|
|
#661 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Matura 2010 - Studia cz. II
Cytat:
to jest konieczne? ja też nie mam
|
|
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to bylo w ramach zartu ze jakby mnie nigdzie nie przyjeli to bym do pracy pewnie musiala isc a do tego NIP potrzebny![]() nie no chyba jak ktos nie ma nipu to nis sie nie dzieje w sumie mamy prawa nie miec jeszcze wyrobionego... tak mi sie wydaje
|
|
|
#664 |
|
Raczkowanie
|
Złożyłam dokumenty na ekonomię na UWr. Taka była kolejka tam dzisiaj, że szok
Pani bardzo miła, spięła te moje papiórki w jeden stosik, przejrzała i zapytała, czy nadal będzie taki wysoki poziom Nie wiedziałam, co powiedzieć to tylko bąknęłam, że mam nadziejęNo właśnie, ale co teraz? Zapytałam tej pani, czy się orientuje, kiedy jakieś pierwsze spotkanie to się tylko zaśmiała i powiedziała niby, że tak, ale potem już nic więcej Tylko poinformowała, że decyzja zostanie przysłana pocztą - to jeszcze nie wiadomo, czy będę studiować, że mam na jakąś decyzję czekać?Boję się tych studiów...
|
|
|
#665 | ||
|
Wtajemniczenie
|
faktycznie to dobry pomysł
![]() czekam na wyniki z IŚ. jak myślicie lepsza ochrona środowiska czy inżynieria środowiska?
|
|
|
|
#666 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, pewnie już ktoś o to pytał ale ja jakoś nie doczytałam.. jak to jest z tą listą rezerwową jeżeli jestem 175 tzn ze 174 osoby jest przede mną na tej liście czy że jestem 175 - 70(osoby które się dostały) =105? Nie wiem czy dobrze wyjaśniłam..
|
|
|
|
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
Wydaje mi się, że to osobna lista i jesteś na niej 175.
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślałam,żeby poprawić mature a przez rok iśc do pracy,może gdzieś za granicą nawet. Ja w matce nie mam żadnego oparcia,to typ kobiety,która jak jest Ci źle to jeszcze wbije ci nóż w plecy ![]() Wiem,że ma kase ,żeby opłacic mi prywatną uczelnie,mam nawet jedną wymarzoną,ale tego nie zrobi. Nie i już.Nie bo nie. Marze już o tym,żeby się wynieśc z tego domu ![]() Wydaje mi się,że dobrze zaplanowany rok przerwy nie będzie stracony,a może dojde do wniosku,że filologia nie była moim przeznaczeniem i odnajde swoje prawdziwe powołanie? ![]() Wszystko się ułozy!Zawsze musi być gorzej,żeby później było dużo lepiej
When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it. Edytowane przez pani lotniczka Czas edycji: 2010-07-12 o 16:50 |
|
|
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
pani lotniczka ja na filologię romańską. Faktycznie z tą listą byłby dobry pomysł
![]() becia__15 nie strasz. Ja nastawiam się, że gdzieś ok 20 będę coś wiedzieć ![]() Boję się
|
|
#671 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo to zależy czy to lista rezerwowa czy rankingowa.
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
ja studiuję IŚ na AGH i wg mnie te dwa kierunki niczym się nie różnią
po obu jest tytuł inżyniera. w 80% materiał się pokrywa. Większość wykładów i egzaminów mieliśmy z ochroniarzami praktyki też identyczne. Specjalizacje można wybierać z całego wydziału, nie są przyporządkowane tylko do jednego kierunku i koniec.
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
ja juz zanioslam papiery na ta chemie.
Jestem 70 na 170 a sa tylko 42 stypendia szkoda.
|
|
#674 |
|
Raczkowanie
|
Aha, czyli jestem 175.. UKSW
|
|
|
|
|
#675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do tego wybory -slawistyka i kulturoznawstwo, archeologia , to bym sie opowiadała za slawistyką. Co prawda moja znajoma, która to skończyła pracuje w Warszawie, a z pracą nie powinno być tak źle Archeologie studiuje moja przyjaciółka na UJ... jest super jak to ona mowi. Duzo wykopalisk, wyjazdów poza Polskę wiec duzo grzebaniny![]() PS. Lepsza inzynieria środowiska
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC Zapuszczam wloski o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm Edytowane przez SummerGlow Czas edycji: 2010-07-12 o 16:55 |
|
|
|
|
|
#676 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#677 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale jak już tłumaczyłam, lista UKSW jest ułożona datami urodzenia
Mozesz byc 175 ale zakwalifikować się jako 1![]() Odezwij się do mnie na gg, dobrze? powiesz mi jaki wydział, sprawdzimy najnizszy wynik na liscie ludzi jacy sie zakwalifikowali i zobaczymy czy masz duzo nizszy wynik
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2010-07-12 o 16:55 |
||
|
|
|
|
#678 |
|
Przyczajenie
|
mam dylemat: iść na turystykę na UAMie czy na gospodarkę przestrzenną na UP w Poznaniu? Nie mogę się zdecydować...
Jak myślicie co lepsze?
|
|
|
|
|
#679 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak poza tym to muszę się wyżalić jestem 200 któraś na rezerwowej na prawo... W tamtym roku próg obniżyli o tyle, że dostałabym się w drugiej turze, ale nie chce mi się wierzyć, że tyle ludzi zrezygnuje. Czy to możliwe że w tamtym roku dostawali się ludzie którzy byli też tak daleko na liście rez? Czy w tym roku jest wyższy poziom?
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
przedstawię wam teraz mój problem;p mianowicie, zarejestrowałam się na 5 kierunków na UW i niestety na każdym jestem na liscie rezerwowej z małymi szansami na studia dzienne, chcę zatem iść na wieczorowe, muszę teraz pozapisywać się na wieczorowe i kolejny raz zapłacić za rejestrację? Czy może, system IRK jakoś sam mi zaproponuje studiowanie na wieczorowych?
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jupi! Dostałam się na filologię angielską z językiem chińskim na UŚ! Jestem w szóstym niebie, a w siódmym będę jak jutro mój chłopak dostanie się na swoją psycho/socjo. Oby!Aaah. |
|
|
|
|
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a ile macie pkt na agh ? tak orientacyjnie pytam i chcialabym zobaczyc mniejwiecej jak macie
|
|
#683 |
|
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez Vinanti Czas edycji: 2010-12-31 o 12:12 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#684 | |
|
Rozeznanie
|
Dostałam się
![]() ja co prawda nei na dzinne ale juz mam!---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC Zapuszczam wloski o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm |
|
|
|
|
|
#685 |
|
Raczkowanie
|
już sąąą???!!
gratuluję
|
|
|
|
|
#686 |
|
Raczkowanie
|
*
Edytowane przez Vinanti Czas edycji: 2010-12-31 o 12:09 |
|
|
|
|
#687 |
|
Rozeznanie
|
No to pocieszmy się razem, bedzie razniej
Mam cheć skakać dosłownie!!![]() Ps. Do tegto jestem nr 13
"Niektórzy uważają, że piłka nożna jest kwestią życia i śmierci. Jestem rozczarowany takim podejściem. Zapewniam, że jest czymś znacznie, znacznie ważniejszym." B.Shankly Blue heart forever - CFC Zapuszczam wloski o9.11.2013 --> CP 13.01.2014 --- 44,5 cm Edytowane przez SummerGlow Czas edycji: 2010-07-12 o 17:21 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#688 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Dostałam się na uksw na ochronę środowiska
![]() I na sggw ![]() Odrzucili mnie na wum-ie, gdzie jestem 33 na liście rezerwowej i na uw, gdzie jestem 367 (o zgrozo)
|
|
#689 |
|
Raczkowanie
|
AAAA JESTEM NA ROMANISTYCE! !!!!!!!!!!!!!!!!!
a na dziennikarstwie nie |
|
|
|
|
#690 |
|
Raczkowanie
|
Dostałam się na bliskowschodnie na Uj.
Nie wiem co można po tym kierunku robić nawet:d
When everything seems to be going against you, remember that the airplane takes off against the wind, not with it. Edytowane przez pani lotniczka Czas edycji: 2010-07-12 o 17:47 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Szkoła i edukacja
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:09.

to bylo w ramach zartu ze jakby mnie nigdzie nie przyjeli to bym do pracy pewnie musiala isc
Pani bardzo miła, spięła te moje papiórki w jeden stosik, przejrzała i zapytała, czy nadal będzie taki wysoki poziom
Nie wiedziałam, co powiedzieć to tylko bąknęłam, że mam nadzieję
Tylko poinformowała, że decyzja zostanie przysłana pocztą - to jeszcze nie wiadomo, czy będę studiować, że mam na jakąś decyzję czekać?

szkoda.
na zgłoszeniu do UE (jak pewnie na wszystkich podaniach
jestem 200 któraś na rezerwowej na prawo... W tamtym roku próg obniżyli o tyle, że dostałabym się w drugiej turze, ale nie chce mi się wierzyć, że tyle ludzi zrezygnuje. Czy to możliwe że w tamtym roku dostawali się ludzie którzy byli też tak daleko na liście rez?