|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: problemy dnia codziennego- zapraszam!:)
a dla Kasi herbatka oczywiscie:P
Gosia to chociaz tyle...ze nad Wisła posiedziałas..:P tam akurat jest ładnie a byliscie moze kiedys w krispinowie? tam mi sie podoba fajnie jest
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
tu jest ta herbatka:P prosze Kas
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
jaka piękna ta kawka! Ty to zawsze takie ładne robisz
![]() Kaś wczoraj Cię nie było i nie miałam okazji Ci powiedzieć że ten kosz co zrobiłas jest zachwycająco przepiekny! te listki są jak żywe, te łodyzki...no cudo! ja dzisiaj znowu się wybieram na poszukiwania choć nie wiem czy mi takie wyjdą...ja to mam taką głupią cechę że muszę wszystko robić perfekcyjnie, nie ma znaczenia że mogę robić 1szy raz-musi być perfekcyjnie i koniec, jeśli nie jest ot znaczy ze sie do tego nie nadaje...głupie wiem. i juz wiele razy na tym straciłam.Justyś może pogadajcie jescze? on musi Ciebie wspierać tak samo jak Ty jego. to nie może być jednostronne... Agata to w w lbn jestes?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
witam panie..
![]() potrzebuje pomocy! "Studio odnowy biologicznej i rehabilitacji [i tu potrzebuje nazwe jakas fajną]" ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- a na herbatke to i ja sie skusze bo tez nie lubie kawki..
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Gosia to wpadaj mnie wymasowac
hej Marys ja nie wiem o co chodzi:P
|
#4086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak to wygląda bo jak mam się czuć jak tu mi pierniczy, , kochanie ja nie chce cie zostawiac samej sratatata a tu szuka juz sobie towarzysza![]() ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
Marys na ile twój TŻ wyjechał?? może ty mi pomożesz inaczej spojrzeć na swoją sytuacje
|
||
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
yhym
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Maryś.
Gos ja tez wszystko musze robic idealnie w takich szprawach manualnych. No i zrobilam pierwsza roze, wmówiłam sobie ze piekna jest i jakos poszło z resztą Za pochwałę dziękuję.Natalii za Herbatke dziękuję. I ja mam do was prosbę- jak wytłumaczyc temu idiocie że ma czasem sypiać? Ma wpis z facebooka z ponad 2h temu. No i napsialam do niego czy jeszcze nie spal czy tak wczesnie wstal a on ze nie spal i ze nie zamierza, ze wlasnie zrobil swoje 30km rowerem i idzie pod prysznic. Nie no zabije go, obiecuje ze go zabije. Jak ktos uslyszy o brutalnym mordzie na studencie politologii z UW to bedzie o moim dziele. |
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
moj kuzyn zmienia nazwe dla swojego 'lokalu' i nikt z nas nie ma pomyslu na nazwe, dlatego szukam pomocy o tu
![]() Maleńka, mój Tż wyjechał na 3 miesiące, tydzien i 5 dni.. moze sie uda, że wróci pare dni wczesniej, ale jeszcze nic nie wiadomo.. nie bede ci mowiła, że jest fajnie i szybko zleci.. bo nie jest super. ale jak sie ma rodzine, przyjaciol i przede wszystkim jakies zajecie to jest prosciej. Moj M. nie mial wczesniej neta ani zadnego kontaktu z nim nie bylo, to bylo kiepsko.. ale teraz mamy kontakt codziennie.. wiec teraz jest juz naprawde dobrze.. i odliczanie bardzo pomaga ) zdjecia, wspomnienia.. to cie podnosi na duchu.. najwazniejsze, ze mamy tu na wizazu na kogo liczyc.. one jak nikt inny poprawiaja humor ![]() jedno jest pewne, poczatek jest najgorszy.. a pozniej z kazdym dniem łatwiej.. ![]() wiec poradzisz sobie z tym slonce! ja ci pomoge..
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Maryś ja też nie wiem o co chodzi....
Natali taka piękna ta herbatka że mimo że ja nie pijam i nie cierpie to ze smakiem bym wypiła-delektuje sie oczami ![]() a masażyk mogłabym zrobić-Tż twierdzi że dobra w tym jestem ![]() a co do kryspinowa to własnie tam chcieliśmy jechac. jest to właściwie jedyne w miare znośne miejsce gdzie mozna posiedzieć nad wodą i ewentualnie się pokąpać chociaż tłumy tam są straszne...ale bez samochodu to jest niemal wyprawa krzyżowa. nawet z centrum trzeba jechać z 2przesiadkami, a tam te autobusy kursuja jakby chciały a nie mogły co nie jest dla mnie zrozumiałe,no ale...a pod wawelem było przyjemnie ![]() Agata no i jak lato w mieście? już lbn wygląda jak wymarły?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
oj Kaś nie wytlumaczysz.. jedyne co mu mozesz powtarzac to STARY A GŁUPI..
|
#4092 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ty mówisz , że ja wytrzymam bez mojego TŻ jak ty bez Romea nie umiesz wytrzymac:P ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ---------- Maryś czy ty ze swoim TŻ jesteś od 28 sierpnia tamtego roku?? |
|
|
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co prawda aplikacji nie mam ale liczą się chęci![]() Gosia- w sumie nie wiem bo na razie siedze w mieszkaniu wyjdę pewnie wieczorem..ale jak były pustki już pod koniec czerwca to co dopiero teraz....
Edytowane przez ygerna Czas edycji: 2010-07-13 o 10:17 |
|
|
|
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
Kaś Ty go nie morduj tylk odaj mu spokój, nie chce spać to nie. nie rozumiem o co Ci chodzi...
Maryś i Justyś- my Was będziemy wspierać jak siętylko da, jak nie piwko, to herbatka, to chusteczka żeby nochal wytrzeć-damy sobie rade ![]() babki są o tyle fajne że potrafią się w takich sytuacjach jedoczyć i wspierac- i to jest fajne ![]() a nad nazwą pokminimy tylko powiedz coś więcej
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki słonko ![]() ale my tam mieliśmy jechac razem no i chyba to mnie tak trafia i te laski co maja mieskzac z nim i to może nawet w jednym pokoju;(
|
|
|
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
oficjalnie to od 30 sierpnia..
|
#4097 |
|
Zakorzenienie
|
Natali a w ogóle to podoba mi się Twoj podpis
budujący, tak 3maj![]()
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powtarzam mu to cały czas i sama się z tego śmieję. Jak mozna być takim nierozsądnym. |
|
|
|
|
#4099 |
|
Zakorzenienie
|
ooo. ja ze swoim od 26 sierpnia. I za ile wróci??
|
|
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jeszcze wkoncu tylko 2 miesiace i 2 dni.. ![]() ![]() oferta gabinetu: - masaże - zabiegi pielęgnacyjne na ciało (np. peeling czekoladowy) - sauna - sala fitness (ćwiczenia indywidualne z instruktorem - babskie spotkania - rehabilitacja
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to jego sprawa jak sobie papra życie. czym ty się przejmujesz?? |
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
a długo się przedtem znaliscie?
za 2 miesiace i 2 dni
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju jak ja cię podziwiam szkoda tylko że ja tak nie dam rade myślec![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- baaardzo krótko. Tydzień. ale postanowiliśmy spóbowac i nie żałuję a wy??
|
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
no zmieniłam
inspirowałam sie Twoim:P ![]() hmm..no tam pewnie macie kiepski dojazd ja z mojej miescinki autkiem jade ok 35-40 min :Pmarys ja nic nie wymysle bo nie mam talentu:P
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
stuknęło nam juz ponad 4100 postów
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jest roznie. nadal nie wierze ze bedzie super, ze szybko zleci.. rycze po katach, ale grunt to sobie cos wmawiac.. codziennie, kilka razy dziennie i jest z tym lepiej.. wierz mi ![]() a my dwa lata, chodzilismy do jednej klasy w liceum.. a na poczatku sierpnia pojechalismy ze znajomymi nad morze [4facetow i jaaaaa ] i tam to sie jakos zaczelo.. ale sie balismy i dlatego dopiero 30go sie zdecydowalismy..![]() ---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- ja te tegoi talentu nie mam, dlatego szukalam u was
|
|
#4107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a powiedz mi jaki macie kontakt?? ma tam internet no nie?? |
|
|
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
teraz juz tak.. na gg sobie piszemy
![]() a wczesniej to jakis mail na 2-3, czasem i 4 dni..
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Justyna ja się nie dziwie ze sięwkurzasz bo ja się wkurzam od samego słuchania..a co do lasek to czy w jednym pokoju, czy w innych czy tż przywiązany do Twojej nogi to jak nie będzie chciał to się nic nie wydarzy, jak jest głupi to i z krótkiej smyczy się zerwie...
Cytat:
![]() widzisz to Ty nawet masz bliżej niż ja:/ a napewno szybciej:/ ja mieszkam w północno-wschodnie części miasta, więc musze jechać autobusem-tramwajem i autobusem podmiejskim juz na miejsce,koszmar!!!!
|
|
|
|
#4110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ci faceci.. i jak ich nie kochac?:P
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

a byliscie moze kiedys w krispinowie?
tam mi sie podoba fajnie jest

bo jak mam się czuć jak tu mi pierniczy, , kochanie ja nie chce cie zostawiac samej sratatata a tu szuka juz sobie towarzysza
<3

szkoda tylko że ja tak nie dam rade myślec