|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Cytat:
)) pamietasz jak umawialysmy sie na 27 czerwca? to moze dzis nam sie uda
|
|
|
|
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wychodzą maluszki, my gubimy brzuszki- Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz. IX.
Mogę byc, w sumie zostały mi 3 dni do porodu
![]() agravka torba spakowana? To możemy rodzic Mama mi dziś okna pomyła, więc gniazdo gotowe!
|
|
|
|
#1323 |
|
Konto usunięte
|
To się nie zastanawiać moje drogie,tylko przeć,przeć
|
|
|
|
#1324 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko wiesz co... mi chyba te stawianka przechodza... ale powywolujemy z tz zaraz, to moze cos sie ruszy hehe
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
No to powodzenia kochana! Jak nie urodzimy to przynajmniej przyjemnie będzie.
|
|
|
|
#1326 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do napisania
|
|
|
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Siala gratulacje!!!!!!!
|
|
|
|
#1329 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Madziorek - racja. Niby już po kapieli leżę sobie i czytam co się dzisiaj tutaj działo, ale postanowiłam w końcu, że najpierw coś napiszę a potem dokończę nadrabianie. I co???????? Oczywiście w tym czasie wpadła wiadomość od Siali, że urodziła, a ja piszę, że ciekawe co u niej i ze się męczy nadal bidulka... Ech może nie powinnam się udzielać bo jak już uda mi się coś napisać to jakaś wtopa jest. A więc SIALA - gratulacje - czekałam na wiadomość aż urodzisz!!!!!!! CZEKAMY NA FOTOSKI SEBKA!!!!! |
|
|
|
|
#1330 |
|
Zadomowienie
|
SIALA WIELKIE GRATULACJE
mam nadzieje ze szybo zapomnisz jak bylo cięzko i tylko bedziesz sie cieszyc z czasu z synusiem dobranoc... |
|
|
|
#1331 |
|
Zadomowienie
|
siala gratulacje!!!
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc
|
#1333 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nereszcie ![]() ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- U mnie maly rozrabia i bardzo boli. A co jakis czas jakies tam jakby skurcze mam,ale na nic nie licze. Okapalam sie, wlosiki umylam. Jutro po 13 wybieram sie na ktg. A za chwilke ide sie polozyc by te boliki minely, skoro jak Basia pisala wystarczy zmienic pozycje
|
|
|
|
|
#1334 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje Sialu Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1335 |
|
Konto usunięte
|
26 lipca? Noooooo....Wedlug USG mam termin na 25
. Może sie sprawdzi .Dobranoc
|
|
|
|
#1336 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Też o tym słyszałam i ponoć to się sprawdza. Tak że kochane jeżeli temu wierzyć pełnia księżyca zmiecie dużo babeczek.
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie od rana goraco Mala obudzila sie o 5 zjadla, przewinieta spi Moj aniolek![]() Ja mam dzis pranie do poskladania i obiadek ugotowac A tz poszedl do pracy jeszcze 4 dni i ma urlopki ![]() Wczoraj odwiedzila nas polozna, mowila by chodzic na spacerki wieczorkiem lub do poludnia ![]() Musze kupic witamine D+K i pepek malej odpadl![]() A ja od niedzieli schudlam 2kg
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png Edytowane przez karolcia228 Czas edycji: 2010-07-13 o 07:32 |
|
|
|
|
#1338 |
|
Raczkowanie
|
siala gratulacje!!!
|
|
|
|
#1339 | ||
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() witam was prosto z piłki w kolejny spokojny dzien ![]() nie zamówiłam , dziś to zrobię. wogóle to pozwoliłam wybrać Tztowi ochraniacz do łóżeczka i taki brzydki przyszedł ze szok ![]() Cytat:
agamarcio ja od 10 roku zycia lecze zeby tylko ze znieczuleniem mam taka traume przez jedna wariatke dentystke , no chyba ze wiem ze zab jest juz martwy i nie ma nerwa to wtedy bez. Wogóle to uwielbiam ten zapach plynu do dezynfekcji u nas na kosmetyce mamy taki sam ![]() anoxa no musza sie jej spodobac te kolczyki ![]() wogole to my na te impreze jutro idziemy a moi rodzice tez zostali zaproszenia ale na sobote i mama moja ma dylemat co kupic ![]() itakasia za ktg jeszcze któras dziewczyna dzis ma ale nie pamiętam która więc też muminek za wizytemartysek nie pytałam gina o picie liści :-) linka super opowiesc gdyby nie to lozysko jeszcze raz gratulacje .alisa dłonie nie tak jak stopy to jest masakra lazurowa kurcze to mialas przygode u dentysty madziorek dobrze ze wszystko ok mini dobrze ze wszystko ok kociamborek dobrze ze jestes roztrzepaniec dobre, ale moj maluszek niewzruszony , nic go nie rusza ![]() Cytat:
Edytowane przez papeteria Czas edycji: 2010-07-13 o 08:26 |
||
|
|
|
#1340 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry mamusie, a co tu taka cisza jak makeim zasiał?
Papeteria - super prezentu, naszczęście macie już zakupy z głowy i możesz jechać na porodówkę Mnie do tp pozostał 1 dzień, i narazie cisza, żadnego czopu, żadnych cieknących lub sączących się wód, nic, zero Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty i ktg
http://www.suwaczki.com/tickers/ug37df9h12fl2n2e.png 29tc - 1230g 33tc - 1919g 37tc - 2538g 40t3d - 3440g, 54cm http://www.suwaczki.com/tickers/xnw4pc0z1lc1asm8.png Edytowane przez Misiulka1 Czas edycji: 2010-07-13 o 08:28 |
|
|
|
#1341 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
na spacerku bylas juz, czy dopiero zamierzasz chodzic? na ile tz ma urlop? jak mala znosi upaly? z moich wywolywan nici ciekawe jak u marty ja nie spalam pol nocy, bo mi sie stawial okropnie brzuch,ale nie bolalo, tzn wyszukiwalam sobie bol wlasnie bylam na ostatnich badaniach krwi i oddalam mocz. teraz jem sniadanko i troche mnie okresowo boli,,,moze sie rozkreci... jak nie to w czwartek na wizyte.a wogle to DZIEN DOBRY!!!
|
||
|
|
|
#1342 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także nie licze że już się cokolwiek wcześniej samo wydarzy......Tylko jak ja wytrzymam bez wizażu jeszcze jak przyjdzie mi czekać na wywoływanie to już wogóle ...musze sobie doładować telefon co by wam truć smsami .Kochana wiem co czujesz bo jak przyszedł mój termin a tu nic zero objawów to nawet sobie troche popłakalam (zawsze mozna zwalić na hormony ) ale to była chwilowa załamka i już jest dobrze |
|
|
|
|
#1343 |
|
Zadomowienie
|
karolciu super że mała grzeczna! a czym pępek smarowałaś, że tak szybko odpadł??
ja nie spałam pół nocy ale to ze względu na upał i TŻ, który się kręcił bo też spać nie mógł... |
|
|
|
#1344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie martw sie -wczesniej czy pozniej wszystkie sie rozpakujemy! widze ze skaczesz na pilce,sa jakies efekty? spinania jakies?---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- wiecie co?wczoraj ok 11 pisalam maila do hd i do tej pory nie odpisala... ma ktos do niej nr? chociaz moze sama dalaby znac jakby cos sie dzialo... |
|
|
|
|
#1345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
tak wiec kilka dni w ta czy w ta ostatnio slyszalam ze dziewczyna tez rodzila po terminie oczywiscie nie mogla sie doczekac a pozniej jak sie urodzil i plakal cale noce to mowila ze zalowala ze jeszcze nie siedzi w brzuszku agravka ja nie mam niezawsze chyba ma karolcia super ze niunia taka grzeczna a pepus szybko odpadl czym smarowalas?? ja po wizycie byl ordynator mowil ze jeszcze zrobia mi jedno usg i podejma decyzje czy jestem w stanie urodzic naturalnie czy nie
|
|
#1346 |
|
Wtajemniczenie
|
matko kochana, kiedy oni podejma jakas konretna decyzje?! kiedy masz miec to usg? pewnie beda mierzyc dzidzie i moze miednice Ci zmierza czy dzidzia da rade sie przecisnac
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
witam
jak na 39tc i max upaly to nocka super. spalam od 23.30 do 4 rano, pozniej jakies 2h przerwy i spalam do teraz, tylko otworzylam oko jak tz o 7 chodzil, takze super papeteria mam nadzieje ze to bedzie krociotki pobyt w szpitalu i zaraz wyjdziecie z maluszkiem w ramionach agravka rozsmieszylo mnie - doszukiwalam sie bolu , i trzymam kciuki za dobre wyniki badan i niech sie bol okresowy rozkrecamarta co u ciebie? karolcia dobrze ze u was ok Misiulka nie zalamuj sie mi tez humor siadl troche bo czuje ze tych wod jest malo, brzuch mam maly i boje sie o Zosie , caly czas mysle o tym ze gin powiedzial ze gdyby to byla moja pierwsza ciaza to z ta iloscia wod wyslalby mnie do szpitala, ale skoro zawsze tak mam to wystarczy czeste ktg, bo zapisy wychodza ok
|
#1348 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry dziewczynki i brzuszki i dzidziusie
.Ja dzisiaj o dziwo wyspałam się...Nawet w nocy szczególnie nie wstawałam . I dziś znów upał...ech... |
|
|
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj położna lekko odciagneła pepek bo wisial na wlosku
smarowli w szpitalu DERMATOLEM zolty proszek i psikali cos jak spirytus i zawijali gaza, a teraz tylko proszkiem zasypuje ![]() Mala w upal spi i je, robi kupki, juz takie ladne, a nie zielono-czarne ![]() Wczoraj bylismy do polunia i popoluniu na chwilke, bo na dworzu lepiej niz w domu ![]() Tz ma urlop od tej soboty do konca miesiaca
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
#1350 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:26.

No ciekawe, ciekawe. Mieliśmy bardzo przyjemne wywoływanie. Lekkie skurcze sa, ale nie różnią sie od tych wczorajszych.
)) pamietasz jak umawialysmy sie na 27 czerwca?

mam nadzieje ze szybo zapomnisz jak bylo cięzko i tylko bedziesz sie cieszyc z czasu z synusiem 

gratulacje!
. Może sie sprawdzi

za ktg jeszcze któras dziewczyna dzis ma ale nie pamiętam która więc
, caly czas mysle o tym ze gin powiedzial ze gdyby to byla moja pierwsza ciaza to z ta iloscia wod wyslalby mnie do szpitala, ale skoro zawsze tak mam to wystarczy czeste ktg, bo zapisy wychodza ok