|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
nie cytować! no bo całowaliśmy się tak namiętnie (jak to mY
) i wykonywaliśmy takie ruchy jakbyśmy się kochali i on pieścił mnie palcem cudownie po prostu myślałam, że dzisiaj stracę dziewictwo- w sensie, bo miałam taką ochotę, tak go prrragnęłam, ale nie, nie ma co sie spieszyć przeciez jestem warta tysiące jako nienaruszona
|
#3002 |
|
Zadomowienie
|
ej no graty
![]() a ja taka niewyżyta ostatnio chodzę
|
#3003 |
|
Zakorzenienie
|
haha dzieki
nie ma czego gratulować :P
|
#3004 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3005 |
|
Zakorzenienie
|
Yes, nie chciałabym Cie martwic ale tak jakby jesteś juz naruszona haha
|
#3006 |
|
Rozeznanie
|
yes, o proszszszszszszszszszszsz
![]() juppi ![]() ajm hepiu łid ju
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
no przestancie bo sie zawstydze
![]()
|
#3008 |
|
Rozeznanie
|
ej, mam pytanko.
czym się różni gośc od użytkownika? bo why ktoś jest użytkownikiem a ktoś gościem? bo nie pisze, to gość? ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- yes, wstydź się, wstydź! a ja byłam z tż na plaży, i leżałam bokiem, na nim i mam opalone udo. jedno. i to tylko kawałek. ![]() ale jutro jedziemy rowerkami na wieś obok, naa plażę, jego brat cioteczny jest tam ratownikiem, to sie opalę
|
|
#3009 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
yes - no no ;d u mnie po 3 miesiacach to samo bylo
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
emce- pjona bracie
![]()
|
#3011 |
|
Wtajemniczenie
|
ale wy dużo czasu spedzacie ze swoimi tż ;d
ja maaało bo pracuje, ale jutro postara sie do mnie przyjechac oby nie wyszlo jak wczoraj
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
oj yes widzę, że obudziłaś w sobie te prawdziwe instynkty;p
|
|
|
|
#3013 |
|
Zakorzenienie
|
no ja dzisiaj z nim ponad 6 h spędziłam
wlasnie fajnie, on nie pracuje, obydwoje mamy wakacje nic nie robimy i spedzamy razem czas ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- no kurde ileż można je było trzymać uśpione?
|
#3014 |
|
Rozeznanie
|
niczym w chłopach, związek z naturą i instynkty
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
no co Ty
dlatego się boje.. ![]() w ogóle, yeska - graty . jestem z Ciebie dumna .ja mam takie braki, że to ogólnie koniec . chciałabym, bo mnie baardzooo kreci moj TŻ ![]() ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- idę na impreze, do pubu, bo znajomi grają
|
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
JESTEM!
tęskniłyście? Yeska graty...! ![]() Ale jestem wkurzona dziewczyny.. i mi sie chce plakac..
|
|
#3017 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje ciociu colds
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:34 ---------- dzieki ciociu olu! czemu chce Ci sie płakać?
|
#3018 |
|
Zakorzenienie
|
Oluska no własnie, czemu?
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
aaaj bo pamiętacie co Wam opowiadałam o typ typku znad jeziora? co go na grillu wtedy poznalam?
no to teraz siedzialam tam nad jeziorem od czwartku.. w pt wyszlismy na impreze.. no i z ta samo ekipa co byla na grillu i byl ten moj OW. wczesniej pisalam z nim i powiedzialam, ze bede na tej imprezie i on powiedzial innym i przyjechali.. no i od razu do mnie taki milutki, kazal sie innym posunac zebym kolo niego siadla.. gadalismy (o takim jego koledze- D., ale on jest niski i wgl mi sie nie podoba)potem tanczylam z tym D i z innymi, a on caly czas o mnie pytal kolezanek, gdzie jestem i wgl, zeby po mnie dzwonily itd potem poszlismy nad wode, siadlam z nim w takim labedziu i gadalismy, ogladalismy gwiazdy i wgl swietnie bylo... no a potem odwiezli nas do domu i o 4 dzwonil, ale nie odebralam, bo poszlam spac i nie uslyszalam jak dzwonil.. no i na nastepny dzien ten kolega D. do mnie pisze, zebysmy przyszly na plaze..(nie OW, tylko jego kolega..) poszlysmy, byl OW, ale tylko czesc do mnie i wgl.. mysle sobie spoko.. i gadalam caly czas praktycznie z tym D. potem kąpalam sie z innymi a on zostal sam na pomoscie.. i za chwile poszli i tylko czesc do mnie i tyle.. wieczorem impreza.. umawialam sie z D. gdzie maja byc i wgl.. przyszedl OW, tylko czesc do mnie i tyle... z moimi kolezankami caly czas gadal, a na mnie tylko patrzyl.. ;] zagadalam o co chodzilo, bo do mnie dzwonil, a on : nic waznego..i koniec tematu. wkurzylam sie wiec poszlam sie bawic.. z INNYMI.. w koncu on kolo 2 pojechal do domu, powiedzial mi tylko czesc.. potem gadam z tym D. o co chodzi, a on, ze moj OW mu powiedzial, zeby sie za mnie bral, bo o nim gadalam, z nim tanczylam i z nim glownie gadam.. Mial z nim pogadac.. Rano sms: gadalem z X. chyba nic z tego nie wyjdzie. Najlepiej zebysmy to sami sobie wyjasnili.. ja odpowiedzialam, ze nie ma tu co wyjasniac, a on oki.. i tyle chyba.. kazdy do mnie wczesniej, ze oo zaraz moj OW przyjdzie, ciagnelo nas do siebie, naprawde.. a teraz o tak o jest..: ( ja sie nie odezwe, bo mnie zlal, on sie nie odezwie.. wrr..;/
wspomnienia wracają, kawa uzależnia, papierosy zabijają, czekolada tuczy, a naiwność bierze górę nad podświadomością. Edytowane przez oluskaaa922 Czas edycji: 2010-07-11 o 22:56 |
|
|
|
#3020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
You wanna filgt? ![]() Yeska- gratulacje ![]() Oluska- trochę się sytuacja skomplikowała, widzę...
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
oluskaa- biedactwo, ale skomplikowana sytuacja... no kurde, sam sobie coś uroił, zaczął Cie ignorować to co? miałaś lecieć do niego jak pies do pana? a pozniej ma pretensje, ze z innymi gadasz, tanczysz. pf :/
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam z tzem i rodzinką nad Wisłą : ) było mega ,tylko ta kuzynka mnie w****iała.
na początku przyjechalismy na budowę, bo rodzice chcieli rodzinie dom pokazac, no to nam sie nie chcialo czekac z tzem i pojechalismy we 2 rowerami. Póxniej oni dojechali i moj tata, ja, mój K, wszyscy namawialismy ją (kuzynkę) zeby weszła do wody, albo chociaz sie rozebrała. Ale nie bo po co. Póżniej siedze z tzem na kocu kawałek oboki podchodzi jej ojciec i mowi: Agata, rozbierz sie. A ona: nie, bo jestem gruba a tż taki słoodki dzis byl, taki misio tulisio mamy kilka fajnych zdjęc, wrzuce jak mi ciotka da fotki na pendrive. mówię do niego: K, powiedz mi cos romantycznego, a on: jesteś piękna. a ja:
20.12.2007 Edytowane przez Movement Czas edycji: 2010-07-11 o 23:20 |
|
|
|
#3023 |
|
Zakorzenienie
|
noo ... wiecie jak mi smutnooo.. tak fajnie sie zapowiadalo.. fakt, moze przegielam troche, bo w sumie go troche olewalam, probowalam wzbudzic w nim zazdrosc, ale noo.. wszystko ma swoje granice.. zeby nie moc rozmawiac z kolegą ? ;/
|
|
#3024 |
|
Zakorzenienie
|
oluska faceci:/ moze da sie to jeszcze uratowac..?
a ja byłam dziś z TŻ na basenie i teraz sobie leżymy i sie miziamy haha;D
|
#3025 |
|
Zakorzenienie
|
no na serio faceci są beznadziejni. oni jak widzą że gadasz z innym to zamiast poczuć adrenalinę i 'wolę walki o super dziewczynę' to rezygnują bo myślą, że już nie mają szans :/
|
#3026 |
|
Zadomowienie
|
Mov coraz więcej nas łaczy szczepionka i ... pielgrzymka
![]() wiesz co to moja bd pierwsza bo wcześniej odprowadzałam ich do pewnego momentu.dopiero w tym roku zdecydowałam się .:P wgl jestem w piżamie i sobie latam bo jestem dziś dobitnie padnięta wchodzę do kuchni a tam cioica z wujkiem ok. -.- głupio mi się zrobiło więc się szybko zmeyłam.ojjaaa jaka lipaa. Mov-a te słowa? no cóż mające wielką wartość,aczkolwiek Kocham Cię to jest to. Niestety jestem singielką i chyba jeszce długo sobie poczekam na nie.. także dupa. pozostaje mi się cieszyć Waszymi radościami . ![]() Nanusia wyczytałam że grochy powiększają cycki a jeśli masz kompleksy co do dupy ,brzucha wtf to myślę że coś w ten deseń było by fajnym rozwiązaniem http://www.strojekapielowe.com/index...7008&id_dir=14 http://www.strojekapielowe.com/index...6945&id_dir=14 a takie coś ma za długie gatki(i pewnie nie bd Ci się podobać) ale ogólem strój ładniutki http://www.strojekapielowe.com/index...7143&id_dir=14 ale czekaj jeszcze się zgłębię w te stroję. a wgl czemu wszystkie modelki mają takie za***iste cyckiii
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-11 o 23:43 |
|
|
|
#3027 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem.. chcialabym bardzo, ale to juz nie ode mnie zalezy w sumie
..Cytat:
w pierwszy albo drugi weekend sierpnia bedzie powtorka tego grilla to zobaczymy, moze bedzie.. ;] ale jednak mam nadzieje caly czas, ze moze sie odezwie jednak do mnie...
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Yeees
Ej bo nie napisalam wam czemu zje beee od dad dostalam otoz. rodzice z siostra pojechali autem nad jezioro. ja zostalam w domu bo bylam umowiona z kumpelami nad rzeke (jakis 1km od mojego msc zamieszkania). no i okazalo sie ze troche w hooj tego nabralysmy i ze nie dojdziemy tak na pieszo (lezaki, koce, reczniki, zarcie, picku etc). wiec Ja wpadlam na mega zaje bisty pomysl i stwierdzilam, ze w takim razie wezmiemy auto . ze starych nie bylo to nie bylo zadnego problemu. wzielam dowod rejestr. kluczyki i pakujemy sie do mojego (tzn po 18 mojego, dzisiaj mum) auta i jedziemy. szlo dobrze, a nawet za***iscie. nic wielkiego, prosto, w lewo,prosto i w prawo;d i za mostem w prawo i na miejscu za mostem jak skrecilam na polane to byly mega piaski ale stwierdzilam, ze damy rade no i dalysmy;d siedzialysmy sobie a***iscie pieknie cacy, godz 17 cien, brak slonca i stwierdzamy ze czas sie zwijac . pakujemy sie do auta, panny lekko wstawione ja trzezwa jedziemy, i piaski jade tak nie za szybko ani nie za wolno na dwojce. tak za***iscie szlo, i pod koniec sie wkapalm na przeciwko wyjazdu tam gdzie sie wkopalam, jest szkola i boisko i gralo 11 chlopcow (ladnych) w pile i kumpele, zrobily z siebie slodkie idiotki i polazly do nich by nas wypchneli otworzyli mi z tylu drzwi i 4 facetow po bokach, 5 z tylu i pchaja ale hooj, wisialam calym podwoziem na koleinie ... i akurat tamtedy wracal dad z mum i siostra i na moje nieszczescie nas zauwazyl bo sie wrocil zrobil mi taka zje beee przy wszystkich ze auto wzielam ze to, ze jeszcze sie wkopalam i w ogole ... taki przypal, ze nie wiecie;d dad powiedzial, ze auta na 18 juz nie dostane (ale i tak dostane ). No ale wszystko skonczylo sie dobrze, bo jeden z kolesi przyniosl dwa szpadle i rozkopali troche koleine, i dad na linke holownicza mnie wyciagnal a tamci jeszcze z tylu pchali a kumpele sraly jak nie wiem ![]() Wiedzialam ze Hiszpania wygraaa !!! zaje biscie grali
Tz wrocil bylam u niego, bylo slodko Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-07-11 o 23:48 |
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Zawirowana- kocham cie bylo juz milion razy
a komplementów nie prawi mi juz tak często jak kiedys : ) z jakiego rejonu ta pielgrzymka? ja idę z kielecką ( choć mieszkam na śląsku ale w kielcach mam babcie i paczke znajomych pielgrzymkowiczów)---------- Dopisano o 23:49 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Kredzia
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Eee tz tez mi nie prawi komplementow i jak dobrze pamietam nigdy tego nie robil ;p nie mowil, ze jestem najpiekniejsza, piekna i w ogole ...
Czasem tam wspomnial, ze slicznie wygladam, ze uwielbia kiedy uzywalm kakaowego zelu pod prycznic. a tak to nie jest typem ktora rzuca komplementami ;p Nie przeszkadza mi to
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.

) i wykonywaliśmy takie ruchy jakbyśmy się kochali
cudownie po prostu 

mniej więcej się zgadza z tym, czego byś chciała i całkiem ładny