|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Mi się ta pierwsza bardzo podoba, aż szkoda ze do wyrzucenia
![]() Ale duży brzusio w tej sukience
Pozdrawiam, Ewcia Nasza córcia jest już z nami. Dagusia- 23.09.2010r. Edytowane przez Szczęśliwa Czas edycji: 2010-07-13 o 10:09 |
|
|
|
#4232 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uroki ciąży czujemy, a jesienią się rozpakujemy :) WRZESIEŃ-PAŹDZIERNIK 2010 cz
Edytowane przez angelikaw Czas edycji: 2010-07-17 o 13:53 |
|
|
|
#4233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i trochę szkoda, że do wyrzucenia ![]() Ja do porodu mam od koleżanki, nie będę jej wklejać bo ładna nie jest (chociaż może się skuszę na zdjęcie jak będę prała wszystkie rzeczy dla małej i te do szpitala dla mnie). W każdym razie mam niebieską z żółtymi wstawkami i z pszczółkami ale to taka koszula, którą na 100% wyrzucę po porodzie.Ale za to jaki kształtny, taki idealnie okrąglutki
|
|
#4234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak mam z mezem bo goolnie ta sesja to mialabyc niespodzianka dla niego (mamy 8 sierpnia 1 rocznice slubu a na 13 termin wiec nie mam mozliwosci zorganizowania romantycznego wyjazdu ani nic) to postanowilam ze zrobie mu album z profesjonalnymi fotkami zeby ta roczna poslubna milosc w postacic brzuszka byla "na pamiatke" no i ustalilam wszystko z fotografem (naszym slubnym) no i zaprosilismy meza na sesje.. tzn juz jak wszystko bylo ustalone to mu powiedzialam i bardzo sie ucieszyl.. mamy fotki razem, ma tylko on z brzuszkiem no i ja sama.. zobaczymy co z tego wyjdzie bo poszalelismy ostro... bylo wesolo![]() angelikaw jaki okraglutki ![]() Klarissa hmm faceci.. wiesz twoj bynajmniej mowi ze to przezywa itd.. my na szkole rodzenia mielismy taka parke ze szok - wyobraz sobie polozna pyta kazdego czy bedziemy rodzic razem czy same laski i wogole jak to panowie znosza jak panie czego sie boja..a ten "gwiazdor" wyskakuje ze on to wolalby rodzic za zone - no to polozna ze milo z jego strony ze tak jej chce ulzyc itd.. a on - wolalbym rodzic bo sobie lepiej poradze niz ona! no myslalam ze go tam ubije... ta jego kobieta zabila go wzrokiem polzona tylko ladnie skomentowala - teraz pan tak mowi bo nie ma takiej mozliwosci ale jakby byla... wiesz fajnie jak facet sie przejmuje ale koles wyskoczyl z tekstem ze on sobie lepiej da rade niz ona i lepiej zeby to on rodzil.. no niezle ja podbudowal... jak bedzie rodzic z nia to laska bedzie miala tylko kupe stresu....
|
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Po troszeczku nadrabiam
1, 2 lub 3, te wstawki szkła można dać tez jakoś niesymetrycznie, też może być ciekawie Ale cukierkowo (Ale i tak nie lubię baldachimów)Cytat:
![]() cdn...
|
|
#4236 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry paniom
Dziękuję w imieniu męża za gratulacje ![]() Bordowa, to opijemy kawą mrożoną Jaki ten twój TŻ jest biedny - że też pozwalają pracować tyle godzin, to wbrew prawu pracy przecież!!!Malwina, to już niedługo wielki dzień cię czeka A ty wejdziesz w suknię z gorsetem? Żeby maleństwa nie przycisnąć za bardzo.Aaneczko, nie uchronisz synka przed wszystkimi nieszczęściami świata, choćbyś chciała. Dobrze, ze nic się nie stało Zuziczku, jeszcze nie napisałam, że ślicznie wygląda to łóżeczko Naked, dobrze, ze zrezygnowałaś z wpisania "ojciec nieznany". Dlaczego tylko ty masz ponosić najzwyczajniejsze w świecie koszty utrzymania syna (ja wiem, że tak się niemyśli, ale to ważne jest, naprawdę). Niech ten @#@$@#$@#$@%@ też się trochę wykaże ![]() Ninaad, trzymam kciuki za wizytę Gabisun, kocyk bardzo ładny i wygląda na ciepły Szczesliwa, to trzymam kciuki za wizytę. A co do torby, to ja przy wózku mam taką raczej beznadziejną, bez przegródek, tylko żeby coś luzem wrzucić. To ta bardzo mi się przyda Martucha, ten szlafroczek szczególnie mnie urzekł ![]() Angelikaw, piękny brzusio ). Gratulacje Dziewczyny, musiałam zdjąć dziś rano obrączkę Od rana miałam spuchnięte palce, jak t6o zobaczyłam, to stwierdziłam, ze wieczorem będzie jeszcze gorzej i zdjęłam. Smutno m strasznie, bo obrączka jest dla mnie ważna i jakoś mi dziwnie, ze bez niej chodzę. Ale znalazłam srebrną obroczkę mojego męża z czasów narzeczeństwa i ją sobie założyłam, to chociaż coś mam na palcu Dziewczyny, znalazłam na all fajny zestaw butelek Aventu - butelka 260ml + butelka 125ml gratis. Całość 21zł + 7,5 zł przesyłka. Jak zamawia się dwa zestawy to płaci sie za przesyłkę też tylko 7,5zł, więc wychodzi bardzo tanio (49,5zł za dwie butelki 260ml i dwie butelki 125ml). Ja dziś zamawiam, jakby któraś chciała to dam namiary na pv. Dziś składamy łóżeczko |
|
|
|
#4237 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
Znalazłam jakiś stary, za duży pierścionek to teraz go sobie noszę bo nie jestem przyzwyczajona żeby nie mieć nic na palcu
|
|
#4238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już wklejałam ten termometr, ale może ci się nie spodobał, czy go minęłaś. Mam go koło 5 lat i baaaardzo się sprawdził. Ale mierzę w uchu, bo na czole pomiar jest nie dokładny. Dziecko nawet się nie budziło w nocy jak mierzyłam ( robi takie "pik", ale w miarę cicho). Nie potrzebuje też tych kapturków ochronnych, tylko przecierać spirytusem dla dezynfekcji.http://www.allegro.pl/item1102302085...owy_4_w_1.html Zuziczko-bardzo ładnaś, a łózeczko-super, zdolniacha! ![]() Naked-czytam tą twoją historię i nóż mi się w kieszeni otwiera na tego Ex ! Ale tak jak mówisz, ból jest i gdzieś tam pozostanie w sercu, a faceci muszą dorosnąć do odpowiedzialności , bo wygląda na to,że się bardzo wystraszył . Tym bardziej,że raczej w typie "ciacho", to pewnie ma spaczone wizje na temat braku wolności i swojego życia prywatnego. Znając życie, kiedyś będzie chciał się chwalić synem i będzie szukał z wami kontaktu , chociaż po tym jak cie niedojrzale potraktował, to trudno się będzie przyznać do błędu (miejmy nadzieję,że nie znienawidzisz go do tego czasu ostatecznie )Jesteś śliczna, kochasz Filipka, masz wsparcie i dużo zdrowego rozsądku. Oby tak było zawsze . Bądź dobrej myśli. Nikt tak cie nie pokocha jak suniu Przytulam cie mocno Malwinko- ![]() Pomidora, bardzo się cieszę,że mężowi udało się zmieść konkurencję ! Zdolniacha ! Angelikaw-pięknie, ciążowo wyglądasz, podoba mi się twoja sukienusia ![]() Zapomniałam napisać,że zachwyciłam się tobą Klarisko z tym pięknym brzuszkiem
. Szymonek, Dawidek, i Oleńka http://www.suwaczki.com/tickers/n59yhdgemrlojvrp.png Edytowane przez szokoladka74 Czas edycji: 2010-07-13 o 11:50 |
|
|
|
|
#4239 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidora - widzę, że nie tylko ja mam problemu z opuchnięciem
ja się zmagam od kilku d ni z opuchniętymi nogami - spuchły mi łydki i noga w kostce, a nawet palce u stóp (wyglądają jak małe serdelkipalce u rąk mi nie popuchły, ale jeszcze opuchlizna i tu może nadejść piję bardzo dużo wody, wręcz pochłaniam ją litrami, do tego mnóstwo owoców typu arbuzy, melony, bo mam na nie straszną ochotę, sikam ze 4-5 razy na godzinę a mimo to dopadły mnie te opuchnięcia ![]() Pomidora no i gratulacje dla męża!!! |
|
|
|
#4240 |
|
Raczkowanie
|
A na okoliczność opowiadań o Tż-tach
My mamy 2 sierpnia 13-tą rocznicę ślubu, znamy się rok dłużej ( ale pewnie zapomni jak zawsze). Mnie się zebrało ostatnio na podsumowania ( może w ferworze zmian hormonalnych...) i zapytałam go co lubi razem ze mną robić ( pomijam oczywiście sex, bo tu zadowolony nad miarę ) Noi... nie potrafił powiedzieć. Byłam strasznie rozczarowana. Nie lubi ze mną rozmawiać ( po tylu latach, to o czym? woli na czacie z obcymi...), mówi,że ciągle rozmawiamy na moich warunkach ( ???), nie lubi spacerować, wyjeżdżać ( teraz był przecież w Egipcie z bratem- I raz- i "wreszcie" od nas odpocząl i poczuł jak to jest, być znowu kawalerem ! ), nie lubi zakupów, pikników, działki, dosłownie nic. Wyszło na to,że ze wzgl. na mnie. Ryczałam dwa dni... Jeszcze mówi " musimy się zdystansować, odpocząć do siebie, zatęsknić do siebie ( ręce mi opadły...) . i tekst roku - "tylko mi urodź..." i co potem? Ja się zmienię? on się zmieni? Zostawi nas? czy co ? Faceci...
|
#4241 |
|
Wtajemniczenie
|
naked21 Ja też się tak szybko męczę
Początkowo mi to nie przeszkadzało, ale teraz, tak jak Ty, czuję się jak stara babcia ![]() martucha84 Gdyby mój Tż tak powiedział to bym go chyba na miejscu ubiła I na pewno nie dopuściłabym go do porodu.Pomidora A no biedny, biedny ... A jego Kodeks Pracy i te wszystkie przepisy nie obowiązują, bo jest na kontrakcie, nawet urlopu nie ma, jedynie 10 dni w roku, ale jak weźmie chorobowe to już urlopu nie ma ... Tzn. chorobowego też nie ma, więc musi po pristu brać urlop. Szkoda słów.A tą mrożoną kawą to mi smaka zrobiłaś ![]() Wróciłam z PUPu. Na szczęście w kolejce stałam niecałą godzinę, więc dałam radę, ale ludzię wręcz próbowali się przede mnie wepchnąć, bo "brzuch ma wielki to będę szybszy" Ahh szkoda słów. Na szczęście trafiłam na ludzką babkę i dopiero 30 września kazała mi przyjść następnym razem. Najlepsze było to, że nie zauważyła że jestem w ciąży I potem pyta o termin porodu i ja mówię "6 września" a ona "2010?!"
|
#4242 | |
|
Zakorzenienie
|
szokoladka - przede wszystkim gratuluję długiego stażu ślubnego
a teksty mężczyzn..... cóż, wiem, że bywaja bolesne i wcale Ci się nie dziwię, że płakałaś po czymś takim. Mój TŻ czasem też mi chlapnie coś bez zastanowienia...ostatnio mi oznajmił, ze denerwuje go mój śmiech i bądź tu mądry... nie powiem, też mi się zrobiło głupio (nie wiem czemu...) i smutno na początku, ale zaraz potem kazałam do spadać (delikatnie mówiąc). Może miał gorszy dzień, bo później pół dnia mnie przepraszał i twierdził, że nie wie co go napadło ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
mnie ostatnio też podrywał młody chłopak, na oko 20-22 letni też biedny nie zauważył w ogóle, że w ciąży jestem ale miał teksty do podrywu w każdym razie ulotnił się po tym szybko, ale zaraz znalazł kolejną ofiarę w kawiarni
|
|
|
|
|
#4243 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale jak na jakieś zakupy wyjdziemy, to czuję, że mi ciąży brzuszek i twardnieje. No ale jak mała tyle waży ![]() angelikaw, piękny brzusio ![]() Cytat:
![]() Mój mąż wreszcie złożył łóżeczko i zaczyna się nakręcać na inne zakupy Wszystkim w pracy opowiada co już kupił ![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
Ale swoją drogą, ja się też dzisiaj po prawie 7 latach dowiedziałam, że mój mąż zawsze prawą nogą wstaje chociaż może żartował
|
|
#4244 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
ja się zajmuje całym zusem i tym innym Poza tym mam mamę w Zusue I jeżeli pracodawca ma kontrole to automatycznie ZUS wstrzymuje wszystkie świadczenia do czasu aż nie skończy kontroli U mnie chodzi o to Że firma jest w jednym mieście a ja zameldowana jestem w drugim i trzeba im wyjaśnić że mogę pracować przez internet
|
||
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Lenka - chodzi Ci o takie ochraniacze na szczebelki, jak np. te na zdjęciach http://www.gluck.com.pl/pol/posciel,dziecieca/
zawsze od mężów można dowiedzieć się czegoś ciekawe, nawet po tylu latach bycia razem ![]() naked21 - ja też zauważyłam, że się szybko zaczynam męczyć, a wejście na 1 piętro jest już dla mnie wielkim wyzwaniem ![]() my wczoraj kupiliśmy w promocji łóżeczko z firmy Gluck, które nam od początku się bardzo podobało i materac kokosowy do tego z babyzone. Nie wiem czemu, ale starsznie nas uszczęśliwiły te zakupy i wniebowzięcie wracaliśmy z nimi do domku Edytowane przez Kalex Czas edycji: 2010-07-13 o 12:08 |
|
|
|
#4246 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!!!!!!!!!
Dziękuję każdej z osobna za miłe słowa i gratulacje Ja też staram się siedzieć w domu bo upały powoli wykańczają. Sesje macie piękne, ja muszę też w końcu dać się sfotografować aby mieć pamiątkę dla Majusi Co do depilacji, to ostatnio tak się ogoliłam, że szkoda gadać, mięliśmy ubaw z TŻ-tem Super, że możecie używać tych kremów do depilacji. Na mnie one kompletnie nie działają i tylko sprawiają, że włoski stają się wiotkie, ale wcale nie chcą wyjść ze skóry... Tak więc zostaje mi tylko maszynka. Pomidora pogratuluj mężowi Malwinko trzymam mocno kciuki!!! Będzie cudownie, zobaczysz!!! Klarisa tekst Twojego Tż-ta mnie rozwalił ale tacy już Tż-ci są... Strasznie mnie to rozbawiło bo mój Tż też jak czasami coś powie... ale nie ma rady, trzeba się trochę pośmiać z nich i nie brać tych złotych myśli na serio ![]() Misqa nie bądź smutna, oglądnij jakąś komedię. Mojego Tż-ta też często nie ma, ale za to jak wraca to jest super ![]() aaneczka Ty nie denerwuj się tak bo nic na szczęście się nie stało a Dominiś już pewnie nic nie pamięta! Nie zamartwiaj się bo dzidziuś wszystko czuje i też się stresuje! ![]() naked21 ważne, że Ty jesteś mądrą mamą i jestem pewna, że poradzisz sobie i będziesz bardzo szczęśliwa. Smutno, że tak się potoczyło, ale zobaczysz, że będzie lepiej! Jesteś silna i masz na kogo liczyć, to jest najważniejsze! ![]() angelikaw ja też zamierzam coś zmienić i za tydz idę do fryzjera a Ty jesteś zadowolona z nowej fryzurki? Dziewczyny co do męczenia się to ja też strasznie szybko się męczę i często chce mi się spać. Mała dużo się rusza i pcha się niemiłosiernie. A mam takie pytanko do Was- czy jak leżycie to boli Was brzuch? bo ja się budzę w nocy bo trochę mnie pobolewa. Tak jakby mała nie miała już miejsca i rozpychała go. Tak samo jak leżę na lewym boku i chcę się przewrócić na drugi to czasami boli mnie jak ona przemieszcza się z jednego na drugi... Ogólnie to jeszcze niedawno spoko było z brzuszkiem a teraz zaczyna mi przeszkadzać w nocy i jak leżę. Piersi też zaczęły już produkcję... dziwne uczucie, tzn nic się nie czuje a tu leci... Poza tym czasami czuję się taka brzydka i zamierzam zmienić coś i niedługo idę do fryzjera mam ciemne prawie czarne włosy a chyba zrobie się na jasno, jak fryzjerka się nie będzie bała bo coś bardzo ostrożna jest. Miłego dnia dziewczyny!!!!!! |
|
|
|
#4247 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oby nie za szybko, w końcu w brzuszku jest przyjemnie a tu w tym upale niekoniecznie Super! Gratuluję No właśnie, kto chętny? Kto najczęściej siedzi przy kompie? Bo ze mna to tak różnie.... Ja zabiorę do torby, w szpitalu dają, ale często te rożki maja już długą swoja historię i nie wyglądają nawet troche ładnie. cdn
|
|
#4248 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
I tak jest lepiej niż parę tygodni temu. A z piersi mi nic nie leci chociaż mnie bolą ciągle
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2010-07-13 o 12:23 |
||
|
|
|
#4249 |
|
Zakorzenienie
|
ja upaly tez zle znosze, generalnie zawsze zle znosilam wiec sie nie dziwie...
nie puchna mi stopy ale wieczorem bola mecze sie tez szybciej ale ja nie moge pozwolic sobie na lezenie (czyt. corka)dzis od rana mam zapiernicz, stoje od dwoch h w ten upal prasuje ale juz maz nie mial co do pracy wlozyc bo odkladalam tak pranie ze sie nabieral caly pokoj wole juz raz stanac i zrobic wsio... tylko fakt faktem ze idzie sie wykonczyc, jeszcze musze zupe z cukini wstawic i sie jakos sama ogarnac..wieczorami mam zazwyczaj klientki na paznokcie wiec caly dzien zapiernicz ![]() tak was czytam i jestem zdziwiona ze juz skladacie lozeczka i w ogole je ubieracie, nie boicie sie ze to sie jeszcze zakurzy??? przeciez dopiero wrzesien za 1.5 mc ![]() ja lozeczko zloze 2-3 tyg przed, a posciel ubiore jak wroce ze szpitala ( przeciez to chwila moment zalozyc poszewke) a zawsze to swierze wedlug mnie i niezakurzone. co do tatusiowhmm, wiem ze nie ma reguly i duzo zalezy od obietywnego poglodu na sytuacje w domu. Z doswiadczenia i obserwacji moge jedynie napisac ze jesli tatus nie wykazuje zadnej inicjatywy i zainteresowania dzieckiem dajmy pod koniec ciazy (czyt 3 trymestr) to raczej i nie wykaze go po porodzie, a nawet bedzie gorzej. Pisze ze to zalezy od obiektywnej oceny sytuacji ( na co ciezko sie zdobyc) bo faceci generalnie inaczej postrzegaja "pomoc" i "Zainteresowanie" kobiety sa bardziej takiej uczuciowe i podniecaja sie byle czym, faceci nie koniecznie. Jedni faceci beda chodzic na kazda wizyte usg z zona, kupowac ubranka, robic achy i ochy nad ruszajacym sie brzuchem a inni faceci mniej wylewni np zastanwiaja sie jak utrzymac rodzine, za co kupic wozek i jaki model jak w pracy sie ustawic itp. i to dobre i to dobre... jednak jak facet nie wykasuje zadnej inicjatywy co do dziecka to wapie ze wykaze go po porodzie to na prawde trudny okres, dla wszystkich... to nie kolorowy obrazek z "m jak mama" tylko ciezka praca przez najblizsze mc, a faceci hmmm... niektorzy uciekaja w prace, ile znam tutusiow tyle samo gada ze w pracy odpoczywali od domu od placzu dziecka, pretensji zony i pieluch.takze roznie to bywa mysle ze warto juz teraz o tym rozmawiac czy jakos zachecac, ale z wyczuciem bo napastowanie przynosi odwrotny skutek
|
#4250 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4251 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Trzymam
za wizyte!!Cytat:
EE no koiecznie pochwal sie fryzurką Co do kosmetyków to słyszałam że te hippa sa dobre , ale miałam żel do kapieli z tej firmy i jakoś zapach mi nie spodobał się... ale to kwesia gustu.. dla mnie nivea sa the best Cytat:
![]() Cytat:
Na odchowalni w wątku w którym sie udzielam jedna mamusia się rozwodzi.. Gość wcześniej na rękach ją nosił, a po urodzeniu córeczki mu się odmieniło i stwierdził, że jednak jego mamusia jest dla niego najważniejsza a nie żona i dziecko... ![]() Cytat:
pokonanie 18 stopni na moje poddasze to dla mnie mordega.. a jeszcze czasem Domisia na rękach niose... Do tego moja mame coś trafia jak widzi że ja sobie siedze i np coś w kompie klikam... Musze non stop coś robić tak jak ona.... Cytat:
w kocu to dzięki niemu spłodziliśmy dziecko no nie ?? A powiedz mu coś, że np cięzko mi jest ..to powie tylko że siedze cały dzień w domu a on przecież pracuje..czemu jeszcze narzekam?? Wieczorem przyjedzie z roboty..to straaaaasznie zmęczony jest i zona ma podac kolacje, podac piwko i jeszcze do szklaneczki nalać... dobrze że ugryźć połknąć za niego nie musze ![]() Cytat:
zabierz dzieciaki, pojedź do mamci, albo jakiejś kumpeli na wakacje.... niech zostanie sam w pustym domku na kilka dni..będzie wracał do 4 pustych ścian, w domciu będzie cicho, brudno, nie ugotowanie, nie posprzątane... Szybciutko doceni swoją żonke.... ![]()
|
|
|
#4252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
są też inne kolorki za 19,90 naprawdę się opłaca Angelikaw fajowy brzunio ale ulga faktycznie jest Martucha fajne koszulki, szkoda wyrzucać tak myslę że chyba aż tak się nie ufajdamy ,żeby koszula do wyrzucenia była bo w czasie porodu to koszula jest chyba wysoko podciągnięta i co najwyżej spocimy się nieziemsko i trochę może pokrawimy chyba nie będzie jak po rzezi Abz co do baldachimu są bardzo różne opinie, wiadomo że to gadżet tylko na początek bo potem jak maluch jest większy to się ściąga ![]() A ja będę dziś jeść bób
|
||
|
|
|
#4253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() zazwyczaj tak pokazane są całe komplety na allegro..
|
|
|
#4254 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A będzie coraz gorzej. Ty i tak w ten upał dużo zrobiłaś. Ja z porządkami czekam aż się trochę schłodzi![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4255 |
|
Rozeznanie
|
Fajnie że jesteście jest miło czytać was i wasze rady i to że WSPIERACIE
Co do sukienki jest gorset ale to nie jest taki jak typowo na suknie ślubną jest w pożądku i nie uciska mojego maleństwa... Zdjęcia pokaże z prawdziwą przyjemnością!!! ![]() Jest taki upał otworzyłam wszystkie okna na fuuuul chciałam zrobić mega przeciag--ale nie ma WIATRU hahahaha pokaze wam jakie sobie buty zamówiłam dzisiaj przyszły są super troche za wysokie ale chodziło mi o taki kolorek TŻ mnie musi mocno trzymać żebym nie upadła albo sobie LASKE wezme heeee http://www.allegro.pl/item1099345904...tforma_38.html A te buciki mi się przydadzą na 31 bo ide na wesele tylko Kosciol i do restauracji jakoś wytrzymam a kolorek mają śliczny potem się przydadzą )
|
|
|
|
#4256 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja bym czasem jednego z drugim tak w łeb strzeliła żeby normalnie się opamiętali. Właśnie rozmawiałam z koleżanką - ona też jest w ciąży i jak powiedziała, że na tym upale jej ciężko to jej facet powiedział, że przesadza bo on też ma duży brzuch więc wie jak to jest być w ciąży Im się wydaje, że oni wszystko wiedzą... Cytat:
dobrze, że mi nogi nie podkładają, to i tak luksus... Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4257 |
|
Rozeznanie
|
naked21 jestes piekną kobietą a ten ex Twoj musi być jeszcze nie dojrzałym BARANEM ale zobaczysz że jak dziecko się pojawi on może chcieć wrocić.A ty całą swoją miłość przelejesz na maleństwo w twoim brzuszku,poświecisz mu całe zycie!Fajnie że się trzymasz i nie dołujesz,mam nadzieję że życie Ci się potoczy bardzo dobrze i że będziesz jeszcze SZCZESLIWĄ ŻONĄ jakiegoś super KOLESIA a nie odpowiedzialnego gnojka!!
|
|
|
|
#4258 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja mam zamiar też butelki, smoczki i laktator Aventu zamówić Cytat:
Przez cały nasz związek sprawiał wrażenie, że ja to było najlepsze co go w życiu spotkało Ehh szkoda gadać. Kij z nim ![]() Cytat:
A dzieciątko z pewnością wniesie do Waszego życie sporo nowych wrażeń, nowych temtów, no i zbliży Was do siebie. Będzie dobrze Cytat:
nie ma opcji żebym się w nocy sama przewróciła na plecy ![]() Też zamierzam iść przed samym porodem zmienić kolorek Blond kosztuje mnie za dużo roboty (płukanki, farba co miesiąc na odrost, itd), a czasu będzie niewiele dla siebie Marzy mi się jakiś fajny brązik, no i włosy się zregenerują Zmykam robić gołąbki i szykować mięcho na jutrzejszego grilla. Wraca siostra z kolonii, przyjeżdża brat z przyszłą bratową i będzie niezła wyżerka Miłego dnia edit Malwinkoo dziękuję, dziękuję Wam dziewczyny, każdej z osobna za tyle ciepłych słów szczerze mówiąc kiedyś (bo teraz o tym nie myślę) wolałabym spotkać kogoś, kto by nas pokochał i z kim mogłabym dzielić życie, ktoś mądry i odpowiedzialny Ex już nie ma szans, rozstanie to jest nic w porównianiu do tego, co później jakiś czas wyprawiał. Ale to już wątek na grubaśną książkę
"Lubię ten stan, rozkoszne sam na sam. Cisza i ja. Cisza, ja i czas(...)" Edytowane przez naked21 Czas edycji: 2010-07-13 o 13:01 |
||||
|
|
|
#4259 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4260 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kiedys wyskoczylam z takim pomyslem, ale mezulo zaoponowal, ze on sie z dziewczynka nie zenil, a z prawdziwa kobieta, wiec cos tam musi zawsze byc (Irokez!)Gabi- bobek ! Cale zycie nie znosilam, a teraz jak glupia jak widze, to zaraz mam ochote!Dziewuchy piszecie o swoich TZetach(dalej nie wiem co ten skrot oznacza ) az mi sie glupio zrobilo. Autorefleksja mnie naszla... Nie moge zlego slowa o moim mezczyznie powiedziec. Wiadomo,ze czasem oboje powiemy sobie za duzo, ze patrzec na siebie nie mozemy... ale to mija. On jest naprawde kochanym facetem, choc fakt, ze "testowalismy" siebie dosc dlugo przed slubem (Wlasnie minela nam 7 rocznica, o ktorej ja zapomnialam, a on pamietal wstyd...)Daje mu popalic w tej ciazy, poza ciaza to tez bywalo podobnie, no i chyba nadwyrezam jego cierpliwosc. ![]() Ktoras pisala, ze niektorzy TZ angazuja sie w zakupy, a niektorzy mysla o pracy. To ja jeszcze dodam, ze niektorzy wyposrodkowuja i lataja na dzieciowe zakupy oraz mysla o pracy. Moj Radek moze nie ocha i nie acha jak ja nad wszystkim dzieciowym, ale tez potrafi przyleciec z jakas *******a (najczesciej jakis maly zestaw pilkarski) uchachany po pachy. Nie wyobrazam sobie, zebysmy klocili sie o kase albo o cos co trzeba kupic. Jakos w tych sprawach jestesmy zgodni, choc techniki negocjacyjne oboje mamy opanowane ![]() Nie jest słodko-pierdząco miedzy nami- raczej energetycznie, spontanicznie i czasem talerze lataja, ale na koncu zawsze jestesmy MY, a nie ja i on. Zycze Wam Kochane takiego Faceta! Na pewno Wasi TZ tez tacy ciagle sa, tyle ze moze juz zapomnieli. Niestety to my kobietki musimy żarzyc wegielki i im przypominac, w koncu to tylko Faceci... skomplikowani to oni az tak nie sa
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.

Od rana miałam spuchnięte palce, jak t6o zobaczyłam, to stwierdziłam, ze wieczorem będzie jeszcze gorzej i zdjęłam. Smutno m strasznie, bo obrączka jest dla mnie ważna i jakoś mi dziwnie, ze bez niej chodzę. Ale znalazłam srebrną obroczkę mojego męża z czasów narzeczeństwa i ją sobie założyłam, to chociaż coś mam na palcu 

Ahh szkoda słów. Na szczęście trafiłam na ludzką babkę i dopiero 30 września kazała mi przyjść następnym razem. Najlepsze było to, że nie zauważyła że jestem w ciąży 

wole juz raz stanac i zrobic wsio... tylko fakt faktem ze idzie sie wykonczyc, jeszcze musze zupe z cukini wstawic i sie jakos sama ogarnac..
za wizyte!!
ale ulga faktycznie jest