|
|
#3511 | |||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XVI
![]() Trochę to niestety za daleko (a i funduszy brak...) ![]() Cytat:
Przyznaj się... korci Cię, żeby przedstawić nam swojego purple friend'a, tylko sposobności szukasz ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Łeee... typowałem Bali (w ostateczności Seszele) ![]() --- A teraz coś na temat diet proteinowych wszelakich Chłopak nieco starszy ode mnie dostał lekarski prikaz, żeby schudnąć, bo problemy z sercem itd. Schudził się na Dukanie dość sporo (a miał w końcu z czego, aż miło było... no nie ważne ![]() |
|||
|
|
|
#3512 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiu - czemu Bali i Seszele?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3513 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie bylo |
|
|
|
|
#3514 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
|
|
#3515 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam coś z Justyny - maluję w nocy niestety ścianę tylko ale w dzień mi się nie chce za gorąco Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2010-07-13 o 00:42 |
|
|
|
|
#3516 | ||
|
BAN stały
|
A nie wiem... tak snobistycznie brzmi
Cytat:
Nie wiem, jak długo on ją stosował, pewne jest, że schudł dużo, ale kosztem zdrowia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3517 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałam się na chwilę oddalic , jak mi się chce piwa
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę po tym co tu widziałam na wizażu to serio chyba w kategoriach humorystycznych wrzucę - ale jak skończę
bo jest problem - ja juz kiedyś w życiu malowałam kilka ścian - wałkiem, pędzlem itp - a tu chyba farba cianka bo nijak nie chce pokryć - czym nie zrobię to prześwit moze drugie malowanie coś da mam an oknie siatkę antyowady - jednak nie skumałam że anty średniej wielkości owady - na suficie towarzyszyło miw malowaniu pierdylion maciupkich muszek ? czy czegoś tam, oddalam się schłodzić w wannie Gryxie a jakbyś ty się zatrudnił w roli technika żywieniowego - chyba serjo się tym jarasz - znasz się lepiej niż niejeden jakiego widziałam, choć pewnei jest milion egzaminów kwalifikacyjnych bo zdrowie to nie żarty |
|
|
|
#3519 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam, że Ci się spodobaja też dlatego znoszę te dwie godz. jazdy w jedną stronę ![]() ja w życiu, gdybym tylko nie bała się bana za nieobyczajnośc, to foki już by tu były ![]() no to siup ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 01:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- halo jest tu kto , nie ma to i ja idędobranoc
|
|
|
#3520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
angina i chyba poszła na zatoki bo lekarka coś mówiłą że swiszcze - jutro kontrola ale dobrze nie jest - nigdy tak długo nie chorowałąm - w ogóle dawno nie chorowałąm a ibupromowe sprawy znam - ja sie teraflu zawsze zaleczałam z dreszczy |
|
|
|
|
#3521 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To bardzo miłe, że tak mnie cenisz ![]() --- Dobranoc
|
|
|
|
|
#3522 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Siódma godzina,a na moim termometrze w słońcu już skali zabrakło Chyba sukienkę dzisiaj założę,chociaż w takich rzeczach chodzę od wielkiego dzwonu czyli tylko na wesela
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3523 |
|
Rozeznanie
|
Bry.....:rroza:
Mam dziś 14 rocznicę ślubu. ..........i coś dla walczących z trądzikiem,...ja walczę od nastolatki .a że jestem wykopalisko i zabytek...to wykopałam coś w necie.Silicosan żel sie to nazywa.tubka kosztuje 22 zł w mojej aptece...,i to coś jest żelem koloidalnym.....użyłam 3 razy...i coś fajnego się dzieje..z moją twarzą. hm, pisze tu..bo jeśli pamięć nie zawodzi....to są tez tu osoby z cera problematyczną. chyb nawet zalożę wątek nt .Silicosanu
Pod słońce...... Edytowane przez envy07 Czas edycji: 2010-07-13 o 09:14 Powód: literówka |
|
|
|
#3524 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
)a jam grzeczna sobie tylko popatrzę... ![]() Cytat:
do Urugwaju? ![]() Cytat:
I Finlandia... i ci metalowcy ![]() Cytat:
![]() gryksiu, ja chcę Twojej facjaty znowu w avku co się chowasz... Siema z rana Chyba anemii dostanę tak mnie komary żrą... ![]() Envy, gratuluję rocznicy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-13 o 08:35 |
|||||||
|
|
|
#3525 |
|
Rozeznanie
|
Hm, co się robi żeby załozyć nowy wątek?
Maja : thx.....
|
#3526 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3527 |
|
Nindżopesz
|
Dla mnie najgorsze to wracać o 16tej zatłoczonym, wygrzanym tramwajem bez klimatyzacji, który co chwilę staje na światłach a wtedy jest zero przewiewu, z zapoconymi, śmierdzącymi ludźmi
Niestety na mojej praskiej trasie często zdarzają się też różniaste menele a wtedy aromat może zabić. Kombinuję nad zmianą trasy na czas upałów.
|
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
wchodzisz na forum (np. perfumy czy inne) i tam u góry, nad listą wątków, jest znaczek "Nowy wątek". Wpisujesz tytuł, treść i zakładasz
![]() no to powodzenia w zbieraniu kasy ![]() Dbrze, że do Finlandii nie jest tak daleko, to moze jakoś uciułam kiedyś kasę (a skoro o Finach mowa, to nie mogę znaleźć fotki Villego laihiali z ową słynną nogą przekopuję grafikę google i ni ma )P.S. albo przyjedź do Skierniewic - dziś rano na peronie wylukałam kolesia, co prawie jak Sawyer z lostów wyglądał (tylko młodszy) aż się za nim odwróciłam normalnie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-13 o 10:16 |
|
|
|
#3529 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eeee taaam...
|
|
|
|
#3530 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Dołeczki i zarost miał? Co prawda wolę brunetów ale Sawyerem nie pogardzę Niesamowite, nie ma kier a my pracujemy jak opętani bo jakieś zestawienie do izby skarbowej trzeba machnąć. Urobiłam się jak dzika świnia. A w przerwach od pracy zastanawiam się jak podołam finansowo tym wszystkim kredytom, musimy to policzyć z TŻtem
|
|
|
|
|
#3531 |
|
Rozeznanie
|
Maja thx......ślepa sem
![]() .i kotka rozłączyła mi net ....mrau i wrau
|
#3532 |
|
Zakorzenienie
|
Wieszam dziś obrazy...brrrrrwrrrrrrr
Kameleon nieskończony- no co zrobić, wczoraj się witaliśmy Więc pewnie Kameleona jutro dopiero przywiozę- na samo otwarcie, kurczę, beznadzieja
|
#3533 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Wszystkiego naj dla Was Cytat:
Świńskiego ryja chwilowo brak --- Mam dość tych upałów, normalnie wysiadam... |
||
|
|
|
#3534 |
|
Zakorzenienie
|
Sprawdziłam sobie, w ramach żartu, ile kosztują takie biletylotnicze do Montevideo. I albo mi się zera pitolą, albo
Prawie 30 tyś ![]() Nie chce coś mi się link poprawnie wkleić ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-13 o 11:40 |
|
|
|
#3535 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Envy--najlepszego dla Was
spadam do roboty,mam nadzieję,że dojadę żywa ![]() przed wyjściem klikłam spódnicę na All,upał mi szkodzi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3536 | ||
|
Zakorzenienie
|
Śnił mi się dziś Gryx...uczył mnie jak nakładać podkład żebym była ładniejsza i czekaliśmy na Sabbath która cięła do nas maluchem przez mocno zatłoczone ulice w końcu się wkurzyła i wysiadła,zostawiając malucha na środku ronda i poszła sobie..i się nie doczekaliśmy
|
|
#3537 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cały ja... |
||
|
|
|
#3538 |
|
Rozeznanie
|
dziękuję za życzenia..
morze piwa for all..
|
#3539 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3540 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tylko ładnego Gryksia w stodole ![]() Cytat:
![]() dobrze, że się przerzuciłam na bliższe rejony ciastkarskie ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-13 o 13:02 |
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:39.

Przyznaj się... korci Cię, żeby przedstawić nam swojego purple friend'a, tylko sposobności szukasz 
idę ja sobie grzecznie w pełnym słońcu; upał jak diabli, to przywdziałam kiecę-worek, za to mini-mini. I akurat jak koło kolesia przechodziłam, wiatr zawiał i szczęściarz ujrzał moje majty. Nie byłoby tak źle, gdyby nie to, że są całe przezroczyste
pewnie dlatego go tak zatkało
Będzie miał o czym śnić w nocy. No nic, czy takie dobre uczynki też się liczą??? 

Nie wiem, jak długo on ją stosował, pewne jest, że schudł dużo, ale kosztem zdrowia 

.

co się chowasz... 
)
aż się za nim odwróciłam normalnie