|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3212 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik '92 część XVII ! ;DDDD ;*
a ja musiaam dzisiaj wstać o 6:30
aktualnie mam 3 złote super;/
|
|
#3213 |
|
Zakorzenienie
|
trzecie zdjecie w galerii!
123- beznadzieja, moim zdaniem w ogole nie ma co sie spotykac z chłopakami takimi, którzy jeszcze nie są dojrzali do związku... on sam nie wie czego chce, a wszystko sie dzieje Twoim kosztem
|
#3214 |
|
Wtajemniczenie
|
MOV - wejdz na pudelka i zobacz z zdjecia z artykułu o tych modelkach co cating byl , bo wydaje mi sie , ze jest tam dziewczyna z naszego miasta
123 - wiadomo trudno zapomniec, ale lepiej trafic na kogos godnego uwagi, przy kim bedziesz szczeliwa yes - mega to zdjecie boże tż byl u mnie w miescie towar rozwozic i pisze mi sms czy w domu jestem, no i on do mnie ze mam wyjsc przed brame, a ja panika - zero makijazu, wlosy półmokre, nie oganieta wgl haha ale wyszlam bo nie wiedzialam go 3 dni i
|
#3215 |
|
Zadomowienie
|
yes, świetne jest to
emce, romantiko
|
#3216 | |
|
Raczkowanie
|
Ja idę na FiR
![]() Moja jest PIGI ![]() Cytat:
![]() Co do pływania to na plecach mogę dużo przepłynąć. Na wodzie utrzymać się umiem i trochę pływać. Ale np.craulem nie umiem
|
|
#3217 |
|
Zakorzenienie
|
mam, znalazłam strój. Tyle, że ...
nie było warunków do przymierzania i założyłam tylko stanik na stanik usztywniane miseczki i motyw bąbelków ;p a gacie co prawdą nie są wiązane, no ale moich boczków i tak się nie ukryje ...
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Linka ten link (
) co dałaś świetny, niezły talent ma babka i jakie włosy ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Nanu pokaz nam sie w nim
|
#3219 |
|
Wtajemniczenie
|
nanu - pokaz fote stroju na sobie
|
#3220 |
|
Zakorzenienie
|
i na dodatek kupiłam sobie balsam antycellulitowy z eveline . uh, teraz tylko się przełamać ... na dodatek, kiedy będę tydzień nad tym jeziorem to będę miała okres przez cały czas
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- galeria [ w końcu się doczekałyście moich cycków tylko głupie bo stroje są kompletowane, a gdzie powiedziane , że każda nosząca L-kę musi mieć cycki L-ki ? ;/ ja mam mniejsze
|
|
#3221 |
|
Wtajemniczenie
|
nanu - faaaaajny
dobrze lezy itp zrobil mi sie pieprzyk na twarzy :|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż mysle, że woda też by mi mogła pomóc w schudnięciu ... pocieszyć cie? ja mam mega duży na nodze, a na jednej ręce właśnie naliczyłam ich 21 . Jeszcze jakieś pytania?
|
|
|
#3223 |
|
Zadomowienie
|
Linka, a pomijając ten link do filmiku, to serio jesteś Ukrainką czy czegoś nie zczaiłam?
![]() ![]()
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Yes- <sex>!!!!!!! nanu- fajny strój ej ide jutro do lekarze bo chyba mi się migdałki powiększyły -.-
|
|
#3225 |
|
Zadomowienie
|
Nanu, ładnie leży
|
#3226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- dzięki ale dobra, muszę kiedyś sie przełamać i cicho...ey widziałam w supermarkecie masło orzechowe, o którym rozmawiałyśmy kiedyś ! ale było drogie, a miałam swoja kasę więc mi szkoda ;p kupiłam tylko zdrową żywność
|
|
|
#3227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi sie podobaja pieprzyki, ja mam takie malutkie brązowe, od słonca zapewne mi sie robia , duzo mam na udach i rękach
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
witaam
![]() nadal nie mam stalego dostepu do netaaa
|
#3230 |
|
Zadomowienie
|
Yeska super fotki
![]() Nanu strój śliczny ![]() Ja w tamtym roku kupiłam sobie strój nike'a ale leży na mnie po wodzie jakby chciał a nie mógł - kompletny niewypał :/ I nadal chodzę w moim jednym ulubionym który ma 6 lat. ale wgl nie jest sciuchany - wiadomo wydane 250zł na strój robi swoje ![]() ![]()
|
|
#3231 | ||
|
Zakorzenienie
|
yeskaa- zarąbiste;d seksiii;p
Cytat:
dobrze leży;p ja też tak mam z tym ze ja dół mam xs a góre c ;p dlatego zawsze szukam w tych sklepach gdzie mozesz sama kompletować ![]() Cytat:
ale jeden mnie wkurza;/ pod pachą mam
|
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3233 |
|
Rozeznanie
|
yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeees, mega fota
a pieprzyki są zaje biste! boże, jak ja kocham pieprzyki! piegi są spoko, ale pieprzyki są megaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaa, uświadomiłam sobie, że jakbym teraz zaliczyła wpadkę z TŻem to nikt, by się nade mną nie rozczulał, bo to przecież normalny wiek na rodzenie dzieci
---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:00 ---------- ide na spacer z moim Baranem
|
|
|
|
#3235 | |||
|
Zakorzenienie
|
nie moge tego dac bo dzisiaj juz pojechałam do fotografa wywołać tamte, bo ten koles wrzucil to na MM i jest maaałe i troche spikselowane
najwyzej dam mu za pare dni jak dostane do na e-maila ![]() Cytat:
bo mnie irytował i był na takim zgięciu i sie bałam że kiedys zahaczę bluzką i odpadnie czy coś a fotki seksi bo ja jestem seksi ![]() Cytat:
Cytat:
haha colds o czym ty myślisz ! ![]() ![]() ![]() zrobiłam obiad - jestem bogiem to nic, że obiad z 'pomysł na' ważne że dobry
|
|
#3236 |
|
Zakorzenienie
|
123 nie masz co tęsknić za takim dupkiem
nanu ładnie w nim wyglądasz ![]() ehh.. moja matka jest po***ana tak mam ej dosyć, że zastanawiam się na wyprowadzką, nie wytrzymuje w tym domu wiecie co ona robi? non stop przynosi mi coraz to inne lekturki dot. uzależnień od różnych rzeczy |
|
|
|
#3237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nie ma takich sklepów ;/ żałosne to po prostu ... taki asortyment że żal patrzeć. ja też mam pod pachą, ale to chyba nie pieprzyk, kiedyś miałam dwa i strasznie przeszkadzał, musiałam wyrywac włoski pensetą te, wokół niego, a jak się zaciełam to o jejj ... ale jeden mi odleciał niedawno i jest git, bo ten drugi aż tak nie przeszkadza
|
|
|
#3238 |
|
Zadomowienie
|
nie wiedziałam
![]() ja też miałam, wycięłam jakieś kilka miesięcy temu taki mały był, ale mnie wkurzał i bałam się, że zahaczę przy goleniu ![]() zaraz idę na zawody w piciu... jako publika
|
#3239 |
|
Zadomowienie
|
Emii porozmawiaj z mamą o nierównym traktowaniu.
jestem jedynaczką co prawda ale gdyby cos takiego było i miało miejsce 'codziennie' to bym się nieźle buntowała bez patrzenia na konsekwencje. 1,2,3- pjona! dupek jak by nie patrzeć cham i prostak. a o takich to trzeba zapomnieć,żal zawracać sobie głowę takimi . ja na maksa w tamte wakacje flirtowałam z podobnym facetem.wszystko było pięknie ślicznie ale kiedy mnie okłamał że nie może się ze mną spotkać a niestety peszek był taki że uciekłam z lekcji i widziałam go z inną kiedy a on mi pisał że go tak kregosłup boli,biedak.nie?omijał mnie wzrokiem kiedy się wtedy mijaliśmy.przeżywałam to bardzo mocno,a kiedy zerwaliśmy ze sobą kontakt od tak żadnego przepraszam to poczułam się tak samo jak by napisał mi pocałuj mnie w dupę,na to samo by wyszło.teraz już stanęłam na nogi i śmieję się z dupka i jest mi go żal że spotykał się ze mną i z inną laską,a ja się o to wszystko obiwiniałam,dopiero teraz to zauważyłam że nie miało to jakiegokolwiek sensu(te obwinianie). yes- jesteś megaśnie seksowna i pięękna .<3 i chyba te zdjęcie jest najlepsze burza jest u mnie .
So take a dirty picture for me Edytowane przez zawirowana Czas edycji: 2010-07-13 o 19:07 |
|
|
|
#3240 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja z tż znowu sie nie spotkam, zacyzna mnie to irytowac, nawet wychodzic mi sie nie chce ...
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.

super;/