciastka banalny ![]() Aaaa - mam pytanie - czy te ciastka przyozdabia się, jak wystygną, czy jak są jeszcze ciepłe? A Pedro - faaajny. Zyskuje tym bardziej, zestawiony dla kontrastu z Ronaldo
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-11 o 13:06 |
|
|
|
#3279 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w wigilę dodawałam pól na pół brązowy cukier i cynamon - były korzenne mniaaaaaaaaaaaaaam lubię tez posypane cukrem ala łakotki z Sanu Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-11 o 13:18 |
|
|
|
|
#3280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- A nie będzie prościej i szybciej zamiast ciasteczek upiec ciasto? Mój samorobiący się placek drożdżowy jest szybki i wszystkim smakuje. Tak samo jak ciasto z owocami na maślance Nie narobisz się, a efekt jest pyszny
|
|
#3281 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że mi napisałaś o tym lukrze, bo ja chciałam sypać wiórki czy inne drobiazgi na gołe ciasto - bez przylepki
:hahaha :Ignorantka kulinarna ze mnie na maksa Ciasto to dla mnie jednak wyższa szkoła jazdy ![]() Chociaż... To ciasto na maślance jest jak Media Markt ( czyli dla mnie ) ( to żart, żart!)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-11 o 13:27 |
|
|
|
#3282 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dopry
![]() nie mam kaca jednak ![]() nie oglądałam wczoraj meczu ) wygrali dziś nie wiem komu kibicować.... myślałam nad Holandią, ale pan ośmiornica przepowiedział Hiszpanię więc nie wiem czy się chcę znowu rozczarować |
|
|
|
#3283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do twierdzenia,że ciasto to wyższa szkoła jazdy, to zobacz ten http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=1042 i ten http://smaczny.wizaz.pl/przepis_widok.php?id=680 Choćbyś się starała, to nie uda Ci się tu nic spaprać
|
|
#3284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tam mecz - jak nastroje rodzinne - spotkanie na szczycie ? |
|
|
|
|
#3285 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie na ten przepis patrzyłam, Vesenko
Musiałabym się chyba mocno postarać, żeby coś spaskudzić.Jakie tam owoce można dać? Ananasy i brzoskwinie z puszki? Jabłka i może posypać ciut cynamonem ( taka pseudo - szarlotka)?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3286 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież to żadna filozofia ![]() Cytat:
i jak się udał wieczorek zapoznawczy?
|
|
#3287 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - to pan ośmiornica
![]() http://www.ciacha.net/ciacha/1,81836...wyciezce_.html
|
|
|
#3288 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owoce właściwie dowolne. Mogą być puszkowe, też wychodzi świetnie, ale teraz sezon w pełni i można spokojnie dać czerwoną porzeczkę, truskawki, maliny czy jagody Właściwie całkowita dowolność. Ja daję co akurat jest w domu ![]() No właściwie to dawałam, bo teraz przez dietę muszę wypracować dietetyczną wersję tego ciasta, z pełnoziarnistej mąki. Pewnie nie będzie już takie pyszne, ale kto to wie ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
|
|
#3289 |
|
Zakorzenienie
|
Pytam o te owoce z puszki, bo na mojej wsi - paradoksalnie - owoców sezonowych, w sklepach, praktycznie nie ma
A po mieście czy miastowych targach nie chce mi się specjalnie latać Zobaczę, co jest w miarę dostępne
|
|
|
#3291 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A ja zrobiłam sobie koktajl bananowy,a potem idę na taras wytopić trochę tłuszczyku
![]() u mnie teraz króluje Kubica,to nie dla mnie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3292 | ||||
|
BAN stały
|
Nie ma sprawy, toreb u mnie pod dostatkiem --->
![]() Cytat:
![]() Cytat:
---
Chyba do Polo skoczyć muszę
|
||||
|
|
|
#3293 | |
|
Zakorzenienie
|
a w porządku
![]() rano jeszcze byliśmy pooglądać potencjalną salę weselną (coby było o czym rozmawiać w razie czego ), jak przyjechałam do rodziców (pojechaliśmy wcześniej, każde do swoich) to mama była na skraju paniki i zagoniła mnie do sprzątania, aleee jak przyszli to w sumie od razu atmosfera się rozładowała i nawet sympatycznie było Cytat:
coś często zaglądasz do tego Polo masz kartę stałego klienta ?
|
|
|
|
|
#3294 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mrożoną mozna samemu ukręcić - no ale wiadomo co gotowa to gotowa - ja na taką okolicznosć zaopatrzyłąm się juz w maju a propo ale spokojnie bez Maji - jakoś tak statecznie, w klimacie maniana - ja chce niekończącej się enrgii Maji - mam wrażenie że ona ma power, power i powerem pogania ![]() ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
wiecie co - a mam jakąś taką potrzebę na posiadanie teścia - albo takiego coby mnie kochał jak córkę kórej nigdy nie miał, albo takiego kumpla do piwa - ale centralnie teścia mi trza, ja to mam marzenia - ale to taka paląca potrzeba Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-11 o 15:01 |
||||
|
|
|
#3295 | |
|
BAN stały
|
Nie mam
Jeszcze... ![]() Cytat:
--- Stwierdziłem, że na plażę nie pojadę już do końca życia, będę się kisił w domu - taka kara za bycie beznadziejnym i obleśnym
|
|
|
|
|
#3296 |
|
Zakorzenienie
|
Co do ciach, to podstawowy problem, dla mnie cecha dyskwalifikująca i w ogóle jakieś takie nieszlachetne to dodawanie- również do tzw. 'Zdrowych" ciast i ciastek proszku do pieczenia/sody. Tak samo jak nie akceptuję wszelkich kostek smakowych, ziarenek smaku i takich tam.
Miałam przepis na zdrowe ciasto- gniota, ale zgubiłam. Pamiętam, że się nic nie ubijało, tylko mieszało razem. Na powrót W. jutro chciałabym coś upiec, ale on proszku nie może. Wesenko, może coś poradzisz? Ja też nie wiem, za kim jestem?
|
#3297 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3298 | ||
|
Zakorzenienie
|
||
|
|
|
#3299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryx - nie, nie w głowe bym cię walnęła, nie ma tak dobrze tylko normalnie prawym sierpowym w pyszczycho ( no wiem to tez gowa) a potem w myszkę - pipcys synek pipcys jak mało który - tak u nas godają taki dystans masz do siebie tylko w necie a na plaży to już nie ? - no ja nie mam i nie chodzę a jak idę to nabieram dystansu i leję sikiem prostym na wszystko co mnie doskwiera - wiesz jak pomaga co Cię tak na tej plaży ubodło, hę ? mój ojciec zawsze mawiał " nie bój żaby żaba w wodzie nie bodzie" ale czy to ma jakies źródła w powiedzeniach czy tylko taki tekst ukulał sam to nie wiem Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-11 o 16:40 |
|
|
|
|
#3300 | ||||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

Ma słodkie oczka

Rozmawiałam chyba z trzema pracownicami i za każdym razem słyszałam inne zapewnienia i inne terminy otrzymania tej karty.

) wygrali