![]() |
#1321 |
Zadomowienie
|
Dot.: Essence cz. V
a ja dziś naiwna wstałam i świcie żeby móc się delektować rozdziewiczeniem limitki a tu klops i dopiero koło środy mam się jej spodziewać
![]()
#1322 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Trochę drogie te kredki ![]() ![]()
#1323 | |
korzonek
|
Cytat:
Ja rozumiem, gdyby mi nikt nie odpisał. Ale rozowo jak już wytworzyła posta z odpowiedzią to równie dobrze mogła wypisać parę nazw, które by jej przyszły do głowy. A co do "ruszania mózgiem" to bez takich tekstów proszę bo to aspiruje do obrazy i za takie coś się dostaje warny. A z trochę innej beczki - orientuje się ktoś jakie aktualnie są w Essence dostępne rozświetlacze? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
po prostu Em :)
|
Ceith, poza Naturą kosmetyki Essence można dostać w innych drogeriach.
![]() ![]()
![]() |
#1325 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
essence.eu <- zakładka 'produkty' (w stałej ofercie teraz typowego rozświetlacza nie ma), jeśli chodzi o aktualną limitkę to nawet grzebać nie trzeba, wszystko 4-5 stron wstecz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sobie wyobrażam, że nie każdy siedzi godzinami na necie i jak napisała emememsik chyba nikt nie ma zamiaru siedzieć dodatkowych godzin za kogoś i przeglądać informacje które mu się do niczego nie przydadzą tylko dlatego, że ktoś inny nie chciał sam się cofnąć kilku stron w tył. A skoro już piszę tego posta - aktualnie essence w stałej ofercie chyba nie ma żadnego rozświetlacza w pudrze(jakieś kulki brązująco-rozświetlające ale czy to rozświetla czy brązuje ->?). W drugiej szafie są "pasiaki" - brązero-rozświetlacze. Do obczajenia na stronie essence w dziale sun club. Poza tym należy szukać jakichś w edycjach limitowanych.
![]() |
#1327 |
Zadomowienie
|
Polecicie mi jakiś tani biały i czarny lakier, który dobrze współpracuje z płytkami/stemplem z essence?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1328 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a tusz MA to mi chyba ostatni sprzed nosa kupilas ![]() ![]() i potwierdzam: puder to SAM BROKAT. duze drobinki ( a raczej "drobiny") |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1329 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1330 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1331 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To krwista czerwień z Eclipse /błyszczyk/ ma drobinki?! ![]() Ale i tak kupię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1332 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1333 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1334 |
Raczkowanie
|
no właśnie no właśnie ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#1335 |
Rozeznanie
|
zapewne DG=Dąbrowa Górnicza
|
![]() ![]() |
![]() |
#1336 |
Raczkowanie
|
oj -_-
|
![]() ![]() |
![]() |
#1337 |
Raczkowanie
|
eclipse w lublinie ! dzis juz zdobylam blyszczyk
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Zakorzenienie
|
a w Krakowie juz jest w naturach?
#1339 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A skoro mowa o błyszczykach z Eclipse to muszę napisać, że bardzo nie podoba mi się ich aplikator ![]() ![]() ![]() ![]() A lakier (02 Thirsty) jest raczej nietrwały, bo zaczyna mi już odpryskiwać, a pomalowałam nim paznokcie wczoraj... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Mam ogromną prośbę do Krakowianek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Żeby tu nie zaśmiecać, to piszcie proszę na PW ![]()
![]() |
#1340 |
Zakorzenienie
|
oj miłe i czyste to ciężko w akademikach w Krakowie
![]() Szkoda ze ten lakier czerwony jest ciemno czerwony liczyłam na cos jaskrawego
#1341 |
po prostu Em :)
|
Inkarnatka, ja Ci polecam akademik Merkury. Co prawda pod prysznic bez klapek ani rusz, ale jeśli nie potrzebujesz luksusów, to dasz radę.
![]()
![]() |
#1342 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tusz mi dawała ekspedientka ze świeżej dostawy (bo wprost zapytałam czy może przyszedł z dostawą limitowanki) i było ich jeszcze kilka więc z wielką ulgą stwierdzam, że to nie ja zrobiłam Ci owe świństwo z wykupieniem ostatniego tuszu ![]() A może po prostu leniwym paniom nie chciało się więcej przy sobocie wykładać, dała mi jeden dla świętego spokoju bo zapytałam, a reszta powędrowała na zaplecze ![]() Przetestowałam dzisiaj cienie i błyszczyk. Co do cieni to strasznie osypuje się brokat, ale tego można się było spodziewać, jednak cienie same w sobie dobrze się nakładają i są całkiem nieźle napigmentowane. Co do błyszczyków to cudnie połyskują na słońcu, wprost zakochałam się w efekcie jaki dają ![]() ![]() A i zakupiłam także lakier różowy, zapomniałam wczoraj o nim napisać. Całkiem nieźle kryje i bardzo szybko wysycha, przynajmniej na moich pazurkach ![]()
![]() |
#1343 |
Wtajemniczenie
|
A wie ktoś może, jak wygląda sytuacja w Łodzi
![]() Dziewczyny, wklejajacie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1344 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edit: Bądź tu http://www.nailjunkie.com/essence-ec...trend-edition/ ![]()
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1345 |
Rozeznanie
|
Do Poznanianek: Ani w Pestce, ani w CP nie ma nowej limitowanki, ale za to w CP widziałam przecenione resztki Moonlight (niestety nie było na pewno rozświetlacza). Pewnie musimy jeszcze poczekać dzień lub dwa...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1346 |
Zadomowienie
|
Nie często tutaj do Was zaglądam i czytając ostatnie strony wątku widzę ,że na bieżąco wiecie co i jak
![]() ![]() W piątek byłam w drogerii na Długiej (Kraków oczywiście), nie pamiętam nazwy drogerii ale była to druga drogeria idąc od strony rynku. Z tego co widziałam, choć mogę sie mylić, w tej drogerii nie było kosmetyków Essence, tylko sama limitowanka Eclipse. W piątek coś koło południa były chyba wszystkie lakiery, oba błyszczyki (choć tylko 2-3 sztuki), z cieni też chyba wszystkie kolorki, tak samo z kredek. W sobotę byłam w drogerii w rynku podgórskim (Basieńka?U Basieńki?) - został czerwony lakier, cienie oprócz fioletowych, ostatni puder i tylko jeden błyszczyk - czerwony. Kupiłam czarny błyszczyk, jest świetny, jestem nim zachwycona ![]() ![]() ![]() Cienie były moim zdaniem średnie, chociaż fiolety mi się podobały (ale już nie było jak chcicałam kupić). Czerwony błyszczyk jest w moim odczuciu nie czerwony a raczej taki malinowy (ciemny róż wpadający w czerwony), tak samo lakier, jak dla mnie to nie czerwień tylko taki ciemny zgaszonony róż z domieszką czerwieni. Mój błąd - myślałam, że są tylko dwa błyszczyki z Eclipse, różowy błyszczyk i lakier wzięłam za "czerwony" , dlatego kolor mi się nie zgadzał ![]() Edytowane przez kleopatre Czas edycji: 2010-07-11 o 21:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1347 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy w Białym jest już limitka
![]() |
#1348 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
przepraszam za zamieszanie ![]() yaheira, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1349 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, jeśli któraś z Was będzie wiedziała czy eclipse jest już w krakowie w naturach, to błagam dajcie znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1350 |
Zakorzenienie
|
Dzisiejsze Eclipse'owe zakupy:
szaro-czarny cień i srebrny lakier. Oraz krążek do stóp (po Openerze moje pięty wyglądają.... średnio ![]() Też mnie zdziwiła cena kredek, szok, że droższe, niż cienie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.