|
|
#1261 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Afnaa , desiree01 - a może moglibyśmy poudawać, że jest nam dobrze? cieszymy się sobą. ' daleko nam do siebie strasznie. '
|
#1262 |
|
Przyczajenie
|
nie mam ochoty na nic . głowa wydaje się tak bardzo ciężka gdy przychodzi czas na to by podnieść ją z poduszki , z trudem wstaję gdy mama woła mnie na obiad , chce mi się rzygać na samą myśl o tym że mam wyjść na dwór . jestem wykończona niczym , bez powodu szwankuje mi cały organizm. nie mam ochoty oddychać , patrzeć , słuchać ... sprawiłeś że nie mam po co żyć , nie mam jak żyć .
przegrałam Ciebie , przegrałam życie . byłam w błędzie myśląc że Ci wystarczam . |
|
|
|
#1263 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
w końcu ;d a ja nie mam weny, jedyne co mi do głowy przychodzi i jest durne to: RAPE ME BABY, PLEASE AND LOVE ME AND KISS ME. Edytowane przez niezaleznachcebyc Czas edycji: 2010-07-11 o 14:54 |
|
|
|
|
#1264 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
dziekuję kochana ;** i ten opis od Cb zabieram ;* mam nadzieję , że sobie poradzisz ; D pozdrawiam Jeszcze jeden późny ranek w łóżku ,patrzę w sufit myśląc o Tobie
Chodzić czy stać ? To naprawdę bez znaczenia kiedy Ciebie tu nie ma . Złamię bariery , aby zobaczyć jak nasza miłość nas wyzwoli Musi być jakiś powód dla którego Cię spotkałam 09.09, 10.10, 11.11, 12.12 , 13.13 nie nikt mnie nie kocha ja tylko ciągle trzymam telefon w ręku czekają kiedy napiszesz .
|
|
#1265 |
|
Raczkowanie
|
'To nie tego chciałam. Zawsze przysięgałam ci, że nigdy się nie załamię. Zawsze myślałeś, że jestem silniejsza. Chyba zawiodłam. Ale kochałam cię od samego początku.' Nędzna to gra, w takie nieodwzajemnione uczucia. Spala serce od środka. Ścina krew w żyłach. Miłość? Miłość.. Przypudruj nosek i załóż mini, podejdź do niego i figlarnie zapytaj dlaczego się ślini. 'Chodzi o to, że Cię kocham a przecież ostatnio mówiłam, że Cię nienawidzę. Uświadomiłam to sobie dzisiaj w nocy, gdy pisałam, że nie mogłabym bez Ciebie żyć.'
Edytowane przez the_end Czas edycji: 2010-07-11 o 16:06 |
|
|
|
#1266 |
|
Raczkowanie
|
'Tego chciałam.
Byś zniknął raz na zawsze. Właśnie to dostałam...' Smutek mam we krwi. Chcę być twoją siostrą bez endu! Chce wydzielać specjalnie dla Ciebie pozytywną energię!
|
#1267 |
|
Zadomowienie
|
Jej palce muskały delikatnie każdy płatek... Była ostrożna bo wiedziała,że trzyma w ręku swoje marzenia
z dala od marzeń i niespełnionych obietnic.z dala od Ciebie! o naszej miłości to mogłabym napisać powieść a nawet nie:bestseller ![]()
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam.
zrobisz coś dla mnie? to świetnie. więc pierd^olnij sie pod pierwszego
lepszego, szybko jadącego tira. czemu szybko? będzie pewność, że nic z ciebie nie zostanie. |
|
|
|
#1269 |
|
Rozeznanie
|
więc nie mam nic przeciwko
(i tak bym nie miała) miłozabieram i love you more than the smell of warm cookies kocham cię bardziej niż zapach ciepłych ciasteczek do you remember when you said you've never forget this? pamiętasz kiedy powiedziałeś że nigdy tego nie zapomnisz?
|
#1270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
- Z miłością nie wygrasz .
- a kto powiedział że chcę z nią walczyć ? - nie obchodzisz mnie już. - dlaczego ? - po prostu kur*w nie toleruję ![]() Jesteś moim słońcem , a wiesz dlaczego ? bo tak jak ludzie nie wyobrażają sobie życia bez słońca , tak ja nie wyobrażam sobie życia bez Ciebie . a gdy zgaśnie słońce , ziemia się zatrzęsie i wszystkie wulkany wybuchną , pamiętaj by być wtedy przymnie .
|
|
#1271 |
|
Raczkowanie
|
Struny porwane, palce zakrwawione..
Widzisz? Już nie wytrzymałam przy tej piosence o nas..
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
największą pustkę powoduje brak sygnału sms.
i widząc Cię pytam: co mnie przyciągało? przeglądając archiwum zastanawiam się, gdzie teraz jesteś. co się stało z Twoimi obietnicami? jak mała dziewczynka jem czekoladę i wyliczam: kocha, nie kocha. a te cholerne zdjęcia, mówią, że wszystko jest jak dawniej nie mogę spać, bo boję się wytrzeć Twój zapach z poduszki biała czekolada wciąż przypomina Twoje jasne spojrzenie.
|
|
#1273 |
|
Rozeznanie
|
jioioDziękuję cudadna jesteś noo ;p jestem Twoją złodziejką ;D` I tak wszyscy zginiemy jak zabawkowe żołnierzyki. `Nikt mnie nie zapytał o życie. `Zawsze wolę myśleć że to 20 % jest mniejsze niż 80. |
|
|
|
#1274 |
|
Raczkowanie
|
witam
![]() nie chce już chwilowego szczęścia hazardzisty tak bardzo potrzebuje Ciebie, tutaj jak najbliżej nie ważna jest reszta bo czas się nie zatrzyma chcę Ci podarować cały świat dobrze , że jesteś szkoda nadziei, lepiej jest zapomnieć _________________________ ________________ PROŚBA http://konkurs.wwf.pl/gallery/show/image_id/673 http://konkurs.wwf.pl/gallery/show/image_id/715 zagłosujesz? wystarczy założyć konto, zalogować się i kolejno klikać , najpierw w 1 link a potem w drugi, za głosy dziękuje. Dla Ciebie to 3 minuty a dla mnie wielka szansa. |
|
|
|
#1275 |
|
Rozeznanie
|
Szary deszcz padał na ich zmęczone ramiona, a oni nadal szczęśliwi. Przemilczę chwilę zwątpienia. Za dużo się zmieniło, by powiedzieć, że nic się właściwie nie stało. Mięśnie odpowiedzialne za uśmiech ostatnio ogarnął paraliż smutku. Płacz ukrywasz, a z uśmiechem się afiszujesz, to niesprawiedliwe dla tych, którzy w tym czasie cierpią, bo nie wyobrażają sobie Ciebie płaczącej. Na pytanie czy tęskni, wysłał jej trzy kropki. Czarny deszcz połamał ich kruche ciała, skórę zerwał wiatr podekscytowania, a oczy wydłubał najlepszy przyjaciel. Przyjaciel od poniedziałku do piątku, na 198 dni w roku, 5 minut na dobę. Przed snem odwracam się na drugi bok żyjąc nadzieją, że w ten sposób myśli będą bardziej pozytywne, a problemy kłębiące się w głowie uciekną drugim uchem. Natłok spraw przybrał wygląd chmury bitej śmietany. Nie zastanawiaj się zbyt dużo nad tym co zrobisz, bo i tak zrobisz inaczej, i tak będzie źle. żyją w niepewności - jesteś idealna odmawiasz im - wredna su^5ka z Ciebie. Tak to działa, na wspak. Czcij idiotyzm, bo z niego się składasz. Czuję jak mała dziewczynka w środku rozrywa me ciało, by wyjść na powierzchnie i krzyknąć z całych sił " Ona Cię kocha! " a potem nabrać w swoje małe płucka dużo powietrza. Zamiennik na stwierdzenie ' moje życie' cóż (...) brak sensu. dziwny stan, brak weny? chyba tak
|
#1276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć nie bardzo na nie zasługuje hehe ![]() 'On bez ulgowych taryf, serce tej pani do dzisiaj się pali' 'jak mu napiszesz sms'a, żeby wpadł do Ciebie , to przyjdzie wcześniej niż raport' 'Usiadłam i objęłam głowę rękami. Marzyłam, żeby ja odkręcić, położyć na podłodze przed sobą i dać jej takiego kopa, żeby się odchrzaniła i poleciała, gdzie pieprz rośnie, i żebym jej nigdy nie mogła odnaleźć.' '- i wiesz, chciałabym żeby kiedyś on żałował, że mógł mnie mieć, a nie miał. żeby kiedyś zobaczył co stracił...' 'Nie mogę znieść tego, że, będąc w domu, nie mogę się nikomu wygadać, wstaję rano sama, a w lodówce mam tylko połowę cytryny. Miłość wypełniłaby moją lodówkę, która jest już pusta od jakiegoś czasu.'
|
|
|
#1277 |
|
Zakorzenienie
|
spróbuj udowodnić ,że jeszcze coś jesteś wart.
gdzieś zza ścian ,słychać bicie serca, czy to hałas czy to szum gdzieś tam jest ukryta prawda. [...] Wiesz mała ,nie można usłyszeć miłości. być może zmarnowałam mój uśmiech przez ostatnie 24 godziny . myślałam o kimś kto i tak nie istnieje .
|
#1278 |
|
Zadomowienie
|
LoveYourEyes - doszczędnie okradając cieszysz doszczętnie
Oluuuś, bardzo się cieszę, bo choć Ty mi zaprzeczysz, ja po prostu wiem, że powinnaś mieć wysoką samoocenę Rybka <3 kontrastowa0 - kłaniam się niziutko z wdzięczności za docenienie *
żyjemy w czasach, w których praktyka często nie jest zgodna z teorią, a rozum z sercem. uważąj, moje oczy hipnotyzują dziś, kiedy nie miał kto posmarować mi pleców - pomyślałam znów o Tobie. planowaliśmy razem wakacje, przecież. kiedy "kocham" straciło na wartości? po prostu wstał i wyszedł, nadszedł Jego czas, zupełnie jakby wysiadł z autobusu na swoim przystanku. nasza droga dobiegła końca. - byłabyś skłonna zrobić dla mnie wszystko? - spytał ją któregoś dnia, głęboko i niezwykle poważnie patrząc jej w oczy. - nie.. - odpowiedziała. nie dał jej skończyć, wyszedł trzaskając drzwiami - .. jestem gotowa zrobić więcej niż wszystko - dopowiedziała w ciszy, połykając łzę. zbyt dużo się nagle stało, zbyt wiele zmian, których moja głowa nie mogła pomieścić, zbyt dużo niewiadomych. a Ty, zamiast poczekać, aż się odnajdę we własnym życiu, przekreśliłeś Nasze wspólne. .. powiesz o jedno słowo za dużo, czasu cofnąć nie potrafisz, a możesz żałować tego przez resztę życia.
(...) a jak już chcieć to tak, że od samej chęci rośnie serce. .. gdzie nadać list, aby dotarł do Ciebie? Marika, moja Mała Iskierko, tak bardzo mi Ciebie brak.. [*] Edytowane przez poprostuAsiss Czas edycji: 2010-07-11 o 20:29 |
|
|
|
#1279 |
|
Zadomowienie
|
ijesteście wspaniałe, przewijam tylko i szukam znajomych mi czcionek, podpisów, kolorów, avatarów. nie mam czasu wymienić tych, które podbijają moje serce, ale zrobiły to na tyle dawno, że nie muszę powtarzać stokrotnie. wciąż brakuje mi paru Stokrotek...
jesteś ogniem, rozpalasz mą duszę. i gdy nie mamy dla siebie czasu nic innego nie przychodzi mi do głowy - tylko usiąść i płakać. nie palę, bo lubię. palę, bo Cię to wkurza. napij się, napij się ze mną! a później daj ponieść się emocjom.
www.formspring.me/blondii69 "mam nadzieję, że wiesz, jak czasem Cię nienawidzę, Boże" Marika, Gloria [*] Edytowane przez blondii69 Czas edycji: 2010-07-11 o 20:29 |
|
|
|
#1280 |
|
Raczkowanie
|
'mała, głupia dziewczynka, która da radę, bo musi !'
Skłamałabym mówiąc , że nic od Cienie nie oczekuje , skłamałabym mówiąc , że za Tobą nie tęsknie , skłamałabym mówiąc , że mi na Tobie nie zależy , skłamałabym mówiąc , że Cię nie kocham . Nie skłamałbym mówiąc , że Cię nienawidzę za te wszystkie wymienione rzeczy .
' Wiem, że nawet po długim czasie wcale nie będziesz mi taki obojętny jak każdemu się wydaje, wiem, że widząc Cię emocje wrócą, wiem, że kiedy na dole ekranu pojawi się wiadomość z Twoim imieniem, ciśnienie ewidentnie mi podskoczy. ' by czarnaalbk , |
|
|
|
#1281 |
|
Wtajemniczenie
|
.Czy możemy udawać, że te samoloty na nocnym niebie są jak spadające gwiazdy?
Mogłabym właśnie teraz naprawdę skorzystać z życzenia ![]() .O co byś prosił, gdybyś miał jedną okazję? .i po tym całym szaleństwie... .chciałabym przywrócić tamte dni ![]()
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
blondi69 poprostuAsiss Margi91 otojest - okradłam Wasze cudeńka ♥ Zakrztusiłam się domniemanym uczuciem wiszącym w powietrzu. Chowam do koperty nasze dreszcze, oddechy. ''Do tej samej rzeki się nie wchodzi, ale jeśli ja z niej w ogóle nie wyszłam ?''
|
#1283 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiejsza sytuacja :
- Laska? - czemu nie... ; dd - pytam czy masz dziewczyne !. ![]()
|
#1284 |
|
Zadomowienie
|
Pamiętaj : nie ma spotkań przypadkowych.. wypełniam swoją rzeczywistość
|
#1285 |
|
Raczkowanie
|
dzięki baby .
![]() Upaść w sobie niczym zwiędły liść
upada na ziemię, zamknąć wrota okalone rzęsami... Zaśmiać się cicho przez łzy i krzyknąć: "BĘDZIESZ?" a gdyby tak.. cofnąć czas,otworzyć oczy , a przed sobą mieć tylko Ciebie.. nie ten czas, nie Ci ludzie, nie te marzenia dziewczynko. nic już nie rozumiem. specjalnie dla xsxs ,słonko <3
|
#1286 |
|
Raczkowanie
|
"Kiedy w sercu miłość,
wtedy szczęście w nas nie oszukuj siebie, nikt nie może być długo sam. Kiedy możesz dzielić ważne chwile z kimś, to największa wartość, kiedy ma się dla kogo żyć." "Bo są takie chwile i sny Że wiesz po co warto żyć Są dni, dzikie nocy i łzy Aż chce się żyć Są takie chwile i sny Bez których nie miałabym nic Są dni, dzikie nocy i łzy Aż chce się żyć." "Łatwiej w siebie zajrzeć gdy Nie ma żadnych ścian i drzwi." "Jeszcze raz urodzić się Jeszcze raz przekonać, że Oprócz wszystkich innych bzdur Życie jest cudowne." "Imię, które w ustach drży." "Pod powieką chowam skarb, Który Tobie skradłam."
|
|
#1287 |
|
Przyczajenie
|
Okradam juuż od jakiegoś czasu. nigdy Wam nie dorównam.. .każdej nocy nie mogła sobie poradzić z jego nieobecnością .czas spalić wszystkie wspomnienia zapisane w zeszytach .bo tylko krzycząc wreszcie poczuła ze jest sobą. .a jego przy niej nie było, on gdzieś daleko bawił się w najlepsze a ona naiwna czeka na na niego łudząc się że on zaraz pojawi się w jej drzwiach. .czasem nie zadajemy sobie sprawy że kogoś ranimy. <W3
|
|
|
|
#1288 |
|
Raczkowanie
|
I co z tego, że mnie nie Kochasz, że mnie nie Lubisz, że masz 1000 Wad, że jesteś podłym Draniem...Ja i tak cię Kocham . ![]()
|
|
#1289 | ||
|
BAN stały
|
WRÓCIŁAM i nadrabiając wpadły w moje rączki : bajkowa dziękuje ![]() Cytat:
TIS ![]() Cytat:
genialne ! ![]() ...
szła dzielnie maszerując w rytmie swojego serca, już nie potrzebuję jego serca . choć na chwilę zanurzyć się w twoich źrenicach, chociaż przez chwilę zobaczyć w nich siebie . i tylko czemu nikt nie uświadomił jej tego, że ich miłość tak jak serce rysowane przez niego na oknie z czasem zniknie .? ... |
||
|
|
|
#1290 |
|
Raczkowanie
|
istny_paradoks czuj się okradziona
![]() Nowa sytuacja... Ty i ona... Ja i ból... Liczba osiem jest moja magiczną liczbą. Wiesz dlaczego? Bo Ty jesteś ósmy na liście kontaktów gg, ósmy w telefonie, a gdy byliśmy razem codziennie osiem razy powtarzałeś `Kocham Cię` Opcje-klik usuń z mojego serca-klik |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:57.

ale niczego nie obiecuję ;p
COMA 

miło