|
|
#4741 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Facet poznany na necie cz.II
xsxs - opowiadaj
![]() co tam się wydarzyło u Ciebie?? widzę po poście, że zadowolona
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#4742 |
|
Konto usunięte
|
no wiec... bylo cudnie
![]() spacer kawa lody pub dinner kino i all that stuff |
|
|
|
#4743 |
|
Wtajemniczenie
|
Kachaaa widzę się randka udała... no no... zajefajnie... hmmm
milutkooooo
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
#4744 |
|
Konto usunięte
|
wiec skrot telegraficzny:
Ej No nawet rece mi sie trzesly lol ej odpisal do mnie potem ze your even more beautiful in real life haha a ja ze on in real life is more blajnd better for me lol Slodziak!!! Gapil sie na mnie usmiechal itd I ze hope to see me soon. Kawa a raczej ice kawa potem spacer potem pojechalismy tam gdzie mial interwju I poiotem pub piwo potem kino I potem pociag do domu dopiero wrocilam ;D do sklepu ze slodyczmi mnie wzial bo pamieta ze slodycze lubie lol i lizaka wielkiego kupil mie![]() z tym I z tum buzi nie bylo tylko higs na powitanie [i z davide m i z peterem] I pozegnanie byly hugs big mailo byc. Kawa lody spacer kino-film killers z ashtonem I hiegl spoko. Toy story mialo byc ale dopiero wejdzie do0 kin niestety. A teraz nic nie pisze a byl na fb ;( bo status zmienil ze mial wicked day ;D a co to wicked znacze?nie mam slownika. Odnalezcsei. Na tej piccadilluy nie moglusny tyle ludzi tam haha spoko ze niby jestem pretty lol buahahaha I ze sie ja go poytam czy disappointed mna jest a on ze jestem fantastic buahahha brechy fajna ma budowe taki grubszy misiowaty ale nie grube w sam raz ![]() a jakie miny szczelak by mnie rozsmieszyc i w kinie malo ludzi komentowalismy film i wiadomo na ucho gadac trza hahaha sweet jest
|
|
|
|
#4745 |
|
Wtajemniczenie
|
noo to Kachaaa widzę, zapowiada się ciekawie
![]() ej laski pomóżcie mi ![]() planuję niedzielę za miastem z Tż i nie wiem co do żarcia zabrać bo wiadomo upał a my marzymy o wspólnym pikniku za miastem ![]() co radzicie??
|
|
|
|
#4746 |
|
Rozeznanie
|
Jakiś czas temu byłam na tym wątku. Potem tylko zagladałam, nie miałam czasu pisać. Mój kochany tż oświadczył się w moje urodziny
Jestem taka szczęśliwa. Jak widać przez internet też można znaleźć miłość. Wicked znaczy podły, nieznośny.
|
|
|
|
#4747 |
|
BAN stały
|
hejka bebeczki drowalam laptopa....
'u mnie super sloneczko i pieknie.....jest ![]() wrcacam w czwartek lub w sobote albo niedziel za tydzien pozdrawiam
|
|
|
|
#4748 |
|
Konto usunięte
|
tu tez upal goraco
super pogoda z mala w zoo bylam
|
|
|
|
#4749 |
|
Wtajemniczenie
|
o Motylku widzę, że wypoczywasz
![]() fajnie.... ![]()
|
|
|
|
#4750 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4751 |
|
Konto usunięte
|
ale sie zjaralam lol
|
|
|
|
#4752 |
|
Konto usunięte
|
A ja się właśnie pokłóciłam z matką
![]() Pracowałam dziś na promocjach w mieście TŻ ale on obiecał ojcu że będzie na meczu i nie przyszedł dziś, ale będzie jutro u mnie. I moja matka ma jakieś pretensje że on nie przyszedł do mnie chociaż "podobno tak mnie kocha"! To jest jakiś dom wariatów. Oczywiście nad morze nie mogę pojechać z TŻ, bo to "za daleko". Z łaski na uciechę możemy w góry skoczyć, o wow. Czasem jej nie rozumiem, ale wiem jedno. Jest toksyczna i im prędzej się usamodzielnię tym lepiej...Uważa mnie za totalną sierotę, która nic nie potrafi, nie umie, ma marne wyniki w nauce a ona "w moim wieku nie miała ani jednej fałdki na brzuchu" Czuję się paskudnie |
|
|
|
#4753 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;20531413]
Ja też zawsze myślałam, że mnie to nie spotka - mnie, zawsze taką poukładaną, twardo stąpającą po ziemi i również potrzebującą czasu w relacjach z ludźmi. A tu niespodzianka - szybciutko mnie ugodziła strzała Amora [/QUOTE]To budujące Oby i mnie się udało...No no Cytat:
I chyba nie będzie innej osoby samotnej Cytat:
O co takim chodzi to nie wiem...U mnie bez zmian...
|
|
#4754 |
|
Konto usunięte
|
ja P tez na fb
![]() no ale on zza granicy to wiadomo |
|
|
|
#4755 |
|
Rozeznanie
|
[/COLOR][QUOTE=karka1986;20597708]Gratuluję zaręczyn! Kiedy planujecie ślub?
Planujemy za 2 lata
|
|
|
|
#4756 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja mama uwielbia mojego Tż... ale ostatnio coraz częściej wytyka mi jego wady i mówi... co Ty tak za nim jesteś... będziesz miała męża to będziecie planowali przyszłość a on jest kolegą... no nie... wiecie co... przegina.... i też mnie to zaczyna drażnić... co ja mam za mąż wyjść by z Tż planwać wakacje itp... nie noo.... więc Paollino rozumiem twoje rozgoryczenie
|
|
|
|
|
#4757 |
|
Konto usunięte
|
mam dejta na wtorek wtedy wolne
eh tyle czasu do wotrku |
|
|
|
#4758 |
|
Konto usunięte
|
Jenny no dokładnie ! Moja mama mi też że to nawet nie mój narzeczony! Ale kurde no...
Zamierza kiedyś nim być, choć ja nie wiem czy wytrzyma z przyszłą teściową Postanowiłam jednak że ja tak łatwo nie dam się zwariować. Popedałowałam sobie na rowerku ile sił w nogach, potem letni prysznic orzeźwiający i zaczęłam działać. Pogodziłam się z przyjaciółką (mimo że ona zawaliła, to napisałam jej że smutno mi że tak wyszło i że mam żal ale wciąż uważam ją za przyjaciółkę) - moja matka byłaby zła że wyciągnęłam pierwsza rękę do zgody bo ona jest tak zawzięta że wolałaby zostać sama, bez nikogo . Poza tym zamierzam ratować nasz związek z TŻ bo ostatnio coś nam się nieporozumienia wkradają... Ale nie pozwolę by cokolwiek się stało! Dostałam pracę na weekendy (sama sobie znalazłam choć mama uważa że bez protekcji to się nic nie zdziała i nie poradzę sobie. a jednak ) i postaram się jeszcze o jedną rzecz. NIE DAM SIĘ ![]()
|
|
|
|
#4759 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama tez nie raz mi przygadywala jak Twoja Tobie, ze np. sie nie widzimy bo ona ma inne plany. Dla mnie to nie problem, a dla niej tak. Powiedzialam w koncu zeby zajela sie swoim zyciem a nie moim i nie w tracala sie w nie swoje sprawy. Bylo wtedy trzaskanie drzwiami, placz moj i jej.
Od tego czasu nic jej nie mowie i temat L jest tematem tabu.
|
#4760 |
|
Konto usunięte
|
Hosenka też jej to dziś powiedziałam.... Ale trochę łagodniej... właściwie to nie tak do końca jej powiedziałam to, co chciałam...
Muszę poczekać do 27 lipca. Wtedy mam pierwszą wizytę u psychologa. Wreszcie coś się wyjaśni dla mnie, będę mogła się wygadać i dostać dobrą odpowiedź ![]() Ona naprawdę...potrafi tak po mnie jechać... że łzy mam w oczach... i płaczę po cichu po kątach
|
|
|
|
#4761 |
|
Wtajemniczenie
|
Moja mnie może nie pojeżdża ale jeśli chodzi o Tż to ciągle się czepia, że ja się tak angażuje i powtarza... będziesz miała męża to wtedy to i to... no ale co... ja go kocham, on mnie... mamy po ciuchu wspólne plany co do przyszłości więc traktujemy się poważnie a nie jak dzieci w piaskownicy... nie wiem kiedy moja mama zrozumie...
ostatnio czyta mój horoskop i mówi na głos - " patrz co Ci piszą.... samotne skorpiony mogą liczyć na nowe znajomości.. itd..." a ja na to mówię... " mamo nie jestem samotnym skorpionem bo jestem od 8 miesięcy w związku..." a ona na to "hahahaha..." no i jak ja mam się nie złościć... powiedzcie mi kochane.... nie wiem już... postanowiłam nie zwracać uwagi na jej słowa i żyć sobie dalej.... a potem się zobaczy... może mama przejży na oczy i zobaczy, że mój Tż to Tż a nie znajomy od tak.... ehhh
|
|
|
|
#4762 |
|
Zakorzenienie
|
Matki tak mają...
![]() Moja mi powiedziała (po ślubie!) że albo się rozwiodę, albo stracę rodziców... ^^
|
#4763 |
|
Konto usunięte
|
moja o P wie
pyta sie jak tam bylo na randce etc hehe ale to inaczej
|
|
|
|
#4764 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
łojezusicku ![]() u nas z TŻ wszystko już ok... mieliśmy przez chwilkę mały kryzys... nawet bałam się że to już koniec, przepłakałam pół nocy Ale gdzieś pod skórą miałam nadzieję i przeświadczenie że to tak być nie może, że się nie stanie najgorsze... I się nie stało ![]()
|
|
|
|
|
#4765 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!!! witam was po wspaniałym weekendzie szkoda że już się skończył, a jakie miałam dziś widoki tż ocieplał u siebie dom i chodził w spodniach roboczych taki spocony opalony myślałam że go zgwałcę na miejscu strasznie mnie kręci jak BS chodzi w tych swoich spodniach roboczych
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2010-07-11 o 21:21 |
|
|
|
#4766 |
|
Konto usunięte
|
Madzia, a ten post to nie miał na nimfomanki iść?
|
|
|
|
#4767 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4768 |
|
Konto usunięte
|
Bo napisałaś BS
![]() Mój BS mi dziś słodzi w ramach globalnego ocieplenia po kryzysie |
|
|
|
#4769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4770 |
|
Konto usunięte
|
Zdarza się
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.

To jest jakiś dom wariatów. Oczywiście nad morze nie mogę pojechać z TŻ, bo to "za daleko". Z łaski na uciechę możemy w góry skoczyć, o wow.
Czuję się paskudnie
O co takim chodzi to nie wiem...
. Poza tym zamierzam ratować nasz związek z TŻ bo ostatnio coś nam się nieporozumienia wkradają... Ale nie pozwolę by cokolwiek się stało! 
おはよう!