|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jest nas chyba już ze sto i piszemy, że hoho - Panny Młode 2011, cz. 21
Cytat:
![]() Co do upalow to jakos bedziemy musialy dac sobie rade jak nam przyjdzie w takiej pogodzie sie bawic
|
|
|
|
|
#4052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za wakcje![]() no w ciazy to wspolczuje,ze wybrala taki miesiac choc reguly, jak wiadomo-nie ma![]() dzis znajoma na plazy w ciazy byla i opalala sie na brzuchu-ale ja opr a ona ze zdziwniem:mi lekarz pozwolildziwne, bo sie dlugo starali o dziecko i jeszcze zagrozona ciaza-nie wiem co jej odbilo
|
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez sie w ciazy opalala i z brzuchem paradowala
|
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jakos tak mnie to krepowalo dobrze,ze stanik czarny, a nie przeswitujacy koronkowy przywdziala![]() w takim razie za takiego nauczyciela![]() oddychanie oddychaniem...mnie po prstu rece i nogi bola i najchetniej bym je opuscila w dol miesnie slabe tzn umiem, ale musz emiec grunt, bo noga co chwila sprawdzam czy mam-ale walcze z tym i wczoraj M. myslal, ze sie posika jak widzial moj szok na twarzy jak gruntu nie mialam i zaczelam goraczkowo przerzucac sie na brzuch i machac konczynami
|
|
|
|
|
#4055 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
za tydzien juz będę nad morzemDacie radę. Zaznaczę, ze to było NAJLEPSZE wesele na jakim byłam! I oczywiście nikt nie zwracał uwagi, że z każdego się lało ![]() Cytat:
![]() Wkurzaja mnie takie nieodpowiedzialne dziewczyny. Przeciez mogla zakryć brzuch
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też je mega podziwiam mimo wszystko za wakacje
|
|
|
|
|
#4057 |
|
Zakorzenienie
|
Co do bycia mokrym to ja i tak bede cala mokra i tak, jak bylismy tego 1 maja na weselu to tez bylam cala mokra jak sie tanczy to zawsze sie spoci czlowiek. A wtedy padal deszcz i nie bylo az tak cieplo. To moim zdaniem nikogo nie ominie, zwlaszcza PM z ktora kazdy chce zatanczyc
![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- U mojej sis bylo strasznie cieplo na dodatek nie bylo klimy i moja kuzynka chodzila i breczala o matko jak cieplo, po roku ona miala wesele z klima i z deszczem i tak samo chodzila i sie wycierala
Edytowane przez natalontko Czas edycji: 2010-07-11 o 22:12 |
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez kojarze wesela z mokrym karkiem ![]() ale nie przeszkadz ami to |
|
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Lusi ja mam silne nogi
rodzice jak byli 5 lat temu na weselu w lipcu i nie było klimy to tańcowali wszyscy koło wiatraka i każdy sobie ten wiatrak podbierał Natalotnko ty nie porównuj jak dziś 34 stopnie w licpu do maja gdzie np w tym roku bywało i po 10 stopni ![]() wiadomo że człowiek się zgrzeje w tańcu, ale pewnie każda z nas ma w większości salę klimatyzowaną ![]() goście często wychodzą na dwór odetchnąć to nie wiem gdzie lepiej odetchną, w tej chwili jak jest 29 czy w maju gdzie noce są zimne
|
|
|
|
#4060 | |
|
Zadomowienie
|
Dlatego my mamy chłodniejszy wrzesień. Właśnie, za rok i dwa miesiące będę już małżonką
![]() Teraz już wakacje niemal pełną gębą dzisiaj robiliśmy zakupy przedwyjazdowe, to dało się odczuć klimat i ceny (zostawiliśmy 250 zł w RossCytat:
Ipowiem Wam, że czasem marznę w stopy w te upały
|
|
#4061 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i spocona nie bylam a wtedy cieplo bylo ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
Zreszta zobaczymy co bedzie za rok ![]() Jak narazie Tz jest na mnie wsciekly jakbym kogos zabila, powiedzial mi ze musi sie zastanowic. Takze nie rozmawiajmy co bedzie za rok
|
||
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w ciągu ostatnich 5 lat zauważam że jeśli są upały to w lipcu głównie ja po prostu nie znoszę takiego gorąca dlatego marudzę ![]() jaki tam rok ![]() mama zaczęła się już chwalić wszystkim znajomym dookoła nawet nad jeziorem na działkach co mogła sobie odpuścić w sumie ![]() no nic leze spać |
|
|
|
|
#4063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My poprostu bralismy pierwszy wolny termin i od co lipiec, a mialbyc 18 czerwiec Ja tez uciekam bo laptop grzeje mnie dodatkowo ![]() papa Dobranoc T'ai
|
|
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki wam przepisalam juz 8 stron dokumentacji
![]() M. dopiero z ryb wrocil, ![]() a tu dogrywka ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- branoc Wam
|
|
|
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam jeszcze sporo pracy na dziś, ale rozmarzyłam się z okazji 11 dnia miesiąca i lukam na stronę naszej sali, bo troszkę ją zmienili
|
#4067 |
|
Rozeznanie
|
Hejka
![]() Oglądam mecz i zasypiam z nudów,ile to można dac kartek zółtych w jeden mecz.... Nudny mecz jak na finał. Tylko się obijaja chłopaki.Tak rozmawiacie o upałach, że w lipcu masakra na śluby. Faktycznie masakra jak patrząc na ten tydzień. Dziś w nocy spałam chyba pierwszy raz bez nakrycia-a ja zwykle po uszy sie nakrywam,nawet w gorąc,bo jestem zmarźluchem. Niby my ślubujemy w poczatek lipca,ale ja kocham ciepełko,mam nadzieje,że bedzie z arok ciepło,ale nie upalnie. Ostatnio doszłam do wniosku,ze głupia ze mnie baba.mało domyślna -> umyśliłam ten ślub 9 lipca-w naszą rocznicę i tym samym pozbawiłam się kolejnej okazji do swiętowania-rocznicy slubu oddzielnie. Tyle,ze tż ma ułatwienie, pamięta tylko jedną datę. Siostra mnie oświeciła ostatnio,że tak to bym miała dwa prezenty a tu du.pa moge pomarzyć Co do ślubów w lipcu-sezon na arbuzy jest w lipcu-kocham arbuzy A propo arbuzów - na rocznice tż daje mi bukiet róż-wiadomo się cieszę,ale gdy wyjął zza pleców arbuza jako prezent dodatkowy-cieszyłam sie bardziej niż z kwiatów a na rocznice bylismy w kinie na SHREKU 3D. Taki średni,ale miło było i klima na ful-wiec mogłam tam siedziec cały dzień. A potem sobie poszliśmy obok do restauracji,ale taki gorąc to tylko na lody-jakiś rarytas cytrynowo miętowy na winie musującym mi Pan kelner zaproponował-pycho było (w kielichu z winem sorbet i likier mietowy-mniam). No i potem wrócilismy do "naszego" wkrótce domku-no i wiadomo jak było ale mi sie nudzi.... sie rozpisałam. Ps.a ja sie nie boje upałów za rok jeżeli chodzi o salę,bo klima chodzi w niej na tryb jakiś lodówko-zamrażalka chyba-byłam 3 razy i zamarzałam A nawet jeśli bedzie gorąco to sala jest wysooooooka na kilka metrów więc ciepło ucieka do góry
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2010-07-11 o 22:45 |
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
Jolka my tez mamy rocznice w dzien slubu-ale specjalnie tak chcielismy
a prezent coz i tak zawsze na kolacje chodzimy czy cos...jakos o tym nie myslalam![]() mecz nudny ![]() i mowisz,ze shrek taki sobie? tez cchielsimy zobaczyc, ale poczekamy na piratówkę
|
|
|
|
#4069 |
|
Raczkowanie
|
|
#4070 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
lubie jak sie dzieje-dużo akcji,podań,strzałów itp.a nie kopanie sie nawzajem i łapanie kartek![]() Shrek 3d-średni,bo mniej smiesznych tekstów,powtarzają się też neiktóre. Oczywiście niezawodny osioł i kot-t jedyne co było naprawde śmieszne mi troszeczke przeszkadzał dubbing postaci Cezarego Pazury-bo mi sie z epoką lodowcową kojarzyło. Sam efekt 3d-fajny ale nie powalający. Generalnie film o tym jak to shrek znudził sie odpowiedzialnoscią i rodziną i rutyną i chciał wrócić do czasów jak sie go bali,nie mial dzieci ani żony. i sie uwikłał w pewien pakt i stracił wszystko co miał na pewnein czas-a wiadomo stracisz to dopeiro docenisz-i dalej sie bajka toczy... no miła bajka na rozluźnienie,ale nie powala ciętą ripostą, śmeisznymi tekstami w takich ilościach jak wczesniejsze części. i Goooooooool
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2010-07-11 o 22:57 |
|
|
|
|
#4071 |
|
Zadomowienie
|
Jolka nasza sala też wysoka, ale około godz. 22-23., kiedy wszyscy wychodzą na parkiet,jest gorąco
też kocham arbuzy......Ech, niektóre z Was juz mają mniej niż rok. Przeraża mnie to i cieszy kiedy u mnie będzie rocznica -1....
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wolalabym juz isc na cos co naprawde jest pelne efektow specjalnych i 3D niz bajke ![]() dzieki za streszczenie ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ---------- uf, w koncu! i tez kocham arbuzy ostatnio tesciowa sis malemu kupila i porobila takie fajne kulki,ale wzgardzil nimi wypluwajac i krzywiac sie:fuuuuuuuuuuuuuudziwny jakis;p |
|
|
|
|
#4073 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, zarzucę ślubny temat.. wiecie coś więcej o tym vacie 22% na gastronomię? przeraża mnie on, boję się zadzwonić na swoją salę i zapytać
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hiszpania |
|
|
|
|
#4075 |
|
Rozeznanie
|
(ale i tak grali beznadziejnie jak na mistrzów świata...)
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2010-07-11 o 23:09 |
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc pod koniec sie rozkrecili ![]() pocwiczylam i chyba otworze okno na noc-choc zawsze przy zamknietym spie ![]() dobranoc |
|
|
|
|
#4077 |
|
Zadomowienie
|
hejka PM ki
nie bardzo mam narazie co robic to troszke przlece co pisałyście w weekend ![]() jak sie weekend udał ???? |
|
|
|
#4078 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie sie bali zaryzykować jakąś akcją
ale to fakt - nudnawo. A ten sedzia jak zwykle (Polska-Austria) do niczego ![]() No ale Hiszpania wygrała Dzisiaj poniedziałek... znowu 5 dni bez G
|
#4079 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U nas najwczesniej to chyba max ale to max 16. Przeaznie jakas 17-18 ![]() A tak w ogole to czesc ![]() Weeken minal baaardzo slonecznie i jak myslalm, ze bedziemy caly czas remontowac to moj TZ mnie zaskoczyl i w sobote kolo 16 uz skonczyl to co mial zrobic i poszlimy oplazowac i sie okapac w jeziorku A wczoraj moj kuzyn zabral nas na rejs jachtem po jeziorze super bylo!!
|
||
|
|
|
#4080 |
|
Raczkowanie
|
Więc ja... nie myślę już z tego gorąca :/ wyjeżdżamy wlaśnie troche się powakacjować i odpocząć i poplywać w zimnym jeziorku
![]() a powinnam być PM 2010, bo już dwa razy przekładaliśmy datę... ale jestem tu
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:05.

(przynajmniej dla mnie, bo mam chore serce i źle znoszę upały) Nie wiem jak PMka przezyla, a była w 5 miechu ciąży... Chylę czoła przed dziewczynami ślubującymi w takie upały
)

choc reguly, jak wiadomo-nie ma
a ona ze zdziwniem:mi lekarz pozwolil
tez sie w ciazy opalala i z brzuchem paradowala
za tydzien juz będę nad morzem
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)