etorebka.pl - część X - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-07-12, 17:59   #4321
maggie82
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część X

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Teraz dopiero zauważyłam, ze dawna biala Vivien i czarna różnią się od siebie! Ciekawe czy te nowe mają tą klamerkę z przodu czy są bez tak jak dawna biała Vivien..
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1265224428
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...9&d=1223728479
O rzeczywiście Ładniejsza jest czarna moim zdaniem, lepiej aby ta klamerka była przy nowych Vivienkach

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:56 ----------

Cytat:
Napisane przez askaa02 Pokaż wiadomość
Witam

Na wstepnie - kocham ten wątek i podczytywanie Was nie ma lepszego na tym forum

Potrzebuje poradę: ktory kolor Vivien bedzie bardziej klasyczny ?

Bo juz wiem,ze muuuusze ja mieć tylko pytanie brąz czy szara Mam szara Ane wiec generalnie chyba szarosci starczy, a ostatnio takze zakupilam ladna brazowa w H&M podobna do Mayi

Kurcze.... Skłaniam sie ku ciemnobrazowej Vivien,ale jesli ta szarosc okaze sie taka jak na fotkach jakie załączyłyście... :

Dwóch nie kupie oj nie kocham torebki,ale wyrzuty sumienia by mnie zjadły
Hej
Widzę, że Anę szarą masz tak więc potrzebna jej siostra
Ja się skłaniam ku szarej Vivien, ale w sumie nie wiem jaki będzie jej odcień ... Jeśli identyczny jak Any / Andi, to chyba brązowa będzie lepsza ...
Narazie czekamy na pojawienie się jej na stronie no kiedy to będzie Panie Krzysztofie ?

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Kobietki a ja od dzisiaj rozpoczynam remont pokoi ale jestem szczęśliwa [COLOR="Silver"]
Fajnie Cieszę się razem z Tobą Farby wybrane?
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 18:00   #4322
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paradiso Pokaż wiadomość
Dziewczyny,mam takie pytanie.Zamówiłam Simone,dzisiaj przyszła,ale na żywo ona jest dużo ciemniejsza i bardziej szara niż na ekranie mojego komputera.Chciałabym ją zwrócić i stąd moje pytanie,czy mogę te paczkę wysłać pocztą,czy muszę kurierem?
myślę że forma wysyłki jest obojętna im .. i tak ty pokrywasz koszta więc to tylko kwestia czasu po jakim otrzymasz pieniądze za torebkę

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Wiesz co, całe życie tak miałam Aż do mojego egzaminu magisterskiego Nagle miałam taki luz, że nawet powiedziałam pani prof., z czego może mnie pytać I utrzymało mi się to, od tej pory zestresowałam się raz. A ten ostatni egzamin to w ogóle mnie nie ruszył stresowo, wręcz przeciwnie, totalny luz i spokój. Więc widzisz, może to z upływem czasu tak przychodzi

U mnie to norma

Hmm nie odsyłałam nigdy nic do nich, ale wydaje mi się, że to obojętne. Ale niech się jeszcze wypowiedzą dziewczyny, które wysyłały. Jesteś pewna, że chcesz odesłać

A ja bym sobie coś kupiła. Ale brak funduszy
no to oby mi szybko przeszło po mi to wypacza już powoli psychikę ale dałaś mi nadzieję że wyjdę na ludzi i kiedyś przestanę się tak stresować

Cytat:
W sobotę jadę na zakupy do Katowic właśnie tż dzwonił
a jak nie udam za dużo kasy to klikam torebki

a od jutra zaczynam remont jak już wszystko będzie gotowe to wam kliknę zdjęcia

Swoją drogą dawno nikt nie korzystał z mojego kodu
i widzisz jak się twój Tż stara, obiecał i widać że chce dotrzymać słowa nie masz co na niego tak narzekać ... chociaż pewnie jest w tym Twoja zasługa i tego że go opieprzyłaś ale doceń że się chłop stara teraz
/A.H/

Edytowane przez farfalla
Czas edycji: 2010-07-12 o 18:01
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 18:05   #4323
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
A oto i moja Emilka Sfotografowałam ją w świetle dziennym na balkonie Kolor jest piękny Z wad: sterczą w różnych miejscach nitki, ale da się poobcinać chyba. Podszewka ta sama paskudna jak i w beżowej Flavii: nie pasuje kolorystycznie i śmierdzi - na jednym ze zdjęć mój pies obwąchujący ten smrodek Na razie wypchałam ją, żeby się prostowała Ale ogólnie i fason i kolor bardzo mi się podoba, więc jestem zadowolona i polecam ją niezdecydowanym
Śliczna Ten kolor jest bardzo oryginalny i podoba mi się A już byłam pewna Emilki granatowej jeszcze tylko dwa tygodnie i kliknę

---------- Dopisano o 19:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Masz dwie vivi Po tym się poznaje maniaczkę
Prawdziwa maniaczka to taka, która ma wszystkie kolory Emilki Ale chyba nie ma jeszcze takiej wśród nas

---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Puntodivista Pokaż wiadomość
Imogene.
Obfotografowana ze wszystkich stron. Bez lampy na dłuższym czasie naświetlania, kolor jak w realu w sumie.

Mój TŻ właśnie wstał i mu pokazałam torebkę. I otarcie. I stwierdził, że tego nie widać i drobiazgowa jestem. Namieszał mi w głowie Nie wiem czy odsyłać. Zobaczcie jeszcze raz.

Załącznik 3249486 Załącznik 3249495 Załącznik 3249514 Załącznik 3249487 Załącznik 3249515 Załącznik 3249494 Załącznik 3249529
Bardzo ładna ten kolorek A otarcie jest niewidoczne, mi by się nie chciało odsyłać, ale decyzja należy do Ciebie ... To otarcie naprawdę nie rzuca się w oczy ...
Stary 2010-07-12, 18:08   #4324
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Imogene.
Obfotografowana ze wszystkich stron. Bez lampy na dłuższym czasie naświetlania, kolor jak w realu w sumie.

Mój TŻ właśnie wstał i mu pokazałam torebkę. I otarcie. I stwierdził, że tego nie widać i drobiazgowa jestem. Namieszał mi w głowie. Nie wiem czy odsyłać. Zobaczcie jeszcze raz.
Śliczna jest!! Jeśli Ci przeszkadza i na żywo widoczne, to ja bym odesłała. Zapłaciłaś za nowy towar a nie uszkodzony

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Jaka ona ładna Szkoda, że nie pasowałaby mi do ubrań. A zresztą dwie Emilki to już przesada
A ja mam dwie

Cytat:
Mam dwie emilie i nie czuję się przesadzona

Ja dziś muszę iść do lekarza na 15 jak o tym myślę to
Ja też nie czuję przesadyzmu

Do lekarza? Ojej, Ty też chora?

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
muszę sobie humor poprawić bo dostałam tak banalne pytania na obronie a tak się zestresowałam i spieprzyłam że myślałam że im tam płaczem wybuchnę i tylko 4 na dyplomie będzie
Gratuluje obrony!! Czwóreczka też super a nerwy potrafią człowieka zamotać

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość

i bardzo dobrze zrobiłaś
naprawdę mnie dziwi, że ktoś nie może odłożyć rzeczy na swoje miejsce (czy to zrzucając ją przypadkiem z wieszaka) czy wychodząc z przymierzalni .
przecież w przymierzalniach jest wieszak, na który odwiesza się ubrania - ale część kobiet zostawia je na podłodze w przymierzalni - nie rozumiem tego
Ja też nie rozumiem zachowania kobiet, jak widzę jak wchodzi do przymierzalni a wychodzi zostawiając po sobie taki burdel to po prostu nóż w kieszeni się otwiera. Paniusie zasr......

Cytat:
Napisane przez kate6o Pokaż wiadomość
Moja Emilka jestem bardzo zadowolona, zobaczymy jak będzie się nosiła
Przecudowna!! Kolor na tych fotkach jest idealny ale ona chyba ciemniejsza w realu?

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
jee ...przyjęli mi zdjęcia do paszportu ... odbiór 11 sierpnia ... a tak się bałam .
Super, a czemu mieliby nie przyjąć? Jeśli fota prawidłowo zrobiona specjalnie pod paszport to nie powinno być problemu.

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
ja też tam jadę .- do Breli .. a gdzie mieszkaliście ? ... może macie jakis prywaciarzy do polecenia?
My byliśmy w miejscowości Makarska a mieszkaliśmy w willi Ante. Pokoje, aneks kuchenny i toalety w porządku. Noclegi były załatwiane przez koleżankę z którą jechaliśmy a ta z kolei szukała noclegów przez zaprzyjaźnione biuro podróży w jej miejscowości. Od razu powiem, ze ta nasza willa była daleko od morza i trzeba było iść w dół trochę na piechotkę. Gorzej było wracać bo pod górę a w połowie drogi market (zakupy, bo mieliśmy własne wyżywienie) i z tabołami plażowymi, butelkami, pieczywem itp dalej pod górę.
Koleżanki rodzice byli w willi Katarina a my widzieliśmy ją, bo była dwie uliczki nizej od naszej i bardzo ładnie się prezentowała - rodzice zadowoleni.

Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość
Jestem chora
mam katar, gardło mnie boli i chyba gorączkę...bo nie wiem czy mi tak ciepło czy mnie gorączka trawi...........ehhh
Harajuku, bidulko gdzieś się tak załatwiła? Pewnie klimatyzacja.....
Stary 2010-07-12, 18:13   #4325
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
A ja mam dwie

Najlepiej by było jakby zmieniały kolor-wtedy problem z głowy

Nie chora-tylko kontrola

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 18:23   #4326
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
[FONT="Franklin Gothic Medium"][COLOR="DarkSlateGray"]

Odsyłam. Spojrzałam na fakturę i na kasę jaką za nią zapłaciłam. Raczej wadliwa mi się za to nie należy
Poza tym p. Krzysztof uznał reklamację i odsyłam też Cesi - wymienią mi na nową. Także załatwię to wszystko od razu.
W sumie dwie za jednym zamachem załatwisz Lepsze to, niż by miało przeszkadzać Ci to otarcie w Imogene

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
jest nas trzy

Ale mają byka na stronie
No gdzie ta Vivien
Wizażanki czuwają i nic im nie umknie Spostrzegawcza jesteś

---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Cytat:
Śliczna Nie ułatwiacie mi decyzji tymi zdjęciami Zarówno granatowa jak i różowa są piękne ...
Stary 2010-07-12, 18:25   #4327
CharLizZie
Zakorzenienie

jakiego mają byka na stronie? nie zauważyłam nic...

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-07-12, 18:28   #4328
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem chora
mam katar, gardło mnie boli i chyba gorączkę...bo nie wiem czy mi tak ciepło czy mnie gorączka trawi...........ehhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhh

nie piszcie tyle........jak ja to nadrobię
byłam dzisiaj w pracy na shreku 4 nawet ciekawy-lepszy niż trójka
Andi była ze mną
upały sprzyjają przeziębieniom niestety Mnie też boli gardło od jakiegoś czasu (wszystko przez klimę w pracy ), ale nic więcej się nie dzieje ... Życzę szybkiego powrotu do normalności - czyli do zdrowia
Stary 2010-07-12, 18:30   #4329
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
nic wielkiego, odcięłam nogawki ale jedną parę mam zamiar troszkę przerobic, zrobic jakieś przetarcia czy coś... niestety popsułam nożyczki, a mój mądry kolega zaproponował, że przetnie materiał piłą , nie wyszło skończyło się na tym, że siłowałam się nad nimi z nożem
5 torebek, o matulu

co za dzień
Piłą

Mało... chciałabym więcej

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość

Farby zawsze najtańsze ale kolory jak najbardziej

Cytat:
i widzisz jak się twój Tż stara, obiecał i widać że chce dotrzymać słowa nie masz co na niego tak narzekać ... chociaż pewnie jest w tym Twoja zasługa i tego że go opieprzyłaś ale doceń że się chłop stara teraz
Ja wiem że on jest kochany ale tu już nawet nie chodzi o mnie... tylko o jego kochane buty które podobno dzisiaj uległy zniszczeniu i koniecznie musi kupić takie same więc i ew mnie weźmie w sobotę na zakupy
Stary 2010-07-12, 18:33   #4330
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
Śliczna jest!! Jeśli Ci przeszkadza i na żywo widoczne, to ja bym odesłała. Zapłaciłaś za nowy towar a nie uszkodzony

A ja mam dwie

Gratuluje obrony!! Czwóreczka też super a nerwy potrafią człowieka zamotać

Ja też nie rozumiem zachowania kobiet, jak widzę jak wchodzi do przymierzalni a wychodzi zostawiając po sobie taki burdel to po prostu nóż w kieszeni się otwiera. Paniusie zasr......

Przecudowna!! Kolor na tych fotkach jest idealny ale ona chyba ciemniejsza w realu?

Super, a czemu mieliby nie przyjąć? Jeśli fota prawidłowo zrobiona specjalnie pod paszport to nie powinno być problemu.

My byliśmy w miejscowości Makarska a mieszkaliśmy w willi Ante. Pokoje, aneks kuchenny i toalety w porządku. Noclegi były załatwiane przez koleżankę z którą jechaliśmy a ta z kolei szukała noclegów przez zaprzyjaźnione biuro podróży w jej miejscowości. Od razu powiem, ze ta nasza willa była daleko od morza i trzeba było iść w dół trochę na piechotkę. Gorzej było wracać bo pod górę a w połowie drogi market (zakupy, bo mieliśmy własne wyżywienie) i z tabołami plażowymi, butelkami, pieczywem itp dalej pod górę.
Koleżanki rodzice byli w willi Katarina a my widzieliśmy ją, bo była dwie uliczki nizej od naszej i bardzo ładnie się prezentowała - rodzice zadowoleni.

No patrz jak byłam hmmm 2 lata temu w Chorwacji też mieszkałam w tej willi o ile pamiętam dobrze nazwę ale w ogóle te wille tam i pokoje w większości (żeby nie powiedzieć że we wszystkich) bardzo fajne były i ludzie strasznie sympatyczni tam są ja przynajmniej z Makarskiej bardzo miłe wspomnienia przywiozłam ale fakt pierwsze dwa dni to przeklinałyśmy to że wszystkie te wille na zboczu są i że tak daleko i pod górkę potem już na szczęście prszeszło i przyzwyczaić się dało a jak na nogi dobrze zrobiło

---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:31 ----------

Cytat:
Piłą

Mało... chciałabym więcej

Ja wiem że on jest kochany ale tu już nawet nie chodzi o mnie... tylko o jego kochane buty które podobno dzisiaj uległy zniszczeniu i koniecznie musi kupić takie same więc i ew mnie weźmie w sobotę na zakupy
ważne że wszechświat Ci sprzyja i wypad na zakupy się uda
/A.H/
Stary 2010-07-12, 18:41   #4331
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:

O, widzisz? I zakupy i remont a nawet torebki jak nie poszalejesz
Kali ja mam takie pudełka w domu chyba nawet idento kolory w paseczki co wklejałaś wcześniej. Kupiłam w Leroy Merlin pakowane po 2. Mam nieduże bo ja je do szafy chowam ale też widziałam takie większe.

Na jaki kolor teraz malujesz pokój? Fajnie masz, ja uwielbiam zmieniać kolory w domku ale niestety za często nie mogę, bo mąż patrzy na mnie spod byka

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
zazdraszam ja szukam słomowego kapelusza, nowych sandałek, a dzisiaj z dwóch par starych dżinsów zrobiłam sobie szorty
a ile torebek klikasz jak coś?
Ja także szukałam kapelusza słomkowego z dużym rondem. W h&m były zółte i pomarańczowe po 20 zł ale akurat szukam naturalnego słomkowego koloru. Jeszcze był fajny w Top Secret słomkowy, duży z kwiatem ale kosztował coś 79zł i nie kupiłam a tak wszędzie widziałam takie kowbojskie z wgnieceniem na głowie i małym rondem.

Cytat:
O rzeczywiście Ładniejsza jest czarna moim zdaniem, lepiej aby ta klamerka była przy nowych Vivienkach

Mnie też odpowiada bardziej z klamerką.
Kali jakie kolory jakie, jakie?

Cytat:
Najlepiej by było jakby zmieniały kolor-wtedy problem z głowy

Nie chora-tylko kontrola
No dokładnie - ja bym chciała żeby z czarnej zmieniła czasem na granat a z szarej w ten róż

A to dobrze, jak kontrola to pewnie w porządku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-12, 18:49   #4332
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Właśnie wsypałam sobie do herbaty mąkę zamiast cukru
Co ta pogoda robi z ludźmi
to zrobiłaś sobie lane kluski w herbatce

---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ----------

Cytat:
Heeeeeeeeeeej

Byłam w Międzywodziu - to kawałek za Szczecinem. Daleko, dalekooooooo. Do życia jeszcze nie powróciłam, co nie martwi mnie zbytnio. Martwi mnie tylko to, że jeszcze nic nie napisałam. Ale do soboty jest czas, prawda? Co prawda, jutro mi dzień ucieknie, a w czwartek mam panieński i nie wiem, jak się ułoży tydzień jeszcze, ale co tam. Dam rade, to tylko 8 stron
Do soboty sporo czasu - co to jest 8 stron dla Ciebie
Masz panieński ? chyba o czymś nie wiem ... to Twój wieczór ?
Życzę miłej zabawy
Jak znajdę wytchnienie od tych upałów - to napiszę do Ciebie kilka słów
Narazie ta temperatura mi się na głowę rzuca
Stary 2010-07-12, 18:49   #4333
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Wszystkie jesteśmy nienormalne
Myyyy? Skąd !

Cytat:
Napisane przez dottoressa Pokaż wiadomość
wiecie co.. moja flavia jednak śmierdzi...
jadę autobusem - skwar, gorąco, nie ma czym oddychać, nagle w torebce dzwoni telefon, otwieram a tu BUCH - ryba... luźniej się zrobiło, bo ludzie ode mnie pouciekali
gdy pierwszy raz wąchałam podszewkę było chłodno (chłodniej ) i zapach nie dawał tak o sobie znać...
Taka sama sytuacja jak u mnie, z tym, że ja odkryłam smrodek w pociągu On się skubany uaktywnia pod wpływem ciepła

Cytat:
Jestem chora
mam katar, gardło mnie boli i chyba gorączkę...bo nie wiem czy mi tak ciepło czy mnie gorączka trawi...........ehhhhhhhh hhhhhhhhhhhhhh

nie piszcie tyle........jak ja to nadrobię
byłam dzisiaj w pracy na shreku 4 nawet ciekawy-lepszy niż trójka
Andi była ze mną
Ojej Na bolące gardło najlepsza jest zimna cola I w ogóle cola jest dobra na wszystko
Mnie dzisiaj bolała głowa, myślałam, że to od upału, a później sobie przypomniałam, że nic nie jadłam Ale nawet głodu nie czułam od tego gorąca, zjadłam kanapkę i przeszło

Cytat:

Cytat:

A ja mam dwie

Ja mam dwie Flavie i to nie jest przesada, ale czuję, że gdybym miała więcej tych samych modeli różniących się kolorami tylko to już by była przesada Jeden model jeszcze ujdzie Chyba nie jestem jeszcze w tak głębokim stadium torebkomaniactwa

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 18:53   #4334
dottoressa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
OFICJALNIE zakazuje Ci jeździć mpkami 37, 42, 2 i 4 w upłały z Flavią z innymi etorebkami mozesz

Biedactwo choroba w taką pogodę to o dziwo norma u mnie połowa ekipy w pracy w zeszłym tygoddniu smarkała
Mówisz że Shrek 4 dobry hmmmm a w 3D oglądałaś??

Nie wiesz że kino i nowa torebka oczywiście to koło lodów najlepsze lekarstwo na chorobę

Zboczeniec
a 37 z widoku na nałkowskich i z powrotem mogię?

ROZLICZENIA: klik
dottoressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 18:56   #4335
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:

A jakie kolory ? taka tajemnicza jesteś

A co do Tż-ta - liczą się chęci (w końcu chce Cię zabrać ze sobą ),a motywacja (nowe buty dla niego ) to już drugorzędna kwestia

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Cytat:

no to oby mi szybko przeszło po mi to wypacza już powoli psychikę ale dałaś mi nadzieję że wyjdę na ludzi i kiedyś przestanę się tak stresować
Farfallko i ja przyłączam się do gratulacji Super, że już obroniłaś Ocena jest OK - nie przejmuj się Zresztą kto na to potem patrzy ? Stresom mówimy NIE

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-12, 18:58   #4336
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
ale zaraz, zaraz jak chora i do kina chodzisz, no coś tu nie gra
A andi podobał się film?
no niestety, nie ma zmiłuj sie...praca to praca a andi nie pytalam-jeszcze nie ten poziom szaleństwa

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
OFICJALNIE zakazuje Ci jeździć mpkami 37, 42, 2 i 4 w upłały z Flavią z innymi etorebkami mozesz

Biedactwo choroba w taką pogodę to o dziwo norma u mnie połowa ekipy w pracy w zeszłym tygoddniu smarkała
Mówisz że Shrek 4 dobry hmmmm a w 3D oglądałaś??
Prawdopodobnie mnie przewiało...o przeciągi w taką pogodę nie trudno
co do shreka to oglądałam normlanie-3d jak dla mnie jest straszne-mam potem takie bóle głowy że szok.. a film może nie świetny tak jak część 1 ale o wiele lepsza niż 3

Cytat:

to proszę mi dbać o się kochana i nie chorujemy bo w upały najłatwiej sobie gardło załatwić

Cytat:

Swoją drogą dawno nikt nie korzystał z mojego kodu

to dobrze, że jedziecie lepiej dla Ciebnie, Tżta i dla nas

Cytat:
ojej i co Ci wyszło??

Cytat:
Przeciąg

Cytat:
upały sprzyjają przeziębieniom niestety Mnie też boli gardło od jakiegoś czasu (wszystko przez klimę w pracy ), ale nic więcej się nie dzieje ... Życzę szybkiego powrotu do normalności - czyli do zdrowia
nie dziękuję....najgorsze jest to że mam taką ociężałą głowę.......

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 18:59   #4337
martini.
Zakorzenienie

Cytat:

Do soboty sporo czasu - co to jest 8 stron dla Ciebie
Masz panieński ? chyba o czymś nie wiem ... to Twój wieczór ?
Życzę miłej zabawy
Jak znajdę wytchnienie od tych upałów - to napiszę do Ciebie kilka słów
Narazie ta temperatura mi się na głowę rzuca
Nieeee nie mój Mojej super koleżanki cudownej Będzie fajnie
Napisz napisz Upalne wywody też lubię
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 19:01   #4338
Marua:)
Zakorzenienie

Cytat:

Ja mam dwie Flavie i to nie jest przesada, ale czuję, że gdybym miała więcej tych samych modeli różniących się kolorami tylko to już by była przesada Jeden model jeszcze ujdzie Chyba nie jestem jeszcze w tak głębokim stadium torebkomaniactwa

Ja mam 2 Emilki, a lada dzien bede miala druga Flavie
Kusi mnie jeszcze Emilka pudrowa, ale bez przesady....
Marua:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 19:02   #4339
assicka
Zakorzenienie

Cytat:

Ojej Na bolące gardło najlepsza jest zimna cola I w ogóle cola jest dobra na wszystko

nie pisałaś dziś czasem o uzależnieniu od coli?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-07-12, 19:04   #4340
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Nieeee nie mój Mojej super koleżanki cudownej Będzie fajnie
Napisz napisz Upalne wywody też lubię
A może być jutro ? Ja dziś zaraz zmykam od komputera ...

Fajnie z tym panieńskim - myślałam że coś ukrywałaś przede mną a to wieczór koleżanki
Stary 2010-07-12, 19:06   #4341
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marua:) Pokaż wiadomość
to nie przesada ty je kolekcjonujesz

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 19:07   #4342
karton
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
A oto i moja Emilka Sfotografowałam ją w świetle dziennym na balkonie Kolor jest piękny
obie są przepiękne, ta granatowa zwłaszcza moja wish lista niebezpiecznie się wydłuża

ps. może niektóre pamiętają, że swego czasu wypisywałam tu o studiach na UJocie w Krakowie, wtedy pisałam o zaocznych - w końcu oprócz UAMu zdawałam na dziennie na UJ.
i się dostałam, aaaaaaaaa....

na UAM musiałabym się odwoływać bo jest mnóstwo chętnych w tym roku (już raz studiowałam Turkologię ale przerwałam a teraz zrobiło się 5 osób na miejsce nagle), a poza tym kierunek na UJ o wiele bardziej interesujący...
jestem przerażona
Stary 2010-07-12, 19:09   #4343
Danula
Zakorzenienie

Cytat:

No wiesz jak dla mnie dwie flavie to jest przesada Ale za to dwie emilie i alice nie Jak już zaczynasz się tłumaczyć to jest już TO stadium torebkomaniactwa

Cytat:
no niestety, nie ma zmiłuj sie...praca to praca a andi nie pytalam-jeszcze nie ten poziom szaleństwa
Jak to nie pytałaś

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-07-12, 19:09   #4344
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:

Prawdopodobnie mnie przewiało...o przeciągi w taką pogodę nie trudno
co do shreka to oglądałam normlanie-3d jak dla mnie jest straszne-mam potem takie bóle głowy że szok.. a film może nie świetny tak jak część 1 ale o wiele lepsza niż 3

ojej i co Ci wyszło??

Przeciąg

nie dziękuję....najgorsze jest to że mam taką ociężałą głowę.......
Ooooj skąd ja to znam .... 4 lata temu mama nie wiem jakim cudem puściła mnie na antybiotyku i z gorączką 40 stopni do Włoch ... i przez przeciągi angina przerodziła się tam w zapalenie oskrzeli więc przez ponad tydzień żyłam tam bez leków jakichkolwiek i nikomu nie mówiąc że nadal gorączkuję i coś jest nie tak będzie dobrze od razu aplikuj sobie jakieś gripeksy czy cuś innego na główkę i za kilka dni na pewno przejdzie
Cytat:

A co do Tż-ta - liczą się chęci (w końcu chce Cię zabrać ze sobą ),a motywacja (nowe buty dla niego ) to już drugorzędna kwestia

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ----------

Farfallko i ja przyłączam się do gratulacji Super, że już obroniłaś Ocena jest OK - nie przejmuj się Zresztą kto na to potem patrzy ? Stresom mówimy NIE
merci beacoup podobno kiedyś mi przejdzie to stresowanie się a musi bo nie chce mi się znów do lekarza isć żeby jeszcze raz leki przepisywał bo już do tego stopnia to doszło w tym roku
/A.H/
Stary 2010-07-12, 19:14   #4345
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
A może być jutro ? Ja dziś zaraz zmykam od komputera ...

Fajnie z tym panieńskim - myślałam że coś ukrywałaś przede mną a to wieczór koleżanki
Nic nie ukrywam Chyba, że ja sama o czymś nie wiem

Cytat:
Napisane przez karton Pokaż wiadomość
ps. może niektóre pamiętają, że swego czasu wypisywałam tu o studiach na UJocie w Krakowie, wtedy pisałam o zaocznych - w końcu oprócz UAMu zdawałam na dziennie na UJ.

na UAM musiałabym się odwoływać bo jest mnóstwo chętnych w tym roku (już raz studiowałam Turkologię ale przerwałam a teraz zrobiło się 5 osób na miejsce nagle), a poza tym kierunek na UJ o wiele bardziej interesujący...
jestem przerażona
Normalne Każdy boi się nowego Ja z kolei się na semestr przenoszę na UAM
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-07-12, 19:16   #4346
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:

Widzę że robisz rewolucję w pokoju? Myślałam że tylko kolorujesz ściany

A mnie się wydaje, ż zabiera swoją kochaną Kali na zakupy a sobie tak przy okazji kupi butki, które się zniszczyły

Cytat:
No patrz jak byłam hmmm 2 lata temu w Chorwacji też mieszkałam w tej willi o ile pamiętam dobrze nazwę ale w ogóle te wille tam i pokoje w większości (żeby nie powiedzieć że we wszystkich) bardzo fajne były i ludzie strasznie sympatyczni tam są ja przynajmniej z Makarskiej bardzo miłe wspomnienia przywiozłam ale fakt pierwsze dwa dni to przeklinałyśmy to że wszystkie te wille na zboczu są i że tak daleko i pod górkę potem już na szczęście prszeszło i przyzwyczaić się dało a jak na nogi dobrze zrobiło
No coś Ty?? Ale ten świat mały z tym pod górę to też przeklinałam bo jak schodziliśmy z górki to oki, ale wejsc nóżki ćwiczone non stop.
Ja byłam pierwszy raz w Chorwacji w zeszły urlop i też miło wspominam. Na pewno jeszcze kiedyś tam zawitam.

Cytat:
To ja póki co też nie jestem w tak głębokim stadium w sierpniu (jak uporam się z 2 weselami i osiemnastką kuzyna ) to już będę w głębszym stadium hehe - czaję się na anę w granacie
Stary 2010-07-12, 19:19   #4347
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marua:) Pokaż wiadomość
Widzę, że jesteś w gorszym stanie niż ja Ale to nic złego, ja też niedługo tak będę miała

Cytat:
Napisane przez assicka Pokaż wiadomość

nie pisałaś dziś czasem o uzależnieniu od coli?

Tak, to ja jestem coloholikiem

Cytat:

jestem przerażona
Super Gratulacje ! Dlaczego jesteś przerażona?

Cytat:
No wiesz jak dla mnie dwie flavie to jest przesada Ale za to dwie emilie i alice nie Jak już zaczynasz się tłumaczyć to jest już TO stadium torebkomaniactwa

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-07-12, 19:24   #4348
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
ważne że wszechświat Ci sprzyja i wypad na zakupy się uda
oby jeszcze do soboty się coś uchowało

Cytat:
O, widzisz? I zakupy i remont a nawet torebki jak nie poszalejesz
Kali ja mam takie pudełka w domu chyba nawet idento kolory w paseczki co wklejałaś wcześniej. Kupiłam w Leroy Merlin pakowane po 2. Mam nieduże bo ja je do szafy chowam ale też widziałam takie większe.

Na jaki kolor teraz malujesz pokój? Fajnie masz, ja uwielbiam zmieniać kolory w domku ale niestety za często nie mogę, bo mąż patrzy na mnie spod byka
A ja właśnie chcę takie duże żeby na podłodze postawić do leroya też zajrzę dziękuję

Jeden na czarno-biało a drugi na czerwono-biało. Ja uwielbiam przemeblowywać

Cytat:

Wyżej napisałam Taa on po za butami świata nie widzi

Cytat:
dla was?

---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ----------

Cytat:
Widzę że robisz rewolucję w pokoju? Myślałam że tylko kolorujesz ściany

A mnie się wydaje, że zabiera swoją kochaną Kali na zakupy a sobie tak przy okazji kupi butki, które się zniszczyły
Totalna rewolucja

Tak jasne nie broń go
Stary 2010-07-12, 19:28   #4349
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
obie są przepiękne, ta granatowa zwłaszcza moja wish lista niebezpiecznie się wydłuża

jestem przerażona
A jednak Gratuluję i życzę wytrwałości, w końcu jakiś papierek trzeba mieć a jeśli w dodatku cię to interesuje to podwojne szczęście

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-07-12, 19:29   #4350
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Dziewczyny tak podjarałyscie mnie inf o tej Viviem ze wchodze tu co jakis czas i patrze czy sie pojawila. Szkoda ze na koncie tylko 5 zł moze ktos poratuje i skorzystana z mojego kodu

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości