|
|
#211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Proszę o obiektywne zdanie
Cytat:
Kobiecy pęcherz to jednak rzecz magiczna.
|
|
|
|
#212 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zaufanie nie bierze się z powietrza. Jeżeli ktoś kłamie, kręci, zmienia wersje, to nie można już mieć do niego takiego samego zaufania. Wygląda na to, że wiesz, że kłamie, ale myślisz, że akurat nie kłamie w tej jednej rzeczy - łudzisz się dziewczyno i oszukujesz samą siebie. Wybaczaj jeśli chcesz, ale przynajmniej nie wal ściemy. |
|
|
|
|
|
#213 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jeśli tak chłopakowi zależy (jak to mówi Autorka), to się poprawi i coś zrozumie po tej historii, ale tylko jeśli Mary Louu zareaguje. Albo przestanie pogrywać w ten sposób. Chociaż jakoś nie wierzę w to, że tak będzie-za dużo kłamstw i niezgodności. A druga możliwość, jeśli nie jest taki kryształowy, jak go postrzegam (to subiektywna ocena na podstawie jego zachowania, które Mary Louu opisała) BĘDZIE OSTROŻNIEJSZY W PLANOWANIU "SKOKÓW". Dla mnie bez sensu jest pokazywanie mu tego wątku. Teraz mam wrażenie, jakby siedział nad Tobą i dyktował Ci, co masz napisać-ale to moja bujna wyobraźnia
|
|
|
|
|
|
#214 |
|
Zakorzenienie
|
Laski, pamiętajcie że ten kiepski kłamczuszek podczytuje nas i biedny w czoło się puka
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
no cóż, naprodukowałyśmy się nadaremnie
![]() nie mogłabym spać, mając tyle niejasności w tej nocy. Ale nadal uważam, że to siku jest poniżej poziomu.
|
|
|
#216 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No cóż.. Nic innego nam nie zostaje jak życzyć szczęścia i powodzenia.
|
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie lubią mówić, że cenią sobie szczerość i prawdę. Od dawna podejrzewam, że to ściema, bo najbardziej na świecie lubimy być okłamywani. Pewnie wiele z was, tak oburzających się na postępowanie autorki wątku, tak samo łykałoby jak pelikan podobne kłamstewka swoich TŻtów. Taka już chyba ludzka natura, niewielu z nas jesty tak silnych, żeby przyjąć prawdę na klatę i wyciągnąć konsekwencje.
Nie znaczy to jednak, że pochwalam zachowanie Mary Louu, ale zapewne wcześniej czy później przejedzie się na swoim ukochanym i tym razem to zaboli bardzo. Oby nie było za późno, tylko tego można jej życzyć. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#218 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem już sama co mam myślec na ten temat. Mam bałagan w głowie jestem wściekła , że zostałam oszukana. Nie wie też komu już wierzyć
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
Może tym migającym lampkom i wyjącym syrenom alarmowym, które skłoniły Cię do założenia tego wątku?
Miałaś watpliwości, zostały rozwiane, czas na decyzje.
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Mary Louu,
wiem, że najgorzej jest jak patrzysz na tego człowieka i chcesz mu wierzyć. Potem ten ktoś znika nam z oczu a ty już masz wątpliwości. byłam kiedyś w podobnej sytuacji, tzn. kłamstw co do pewnej sprawy. Nie uwierzyłam, wycisnęłam całą prawdę. I dobrze, bo pewnie do dzisiaj żyłabym w błogim przekonaniu, że mój to mnie oszukać nie może.
|
|
|
#222 |
|
Zakorzenienie
|
potrzebna jest Wam szczera, długa rozmowa, w której sobie wszystko wyjaśnicie.
|
|
|
#223 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
wiem , że to jest głupie że poszli tam na 15 minut a potem wrócili na plaże i tez myślałam ze raczej tej lasce by się nie chciało spać na piasku skoro jest już w domu
On na poczatku mi wkrecal ze ona mu mieszkanie zaproponowala Ale on powiedzia mi bezczelnie ze jej odmowil slowami za daleko . I perfidnie do mnie w oczy : "dobrze zrobilem , pokazałem jej tym jak ja lekceważe "
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
Mary Louu nie mnie jest osadzac jakim on jest czlowiekiem i czy masz z nim zrywac czy nie - ale zanim podejmiesz decyzje, ochlodz troszke to wszsytko i postaraj sie wszsytkiego dowiedziec od niego, draz temat i postaraj sie rozwiac wszelkie watpliwosci. Tylko troszke glupio mi o tym pisac tutaj, bo przeciez on to wszsytko czyta - jestem pewna ze skoro przeczytal juz o kolejnych watpliwosciach wizazanek co do jego historii, to juz pewnie ma obmyslana nowa gadke...
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#226 |
|
Zakorzenienie
|
kochana,
sam siebie ocenia, bo w twoich oczach chce zyskać. Czy jest jakaś szansa na to, że wyciągniesz od niego prawdę? Jakie są teraz wasze stosunki?
|
|
|
#227 | |||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on nie czyta wszystkiego , jak mowi go to nie interesuje , a przez moje forum jak on to nazywa tylko sie klocimy Drąże temat caly czas to na mnie krzyczy ze lubię sie kłócić
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#228 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie osobiscie, to jest jakas masakra, jak mozna tak w zywe oczy klamac.
Ta historia to jeden wielki wał. Ciekawe co jeszcze wymysli? Ze moze zle sie poczula i musial z nia zostac
|
|
|
|
|
#229 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
bo gdyby ja tak lekcewazyl, to by nie spedzil z nia 7 godzin na plazy (tudziez u niej w domu)... ponadto z tym sikaniem to juz jest naprawde tak glupie, ze nawet patrzac na to z daleka widac ze to jedna, wielka sciema.... ja nie znosze sikania pod drzewami czy w krzakach, ale nawet mi nie chcialoby sie jechac specjalnie do domu zeby sie wysikac i po 15 minutach wrocic na plaze po to, zeby tam spac - to jest tak chol**nie niedorzeczne, ze az bije po oczach! |
|
|
|
|
|
#230 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stosunki sa takie ze dzis spalam na podlodze , oczywiscie byly komentarze ze akcje urzadzam , ze przesadzam a on mi cala prawde powiedzial , wpad na pomysl aby isc pietro nizej do swojej siostry spac bo ona ma tam wolne lozko abym ja nie meczyla sie na podlodze . Nie chcialam aby do niej poszedl bo znajac jego siostry to zaraz byly by komentarze ze sie tylko z nim kloce i wygnalam go do pokoju. Mam do niego zal ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
|
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#231 |
|
Raczkowanie
|
Teraz chłopak przejdzie do etapu II pt.: 'Bo to zła kobieta była' połączonego z 'Ty lubisz się kłócić to Twoja wina' :-(
Bez winy nie jesteś, bo prowokowałaś, ale jego reakcja jest, hm nieadekwatna? W związku takie historie, jak ta, którą odstawił, nie powinny mieć miejsca.
|
|
#232 |
|
Zakorzenienie
|
Wez Ty daj mu w ryj, bo nie dosc ze typ klamie jak stad do honolulu, to jeszcze sie oburza(ze ktos Ci prawde mowi)
|
|
|
|
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, teraz będzie na ciebie, że to wszystko twoja wina.
40 min. pieszo żeby zrobić siku?
|
|
|
#234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
40 min? Ja bym się zsikała po drodze
|
|
|
#235 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
kurcze dla mnie to tez dziwne o 4 tam byli na 15 minut , przeniósł sie na plaze , tam spal okolo 2 godzin jego slowa , no to mamy godzine okolo powiedzmy 6:30 a reszta czasu , znow gadalai. Ja czuje ze on tam zostal i spal u niej to tej godziny po czym sie przypaletal do domu , i jakos ubrudzony i wygnieciony nie byl po spaniu w piasku
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#236 | |
|
Raczkowanie
|
Potraktuj opis Merys jako inspirację
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#237 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie masakra, Mary Louu...
Ja bym się przeszła do tej laski, potajemnie i się od niej dowiedziała.
|
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Mary Louu, tak szczerze, czy wg Ciebie jego wersja wydarzeń ma sens?
Gdybys pobawiła się w dochodzenie, rozpisała to czasowo, wzięła pod uwagę, czy takie albo inne zachowanie jest możliwe, ponanosiła na osi kolejne wersje/warianty - czy to trzymałoby się kupy? Zwłaszcza, że masz kilka 'pewniaków' czasowych - jego wyjście, sms-y z pytaniem o drogę, nk, orientacyjny czas na pokonanie odległości z plaży do domu tej dziewczyny, powrót do Ciebie... Pomyśl....
|
|
#239 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
chcial mi ustopic miejsca w lozku ale sie nie zgodzilam
---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- wyszedl o 19 na spotkanie z kolegami , o 1 byly smsy jak dojsc na ta plaze z klubu ( do dzis nie wiem jaki to byl klub) o 4 byli u niej itd. mnie jeszcze jedno zastanawia on mosial wiedziec wczesniej ze ta pinda bedzie w tym miejscu i on tez sie tym chwalil ze koledzy na ta impreze go zaprosili . ale ja o tym zaproszeniu dowiedzialam sie duzo pozniej , prawie przed jego wyjsciem . mowil ze ciuszki sobie kupil bo nie mial w co sie ubrac i przy kolegach by glopio wygladal
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#240 |
|
Zakorzenienie
|
przy kolegach? facet dla kolegów nigdy się nie stroi.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.