|
|
#4171 |
|
Moderator
|
Dot.: Wielbicielki Piękna X
Ano niestety nie wszyscy rozumieją że kosmetyki kosztują a do sesji trzeba porządnie zrobić makijaż i się przyłożyć ale dobra już nie smęcę
![]() U mnie wyjątkowo nie pada. Ale chmurki są. Ale nie jest źle
|
|
#4172 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale gorraaaacoooooo
![]() bylam na miescie pozalatwiac troche spraw i oddalam juz index do dziekanatu teraz jem sernik na zimno i popijam mrozona kawka Cytat:
![]() i zachowuje sie jednak jakby byla amatorka skoro nie potrafi profesjonalnie podejsc do pracy takze drugiej osoby Cytat:
![]() ale troche za goraco na to hehe |
||
|
|
|
#4173 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() E tam Na co dzień wyglądam Tak -> ![]() Cytat:
![]() To spotkamy się w połowie drogi i później razem pójdziemy
|
|
|
#4174 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No dobrze, nie jest tak źle, a nie chyba ![]() Teraz widzę, że ma UK pod avatarem |
|
|
|
|
#4175 |
|
Zakorzenienie
|
A jeszcze co do komentarzy Kasi to wiadomo, to ladne co sie komu podoba i kazdego sie nie zadowoli
![]() ale widze ze wiekszosc docenia talent i jest wiekszosc pozytywnych opinii
|
|
|
|
#4176 | |||
|
Zakorzenienie
|
4 dni na wschód i 2 dni na południe i będziesz u mnie
![]() z Warszawy, pieszo ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
Cytat:
amatorka, która udaje wielką panią, bo również amatorka żąda zapłaty za makijaż. Co z tego, ze ta "amatorka-wizażystka"(nasza Kasia) ma niespotykany talent i głowę pełną pomysłów, że nie żąda tylko przedstawia swoje warunki i tamta może się zgodzić lub nie, po co od razu się oburzać. Jeśli jej nie odpowiada to niech podziękuję i szuka dalej... to zbieramy grupę ![]() od czego zaczynamy ja proponuję dziś Tamilkę na pośladki kto jest za![]() Cytat:
![]() ja tak samo, a teraz schudłam trochę przez chorobę , leżę w sukience i sobie myślę, że moja noga wygląda nawet apetycznie chyba mam udar![]() no to musimy się motywować koniecznie, Zaczynamy od dziś
|
|
#4177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to od Tamilki na pupę zaczynamy?---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- A teraz idę obiad ugotować bo się troszkę zasiedziałam przy tym komputerze
|
|
|
#4178 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4179 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
jeśli miałabym czekać na to aż mi się zachce ćwiczyć to bym umarła prędzej chyba
![]() i ogłaszam wszem i wobec, że madziamic to przebrzydła oszustka ![]() Lśniące ciemne włosy, śliczna buzia przyozdobiona pięknymi oczami, figura bardzo kobieca, zaokrąglona tu gdzie trzeba [czyt. biust ] nie widzę wystającego brzucha, ale skoro to Madzie 3 kg temu to mogę sobie wyobrazić, że przybyło Cię 1 cm resztę sobie wymyśliłaś Zgrabne nogi Moje oko nie kłamie i do mojego mózgu dociera sygnał: zadbana, piękna kobieta, która kompleksy sobie wymyśla, bo jest łasa na moje komplementy
|
#4181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Już
![]() ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:12 ---------- Cytat:
Cera właśnie bezproblemowa nie jest, niestety wyskakują mi tu i ówdzie pewne niespodzianki i do tego święcę się niemiłosiernie po kilku godzinach
Edytowane przez madziamic Czas edycji: 2010-07-12 o 14:17 |
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4183 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() madziamic dostaje zakaz narzekania
|
|
|
|
|
#4184 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4185 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak, od dziś
ale cienias Cytat:
nom, u Ciebie naprawdę działa cuda, bo z tego słonia (jak nam się przedstawiłaś) czarne spodnie zrobiły laskę nie tylko na poziomie spodni no właśnie... tu i ówdzie a mogło być gorzej przecież, bo łatwiej zatuszować te 'tu i ówdzie' niż 'wszędzie' a na świecenie są np. bibułki matujące, trzeba nawilżać buzię, więc nie widzę problemów z jakimi nie można sobie poradzić w krótkim czasie, lub których nie można tuszować, czyli Madziamic ma bujną wyobraźnię, ot co![]() eee... myślę, że jak wystawisz kolano to może nie Cytat:
![]() stały ban na narzekanie
|
|
#4186 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4187 | |
|
Wtajemniczenie
|
Haha ok, tylko muszę je wyliczyć
![]() Cytat:
Ale pewnie kiedyś jeszcze mi się zdarzy do czegoś w sobie przyczepić A na to świecenie mojej skóry to już chyba nic nie pomoże, z wszystkim sobie jakoś radzę ale z tym akurat nie mi nie wychodzi
|
|
|
#4188 |
|
Zakorzenienie
|
zyskowa, ja juz jestem w takim wieku ze nie moge sie przemeczac wiec zaczynam od 8 min buns
|
|
|
|
#4189 |
|
Wtajemniczenie
|
madziamic ja wprawdzie zdjecia nie widziałam, ale wierzę dziwczynom na słowo. Trzeba pokochac swoje ciało, bo nietestety innego nie dostaniemy
|
|
|
|
#4190 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4191 | |||
|
Zakorzenienie
|
tylko nie zapomnij nawilżyć na suchy łokieć nikt Ci się nie zatrzyma
![]() poza tym ja nie wiem czy Twój łokieć [nie ubliżając mu] ma szanse z tzw. zimnym łokciem i diskopolówą ![]() Cytat:
a próbowałaś tych bibułek ?Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- oj Gosia ma chyba ze 40
|
|
#4192 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się węży panicznie boję więc dla mnie nawet maleńki i niegroźny wąż to coś strasznego. Cytat:
) To ten był dłuższy, ale zabardzo mu się nie przyglądałam tylko uciekałam ![]() ![]() Cytat:
Madziu ja ci wysłałam zaproszenie
|
|||
|
|
|
#4193 |
|
Wtajemniczenie
|
madziamic wysłałam
zyskowa czasami mi się zdarza |
|
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba zacznę ćwiczyć z płytą z Shape, kiedyś kilka razy to zrobiłam
![]() ale upał... |
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4196 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pamiętaj, że od dziś ![]() to dziś jest czasem ![]() a Ty nam się pokażesz ?http://allegro.pl/item1105747592_mel...8.html#gallery jak wam się podoba, bo mi się podoba, w końcu ją kupiłam ![]() ale żądam szczerych opinii, nawet jeśli mam gust do ![]() ---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:14 ---------- ja Cię przepraszam, ale mnie to rozśmieszyło ?dołączam do pytania tęsknię za Poziomką
|
|
#4197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dojazd też kosztuje ![]() może zaznacz w profilu, że pozowanie za zwrotem kosztów dojazdu i ceny wizażu? fotografowie biorąc Ciebie maja 2 w 1 - wizażystkę i modelkę ![]()
|
|
|
|
|
#4198 |
|
Wtajemniczenie
|
kasiaaczek bardzo dobre, strasznie daja w kość
zyskowa moge wysłać linka do nk na PW teraz jade nad jezioro, do wieczora Edytowane przez jalouse Czas edycji: 2010-07-12 o 15:21 |
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
http://img02.allegroimg.pl/photos/or.../10/1058911089
o to ![]() nie wiem czy dobre.. ![]() Zyś wariatko ![]() |
|
|
|
#4200 |
|
Wtajemniczenie
|
Już przyjęłam wszystkie zaproszenia
![]() A bibułek nie stosowałam jeszcze Nie mogę na nie nigdzie trafić w sklepie Muszę na all zamówić
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:55.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)