|
|
#181 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Proszę o obiektywne zdanie
Cytat:
|
|
|
#182 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
Proponuję w wolnej chwili zajrzeć na jego gg albo nk. Dam sobie rękę uciąć, że ze sobą cały czas piszą
Do komórki też zajrzyj...A nie, przecież Misio kartkę połamał, cwaniak jeden |
|
|
|
|
#183 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie pomyślałam o tym, że przecież mieszkacie ze sobą dopiero tydzień. Może on faktycznie, jak któraś z wizażanek tu wspomniała, zna tę dziewczynę od dawna, a bajeczkę o nowej koleżance z autobusu wymyślił na poczekaniu? Skoro nigdy wcześniej nie poznawał dziewczyn w autobusie, to co - tak nagle, hop, poznał?
Jeśli nie masz siły, żeby uciekać, obserwuj go uważnie. |
|
|
|
|
#184 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mieszkacie razem dopiero od tygodnia, Wasze nieporozumienie trudno nazwać prawdziwą kłótnią, a facet reaguje tak, a nie inaczej. Czeka Cię z nim 'różowa' przyszłość, nie ma co![]() Cytat:
Poza tym ja nie muszę wzbudzać zazdrości w TŻ, bo nie odgrywam się na nim (to trąci nieco gimnazjum, ale dobra), a On nie wyznaje zasady 'pięknym za nadobne'. Jeżeli chcę, żeby przy mnie był, to mu po prostu mówię (o ile pamiętam, od tego zaczęła się Twoja historia, że Ty nie powiedziałaś, On....). I wiesz jak to działa? Ja nie nadużywam takich próśb, a On wie, że jeżeli go o to proszę, to faktycznie mam powody i nie ma wątpliwości, co wybrać. A gdyby TŻ zachował się tak jak Twój luby, to nie byłby moim TŻ - na ten tytuł też trzeba 'zasłużyć'.
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-07-13 o 10:17 Powód: literówka |
||
|
|
|
|
#185 |
|
Zakorzenienie
|
To moze teraz Ty idz ze swoim bylym na plaze, zobaczymy jak to zniesie
![]() Tak na powaznie przemysl to wszystko. |
|
|
|
|
#186 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-07-13 o 10:43 |
|
|
|
|
|
#187 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
Szczególnie, że jakoś do mnie nie przemawia to, że sobie niby wrócili na plażę spać On to jeszcze może by wrócił, ale jego "koleżanka" raczej by już została w domu we własnym łóżku, zamiast się szlajać z obcym facetem by spać na zimnym piachu. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#188 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze żeby on sensownie kłamał...
|
|
#191 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zadomowienie
|
A ja myślę, że jak nie tym razem, to następnym razem Autorka zobaczy prawdziwe oblicze swojego Misia. I dopiero wtedy będzie mieć ból do głowy, jaka była naiwna i ile czasu straciła.
|
|
|
#193 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To pewnie ta wrodzona nieśmialość
"Tylko dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i ludzka głupota. Co do Wszechświata nie jestem pewien." Albert Einstein Edytowane przez mag_a Czas edycji: 2010-07-13 o 10:46 Powód: cytat |
|
|
|
|
|
#194 |
|
Zakorzenienie
|
przykre jest nie to, ze facet probowal zrobic ze swojej dziewczyny idiotke, ale to, ze mu sie udalo.
dawno nie widzialam tak naiwnego podejscia. za to moj facet broni chlopaka, ze moze faktycznie nic nie zrobil i trzeba by sie bylo glebiej zastanowic. no rece mi opadly. |
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
Wzbudzić zazdrość to on mógłby paradując pod oknem własnego domu z nową koleżanką przy boku, a nie w ciemnościach zasypiając "że niby na plaży".
Totalny lawirant. I co najgorsze bez totalnego polotu wymyśla te kłamstwa. Nieudacznik po całości. Więcej jaj miałby przyznając się do prawdy... W jeden przypadek z kłamstwem można jeszcze uwierzyć, bo może rzeczywiście nk popełniła błąd jeden na 15 miliardów wysłanych maili i coś im się popierdzieliło. Ale tam jest więcej takich perełek.
|
|
#196 |
|
Raczkowanie
|
jeszcze bylabym w stanie zrozumiec decyzje Mary Louu, gdyby to wszsytko nie stalo sie tak szybko. gdyby dala sobie czas na opanowanie i "wyweszenie" calej sytuacji do konca, bo w ciagu ostatnich 2 dni dowiadywala sie coraz to nowych rzeczy, wiec przy glebszym zastanowieniu mogloby sie okazac, ze tych niejasnosci jest wiecej...
ja bym na pewno facetowi nie wybaczyla takiej akcji po 2 dniach, czy 2 rozmowach. Juz nawet pomijajac ta delikatna kwestie, czy on spal z inna kobieta czy nie - fakt jest taki, ze spedzil z inna kobieta cala noc, nawet bedac, niewazne na jak dlugo, u niej w domu nad ranem... to juz bylby wystarczajacy powod dla mnie, aby ochlodzic moje relacje do niego na jakis czas - zeby zrozumial, ze po takich wystepkach moze stac sie cos wiecej niz dzien mojej zlosci. |
|
|
|
|
#197 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pytanie więc PO CO? W imię czego? Miłości? Jakiej, kurczę, miłości?! ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#198 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Więc to nie była pomyłka nk
|
|
|
|
#199 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mysle, ze to taka meska solidarnosc ![]() i tez mi czasami rece opadaja... |
|
|
|
|
|
#200 |
|
Raczkowanie
|
Chociaż, w sumie, tworzą zgraną parę - on zachowuje się beznadziejnie, beznadziejnie kłamie, ona beznadziejnie ufa.
Beznadziejny związek.
|
|
#201 |
|
Raczkowanie
|
Eeee....
I ciekawe jak on od początku planował tą zazdrość w autorce wzbudzić skoro sam by się jej w życiu nie przyznal do tego spotkania gdyby autorka nie dorwała sie do telefonu.... Jego historia się w ogóle kupy nie trzyma... i jeszcze to siku.... komu by się chciało specjalnie po to jechać do domu żeby potem wrócic... i jeszcze zasnąc w bezpiecznej odległości, poł metra od siebie. O loosie....
|
|
|
|
|
#202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() wydaje mi sie, ze nie jest tak zle, tylko uwazam, ze autorka za szybko wszystko wybaczyla... bo nie wiadomo co wyjdzie za kilka dni, moze znow wyjdzie na jaw jakis innyc szczegol..... a nawet jezeli nie, to i tak po takiej akcji, moglaby troche przetrzymac faceta w niepewnosci, zeby na przyszlosc nie myslal, ze moze odwalac takie numery... |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam i nie mogę uwierzyć.
Ja wiem, że jesteśmy w stanie wybaczyć naprawdę dużo. Że czasem tak kochamy, że nie widzimy niczego innego. I uwierzyć w kłamstwa też potrafimy. Ale takie??? Już pominę te telefony w autobusie, gg i wszystko inne. Ale to siku w domu i powrót na plażę?? Jak już i tak wybaczyłaś i nadal jesteście kochającą się parą, to błagam, rozwiązujcie swoje problemy w sposób inny, niż robienie sobie na złość. I jeszcze jedno. Dla mnie miłość doo drugiego człowieka oznacza zupełnie coś innego. Nie wyszłabym z domu, trzaskając drzwiami, choćby nie wiem jak duży lub mały był problem. Nie mogłabym pójść na imprezę, piwo czy coś innego. Nie mogłabym "spać" na plaży z innym mężczyzną wiedząc, że jest jak jest.
|
|
|
#204 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No jemu na początku nie chciało się iść do lasencji, bo 'za daleko' Grunt, że autorce te nieścisłości nie przeszkadzają ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
![]() Bałabym się kolejnych szczegółów Mogłyby już w ogóle namieszać w historii
|
|
|
#205 |
|
Rozeznanie
|
Ja nie wiem, może źle myślę, ale facet , który podejmuję decyzję żeby zamieszkać z dziewczyną raczej jest w związku szczęsliwy i chce zrobić kolejny krok. Twoj facet w okresie kiedy Ty szczęśliwie rozpakowywałaś swoje rzeczy randkował z jakąś laską w autobusie. Wiedział, że za tydzien sie pokłócicie i dziewczyna mu się "przyda" żeby Tobie na złość zrobić?!
![]() Prosze Cie. Co do tego, że sie pukał w czoło czytając nasze wypowiedzi jakoś mnie nie dziwi- bo on KŁAMIE a my staramy się Tobie to uświadomić
<3 M. 07.11.2007 ! ...:::Want you to make me feel like I'm the only one that you'll ever love:. 24.07.2010- rzuciłam! 3.12.2010- marzenia się spełniają -> kierunek Londyn "Ty nie musisz się w to wczuwać jeśli miałeś fajny dom, Kiedyś spytam Cię co znaczy mieć spokojne dzieciństwo" |
|
|
|
|
#206 |
|
Zadomowienie
|
Nie no wiecie co? Skoro ona jest do niego tak święcie przekonana to ja na jej miejscu urządziłabym niezłą scenkę. Nie wiem czy Autorka też by dała radę. Ale ja bym poczekała na swojego lubego w domu, a gdy przyjdzie, rozryczałabym się i trzaskała różnymi hasłami w stylu "wiem wszytko" "jak mogłeś" "właśnie się dowiedziałam" bla bla. Może facet dałby się na to złapać i pod wpływem paniki wszystko by wyśpiewał. Gdyby nie wiedział o co chodzi, wtedy byłabym co do niego bardziej spokojna, co nie znaczy, że całkiem. Lub po prostu przejrzałabym jego telefon, n-k. Skoro ma mu znów zaufać musi mieć ku temu podstawy.
|
|
|
#207 |
|
Zakorzenienie
|
rózne rzeczy można wybaczyć, potknięcie, błędy...człowiek jest tylko człowiekiem i czasem warto dać drugą szanse jesli ktoś na to zasługuje. pod warunkiem że zasługuje-Twoj facet nie zasługuje-za postępowanie, za bajeczki i kłamstwa, za mydlenie oczu...
ale Twój przypadek jest dla mnie po prostu beznadziejny...on Ci kłamie prosto w oczy a Ty mu wierzysz, bo chcesz mu wierzyć i tyle.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
|
#208 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie czego ja tu jeszcze pojac nie moge...
podobno plaza jest daleko od domu tej panny... jej zachcialo sie siku ale dala rade tyle wytrzymac zeby doczolgac sie do domciu i nie posikac sie po drodze... wow, ze tez ja bedac na plazy siusiam w krzakach zamiast na spojonie przejsc sie do domku, zrobic co mam zrobic i sie wrocic na plaze z powrotem... good idea, chyba zaczne sie do tego stosowac...
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem po ślubie, mam dziecko i jakby mi mój mąż zrobił coś takiego to by w podskokach wyleciał z domu niezależnie ile byśmy razem byli, i kiedy by się to stało , serce by mi pękło po takiej akcji, i niezależnie jak bardzo go kocham, kocham również siebie, i wiem że zbyt się szanuje, by coś takiego wybaczyć.
Może wyjdź na noc z jakimś fajnym facetem na plaże, "pogadać" i wróć nad ranem, czy twój facet by ci uwierzył gdybyś mu powiedziała to co on Tobie? nie sądzę. Swoją drogą, pewnie będzie się nadal spotykał z koleżanką z "autobusu" i będą mieli z ciebie niezły ubaw , bo uwierzyłaś w cały ten kabaret. Nie szanujesz siebie to i on cię nie szanuje. Wg mnie początkowo chciał zrobić ci na złość z tym, że to było początkowo! I myślę że mu się to spotkanko bardzo podobało skoro wrócił dopiero o 9 rano. Z połamaniem karty to takie przedstawienie pod publikę. Ogólnie jeśli wolisz marnować czas na takiego chłopaka, bo mężczyzną go nazwać nie można- To tylko życzę ci szczęścia i powiem że niestety kiedyś bardzo się zdziwisz. Może jednak warto być z kimś kto będąc z kobietą nie lata z inną na randki, i nie chodzi pół miasta na siusiu o 4 nad ranem do mieszkania koleżanki z autobusu! Nie wiem czy ja tylko odnoszę takie wrażenie , że ten wątek powstał po to by uwiarygodnić wymówki twojego chłopaka, myślę że sama w nie nie wierzysz i starasz sobie wmówić że jest tak jak to przestawił twój chłopak. Niestety jeśli 30 osób mówi że pada a jedna (twój facet) mówi , że świeci słońce to raczej weź parasol.
|
|
#210 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam tylko pytanie do autorki wątku - ile jesteście razem?
W sumie mogę się domyśleć dlaczego jesteś tak dla niego pobłażliwa , ludzie uczą się na błędach a dla ciebie ten jeden raz to widać za mało. W swoim życiu znałam parę osób które perfidnie zdradzały swoich partnerów, robiły to bo były pewne (tak jak twój partner) że osoby z którymi są jeśli nawet się o tym dowiedzą łykną wszystko co im się powie. I tak widziałam w ciągu np jednego dnia chłopaka który ściska i wyznaje miłość kochance, a wieczorem swojej dziewczynie dokładnie mówi to samo. Sama też byłam niejednokrotnie wkręcona uwierzyłam nawet ze to co widzę na fotce(moj ex trzymal za reke obecna juz dziewczynę) to żarty jakie sobie robia zawsze na zjazdach w pracy, a smsy od niej nic nie znaczą ![]() Chciałabym wierzyć że my wszystkie tu się tu mylimy, ale naprawdę kiepsko to widzę. Swoim zachowaniem tylko pokazałaś że dużo możesz wybaczyć, a teraz twój chłopak tylko będzie się bardziej ukrywał. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

a odległośc oszacował mój chłopak a nie ja 

Mieszkacie razem dopiero od tygodnia, Wasze nieporozumienie trudno nazwać prawdziwą kłótnią, a facet reaguje tak, a nie inaczej. Czeka Cię z nim 'różowa' przyszłość, nie ma co

Więc to nie była pomyłka nk
komu by się chciało specjalnie po to jechać do domu żeby potem wrócic... i jeszcze zasnąc w bezpiecznej odległości, poł metra od siebie. O loosie....