|
|
#91 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o obiektywne zdanie
Cytat:
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#92 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie to wszystko jest zbyt podejrzane i ja niestety nie uwierzyłabym bym w to wszystko, może dlatego, że my oceniamy to na trzezwo a ty jesteś w nim zakochana i wierzysz we wszystkie jego słowa. Poszli sie do niej do domu wysikać i jej przyszło do głowy żeby mu właśnie w tym momencie wysłac zaproszenie na nk Przykro mi ale ja podejrzewam, że między nimi do czegoś doszło...
Edytowane przez Czarna_Złośnica Czas edycji: 2010-07-12 o 22:51 |
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Nawet jeśli do niczego nie doszło nie chciałabym być dłużej z tamim facetem. Naprawde przykra historia.
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie... on poszedł się wysikać na 2 minuty, a ona rach ciach! odpaliła kompa byleby tylko wysłać mu zaproszenie na nk Naprawdę wierzysz w te bajeczki?! I TEŻ UWAŻAM, ŻE MIĘDZY NIMI DO CZEGOŚ DOSZŁO. |
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Ewidentnie bronisz faceta, tak, jakbyś próbowała nam wytłumaczyć, że miał powód, żeby się tak zachować, że to było umotywowane Twoim postępowaniem i w sumie sama jesteś sobie winna. Jesteś winna temu, że masz klapki na oczach i chcesz być okłamywana.
To Twoje życie i sama musisz zdecydować, co dalej ze sprawą zrobić. Pytasz na forum, jak to wygląda ze strony obiektywnego widza, więc masz odpowiedź: wygląda na kłamstwo i zdradę. Może facet jest tym jednym na 1000, który w dziecinny i nieudolny sposób próbował się odegrać za piwo z byłym, zamiast z Tobą pogadać. Ale tego nikt poza Wami nie wie. Pamiętaj tylko, że kiedy bardzo chcemy z kimś być, wielu rzeczom pozwalamy "umknąć" naszej uwadze.
|
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
Droda autorko prosze nie osmieszaj sie pisząc, że wierzysz w jego relacje.
Poszli do jej domu na 15 min na siku? Ona w tym czasie wyslala mu na nk zaproszeniae? Przeciez to jest śmiechu warte. Potem poszli spać na plaże pół metra od siebie? Prosze przeczytaj co napisałaś i zastanów sie jak to brzmi, facet na prawde chyba jest totalnym idiota że nie potrafi wymyślic nic lepszego, a ty... no cóz, ja w zyciu bym nie uwierzyla w taka historyjkę
|
|
|
#97 |
|
Rozeznanie
|
samo to: poszli siku bo jej się zachciało?
heh nie wierze słaby wałek
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dziecinada. ! Po przeczytaniu nie wierze w tę historię, że Twój TŻ był z nia na plaży, i ze poszli siku na chwilke. ... Lepszej bajki nie dało się wymyśleć ... Jeszcze odpowiadając na Twoje pytanie Autorko, mój TŻ, odkąd jest ze mną zawęził grono koleżanek. A z tymi, z którymi się spotyka, znam się osobiście . |
|
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
Przejrzyj na oczy zobacz ile razy juz Cie oklamal tlumaczac sie z sobotniej sytuacji. Najpierw Ci nawkrecał ze byli TYLKO na plazy. Potem probowal Ci wmowic ze zaproszenie z nk doszlo z inna godzina. To wszystko zmyslal zeby sie bronic. Ja nie wierzylabym juz w zadne jego slowo. Ciekawa jestem czego sie jeszcze dowiesz jak bedziesz bardziej drazyc temat. Moze wkoncu powie Ci prawde, co robili.
Edytowane przez molly83 Czas edycji: 2010-07-12 o 23:08 |
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry autorko, ale trafiła Ci się łachudra.
Po drugie - kiedyś od znajomej słyszałam historię, że jej były partner został półnagi nakryty z półnagą kochanką w łazience, bo on tylko tak przelotem załatwiał potrzeby fizjologiczne przy obcej babce. I ona tą łazienką właśnie przypadkiem przechodziła... taka półnaga... przez środek domu...
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
O to jest już inna trochę relacja? Czemu zmienił wersję? O_o
Nie wierze mu... dziwię się, że ty chcesz mu zaufać.
|
|
#103 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A to nie było tak,że wróciłas do domu przed jego wyjściem?;> z tego co wyczytałam w pierwszym poście to mówiłaś,że T wróciłaś a on w nowych ciuchach wypachniony szedł na impreze. To ja sie myle czy Ty sie gubisz?
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. 24.07.2010- rzuciłam! 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Obawiam się, że i w taką historię uwierzyłaby MARY LOUU swojemu misiowi .No właśnie autorko, przecież pisałaś, że wróciłaś do domu przed jego wyjściem, to jak on mógł myśleć, że jesteś jeszcze na piwie z byłym ?
Edytowane przez musskat Czas edycji: 2010-07-12 o 23:13 |
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
coś mi tu śmierdzi albo autorka jest tak ślepa,że nie zauważyła takiego "szczegółu" albo tak bardzo chce wybielić misia..
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. 24.07.2010- rzuciłam! 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Im bardziej drazysz temat, tym wiecej oliwy na wierzch wychodzi. |
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Szkoda mi Ciebie bardzo...A twój TŻ to prawdziwy szczęściarz....we wszystko mu uwierzysz, przed każdym wybronisz, hohoho.... za tydzień nakryjesz go z koleżanką a On Ci powie że to z czystej uprzejmości..a Ty mu tylko pogrozisz paluszkiem ...I przepraszam Cię bardzo że tak napisałam ale chciałaś abyśmy były obiektywne...
Open your eyes jedyna słuszna rada
Zabiorę Cię właśnie tam gdzie szczęściu nic nie grozi... Edytowane przez martablaszka Czas edycji: 2010-07-12 o 23:29 |
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Niestety Mary Louu poszła z wątku i chyba dzisiaj już nic nie napisze.
Szkoda. Mam nadzieje, że nie jesteś teraz ze swoim misiaczkiem i nie "godzicie się". Smutna historia .
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak a potem okaze sie ze nie byli tylko na siku ale nocowali u niej i nie spali od siebie w odleglosci pol metra tylko duuuuuzo blizej. |
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Pewnie taaaak...a sex uprawiali na MIGI w sumie to nie zdrada
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
przeciez tak niby daleko bylo od plazy do jej domu, ze nie chcialo mu sie tam isc, a tu nagle sie mu zachcialo pofatygowac takie hektary zeby nowa kolezaneczka mogla siusiu sobie zrobic i wyslac mu zaproszenie na nk... no prosze Cie...
ja sie zaloze, ze juz na ta plaze nie wrocili tylko spedzil noc u niej w mieszkaniu i to moze jeszcze w jej lozku... a w ogole to kalmstwo goni kalmstwo, najpierw ze byl tylko na plazy-teraz ze juz w domu ale tylko na siusiu i tylko na 15 min ze wiadomosc na nk przyszla przed czasem jej wyslania (cuda niewidy normalnie) -teraz ze w tarkcie kiedy on siusiu sobie grzecznie robil ona mu zaproszenie wyslala... tragedia po prostu...
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-07-12 o 23:36 |
|
|
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
dobre
z drugiej strony to szkoda mi tej dziewczyny, bo jest slepo w nim zakochana i bezgranicznie wierzy w kazda jego opowiaske. jakbym sie dowiedziala ze moj gdzies tam w nocy z obca baba bog wie co robil i jeszcze mi wkrecal takie historie to bym go ![]() i nie wiem co musialby zrobic zeby odzyskac moje zaufanie. |
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
mi dla zakonczenia tej farsy nawet nie byla potrzebna pewnosc czy zdradzil czy tez nie...
mi by wystarczylo to, ze klamstwem tlumaczy inne klamstwo... sam sie gubi i miesza totalnie zeznaniach, slepym trzebaby byc zeby tego nie widziec... a sam fakt szlajania sie po nocy z obca baba, rozdawanie nr tel w pierwszej lepszej pannie w autobusie, obkupowanie sie w nowe ciuchy na zaplanowane (tak to bylo perfidnie zaplanowane) spotkanie z nia to zenada... w sumie chyba nawet tyle by mi wystarczylo... jak tu takiemu baranowi ufac jak zmienia zdanie co 5 min... przynajmniej moglby sie wysilic i wymyslic bardziej wiarygodne wytlumaczenie, bo w to co on mowi to chyba 99% osob nie wierzy...
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2010-07-12 o 23:47 |
|
|
|
|
#117 | |
|
Raczkowanie
|
1. Nie znam faceta, który biegałby jak oczadziały po mieście i to w taki upał i kupował ciuchy na wyjście z... ekhm, kolegami
![]() 2. Za to znałam facetów, którzy potrafili wywołać awanturę, żeby móc trzasnąć drzwiami i wyjść ' z czystym sumieniem' (moim zdaniem facet od początku wiedział, że idzie na 'spotkanie' z 'koleżanką'). 3. Przypadkowe wymiany nr-ami gg nie zdarzają się - Tobie przytrafiło się coś takiego Mary Louu? 4. Im dalej, tym bardziej rozwija się opowieść Twojego faceta, zmieniając się z bardzo nieprawdopodobnej w zupełnie niewiarygodną. Facet kłamie, manipuluje Tobą, wpędza Cię w poczucie winy, zdradza i jeszcze uważa Cię za idiotkę (przepraszam), która uwierzy we wszystko. I wiesz co jest najgorsze? Że kiedyś, o ile uda Ci się od niego uwolnić (teraz jest to niemożliwe), będziesz zastanawiać się, dlaczego dawałaś tak sobą pogardzać sama tracąc do siebie szacunek, dlaczego tak długo to trwało? A tego straconego czasu już nigdy nie odzyskasz. Straszne jest to, że tak bardzo nie wierzysz w siebie, że nie masz za grosz poczucia własnej wartości i miałaś to nieszczęście, że trafiłaś na swojej drodze na... no tak, na biednego pokrzywdzonego Misia. ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
I jeszcze te historyjki - facet się tylko pogrąża, dramatChociaż nie, większym dramatem jest to, że Mary Louu nie kopnęła go w d.pę ciesząc się, że tamta uwolniła ją od takiego palanta
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-07-12 o 23:49 Powód: literówka |
|
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Halooooo otwórz oczy, gość wrócił następnego dnia o 9rano do domu, był z inną, zamiast z Tobą. Po każdej kłótni będzie leciał do jakiejś laski?! Autorko - albo lubisz być cierpiętnicą albo lubisz mieć barwne życie. On na pewno nei jest z Tobą szczery... musisz być twarda, wiesz? bo jak nie, to on odczyta to jako " ok, popłakałem i jej przeszło, wiele nie wymaga, to mogę powtórzyć wypad"
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
tak a propo tego punktu to wlasnie przypomniala mi sie taka scena z filmu "chyba kocham swoja zone" jak wlasnie maz zrobil awanture zonie, ze ta mu znowu kurczaka na kolacje z winem podala, zeby wlasnie moc wyjsc, trzasnac dzwiami i na cala noc udac sie do "przyjaciolki"(wczesn iej zdarzylo im sie pocalowac w taksowce), zdarzyl tylko sciagnac jej majtki lecz gdy sam zaczal sie rozbierac, przejrzal sie w lustrze i opamietal, z podkulonym ogonkiem wrocil do zony...
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem kto, jest bardziej żałosny facet, który opowiada bajki i urządza histerię, czy dziewczyna, która mu w te bajki wierzy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:28.

Przykro mi ale ja podejrzewam, że między nimi do czegoś doszło...

.