|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Michaelowa Nibylandia XLIII - Majkol is OSOM.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#602 |
Zakorzenienie
|
przybyłam ja i zimne kakao
![]() ![]() ale gorąąąąąco ![]()
![]() |
#603 |
Zakorzenienie
|
będę do was zaglądać
![]()
#604 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, ze Gronia nie ma dobrego rozmiaru stanika
![]() ![]() Czeeeeeesc ![]() Nie mogłam wczoraj tzn dzis usnąc...chyba dopiero gdzies po 2 sie zaafirmowałam, ze leze w wannie z lodem...już nawet Majkol wyłączyłam, bo mnie wkfiał darciem mordy i nie pomogło... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#605 | |
Zakorzenienie
|
Spadło mi lustro, ale się nie stłukło...
![]() ---------- Dopisano o 11:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#606 | ||
Zakorzenienie
|
Fotografuj w panoramie, kadr się wtedy poszerza.
![]() Cytat:
![]() ![]() Groszek sfotografował swoją istotę bacząc, by nie skazić zdjęcia niepotrzebnie plątającymi się dodatkami. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#607 | |||
PIP.
|
Cytat:
![]() ![]() kakao ![]() helol ![]() ![]() Cytat:
![]() tzn teraz juz wiem, ze kazdy, kto ma "standardowy" rozmiar stanika ma zly rozmiar ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
![]() ![]() a probowalas tu http://www.adore.pl/index.html ? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#608 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
Sklep maja w Krk ale tam jet tyle firm, że możesz potem szukać na stronach. A jak znasz rozmiar to juz w ogole ![]()
![]() |
#609 |
PIP.
|
Anka, maja nawet az 4 modele w Twym rozmiarze
![]()
![]() |
#610 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Się uśmialiśmy z Majkolem...ale dobrze, że dał Ci tą dmuchaną lalę i podpisał, ze to on ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie też na dniach nawiedzi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jak się bardzo uprę to też...ale, ze 60 są jeszcze mniej powszechne niz 65 co za tym idzie droższe to mam se D ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#611 |
Zakorzenienie
|
Anka, a gdzie mierzyłaś?
Jesteś pewna, że Ci wyszło 65 K? ![]() Znaczy ja nie ujmuję Twojemu biustowi ![]() ![]()
#612 |
Zakorzenienie
|
Apropos cyckonośników... jakbym chciała gdzies wyjść - w co wątpię...to mi przypomnijcie, zebym go nałożyła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#614 |
Zakorzenienie
|
Jest spory
![]() Dużo jest polskiej firmy Konrad, która tez robi te niestandardowe jakby sie zdawało rozmiary tak za 60-80 zeta chyba. No i trochę zagranicznych też Panache na pewn był, jak ja byłam pytałam tez o Freyę, ale pani mówiła, e dopiero się postara żeby mieć Freyę - no ale to było zimą jak ja byłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://sklep.gorsenia.pl/ K mi wyszło z wymiaru w biuście- 99 cm. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Ale i tak wydaje mi się dziwne to "K". ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#617 |
Zakorzenienie
|
Idę się kąpać, bo coś mnie czas zaczyna gonić.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#618 | |
Zakorzenienie
|
Ja pertolę...moje poczucie humoru jest chyab nierozumiane na tym świecie doszczętnie
![]() Kumpela była wczoraj tak na 1 dzień z rodzinka nad morzem i tam wysłałam esa jak dojechali z powrotem itd. no to mi pisze, że droga straszna bo gdzies tam policjant kierowal, gdzie stam coś robili i dopiero o 0:30 dotarli do domu... To jej napisałam: O wy głupki. Trza było jechac autostradą ![]() A ona poważnym tonem objaśnia mi, że jechali na Koszalin, że były roboty i ruch wahadłowy, a dalej gdzies tam policjant, ze jakies wypadki jeszcze pod rodze mijali i że WYPRASZA SOBIE MÓWIĆ O NICH GŁUPKI ![]() ![]() ![]() Umarłam w japonkach i bez stanika ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę zobaczyć do galerii glinki, wyczytałam, że tam mają Konrada ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
Anka, a pod biustem masz ile?
#621 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez niektore mam E, ale mi sie wydaje, ze ta rozmiarowka jest zla ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
![]() ale na zdjeciach na takie duze nie wygladaja twe cycolki ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ---------- Cytat:
![]() musimy teraz szukac takich ![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- ale te wszystkie duze sa jakies zabudowane, ja takich nie moge, musze miec takie mini laczenie miedzy piersiami ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- moja kolezanka mowi, ze zawsze sie jej podobalam, bo nawet jak chuda bylam to mialam cycek, ale jak za maz wychodzilam mialam 75B.
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#622 |
Zakorzenienie
|
Grosiu, bo ja nie mam dużych cycolków, w tych "standardowych stanikach" to 70B, max.C, ale prawidłowy rozmiar mam 65E
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powiem Ci tak...ze stanikiem jest tak jak z rajstopami. Kupuje się takie, żeby "obciskały" nogi prawda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#624 |
Zakorzenienie
|
jak tak kochacie me cycki, to znow je uwiecznilam na focie
![]() ale zeby nie bylo tylko o cyckach, to nozek kawalek zlapalam ze spodniczka ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurde to mi I chyba wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ---------- Cytat:
||
![]() ![]() |
![]() |
#626 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo to tak Groniu idzie....obwód 5cm w dół = miska 2 literki większa. Tylko trzeba uważać, bo zagraniczne mają od D podwójną numeracje <DD, EE itd> a polskie nie, także zagraniczne 65DD = polskiemu 65E ![]() ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#627 |
Zakorzenienie
|
ja zauważyłam, że mam delikatny wałek pod pachą, spowodowany za małym stanikiem... a ja biedna zawsze myślałam, że za duże kupuję...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#628 | |
Zakorzenienie
|
no kablem mi wyszlo pod biustem 79 , a w biuscie 94
---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- ale ja musze mierzyc stanik, nie kupie tak w ciemno takiego co mam na codzien nosic ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tutaj mierzyłam: http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ Mierzone na ścisk 75 cm i 99 w biuście. No i tam wychodzi 65K. Ale jak tylko wpiszę 76 cm pod biustem i 99 w biuście, to pokazuje 70H. To chyba bardziej prawdopodobne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.