|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
Cytat:
poza tym uważam że powinnaś mu powiedzieć o swoich uczuciach, bo jak on pojedzie niczego nieświadomy, a Ty w którymś momencie pekniesz to zaczniesz mu te żale "wywalać" i jemu może być podwójnie cięzko. nie mów ze jesteś do d****, do niczego się nie nadajesz itd...nie możesz się nad sobą użalac...że pracy nie możesz znaleźć- Justyś wiesz ile ludzi w tym kraju są bez pracy??? tysiące!!! idź roznieś jeszcze raz CV gdzie się tylko da, do skutku. ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- ja już niestety muszę zmykać. ide do optyka zapytać czy mi naprawi okulary bo mi wczoraj Tż rozwalił:/ Justyna dla Ciebie ![]() ![]() ![]() Natali jestem ciekawa jak Ci sos wyszedł ![]() milego popołudnia Dziewczątka
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, bylam na spacerze z moim Wariatem
![]() Jej brat jest taki słodki ale jak ta panna(czyt. jego dziewczyna) pojawia sie na horyzoncie to sie zmienia o 180 stopni. Oj cos czuje ze na tej osiemnastce bedzie ciekawie I ogólnie humor mi sie poprawił. a teraz ide popracowac z lustrem
|
|
|
|
#4053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję yh poczekam jak mi powie jaką 100% decyzje podjął..
|
|
|
|
|
#4054 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia ten obaidek bede robic jutro dopiero:P
matko dziewczyny ja dzis miałam atak...po ciazy miałam bardzo nadwyrezony kregosłup i miałam bol pleców ktory blokował mi klatke piersiowa..normalnie sie dusze podczas takiego a taku..i przez jakies 6 miesiecy nic mi nie było a teraz znowu to samo.. gdzie Wy jestescie? zołzy jedne?![]()
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
Ja, ja jestem. Korzystam z tego że mam dzungle
Prazy słońce, deszcz pada a ja ze mieszkam w parku to czuje zapach lasu po deszczu. Bosko:d
|
|
|
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi sie nie przesuwaja kregi tylko mam tam cos z miesniami ze sa ponapinane..masaz jest dla mnie wybawieniem...ja jestem wytrzymała na ból..rodziłam Filipka 30 min i chodziłam po korytarzu z 10 cm rozwarciem a ja nic o tym nie wiedziałam.. ale ten ból jest nie do zniesienia..jak nie mozesz złapac oddechu...czujesz jakby Ci sie tam wszytko rozrywało..![]() Jak tam Justys? ![]() dobranoc dziewczynki słodkich snów
Nie jestem chamska po prostu nie lubię być sztucznie miła... ![]() Edytowane przez Legionistka23 Czas edycji: 2010-07-12 o 20:59 |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rycze co 5 minut ![]() ![]() aaa miesnie przykręgosłupowe tak??;> |
|
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
Ale to dziś cisza. To ta perspektywa wątkowej imprezy tak pobudzajaco na Was działa?
|
|
|
|
#4060 |
|
Wtajemniczenie
|
Girls, umowilam sie z bylym na sierpien... Normalnie piszemy, nie wiem, co o tym myslec.
|
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
rany a co tu tak cicho było wieczorkiem? :PJustys a podjał juz taka 100% decyzje..? 3maj sie musisz byc silna.. ![]() co do tych miesni to ja sie nie znam na tym no ale chyba tak..dzis sie zapytam jak pojde na ten masaz.. miłego dnia Wam zycze..
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i to porzadnie. wstałam z całymi podpuchniętymi oczyma![]()
|
|
|
|
|
#4063 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewczyny,
jaaaaaaaa...ale posucha...tez jesem zdziwiona, i nie miałam nawet co nadrabiac, ale w sumie siedzieć w taką pogode przed kompem to grzech... napije sie któraś ze mną kawy? Cytat:
mam nadzieje że Ci ten masaż pomoże i już nie będzie Cie bolało. a to Cięboli falami czy cały czas? Cytat:
Justyś czemu się pokłóciliście????
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze..o co się pokłóciliscie?
Justynko...wiem, ze Ci ciezko...ale musisz byc silna..a kłocenie sie to nie najlepszy pomysł...Gosia jak tam nad woda wczoraj było?:P ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Gosiaczek moze byc nescafe espresso?![]() falami jak mnie złapie..to czasami 40 min boli.. dzisiaj sie boje bo sama w domu jestem a jak mnie łapie to nie jestem w stanie nic robic tylko wyje z bólu..masaz mi pomoze bo juz byłam wiec nie moge sie doczekac 18...
|
#4065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cześć dziewczyny ). kolejny dzień duchoty i upału...Chętnie się z wami kawki napiję ja mam zwykłą nescafe :P Nati 3mam kciuki żeby ten masaż Ci pomógł bo to straszny ból musi być i za to żeby Justynka się pogodziła ze swoim tż. jeszcze 3 dni i jadę do mojego tż |
|
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Biedna Nati
![]() Wstalam ik dziwnie wstac mi kolejny dzien tak rano, bez rozmow nocnych... U mnie dzis chlodniej, wczoraj mialam ciepla letnia dosc dluga ulewe
|
|
|
|
#4067 |
|
Zakorzenienie
|
bo wytłumaczyłam mu, że boje sie rozstania na tak długi czas itd a on na mnie z morda wyjechał;( mieliśmy tam jechać RAZEM!! pierdzieli, że nie chce jechać ale już sobie załatwił kuzyna jako dusze towarzystwa;( będzie mieszkał w domu przez 4 miesiace z dziewczynami ;( ale najbardziej mnie boli to , ze nawet nie pomysłał, żeby dalej czegos szukać byle by razm. nie bo jego kuzyn jedzie więc co tam;(
|
|
|
|
#4068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
top na kiedy jest zaplanowana? ja dziś nie za bardzo mogę bo juz jestem umówiona, aż specjalnie do Lublina zjechałam![]() Justyś ja podejrzewam,że cicho bo każda zbiera siły...
|
|
#4069 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
![]() kurcze wypadałoby sie jakos lekko wyrownac z opalenizna ale perspektywa lezenia na sloncu mnie zniecheca. |
|
|
|
#4071 |
|
Zakorzenienie
|
mi też się przyda deszcz ale dizisja już zapowidaja,,,
|
|
|
|
#4072 |
|
Zakorzenienie
|
jak Wam gorąco to zapraszam do mnie! mam chłodniutko w pokoju i nie świeci mi słońce, a na dworze duchota... znajomy mówił że ma byc burza ok 11 ale jak na razie się na to nie zanosi
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Natali to musisz uważac- nie schylać się gwałtownie, nie nosić jakiś ciężkich rzeczy żeby Cię znowu nie złapałao. no i mam andzieje że Filipek będzie grzeczny. to straszne że Ciętak boli....rozmasowałabym Ci jeszcze przed tym masażystą ![]() nad wodą nie byliśmy....umówiliśmy się w centrum już z klamotami nad wodę, poszliśmy coś zjeść i jechac,ale były takie korki że spóźnieliśmy się na autobus:/ a mimo że ten zalew jest przy samej granicy maista to jeżdżą tam 3autobusy i to co godz. (oczywiście wszystkie w tym samym czasie:/) wieć dupa nadal blada poszliśmy za to na piwko nad wisłe pod wawel ale to jednak nie to... Kaś Ty to masz fajnie jak pisałas że w tym parku mieszkasz, no i ulewa pewnie orzeźwiła choć na troszkę powietrze. a Romeo ani du du? Justyna...ehhh ja już sama nie wiem co powiedzieć. nie dziwie się że się wkurzyłas. ja bym wpadła w furie bo ja to furiatka jestem straszna ![]() ale jesteście jęczały haha..ja to tak słucham i obserwuje ludzi i stwierdzam że jesteśmy do szpiku kości polscy-jak pada narzekają, jak mróz narzekają....tyle gadania było że lato nas nie rozpieszcza, ze niech juz bedzie ciepło, a jak się zaczęło ciepło to jęcą w drugą stronę...haha...pewnie że to ciepło jest męczące zwłaszcza jak się pracuje, sedzi w 4ścianach i zero perspektywy opdpoczynku, ale ja 100x bardziej wole taki upał niż deszcz i zimno brrrr...dlatego ja nie narzekam
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2010-07-13 o 09:49 |
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak strasznie sie tego jego wyjazdu boje ![]()
|
|
|
|
|
#4077 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana Kas![]() Cytat:
![]() Siunia ciesze sie ze wkoncu jedziesz:P ![]() dobrze kawka dla Wszystkich:P
|
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o kawusia... mmm... chętnie się napiję. |
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Ja poproszę herbatkę bo kawki nie pijam
![]() Nie Nari, nie rozmawiamy. Tzn wczoraj zostawilam mu wiadomosc a on odpisal kwadrans pozniej zebym mu dala 10 minut no i padłam czekając. Bo jakis koncert był w TV i on ogladal
Edytowane przez nietypowynick Czas edycji: 2010-07-13 o 09:57 |
|
|
|
#4080 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli jednak jakieś zaczepki były??
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:57.

mogliśmy jechac razem to oczywiście się musiało posrać

zołzy jedne?