|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
zawsze to cos co zostanie
|
|
#2132 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już chyba cały wizaż wie, że Panny Młode 2010 do ślubu szykują się. cz. 17
Cytat:
|
|
#2133 | |
|
BAN stały
|
Hej
![]() Poźniej Was nadrobie,a może za chwilke jak mi się uda. ![]() Głowa mi pęka,na zmiane pogody bo dzisiaj pochmurno ![]() Pożniej też pokaże wam co nieco ![]() Cytat:
I oby przyszła,ale nie na ślub ![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;20619222] o Ty @ ![]() ładnie to tak, i to kto TY??? no dobra dobra już wybaczyłam [/QUOTE]Wiem wredna jestem ![]() Ładnie,nie ładnie ![]() Uff jak dobrze,że zostało mi wybaczone ![]() Ad slubnych spraw,prawie wszystko mamy już załatwione,więc narazie mamy odpoczynek dopiero przed ślubem ostatnia przymiarka, spowiedz, pozawozić napoje , owoce,alkohole itp ale to jeszcze 2 miesiące ![]() Ah musze napisać do zespołu i dekoratorki. ![]() Ja mam tylko obawy by o czymś nie zapomniec,albo inaczej czy o czymś niezapomnieliśmy. |
|
|
|
|
#2134 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2135 |
|
BAN stały
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;20626318]i oby mi to było ostatni raz :P[/QUOTE]
Dobrze,obiecuje że był to ostatni raz. ![]() I tak jak obiecałam fotki,choć nie wszystkie bo wrzuce też potem obrączki,bizu fotki tylko nie zrobilam 1. Moja sukienka na poprawiny. ![]() 2. Taki będe mieć bukiecik tzn z takich róż,tylko że mój bukiecik będzie miał ratan?to zielone w okol bukietu,noi kryształki
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-22 o 22:49 |
|
|
|
#2136 |
|
BAN stały
|
Coś jeszcze miałam Wam napisać.Aha, już wiem
Przypomniało mi się ![]() Po slubie jedziemy nad jakieś polskie morze,odpocząć. To jeszcze nie podróż poślubna,chociaż.... Tż każe mi wybrać gdzie chce jechać. ![]() A przedwczoraj tż powiedział tak.Mmm,po slubie tak cię zbałamuce,że zatankuje do pełna aby była dzidzia ![]() Poprzedni tekst to jeszcze nic.Raz jak coś robiłam i kucałam ,tz chciał przejśc i walnął do mnie tekstem nastąp...... się krasulko Wybuchałm smiechem,choć pewnie inna by się obraziła. ![]() A i jeszcze coś. W piątek byłam z tż-tem u dentysty.Ma bardzo fajnego,mlodego i przystojnego dentyste A potem jak już wychodziliśmy to dentysta do mnie dowidzenia....panno.A ja dodam dodałam jeszcze panna/o. A dentysta:no jeszcze i zaczął śpiewać daj mi wódke,daj mi wódke
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-12 o 15:47 |
|
|
|
#2137 |
|
Konto usunięte
|
mad śliczna sukienka
Ja chcę sobie jakąś kupić na wesele siostry, ale wszystko drogo ![]() I pochwalę się: zmagistrowałam się dzisiaj ![]() Jeszcze rodzice wieczorem przyjeżdżają
|
|
|
|
#2138 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Powiem Ci,że dałam za nią 165 zł Myśle,że cena chyba ok ![]() Cytat:
![]() Cytat:
To pewnie będziecie opijać
|
|||
|
|
|
#2139 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Byliśmy z TŻtem na comiesięcznych zakupach - 3 godziny łażenia po sklepach Ale przyjemnie się spacerowało przy lodówkach Teraz sobie robię zimne okłady. Rano mi palce ta popuchły, że nie mogłam się uczesać bo mi się palce z włosami w gumce nie mieściły ![]() Cytat:
I ten ból głowy to pewnie od zmiany klimatu ![]() Cytat:
Może zostać tylko biel i róż Cytat:
za zakupyTeż sie z TŻtem nie możemy doczekać tych poślubnych zakupów ![]() Cytat:
za USCA ja mam wpisane w USC średnie, bo mi miesiąca zabrakło, żeby wpisać wyższe, ale ksiądz mi wyższe wpisał ![]() Cytat:
Albo z wrażenia nie zapamiętałam tego momentu ![]() Oj ale się ucieszyłam, że wczoraj Hiszpańczyki wygrali Cytat:
za wszystkie załatwione sprawy
|
||||||
|
|
|
#2140 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A bukiecik z tym ratanem będzie super wyglądał My będziemy mieć dekoracje z ratanem na samochodzie ![]() Czekamy na resztę fotek ![]() Cytat:
Ja też bym się uśmiała z krasuli A dentysta niezły agent Cytat:
To będziesz z rodzicami świętować ![]() A ja chyba zapomniałam Wam powiedzieć, że zrobiłam podziękowanie dla chrzestnej, rodziców i TŻta za magisterkę - wydrukowałam podziękowanie, które miałam w pracy magisterskiej i nad nim moje zdjęcie w todze i birecie, a na odwrocie tytułową stronę pracy magisterskiej i całość zalaminowałam - wszystkim bardzo się podobało
|
||||
|
|
|
#2141 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Oj tak,te upały są męczące. ![]() Co do opuchnięcia,to nieźle Cytat:
Co do bólu glowy,też to jest powodem bólu,ale jest już ok ![]() Nie dziwie Wam się ![]() Cytat:
![]() Dziękuje ![]() No z ratanem nie będzie tak mdło,jakby były same roze.To fajno,że też będziecie mieć z ratanem dekroacje,ale autka ![]() Obrączek mam fotke,ale niewiem czy wkleić bo są na nich nasze imiona,noi je widac Biżu i welonu fotki nie zrobiłam-zapomniałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
,napewno się ucieszą/wzruszą za takie fajne podziękowanie ![]() Szukam sobie fryzury na ślub Jak się okazało,będe mieć welon choć wczesniej nie chciałam
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-12 o 17:52 |
|||||
|
|
|
#2142 | ||||
|
Zakorzenienie
|
ja byłam u koleżanki, nie na swoim
![]() Cytat:
moja kuzynka sobie kupiła taką na weselisko, chyba nawet w taim samym kolorku Cytat:
a myślałam że tylko my jesteśmy tacy pojechani i te słowo "zbałamuce" myślałam, że to neologizm mojego tż'ta a jednak nie Cytat:
za mgr gratulacje Cytat:
A to nie chcesz żeby imiona było widać, czy nie można takich rzeczy wklejać? Bo nawet niewiem ![]() Jak znajdziesz jakąś ładną fryzurke to się pochwal ![]() Zapomniałam Wam coś napisać z rana Byliśmy w sobote u mojego chrzestnego z zaproszeniem i jak go spytałam czy udzieli nam błogosławieństwa to aż miał łzy w oczach i powiedział, że zrobi to z przyjemnością i że na pewno będzie płakał. miłe to tym bardziej, ze w sumie nie mamy częstego kontaktu z sobą ![]() Mam ochote coś porobić i niewiem za co się wziąć Chyba najpierw zmienie pościel w wyrku a potem włącze pranie a potem jeszcze sobie coś wymyśle o, ale najpierw jeszcze przed wszystkim wydrukuje fotki fryzur na jutro dla fryzjerki
Edytowane przez acelinka Czas edycji: 2010-07-12 o 18:08 |
||||
|
|
|
#2143 | |||||
|
BAN stały
|
I jak było :<> D chyba,że już pisałaś to będe musiała się cofnąć
![]() Cytat:
![]() Bardzo lubie ten kolor Mierzyłam fajne turkusowe ale z paseczkami,ale niewiem jaka będzie pogoda więc wole pełne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie chce by było widac nasze imiona,a wklejac można ![]() Jak znajde coś ciekawego tzn fryzurke to napewno wkleje ![]() Cytat:
Ciotka tżta,a żona chrzestnego tż-ta -ta też zapodała taki pomysł,by chrzestny tż-ta ( a brat sw.pamięci taty tż-ta ) nas pobłosławił.Ciotka powiedziała,że nie mogłaby chyba na to patrzec,bo by się rozryczała. Cytat:
Choć jeszcze jedno pranie czeka,ale to już jutro ![]() Mam bardzo dobrą wiadomość. przypomniało mi się,że robiłam telefonem zdjęcia obrączek na naszych paluszkach Zaraz je wrzuce na kompa i pokaże
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-07-12 o 18:26 |
|||||
|
|
|
#2144 |
|
BAN stały
|
No to,jak obiecałam.Nasze obrączki.Tadam
|
|
|
|
#2145 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jutro jade odebrac sukienke ![]() ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- mad: ladna sukienka i obraczki
|
|
#2146 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Hej PMki u nas tez upal zero slonca od kilku dni ale za to 32 stopnie!!
Cytat:
,mam nadzieje,ze Ci sie nie trafi na slub.Zgodnie z moimi obliczeniami na slub mi nie wypadnie,ale podroz poslubna nam moze popsuc,jest takie ryzyko,bo przez ten stres i podroze do Pl na pewno mi sie wszystko poprzestawiaCytat:
za zakupyCytat:
![]() Cytat:
bukiecik tez ladny,mysle,ze tez bede miala roze,ale koloru ivory z jakimis dodatkami,zeby sie z suknia nie zlalCytat:
to w takim razie milego swietowania z rodzicami!Cytat:
|
|
#2147 | |
|
Zakorzenienie
|
Mad: sukienka bardzo ładna i obrączki też!
Cytat:
i milego świętowania!My też
|
|
#2148 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() sliczne Mad...moge Ci zadac niedyskretne pytanie?Ile masz lat?tak z ciekawosci
|
|
#2149 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Możesz,tylko mnie tez ciekawi skąd te pytanie ![]() Dziękuje A tobie za wszystkie załatwione sprawy ślubno-weselne ![]() bo nadrabiam powoli ![]() Cytat:
Zapomniałam Wam napisać,że z tz-tem chcemy sobie kupić basen,bedziemy się pluskac w ogrodzie ![]() Cytat:
Oby Wam niczego nie popsuła. ![]() Cytat:
Będzie dobrze,załatwicie wszystko i będzie ok. ![]() Cytat:
![]() Witamy w klubie ![]() Też tak sądze ![]() Cytat:
![]() ![]() Super Dziękuje
|
||||||
|
|
|
#2150 | |||
|
Raczkowanie
|
Nic tylko jechac nad wode i się moczyć.
Zapomniałam Wam napisać,że z tz-tem chcemy sobie kupić basen,bedziemy się pluskac w ogrodzie [/QUOTE]My mamy godzinke do morza,ale praca nie pozwala sie wyrwac tesknie za moim domkiem w Pl bo mialam jeziorko pod nosem,w ogole uwielbiam wode i mysle,ze basen w ogrodzie to super pomysl![]() Cytat:
Cytat:
tu tez sie kciuki przydadza![]() Cytat:
![]() juz wyjasniam otoz...widze w Tobie bratnia dusze tu na tym forum,bo masz swietne posty,uwielbiam je czytac,slub mamy mniej wiecej w tym samym czasie,no i jestescie za granica tak jak ja,wiec nasze przygotowania przebiegaja dosc podobnie i prawie w tym samym czasie.Stad moje pytanie,chcialam wiedziec,czy wiekiem tez jestesmy zblizone
|
|
#2151 | |||
|
Zakorzenienie
|
śliczniuteńkie
![]() Cytat:
masakra totalna. Tż cały dzień na tym upale pracował, wrócił dopiero po 18 a teraz już śpi biedak, zasnął przed tv. To fajnie, że się przyłanczacie do klubu Bo ja już czasami myślałam, ze jakby ktoś słyszał jakimi tekstami do siebie rzucamy, to by się chyba za głowe chwycił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
My sobie możemy postawić basen pod blokiem dziewczyneczka, 3mam kciuki za tą @ paskudną, żeby Ci nic nie popsuła i przyszła w końcu skubana |
|||
|
|
|
#2152 | |
|
Rozeznanie
|
Witam,
dawno mnie nie było bo urlopowaliśmy się z Tż nad morzem i niestety nie jestem w stanie nadrobić całości i tylko pobieżnie poczytałam to co pisałyście, ale mam nadzieję, że już teraz będę na bieżąco ![]() Danaeee84 gratuluję (innym PM, które się ostatnio obroniły też serdecznie gratuluję )Cytat:
mam taką żółtą i bardzo fajnie się ją nosi szkoda tyko, że już kilka imprez w niej "zaliczyłam" i niestety trafiła na dno szafy
|
|
|
#2153 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze, że nasz ulubiony sklep rybny był zamknięty, bo już by się rybki nam nie zmieściły ![]() Zrobiłam przepyszną sałatkę owocową - arbuz, banan, nektarynka, winogrono Stwierdziliśmy z TŻtem, że musimy więcej warzyw i owoców jeść ![]() Super ![]() Cytat:
A w domu 30 My też się do tego klubu możemy zapisać, bo nie odzywamy się do siebie zbyt normalnie Cytat:
My nawet ogrodu nie mamy ![]() Cytat:
Kiedyś TŻ powiedział do mnie Łosiu i jego tata to usłyszał i go ochrzanił, że nie ma tak do mnie mówić, to później TŻ mówił do mnie Łosiuniu Albo mówi do mnie Konusku, bo niska jestem - powinnam się fochnąć, ale wiem, że to niezłośliwie ![]() Sporo mamy różnych powiedzonek i tekstów, których nikt inny nie rozumie
|
||||
|
|
|
#2154 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja przez ponad pol roku mialam wszystko prawie idealnie, a teraz akurat ![]() Cytat:
jak popsuje to dostanie z liścia Dzisiaj 12 dni do bycia mężatką Mam nadzieje ze sie sprawdze
|
|
#2155 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Prosze bardzo ![]() No to zaciskam Dziękuje za gratko oklaski Cytat:
![]() Dziękuje Cytat:
![]() Cytat:
Nie bój żaby,ja pewnie też. ![]() Też może byc,no chyba że macie działke to i tam można się pobasenić ![]() Cytat:
Cytat:
aleee może da się jakoś ją przerobić,dac inne dodatki Nie no,rozumiem.
|
||||||
|
|
|
#2156 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Odrazu wyprzedze pytania,wiem że za pomocą anty mozna uregulowac,z tym ze ja nie chciałam i nie chce się "truć" hormonami. Tak jest,więc niech nawet nie próbuje. ![]() Jak malutko i super że zostało tylko 12 dni do dnia ślubu ![]() Cytat:
To sobie łapki możemy podac,my też dzisiaj bylismy na zakupach żarciowych,więc lodowka jak i zamrażalnik pełne ![]() Cytat:
Oj nam by sie też przydało więcej warzy i owocow jesc.Jeśc jemy,ale rzadko. ![]() Dziękuje OMG,masakra ![]() Cytat:
im więcej tym lepiej.Nas w wariatkowie ![]() Oj to szkoda,a działke może macie??? ![]() Cytat:
U nas było podobnie,tylko że z dziadem.Jak moja mama usłyszała to powiedziała,jak ty do niego mówisz.
|
|||||
|
|
|
#2157 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bez cienia watpliwosci ![]() Cytat:
![]() to powiesz mi w koncu ile masz lat ![]()
|
|
#2158 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
W końcu mogę coś dochaczyć na liście ![]() Zamówiliśmy obrączki Kupiłam tez podwiązkę i pończochy, w końcu do przodu. Mobilizuję się i do jutra musze zamówić naklejki na alkohol, wstążki i inne duperelki. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się teraz zamieniłam w Twojego kibica i z wypiekami czytam jak sobie radzisz z teściową![]() Mi może niestety wypaść w dzień ślubu ![]() No w końcu Śliczna sukienkaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Omg z tymi zakupami To gdzie Wy na nie chodzicie że aż tyle? Dobrze, że TŻ to dzielnie znosi![]() Bardzo ładne A dlaczego nie chcesz napisać jak masz na imię
|
|
#2159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A żonką będziesz na pewno superową ![]() Cytat:
![]() Czubki muszą trzymać się razem Działki nie mamy, ani nawet balkonu TŻta tata nas namawia, żebyśmy działkę kupili, no ale najpierw musimy mieszkanie kupić, bo tu mieszkamy tymczasowo ![]() Cytat:
![]() Co do pogrubionego, to prawie spadłam z krzesła ![]() A zakupy robimy raz na miesiąc takie duże i dlatego nam tyle czasu zajmują Ale za to później nie muszę biegać do sklepu jak mi się coś skończy w kuchni, bo mam zapasy zachomikowane w szafkach/lodówce/zamrażalniku i na tym dużo czasu zaoszczędzam
|
|||
|
|
|
#2160 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No to super za obrączki i zakupy podwiązki pończochy.Mam nadzieje,że nam pokażesz obrączki,podwiązke też możesz ![]() Też musimy zamówić,tylko że chcemy zawieszki na wódke ![]() Mi też ale mam nadzieje,że nie dostaniemy ![]() Dziękuje Wiem ![]() A,bo wole byc anonimową anonimką ![]() Cytat:
Napisałam wkońcu,żebyś mnie nie pobiła czasami
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:53.

zawsze to cos co zostanie

robilm test i wyszedl negatywny , wiec nie wiem co jest . Jak dostane okres na slub to bedzie cieżko 

I oby przyszła,ale nie na ślub 

Ale przyjemnie się spacerowało przy lodówkach
bo mi się palce z włosami w gumce nie mieściły
I ten ból głowy to pewnie od zmiany klimatu
Albo z wrażenia nie zapamiętałam tego momentu 

jeszcze tylko te buty musimy dokupić.
Stwierdziliśmy z TŻtem, że musimy więcej warzyw i owoców jeść
My nawet ogrodu nie mamy