|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
Nadziejko już raczej jest za późno, aby życzyć Ci miłego wieczoru, bo już pewnie dawno skaczesz po R
Mam nadzieję, że nabawisz się otarć Anastazja no to ładny balet Ale należało Ci się i bardzo się cieszę, że oblewanie było takie huczne A ja dopiero wróciłam do domu Z opalania wróciłam koło 19 ,ale nie miałam czasu zasiąść do kompa, bo szybciutko się wykąpałam i poleciałam oglądać finały MŚ pod parasolki na rynek Wypiłam 4 reddsy i trochę jestem pijana muszę przyznać To były moje pierwsze piwka po dwutygodniowej przerwie No nic, trzeba iść spać, bo na 9 do pracy... ![]() Kolorowych |
|
|
|
#2312 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My, Zdrowizny robimy wszystko,by ON SIĘ PATRZYŁ,łacznie z traceniem zbędnych kg
A co tu taka cisza ?
![]() Nadziejka pewnie jeszcze tonie w ramionach boskiego Romana , a Anastazja odsypia wojaże ![]() A mnie pies obudził jeszcze przed budzikiem Byłam z nią na spacerze , a wychodząc założyłam na stanik bluzę na zamek. I tak spacerowałam sobie półprzytomna , kiedy w pewnym momencie zorientowałam się, że zamek rozsunął mi się do połowy i wszyscy mogli podziwiać mój cyc odziany jedynie w mini staniczek ![]() Na śniadanie zjadłam płatki kukurydziane i dwie kromki z pomidorkiem Zaraz idę się ogarniać i spadam do pracy. W tym tygodniu pościemniam coś, że muszę pojechać na uczelnię i zwolnię się w któryś dzień i pojadę się opalać Chyba koło środy się wybiorę, na razie dam sobie kilka dni odpoczynku, bo trochę buzia mnie piecze po wczorajszym Miłego dnia |
|
|
|
#2313 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widzę, że kombinujesz jak tu się wyrwać z pracy dobrze robisz współczuję takiego upału w robocie...witam ![]() nie pospałam dzisiaj za długo bo do 8 Tż mnie obudził telefonem![]() byłam na mieście pozałatwiać kilka spraw...jak jest gorąco wróciłam cała mokrazjadłam na śniadanie pączka ale już od teraz koniec ze słodkim i podjadaniem![]() idę teraz z psem i biorę się za sprzątanie bo jest mega syf na chacie... |
|
|
|
|
#2314 |
|
Zakorzenienie
|
Anastazja-poszalalas
![]() Sunset-dobrze ze nmialas jakic stanik bo bez robila bys furore na osiedlu nie dostalam sie...chyba zostane bez studiow,bo lodz tez cienko widze i teraz nie wiem co zrobic
|
|
#2315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie zjadłam obiad w postaci szaszłyków ![]() teraz odpocznę trochę a potem spadam do rodziców
|
|
|
|
|
#2316 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no moze bym cos znalazla ale co z tego jak rekrutacja sie zakonczyla i juz na dzienne nie mozna sie od nowa zapisac jak sie nie dostane to zostaja mi zaoczne albo rok przerwy pierwszy raz w zyciu mi sie zdazylo ze zostalam na lodzie pechpow2y ten rok...
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja byłam na dziennych studiach na licencjacie i to były 3 lata stracone, fakt były dobre imprezy ale nie można było nic zrobić, ani iść do pracy ani w weekend odpocząć bo było mnóstwo nauki..gdybym miała jeszcze raz wybierać to nie poszłabym na dzienne tylko od razu na zaoczne |
|
|
|
|
#2318 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzien dzien przegladam ogloszenia i nic a jak ja mam tak zmarnowac caly rok to ja dziekuje
|
|
|
#2319 |
|
Raczkowanie
|
Dzieeń dooobryy
![]() Tak mi się jakoś miło Was czyta, i założenia tego wątku idealnie do mnie pasują, więc nieśmiało zapytam - mogę się przyłączyć ? Czym mogę się wkupić w towarzystwo ?
Wolę wierzyć w dobre sny I naiwnie ciągle ufać Że większość ludzi dobrze życzy mi, W to bardzo mocno wierzę Chociaż się nieraz jeszcze sparzę I z niejedną ścianą zderzę Zanim obrosnę tak jak większość w grubą skórę Chce żeby wiara i emocje brały górę |
|
|
|
#2320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powiedz cos wiecej o sobie mi juz troche przeszedl wisielczy humor,licze na lodz,jak nie to pojde sie powiesic ![]() kurcze nie wiem co zakladac na jazdy przeciez co nie zaloze to jestem mokra przy wysiadaniu pomimo klimy
|
|
|
#2321 |
|
Raczkowanie
|
Anka lat 19 melduje się do wspólnych, odchudzających orgii
![]() Akurat o gwałty proszę się nie martwić - mój tż stwierdził ostatnio, że się mnie boi, bo jestem wiecznie niewyżyta , ale co zrobić, jest tak seksowny, że nie mogę się powstrzymać żeby go nie dotykać ![]() A schudnąć - no cóż przydało by się tak z 6 kilo. Ewentualnie zadowoli mnie zgubienie boczków i zabicie cellulitu . Ach, piękne to marzenia
Wolę wierzyć w dobre sny I naiwnie ciągle ufać Że większość ludzi dobrze życzy mi, W to bardzo mocno wierzę Chociaż się nieraz jeszcze sparzę I z niejedną ścianą zderzę Zanim obrosnę tak jak większość w grubą skórę Chce żeby wiara i emocje brały górę |
|
|
|
#2322 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skad my to znamy? ![]() chociaz ja dzisiaj nawet nawet![]() na celulata polecamy(wszystkie!) gabke "syrene" ![]() a ile wazysz i ile masz wzrostu?
|
|
|
#2323 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Anastazja widzę, że podobnie jak ja wypowiadasz walkę słodyczom Ja nie chciałam się chwalić, żeby nie zapeszyć, ale ostatni raz jadłam słodkie w czwartek Nadziejko przykro mi z powodu tych studiów :/ Mam nadzieję, że uda się w Łodzi, trzymam kciuki i z niecierpliwością wyczekuję jakichś informacji A w ogóle to jak upłynęła noc z R ? Nic nie pisałaś , a ja tu ciekawa jestem ! ![]() Irbiska witamy Było już kilka dziewczyn, które chciały się dołączyć , ale wszystkie wymiękły Ja dopiero wróciłam do domu, ale jestem zje*ana W ogóle to dzisiaj wku.wił mnie szef Zakładałam majtki na wieszak i zerkałam sobie przez okno na ulicę , a ten do mnie : szybciej szybciej , można sobie patrzeć,ale jak już wszystko będzie zrobione ! No ku*wa padłam :/ Jakbym stała i się opie*dalała patrząc za okno to mógłby mieć pretensje, ale przecież robiłam coś i jednocześnie sobie patrzyłam, to zabrania mi się patrzyć ? Bez przesady :/ Wku*wiło mnie to z deka :/I coś tam mi wyrzygał, że często patrzę za to okno i że to jest moja wada, a z kolei druga pracownica ma manię pisania smsów i to są nasze główne wady :/ No bez przesady, przecież nie będzie mi mówił, gdzie mam się patrzyć ehhh bez komentarza Po pracy byłam podbić sobie przegląd w samochodzie , a jutro o 8 rano jadę go zawieźć do lakiernika i nareszcie będę miała pomalowany zderzak ![]() W pracy zjadłam kanapkę z pomidorem i zapiekankę I na razie tyle W lodówce chłodzi się Desperados i zaraz go sobie obalę sprzątając jednocześnie mieszkanie, bo mam nieziemski burdel A i jeszcze cud się wydarzył , mój brat nierób zrobił sałatkę ! Jak popatrzyłam do lodówki i odkryłam tą sałatkę , to przez moment się przestraszyłam, że mama wróciła Edytowane przez Sunsett Czas edycji: 2010-07-12 o 19:09 |
|
|
|
#2324 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, gorzej z tymi boczkami...167, 60 kg - czyli w sumie mniej więcej prawidłowo, ale wiecie, oponka trochę jest, a i ciało przydałoby się wyrzeźbić, by bardziej seksowne było - jak na razie to chyba najlepsze efekty widze po 8 min bunsJa bym swojego "zajeździła" na śmierć ![]() :brzyda l:
|
|
|
|
#2325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak to pozniej jest,czy mozna sie na jakies kierunki dopisywac czy zostaje juz z reka w nocniku![]() ale masz pier*olonego szefa ![]() Deperados tez bym sobie wypila![]() no ta co za nowosca co do nocy z R... no fajnie bylo jak przyjechalam no to sie dopiero bylo przed 20 to jeszcze skoczylam do tesco po piwsko bo oczywiscie R o mnie nie pomyslal tzn pomyslal ale kupil 1! reddsa to go wysmialam i poszlam i dokupilam sobie 4 pak redsa i bylam happy pozniej mecz,a po meczu wszyscy sie zmyli no to my hop do pokoju ) ale R"no nie idz" i cos tam,no to ja"ok" reakacja-ostro bielizna sie podobala ale za dlugo na nia nie popatrzyl![]() dzisiaj sie jeszcze z R nie widzialam,bo on rano do pracy poszedl a ja wstalam przed poludniem,sprzatnelam troche mu i poszlam na jazdy,ale ma wieczorem wpasc do mnie wiec mi ladnie powie ,czy sie podobalo
|
|
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no 8 duzo daja ,tez robilam nawet dosc dlugo ale pozniej dupa skonczylo sie ![]() ![]()
|
|
|
#2327 |
|
Zakorzenienie
|
Irbiska-witaj
mam nadzieję że zostaniesz z nami na dłużej każda z nas jest niewyżyta więc nie odbiegasz od normyNadziejka-wiem że z pracą ciężko ale może po wakacjach coś się ruszy opowiadaj jak tam z R wczoraj było zrób smaka tym co nie mają![]() Sunset- co za dupek z tego szefa no żart po prostu najlepiej żebyś tylko w gacie się patrzyła a to brat się postarał![]() u mnie na kolację kanapki z serem i ogórkiem, zjadłam u rodziców taką mleczną kanapkę od jutra zero słodyczy..w ogóle mam zdjęcie gdzieś na poczcie mojej kumpeli, przysłała mi bo jest na Rodosie, później Wam pokażę jak znajdę, ona jest moją motywacją
|
|
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Haha no nie Jakbym stała i patrzyła sobie za okno to rozumiem ,że może mi zwrócić uwagę, ale przecież ja cały czas coś robiłam i sobie tam patrzyłam, to nie wiem, co mu to przeszkadzało ![]() A ja właśnie sobie piję, chodź to dam Ci łyczka Nie wiem ,bo nie próbowałam jeszcze Ale lepszy motyw i większy szok to fakt, że umył za sobą naczynia i kuchnia wygląda całkiem normalnie Z tym jednym piwem to faktycznie trochę go poniosło Właśnie tak miałam pytać, po co ta nowa bielizna, skoro i tak zbyt długo jej na sobie nie będziesz miała Ja też chcę !! Ahh gdyby tak K znowu pojawił się gdzieś w okolicy ...
|
|
|
|
|
#2329 |
|
Zakorzenienie
|
już znalazłam moją motywację
chcę mieć taki brzuch jak kumpela
|
|
|
|
#2330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zobaczymy,ale jak na razie kompletna abstrakcja dla mnie,ze moge zostac na lodzie ![]() juz biegne osz kurde,chyba te upaly cos mu poprzestawialy no wszyscy poszli o 23.30 bo jeszcze puchar etc wiec chwile siedzieli eee nie,wszysto ok,tylko maly siniaczek na kolanie ![]() cos czuje ze jakby K byl to by mogl tego nie przezyc ![]() osz kucze ladna nie powiem,ale kurde dla mnie az za mocno wyciwiczona
|
|
|
#2331 |
|
Raczkowanie
|
Sunsett - oczyma wyobraźni widzę Twojego szefa jako łysiejącego pana w sandałach i skarpetkach, dla którego szefowanie to jedyna szansa by poczuć się samcem alfa( no w końcu co za facet sklep z bielizną prowadzi:|) - panem i władcą, co to może doczepić się do wszystkiego jako do przejawów nieróbstwa ! Pewnie żona menopauzę ma, to i taki sfrustrowany chodzi i się na Was wyżywa
![]() Nadziejko - jak nie studia, to leć tym pędęm na jakieś policealne studium, albo technikum kosmetyczne, masażu, itp - ja mam jutro wyniki rekrutacji, jak się nie dostanę to tak właśnie zrobię i za rok poprawa matury.A poza tym dziękuję wszystkim za miłe powitanie
|
|
|
#2332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na co i gdzie skladalas? jak sie nie dostane to ide na zaoczne bo tak jmi sie wyjade najlepiej
|
|
|
#2333 | ||
|
Zakorzenienie
|
No niezły ma ten brzuch , ale ja nie chciałabym aż takich mięśni
Wystarczyłaby mi ładnie zaznaczona talia i płaski brzuszek Ale to dobrze, że masz motywację Cytat:
A po czym ten siniaczek ? O co się uderzyłaś ? Oj przeżyłby , najwyżej kolejny raz przez tydzień leczyłby zakwasy Zajechałabym go na śmierć Cytat:
Na ogół to on jest w porządku facet , ciężko pracował na to , żeby się czegoś w życiu dorobić. Przez lata tułał się za granicą , ale wrócił do Polski , bo ma dzieci i chciał być blisko rodziny . Generalnie to nie mogę narzekać na niego ,bo zawsze był miły i fajny, ale dzisiaj mu coś odje*ało Może miał gorszy dzień Dzisiaj nic się nie odezwałam, ale jak następny raz zwróci mi uwagę ,że gdzieś się tam patrzę, to już się chyba zburzę.. ![]() Nie ma za co Ja już wypiłam Desperadosa i złapał mnie stan tak troszkę Wysprzątałam już z grubsza , teraz odkurzę i umyję podłogi
|
||
|
|
|
#2334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o szafke sie uderzyłam w ogole wtedy sie taki halas zrobil,bo z szafki zlecialy ksiazki a sasiadka obok zaczela w sciane walic ze jestesmy za glosnoale by bylo i co sama zes wychlala i faze zapalapa :
Edytowane przez Nowa_Nadzieja Czas edycji: 2010-07-12 o 20:16 |
|
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Irbiska a skąd jesteś w ogóle?
i na co składałaś papiery?![]() Nadzieka- będzie dobrze, zaoczne studia są spoko a czemu masz siniaka?![]() Sunset-w sumie dobrze że się nic nie odezwałaś jak to był jego pierwszy raz z tym tekstem, ale następnym razem coś mu powiedz bo co to w ogóle ma być jak libido Ci wraca to elegancko chyba faktycznie K zaspokoił Cię na tą chwilę![]() nie mogę coś cytować ![]() co do tego brzuszka to podobają mi się takie atletyczne sylwetki ale ten to już jest maksymalny większych mięśni bym nie chciała tak czy inaczej od jutra wracam do ćwiczeń koniec tego dobrego nie chcę wyglądać jak mój Tż chociaż kocham go takim jakim jest to bebzon mógłby zrzucić |
|
|
|
#2336 |
|
Raczkowanie
|
Anastazja86 - kuj-pom, a na studia do Bydgoszczy - na pielęgniarstwo ( dla większości ludzi lipa, ale ja czuję wyższą potrzebę
)a Tżty lekkie brzuszki powinni mieeeć, tak samo jak my większe dupska - żeby siniaków nie było
|
|
|
#2337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój Tż jak go pozna,łam był szczuplejszy ode mnie i miał płaski sexy brzuszek i nie było siniaków ja lubię dużych facetów ale bAardziej wolę wyćwiczonych
|
|
|
|
|
#2338 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to ładnie się tam musiało dziać , jak aż sąsiedzi protestowali Ty uderzyłaś w szafkę, a ja gdzieś tam przy zmianie pozycji uderzyłam K z kolanka No zadzwoniłabym , ale on wiecznie zapracowany i wiesz Nie da rady mi ulżyć póki co Muszę uzbroić się w cierpliwość i czekać, na niego warto czekać No wracam, już się martwiłam o siebie No sama, czekałam na Ciebie i Cię nie było, więc sama wychlałam Mam jeszcze tyskacza ,wpadaj podzielę się Ale byśmy się nawaliły Cytat:
No ale co się dziwić, to jest mistrz w swoim fachu i tylko on umie mnie zaspokoić na tak długi czas A co zamierzasz ćwiczyć od jutra ? Kurna mi się tak nie chce ,ciężko mi się zmobilizować :/ A w sumie to teraz nawet nie mam czasu podrapać się po dupie, nie mówiąc o ćwiczeniach Odkurzyłam i wykąpałam psa, te podłogi chyba sobie dzisiaj odpuszczę ,bo psina lata z mokrymi łapami po całym mieszkaniu, dostała strasznej głupawki po tych kąpielach Zaraz i ja skoczę sobie do wanny Na kolację zjadłam śledzika z łyżką majonezu i dwoma kromkami chlebka
|
||
|
|
|
#2339 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bede trzymala kciuki![]() oo tak dupsko moglabymmiec wieksze wczoraj od R dostalam zje... ze mi tylek schudl i nie ma za co zlapac,ale to nie moja winaCytat:
|
|
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no chyba nie troche gebe darlama to ladnie kolege zalatwilas dla takiej laski to on pewnie zawsze znajdzie czas! ![]() ![]() pewnie juz wypilas czy masz jeszcze?![]() sledzik ![]() ![]() u mnie byl R,ale szybko sie zmyl bo zmeczony ja nadal nie wiem jak to traktowac nic jeszcze nie ustalaismy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.

Mam nadzieję, że nabawisz się otarć

Byłam z nią na spacerze , a wychodząc założyłam na stanik bluzę na zamek. I tak spacerowałam sobie półprzytomna , kiedy w pewnym momencie zorientowałam się, że zamek rozsunął mi się do połowy i wszyscy mogli podziwiać mój cyc odziany jedynie w mini staniczek 

wróciłam cała mokra
jak sie nie dostane to zostaja mi zaoczne albo rok przerwy

Mam nadzieję, że uda się w Łodzi, trzymam kciuki i z niecierpliwością wyczekuję jakichś informacji
tez bym sobie wypila
co za nowosc
najlepiej żebyś tylko w gacie się patrzyła
bede trzymala kciuki
troche gebe darlam