problemy dnia codziennego- zapraszam!:) - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-12, 12:52   #4021
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)

Ja to wiem, rozumiem

Mamy rozne poglady i to jest piekne. Ja wiem ze nie chcialabym zeby ktos przeze mnie podejmowal takie a nie inne decyzje i ja tez nie chcialabym podejmowac przez kogos. I tyle w temacie.

Chyba zjedzą mnie koty...
nietypowynick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 12:52   #4022
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Legionistka23 Pokaż wiadomość
haha :P

ciezka sprawa...nie byłam w takiej sytuacji wiec niewiele moge powiedziec..
Gosia Ty mnie chyba nie zrouzmiałas ja napisałam ze zwiazek to dwoje ludzi wiec liczy sie to co oboje czuja..no ale przeciez Justyna nie moze go błagac o to zeby został..o to mi chodziło.. najwazniejsza jest rozmowa rozmowa i jeszcze raz rozmowa prawda gaduło?
Natali ja Cię dokładnie w ten sposób zrozumiałam tylko moze ja sie "mętnie" wyraziłam- to pewnie od tego alkoholu w pracy

rozmowa-rozmowa-rozmowaaaaa-do rozmowa.....
taaaakkk gaduło masz racje!
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 12:53   #4023
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

Nie znamy sytuacji(przynajmniej ja) wiec nie mam pojecia jak zawalczyc,. Zreszta ja sie nie znam bo moje zwiazki to niewypaly i chyba nigdy w prawdziwym zwiazku nie bylam.

Stary 2010-07-12, 12:59   #4024
Legionistka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cu.Kinia Pokaż wiadomość
Wiesz no jakos musicie. Nie ma recepty na tesknote, po czasie sie dostosujesz do tego trybu zycia.

Kurde, laski, a ja mam ochote zawalczyc o tego mojego chlopa... Tylko jak?
o on chce?

dziewczyny macie jakies stronki z przepisami fajne? albo jakis przepis na jakis pyychaaaa makaron...? tylko proste i szybkie?

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Legionistka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 12:59   #4025
Malenka321
Zakorzenienie

wiecie co?? każda po cześci ma racje... i wydaje mi się, że to zalezy od chatakteru wytrzymałości psychicznej itd. KAżd osoba jet inna i nikt nie wczuje sie dokładnie w sytuacje. DZIĘKUJE ZA WSZYSTKIE OPINIE.;*

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Malenka321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 13:00   #4026
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Cytat:
Napisane przez nietypowynick Pokaż wiadomość
Nie znamy sytuacji(przynajmniej ja) wiec nie mam pojecia jak zawalczyc,. Zreszta ja sie nie znam bo moje zwiazki to niewypaly i chyba nigdy w prawdziwym zwiazku nie bylam.
Racja.
Napisze Wam pozniej co i jak. Ale mam dzien na rozkminy.
cu.Kinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 13:03   #4027
Legionistka23
Zakorzenienie

dokładnie Justynka.. główka do góry. moze Marys Ci cos poradzi bo jej Tz wyjechał..ona napewno ma wiecej do powiedzenia niz my..

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-12, 13:05   #4028
Malenka321
Zakorzenienie

Juz nam stuknęło 4 tysiące postów.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-12, 13:05   #4029
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Cytat:
o on chce?

dziewczyny macie jakies stronki z przepisami fajne? albo jakis przepis na jakis pyychaaaa makaron...? tylko proste i szybkie?

Nie wiem, czy chce, jest za wczesnie i za duzo sie ostatnio dzialo, ale mam ochote walczyc.. Wiecie ,poltora roku razem to sporo, a ja troche nabroilam...

wpisz sobe wielkie zarcie w google, tam jest mnostwo przepisow.
Stary 2010-07-12, 13:06   #4030
gg22
Zakorzenienie

Natali błaaagaaammm!!!!! ja znam ejden przepis na makaraon chcesz?
i tak Ci podam:
gotuje makaron na spagetti, wrzucam mięso ze słoika mojej mamy, dodaje sosu pomidorowego w proszku chyba winiar, kukurydza, bazylia, posypuje zó łtym serem i jest laalalalalla. oto ja i mój talent kulinarny w pełne jokazałości1

Kinga kup szybko tą klawiaturę i napisz co z tym Twoich chłopem jest. a z rozkmin to zawsze wychdozą jakieś problemy...

Justyna zastanów się na spokojnie, przeanalizuj wszystko i sama znajdziesz odpowiedź-słuchaj swojej intuicji bo to najpiękniejszy kobiecy dar
no i moze jeszcze cycki
.
Stary 2010-07-12, 13:09   #4031
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
dokładnie Justynka.. główka do góry. moze Marys Ci cos poradzi bo jej Tz wyjechał..ona napewno ma wiecej do powiedzenia niz my..

w każdym razie napisałam mu, że decyzja nalezy do niego a ja wszystko zaakceptuje.no i oczywiste, że bym czekała nawet jakby wyjechał.

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ----------

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
Natali błaaagaaammm!!!!! ja znam ejden przepis na makaraon chcesz?
i tak Ci podam:
gotuje makaron na spagetti, wrzucam mięso ze słoika mojej mamy, dodaje sosu pomidorowego w proszku chyba winiar, kukurydza, bazylia, posypuje zó łtym serem i jest laalalalalla. oto ja i mój talent kulinarny w pełne jokazałości1

Kinga kup szybko tą klawiaturę i napisz co z tym Twoich chłopem jest. a z rozkmin to zawsze wychdozą jakieś problemy...

Justyna zastanów się na spokojnie, przeanalizuj wszystko i sama znajdziesz odpowiedź-słuchaj swojej intuicji bo to najpiękniejszy kobiecy dar
no i moze jeszcze cycki
to chyba tylko moge zaliczyc, do rzeczy które się w moim wygladzie podobają mój TZ był tak zazdrosny o swoich kolegów na weselu, że jak nie cierpi tanczyć to na siłe mnie ciągnął na parkiet:P

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez cu.Kinia Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy chce, jest za wczesnie i za duzo sie ostatnio dzialo, ale mam ochote walczyc.. Wiecie ,poltora roku razem to sporo, a ja troche nabroilam...

wpisz sobe wielkie zarcie w google, tam jest mnostwo przepisow.
myśle, że zawsze warto spróbowac

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-12, 13:16   #4032
cu.Kinia
Wtajemniczenie

GG do cu.Kinia

Laseczki, jak kupie klawe, to napisze wsjo, tylko to bedzie dlugie i nudne...

W ogole od 20.czerwca zapuszczam pazury i ani razu nie zezarlam.

Moje wyzyny kulinarne to makaron z pesto+parmezan...
Stary 2010-07-12, 13:18   #4033
nietypowynick
Zakorzenienie

GG do nietypowynick

brawo za pazury

Stary 2010-07-12, 13:20   #4034
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
dobra to Marys bedzie nas uczyc wszytkie:P a jak juz nas nauczy to pozniej najwyzej bedzie nas ratowac :P

ja zostaej w domku..u mnie da sie wytrzymac idzie wiatrak wiec sie z Filipkiem chłodzimy..:P najwyzej sobie pozniej do brodzika wskoczymy a cooo:P

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

kropelka prosze Cie Ty juz nic nie pisz..nie chce słyszec o samochodzie bitej smietanie... zboczuszku mój bo mnie zazdrosc zzera:P

p.s udanej niedzieli z G..:P aha i mam nadzieje ze bedziesz czesciej do Nas zagladac:P
ok nie bede juz pisac niedziela była bardzo udana cały dzień nad jeziorem potem pojechalismy do Niego oczywiscie tel z domu, gdzie jestem ponad 14 godzin ale nie chce im nic mowic, bo znam podjescie mojej mamy powie, ze mimo, ze jestem dorosla nie bede siedziec u faceta po nocach i ze On wyjezdza to tym bardziej

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
Wkurza mnie moje irracjonalne zachowanie. To, że czuję, że mi życie przez palce ucieka, a ja nie potrafię z tym nic zrobić. Że tkwię w miejscu którego nienawidzę. Że czasami nie mam się komu wygadać, bo przyjaciółka strzeliła focha, gdy jej powiedziałam prawdę.

Czasami to się tak kumuluje i łapię doła, na szczęście z reguły mi szybko mi przechodzi
też tak mam, mam wrażenie, że gdzieś życie ucieka mi przez palce, a ja nie robie nic z tym, nawet teraz jak mam wakacje zanim poznalam G. mialam 2-3 tygodnie takie, ze siedzialam w domu nie robilam nic kazdy dzien byl taki sam, tak samo go marnowałam, jak pojedzie G. wiem, że będzie to samo

Cytat:
hmm..ja mam tak samo..najgorsze jest to, ze jak sie juz wali to wszytko..i tez nie mam sie komu wygadac i własnie dlatego załozyłam ten watek.. a mi własnie nie przechodzi szybko.. no ale przy Was nie mysle :P
dobrze, że zalożyłaś ten wątek, bo czasem tak mi ciężko, że ciesze się., że jesteście ostatnio też nie mam kompletnie komu się wygadać, ciągle łapie doła, nienawidze siedzieć w domu dołuje mnie to strasznie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
ty to chyba nie masz w rodzinie poprarcia...

gratuluje

popieram...

a teraz moge wylać tu łzy??;( otóz juz wiem-NIGDZIE NIE JADĘ;( mój TŻ dostał propozycj pracy na 4 miesiące we włoszech i chyba wyjedzie;( s teraz?? moze to ostatni wieczór sopędzony razem...a ten zamiast mnie gdzies wziść czyta testy z prawa jazdy...

---------- Dopisano o 19:18 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

ech i tak to jest na tym swiecie... tylu ludzi a i tak sie odczówa samotność...

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

jak mi źle;(;(
Kochana przykro mi, że tak wyszło, nie wiem aż co powiedzieć
dokladnie masz racje, tyle ludzi na świecie, a ja np czuje się taka samotna, jakbym była zupełnie sama...

Cytat:
Gosia..to budz Tz niech wstaje..
ja tez nie mam tu kolezanek..tzn mam ale tez nie maja czasu..kazdy przeciez ma swoje zycie..a jedna za 5 dni jedzie nad morze i tez zostane samaaaa..

jak pojedzie G. to tez zostane zupełnie sama już się tego boję, strasznie boję się samotności, mam bardzo mało znajomych nie mam czasem nawet z kim wyjść tak jak mowiłam początek wakacji przelatywal mi przez palce, bo nawet nie miałam się z kim spotkać gdzie iść tylko siedzialam w domu mogłam patrzeć w ściane i chyba wpaść w depresje... jedna moja przyjaciołka jest ze mną teraz na studiach znamy się i chodzimy razem do szkoly już 13lat byłyśmy najlepszymi przyjaciółkami znalazła prace, faceta nie widziałam się z nią i nie gadałam już ponad 2 tygodnie jak chciłam 2 razy się spotkac pisalam do niej to było zawsze albo praca albo chłopak druga przyjaciółka studiuje w innym mieście na wakacje wróciła do domu to spotykamy się gadamy, ost widziałyśmy się w piątek staram sie z nią utrzymywać jak najleszy kontakt , bo inaczej zostane tu już zupelnie sama jak wyjedzie G. będę miała tylko ją, a jak ona wyjedzie to nie wiem co będzie zostanie ta, ktora ma prace chłopaka potem szkole znów będę taka samotna, boję się, że kiedyś albo całkiem niedługo skończy się to u mnie jakaś depresją bo już nie chodzi o to, że czuje się samotna inne problemy też niestety
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 13:21   #4035
kropelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszowata s Pokaż wiadomość
No to tak:
Kaś, Ty kochana jesteś ale nie wiesz co mówisz, nie będę Ci smęcić na gg też tłumie te schizy w sobie i na ogół jakoś sobie z nimi radę, tylko czasem jak to się wszystko skumuluję to łapię doła. Ryczeć też mi się zdarza często z tym, że to właśnie jak jestem w domu to mam najgorszy nastrój, bo tu mnie wszystko przytłacza.

Gosiu, na pewno wszystko będzie ok z egazminem też trzymałam kciuki

Mówicie, że mam się wygadać. No najgorsze jest to, że ja siedzę w Bydgoszczy, a mój TŻ w Łodzi. Widzimy się jak się uda raz w miesiącu na kilka dni, a potem jest ryk w poduszkę, bo się za bardzo do jego obecności przyzwyczaję i źle mi samej. Chcemy razem zamieszkać ale najpierw się do tego jakoś przygotować, zabezpieczyć finansowo. Do tego przydałaby mi się praca, której nie mogę znaleźć. Dalej, jak tylko wspomnę o przeprowadzce przy mojej mamie, jest afera. Potrafię ją zrozumieć, że jej przykro, że córka chce się wynieść 250km od domu, ale ona nie potrafi zrozumieć mnie, że mi ciężko bez TŻ i chcę w końcu żyć swoim życiem, bo teraz czuję, że ucieka mi ono przez palce. Podczas jednej z kłótni powiedziała mi: Jak ci tak źle w domu to spieprzaj do tej Łodzi - i to zabolało. W ogóle wszyscy myślą, że ja mam takie lekkie i przyjemne życie, bez zmartwień i problemów. Przyjaciółka, którą zawsze wspierałam i pocieszałam, olała mnie gdy jej potrzebowałam. Jak powiedziałam, że mi źle i chciałam się wygadać to skwitowała to słowami: aha i zmieniła temat. Znam ją 15 lat, pokochałam jak siostrę, a teraz nam się urwał kontakt, bo znalazłam faceta z którym jestem szczęśliwa, a ona zawsze źle trafia. W ogóle, kwestia mojej przyjaciółki to osobna, długa bajka, nie będę was zanudzać. Także teraz siedzę sama w domu i jak to ojciec mówi dziczeję.
No i do tego jeszcze moich kilka schiz, jak przewrażliwienie, wmawianie sobie głupot, czasami jakieś wewnętrzne lęki np. przed chorobą.
To tyle, nie będę pisać więcej, bo już i tak widać jaka śmieszna i pokręcona jestem.
Kochana też mam różne schizy, lęki, często łapie doła, czasem sobie myślę, że przydałby mi się psycholog tak chciałabym się komuś wygadac ze wszystkiego, żeby ktoś pomogł mi zrozumieć wiele rzeczy, zrozumiał, wyjaśnił, a co do mamy musisz dużo rozmawiać z czasem zrozumie jaki Tż jest dla Ciebie ważny

Kochane G. mi dzis napisal, że możliwe, że już dzis wyjedzie, bo mają problem z inwestorem, materialem kasa okaże się do 16 powiedzial czy zostają czy wyjeżdzaja powiedzial, że prawdopodobnie wróci za tydzień jak już bedzie ok skonczyc prace matko jak ja zanim tęsknie, zalamie się jak wyjedzie, już boję się tego,że Go nie będzie, tych samotnych wieczorów kiedy znow tak jak mowilam będę siedzieć cały czas w domu dołować się, denerwowac płakać już się tego strasznie boję powiedzcie mi czemu to wszystko jest takie poj....ne te życie, czemu On musi wyjechac kiedy spotykam kogoś tak wyjątkowego, innego niż inni faceci musze go stracic nic nie mogę zrobić na chwilę obecną rzuciłabym wszystko i pojechałabym za Nim wiem może to głupie, że tak mówie o facecie którego tak krótko znam, ale mam wrażenie, że łąćzy nas coś takiego niesamowietego co się za chwilę skończy gdyby nie Jego praca, gdyby był w jednym mieście było by prościej, mowi, że to może tak jeszcze do 2 lat potrwać, że będzie w trasie, 2 lata...

I mam do Was prośbę G. w poniedzialek 19 ma urodziny chciałabym coś mu kupić, żeby mial po mnie jakaś pamiątke coś ode mnie dostał, żeby bylo miło, jesli wyjedzie dziś dam mu to jak przyjedzie za tydzien chyba ze zostanie to w ostatni dzień tylko myslę, co mu kupić pomóżcie, pomyślałam, że kupię taką jakby małą 'babeczke' ciastko i świeczke w nią włoże wiecie ale coś chce jeszcze kupić, żeby coś miał ode mnie, pomóżcie
kropelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 13:36   #4036
gg22
Zakorzenienie

Kinga gratuluje pazurów. wiem że ciężko nie obryzać choć ja nigdy nie miałam z tym problemów i w sumei to tezs tego nie rozumiem

Natali a jeszcze mi sie przypomnialo ze lubie makaron z sosem smietanowo np koperkowym i kawałkami kurczaka do tego np. pomidorki koktajlowe, ja to bym oczywiscie poszłabym do kanjpy albo poratowała sie torebka ale pewnie Ty mądra i ambitna zrobisz coś pysznego sama

kropelka- Marta tak? przepraszam ale jesteś tak rzadko że nigdy nie mozemy normalnie pogadać więc wciąż mi sięzapomina:/

rozumiem Twoje rozgoryczenie i strach...z tego co pamiętam to on jest kierowcą tak?tira? i macie odległość 650km tak?
zawsze rozstanie są przykre i straszne mimo że miałaś świadomośc że to się skończy, ale czy musi się kończyć definitywnie? skoro jest w trasie to w rózne miejsca go "rzucają", ma po takich trasach jakieś wolne więc może uda wam się "pciągnąć" ten związek?
jezlie oboje czujecie ze to cos wyjątkowego moze warto zawalczyc?

jezlie chodzi o prezent to trudno poradzic cos wyjatkowego/pamiatkowego bo was i przede wszystkim jego nie znam..ja bym strzelala w snadard-jakies zdjecie ale fajnie zrobione, albo mini album taki kieszonkowy własnoręcznie zrobiony i pamiątka a ze ręcznie robiony to abrdziej wyjątkowy tylko czy macie wspólne zdjęcia?
no bo to tez chyba msi byc taki prezent ktory ewentualnie bedzie mogl wziasc ze soba w trase, o to Ci chodzi?
.
Stary 2010-07-12, 13:42   #4037
cafe_time
Raczkowanie

GG do cafe_time

dziewczyny macie jakies stronki z przepisami fajne? albo jakis przepis na jakis pyychaaaa makaron...? tylko proste i szybkie?[/QUOTE]

wpisz sobie w wyszukiwarkę forum cin cin - świetne, sprawdzone przepisy
Stary 2010-07-12, 13:59   #4038
Legionistka23
Zakorzenienie

kropelka moze nie bedzie tak zle..napewno bedzie ciezko..ale jesli dla Niego jestes tak samo wazna to napewno dacie sobie rade..

a na prezent..hmm..nie mam pojecia co... nie wiem co on lubi..

Gosia a jak sie robi ten sos koperkowy? i jak to mieszasz wszytko razem? pisz mi tu jak to sie robi :P

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-12, 14:07   #4039
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
kropelka moze nie bedzie tak zle..napewno bedzie ciezko..ale jesli dla Niego jestes tak samo wazna to napewno dacie sobie rade..

a na prezent..hmm..nie mam pojecia co... nie wiem co on lubi..

Gosia a jak sie robi ten sos koperkowy? i jak to mieszasz wszytko razem? pisz mi tu jak to sie robi :P
Natali moja słodka NIE MAM POJĘCIA! przecież ja głupek jestem w kuchni....
kup sos winiary smietanowy ten pomysl na czy co to jest, dorzuc kurczaka w kawałkach, jak on nie jest juz "odgórnie" koperowy to posiekaj koperek i lalaal
wiesz ze ja nawet nigdy mięsa surowego w rękach nie miałam....

---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ----------

żeby nie było że zostawiam Cię z tym sama to znalazłam:

Pierś z kurczaka kroimy w dużą kostkę, wrzucamy na rozgrzaną oliwę (oliwy niewiele) i podsmażamy, zalewamy całą śmietaną (najlepiej nadająca się śmietana, to łaciata w kartoniku, nie zważy się na pewno!), dodajemy pieprz biały wg. uznania i dusimy, do momentu, aż mięso będzie miękkie i kruche. Wrzucamy koperek i danie gotowe.

jak na mój gust proste więc dla Ciebie będzie banalne
.
Stary 2010-07-12, 14:24   #4040
Legionistka23
Zakorzenienie

nooo całkiem całkiem przepis lubie takie:P zrobie jutro to Ci powiem:P czy dobre:P

ja tez nie najlepiej gotuje..lepiej gotuje moj Tz... ale sie staram cos robic:P np boje sie smazyc nalesniki:P

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Gosia mam 500 post i zmieniłam raczkowanie na rozeznanie...
wiec mozemy zaczynac z czystym sumieniem

Nie jestem chamska
po prostu nie lubię być
sztucznie miła...
Stary 2010-07-12, 14:27   #4041
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
nooo całkiem całkiem przepis lubie takie:P zrobie jutro to Ci powiem:P czy dobre:P

ja tez nie najlepiej gotuje..lepiej gotuje moj Tz... ale sie staram cos robic:P np boje sie smazyc nalesniki:P

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

eh ubiegłas mnie bo fłasnie szykowałam dla Ciebie fanfaryyyy no to co? to siup!!! ja własnie też zauwazyłam że zmieniłam wtajemniczenie hehe

a czemu sie boisz robić naleśniki? że Ci na nogę spadną przy przewracaniu?;p ja po 5nalesnikach rzucam patelnią w połowie poparzona i oblana i kończy je robić Tż, ja jestem totalnym beztaleńciem i leniem, tak tak to też lenistow ale tak serio to nie mam ni cholery zamiłowania do garów, a jeszcze one tyle czasu zabierają!

siup chlup!!
.
Stary 2010-07-12, 15:15   #4042
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluje

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-12, 15:16   #4043
gg22
Zakorzenienie

haloooo!!!!! gdzie polazłyście zołzy????
ja już oczoplonu od tego kompa dostaje
.
Stary 2010-07-12, 15:19   #4044
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kropelkaa Pokaż wiadomość
Kochana też mam różne schizy, lęki, często łapie doła, czasem sobie myślę, że przydałby mi się psycholog tak chciałabym się komuś wygadac ze wszystkiego, żeby ktoś pomogł mi zrozumieć wiele rzeczy, zrozumiał, wyjaśnił, a co do mamy musisz dużo rozmawiać z czasem zrozumie jaki Tż jest dla Ciebie ważny

Kochane G. mi dzis napisal, że możliwe, że już dzis wyjedzie, bo mają problem z inwestorem, materialem kasa okaże się do 16 powiedzial czy zostają czy wyjeżdzaja powiedzial, że prawdopodobnie wróci za tydzień jak już bedzie ok skonczyc prace matko jak ja zanim tęsknie, zalamie się jak wyjedzie, już boję się tego,że Go nie będzie, tych samotnych wieczorów kiedy znow tak jak mowilam będę siedzieć cały czas w domu dołować się, denerwowac płakać już się tego strasznie boję powiedzcie mi czemu to wszystko jest takie poj....ne te życie, czemu On musi wyjechac kiedy spotykam kogoś tak wyjątkowego, innego niż inni faceci musze go stracic nic nie mogę zrobić na chwilę obecną rzuciłabym wszystko i pojechałabym za Nim wiem może to głupie, że tak mówie o facecie którego tak krótko znam, ale mam wrażenie, że łąćzy nas coś takiego niesamowietego co się za chwilę skończy gdyby nie Jego praca, gdyby był w jednym mieście było by prościej, mowi, że to może tak jeszcze do 2 lat potrwać, że będzie w trasie, 2 lata...

I mam do Was prośbę G. w poniedzialek 19 ma urodziny chciałabym coś mu kupić, żeby mial po mnie jakaś pamiątke coś ode mnie dostał, żeby bylo miło, jesli wyjedzie dziś dam mu to jak przyjedzie za tydzien chyba ze zostanie to w ostatni dzień tylko myslę, co mu kupić pomóżcie, pomyślałam, że kupię taką jakby małą 'babeczke' ciastko i świeczke w nią włoże wiecie ale coś chce jeszcze kupić, żeby coś miał ode mnie, pomóżcie

kochana i co z tego, że znasz go tak krótko. Ludzie maja mysleni, że po tak krótkim czasie nie idzie się zakochać-ale różne są sytuacje.... tak jak mówią dziewczyny-jesli jemu zależy tak jak tobie-to będziecie razm-wolne jakies dostanie i będzie się dalo spotykać

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ----------

Cytat:
haloooo!!!!! gdzie polazłyście zołzy????
ja już oczoplonu od tego kompa dostaje

ja usnęłam... a mój TZ z tego co mi napisał, to wyjedzie...;( ok będe się trzymac;(

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-12, 15:22   #4045
gg22
Zakorzenienie

a sniło Ci się coś???
ja rano jak szłam do pracy na jednym oku wydawało mi się że sniło mi się że kumpela, która nie odzywa się od dłuższego czasu napisała do mnie. nie dawało mi to spokoju i sprawdziłam tel-i rzeczywiście napisała nie wiem czy przeczytałam to przez sen czy ją wywołałam

Justyna a nie macie możliwości porozmawiać w 4oczy?
.
Stary 2010-07-12, 15:31   #4046
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
a sniło Ci się coś???
ja rano jak szłam do pracy na jednym oku wydawało mi się że sniło mi się że kumpela, która nie odzywa się od dłuższego czasu napisała do mnie. nie dawało mi to spokoju i sprawdziłam tel-i rzeczywiście napisała nie wiem czy przeczytałam to przez sen czy ją wywołałam

Justyna a nie macie możliwości porozmawiać w 4oczy?
juz raczej nie

nic mi sie nie śniło...

a jest cos takiego, że sny sie czasem sprawdzają tylko niewiem jak sie to fachowo nazywa...

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....

Edytowane przez Malenka321
Czas edycji: 2010-07-12 o 15:32
Stary 2010-07-12, 15:35   #4047
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malenka321 Pokaż wiadomość
juz raczej nie

nic mi sie nie śniło...

a jest cos takiego, że sny sie czasem sprawdzają tylko niewiem jak sie to fachowo nazywa...
o kurde....to lipa...wg mnie to jest straszne i nie fair, ale jeżeli tak postanowicie- tzn on postanowi a Ty będziesz twarda to będziemy Cię Justyś wspierać może Maryś Ci coś mądrego powie...
.
Stary 2010-07-12, 15:37   #4048
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
o kurde....to lipa...wg mnie to jest straszne i nie fair, ale jeżeli tak postanowicie- tzn on postanowi a Ty będziesz twarda to będziemy Cię Justyś wspierać może Maryś Ci coś mądrego powie...
raczej będe wyc co wieczór w poduche.

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Stary 2010-07-12, 15:46   #4049
gg22
Zakorzenienie

Justyna mimo tego że wiem jak strasznie się czujesz to nie możesz pozwolić sobie na takie myślenie, a tym bardziej dodatkwo się dołować bo ześwirujesz ,wpadniesz nam jeszcze w jakąś depresję.
tak nie wolno!
wiem że go kochasz, że Ci bedzie smutno i cięzko, że się martwisz i sobie tego nie wyobrażasz, ale nie możesz 4miesiące się zamarwiać i umartwiać bo on wyjechał.
zawsze trzeba mieć swoją furtkę i żyć swoim zyciem, tzn mieć to coś swojego.
nigdy, ale to nigdy bez względu na to jak bardzo kochasz drugą osobe nie buduj na niej swojego świata!!!! bo, mimo wszystko, nigdy nie wiesz czy przez nią on ci nie runie...a jak runie to co? trudno odbudować sobie cały świat...
może przesadzam i wyolbrzymiam...może nie konkretnie piszę o Tobie, może trochę tak ogólnie, trochę i o sobie...
.
Stary 2010-07-12, 15:55   #4050
Malenka321
Zakorzenienie

Cytat:
Justyna mimo tego że wiem jak strasznie się czujesz to nie możesz pozwolić sobie na takie myślenie, a tym bardziej dodatkwo się dołować bo ześwirujesz ,wpadniesz nam jeszcze w jakąś depresję.
tak nie wolno!
wiem że go kochasz, że Ci bedzie smutno i cięzko, że się martwisz i sobie tego nie wyobrażasz, ale nie możesz 4miesiące się zamarwiać i umartwiać bo on wyjechał.
zawsze trzeba mieć swoją furtkę i żyć swoim zyciem, tzn mieć to coś swojego.
nigdy, ale to nigdy bez względu na to jak bardzo kochasz drugą osobe nie buduj na niej swojego świata!!!! bo, mimo wszystko, nigdy nie wiesz czy przez nią on ci nie runie...a jak runie to co? trudno odbudować sobie cały świat...
może przesadzam i wyolbrzymiam...może nie konkretnie piszę o Tobie, może trochę tak ogólnie, trochę i o sobie...

może i masz racje ale nie moge powstrzym,ać łez.. uwierz, że próbuje i nie moge;( mam jakieś pierniczonefatum mogliśmy jechac razem to oczywiście się musiało posrać czym mam się zając?? no czym jak nawet głupiej roboty nie mam;( nie nadaje się do niczego nigdzie mnie nie chcą i tyle

Zaręczeni

i ślubuję ci miłość.....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości