|
|
#1411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XX
Jest dobrze. Bardzo dobrze. Wprost BAJKA!
|
#1412 |
|
Rozeznanie
|
`uśmiechnę się do swoich myśli no i co? powiedz, czy warto było kochać tak, aż do bólu?! `Wydaje się, jakbyś jeszcze wczoraj był częścią mnie papierowe słońce, naklejone chmury i udawane szczęście. `zmęczyłam się tą modlitwą do Boga, prosząc Go, aby on mnie zauważył Dancer in the dark / tańcząc w ciemnościach `zapomniałam już co do Ciebie czuję |
|
|
|
#1413 |
|
Przyczajenie
|
Wyciągnij Suko rączki po to co moje ,
a Ci je upie*dole . ;] Nigdy nie wyglądaliśmy tak pięknie, Nigdy nie wydawaliśmy się tak prawdziwi. ... Bo tęsknię za Twoją miłością . |
|
|
|
#1414 |
|
Raczkowanie
|
oo. dzisiaj mój setny post .;p
![]() ![]() więc wymienię te które najczęściej okradam i kochaam xxgroszek07xx , BananowaBrazylijka , OoYourDestiny , naiwna0 , LoveYourEyes , blondii69 , Malinowa Girl , _ZaagubiOna_ , jioio , agrr ,absorbeed istny_paradoks , _sasza_ , desiree01 , agattee , Paralogiczna , z innej bajki , inquiring , niewtajemniczona , cornflower_ , RozowaSkeyterka . dużo was . kolejność się nie liczy. wszystkie tak samo ; * ________ Nie wiesz o co chodzi z tą miłością? To odkryj na czyj widok tak dziwnie się rumienię. a ta piosenka o której mi powiedziałeś, tak na prawdę opowiadała moją historię nieszczęśliwej miłości do ciebie.. skąd wiedziałeś? Co z tego że kogoś kocham, no i co z tego, że właśnie Ciebie chciałam zapomnieć, ale ty ciągle pojawiasz mi się przed oczami nadal płaczę gdy słucham twojej ulubionej piosenki rock - ta muzyka, która nigdy nie zginie, która dzięki tym wspaniałym wykonawcom istnieje .
nigdy nie każ mi wybierać bo jeszcze wybiorę źle... - happysad <3 Edytowane przez Daria_96 Czas edycji: 2010-07-13 o 14:33 |
|
|
|
#1415 |
|
Zakorzenienie
|
z okazji mojego 444 postu, chciałabym wymienić złotka, które rozdarły moje serce na milion części, są cudowne, uzdolnione, piękne, inteligentne i takie oh ah słit. <3 kocham was całym serduszkiem i nigdy nikomu nie oddam. jesteście wspaniałe <3 [ nicki pisałam z pamięci, przepraszam za ewentualne błędy. ]
minimum4znaki Toogether93 patrycjaxpp xsxs the_end TiScatteroUnaFoto TwojaKokaina naiwna0 Drift Paralogiczna patrysiowa_ z innej bajki caroline060 xxgroszek07xx cherry pie poprostuAsiss BananowaBrazylijka dontgivemenames PaniJana blondii69 myCh Malinowa Girl NieidealnaJa _ZaagubiOna_ LoveYourEyes almostlover Naughty_ Istotka z Bajki jioio agrr agattee Daria_96 happyend nieliczylamwcalesie Missi_16 RozowaSkeyterka hotiie grise Zuzka Z _changime bajkowa otojest TajemniczaPanna Sharmila dresowa kontrastowa0 Kofeina w RedBullach Kinderka13 without_demur Paralogiczna 96LadyPoziomka96 ♥ ojej. bardzo mi miło. (; cieszę się, że komuś się podoba. (; teraz gdy o tym wszystkim myślę, staram się wytłumaczyć sercu, że musi przestać tęsknić. teraz już wiem, że jak coś ma trwać wiecznie, trwa dwa tygodnie. mimo tego że wcale tego nie chcę, z każdym dniem pragnę mieć cię coraz więcej. to tak ma wyglądać szczęście? odchodzi się po to aby wrócić, czyż nie tak mówiłeś? i pomyśleć, że jeszcze wczoraj mówiłeś, że będziesz przy mnie zawsze. Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2010-07-13 o 14:29 |
|
|
|
#1416 |
|
BAN stały
|
o kurczaki, to chyba ja. dziękuję, motywujecie straszliwie. i ja też was okradam, ale się nie przyznaję. kolejnych milionów postów kochane. Choć moknie mi na deszczu grzywka,
Choć nie dowieźli znów pieczywka, I chociaż w budce nie ma piwka, Zadowolona jestem dość. ![]() Ukrywamy czas między linie na dłoniach. Odwrotu już nie ma. Edytowane przez agrr Czas edycji: 2010-07-13 o 14:35 |
|
|
|
#1417 |
|
Raczkowanie
|
Daria_96- dziękuje Kochana, życzę wielu jeszcze tak wspaniałych setek
![]() niewieszjaktesknie - kradnij Kochana ile chcesz ![]() Wcale nie musiałam wykrzesać z siebie wiele wiary i nadziei. Ty dałeś mi to wszystko. Ciągle musze kochać za nas dwoje. Pamiętam jak kiedyś było mi źle i przybiegłam do Ciebie się wypłakać. Ty powiedziałeś że moge przychodzic zawsze gdy bede Cię potrzebować.. Wczoraj było mi źle. Pobiegłam szybko do Ciebie. Przytulałeś już ją. Już ją tak namiętnie głaskałeś po włosach delikatnych niczym jedwab.
Edytowane przez desiree01 Czas edycji: 2010-07-13 o 14:39 |
|
|
|
#1418 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() `Same widzicie – powiedziałam na głos (było ze mną naprawdę niedobrze, skoro mówiłam do przedmiotów). [...] Nadal było stosunkowo wcześnie, postanowiłam jednak wyjść z domu jak najszybciej – zanim przedmioty miały zacząć odpowiadać na moje pytania. ` [Zmierzch.]
|
|
#1419 |
|
Wtajemniczenie
|
" w smutku zatopiona jak wrak . " |
|
|
|
#1420 |
|
Przyczajenie
|
` chciałeś długiego związku , więc chciałam Ci go dać . nie powiedziałeś , że dla Ciebie długi związek trwa 5 dni .
` a zmartwiło Ciebie tylko to co ludzie teraz o Tobie powiedzą . ` nie pomyślałabym , że ten pierwszy pocałunek może stać się tym ostatnim . |
|
|
|
#1421 |
|
Raczkowanie
|
![]() Mam Cię tyle ile pieniędzy w skarbonce - zero. Bądź przy mnie blisko jak kwiatuszek przy łodyżce. Przynosisz mi szczęscie jak porcelanowy słonik. Jesteś w mojej głowie jak zdjęcie w ramce. Dlaczego uciekasz przede mną i przed moją miłością? Mam problem z dodawaniem.. nie mogę Cie dodać do siebie. A na matematyce dodaję ciebie do siebie i odejmuję ją od nas. |
|
|
|
#1422 |
|
Zakorzenienie
|
____ może jestem głucha i nie potrafię słuchać, ale umiem mówić i powiem Ci, że Cię kocham. moje myśli to nie koncert życzeń. odejdź stąd, wynajęłam Ci domek na Krecie. te wszystkie drogowskazy, które mi zostawiasz, niczego mi nie mówią, więc chodź do mnie sam, zaprowadź mnie za rękę. moje wszystkie wylane łzy równają się z kroplami potu na twoim czole, kiedy nie mogłeś zasnąć z tęsknoty. bo mi brakuje słów, wytartych z kurzu, zasypanych słonym piaskiem, otulonych twoimi ramionami. szkoda, że te wszystkie słowa nie mieszczą się SMSie. odgarnij moje włosy i wyszepcz je do mojego ucha.
|
#1423 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
_________________ 'I was waiting for You to notice me. I been hanging around for a minute..' Czekałam na to abyś mnie zauważył. Marnowałam czas przez parę chwil.. 'Baby, dont give me U, it won’t hurt me.' Skarbie, nie dawaj mi siebie, to mnie nie zrani.
|
|
|
#1424 |
|
Raczkowanie
|
Byłeś bardzo złośliwy dając mi na urodziny psychotropy, odwdzięczyłam się tym samym. Kupiłam ci viagrę na gwiazdkę...
|
|
|
|
#1425 |
|
Zakorzenienie
|
I ta podświadomość, że nigdy nie będziesz mój... *** Kocham Cię nienawidzić, nienawidzę Cię kochać... *** Wieczorem siedząc na łóżku i upajając się ostatnią lampką taniego wina, zdałam sobie sprawę, że tak naprawdę wszystko straciło już sens...
"Źli i fałszywi ludzie stawiani są przez Boga na naszej drodze, abyśmy mogli wyróżnić z tłumu osobę o szlachetnym sercu i docenić, że choć w tylu ludzkich sercach jest ciemność, zachowała się jedna anielska dusza." |
|
|
|
#1426 |
|
Zakorzenienie
|
grise- Ty wiesz czego mi trzeba
Aśśśś - oł maj goodnes. krwawimy dla własnych potrzeb. by przebaczyć, zapomnieć, ruszyć dalej... siedzę i zastanawiam się czemu są noce, gdy śpimy, a inni w tym czasie płaczą. mamy jedno życie do przeżycia, jedną miłość do podarowania, jedno serce... do złamania.
|
#1427 |
|
Raczkowanie
|
na zdrówko
![]() ciesze się, że przypadł do gustu ![]() dziękuje. dziękuje. dziękuje ![]() motywujecie skarbki ____________________ Tworzymy związek, którego nie ma. Pragnęłam łatwego życia - bez problemów współczesności, bez kłopotów z rodziną, przyjaciółmi czy szkołą. Ale z każdym dniem docierało do mnie, że to jednak niemożliwe, nieosiągalne dla każdego człowieka. Stało się to moim marzeniem do którego za wszelką cenę zaczęłam dążyć, poświęcając mu całe życie. To właśnie dlatego, gdy widzę na drodze kamień rzucam go całą siłą w przepaść, by mieć pewność że nie zagrozi mojemu szczęściu, nie zepsuje mi realizacji marzenia.Bo nawet mały kamyczek może zburzyć moją harmonie. I tak właśnie żyje. i tak właśnie spełniam to marzenie.. "Budzą się w nas różne uczucia, ale nie za każdym musimy podążać" Gdy uczymy się życia, zbyt często uważamy je za zbyt skomplikowane. Gdy już dochodzimy do wniosku że jest ono prostsze niż nam się wydaje i jesteśmy gotowi, aby żyć w pełni szczęścia, bywa za późno - wtedy zwykle nadchodzi śmierć. Są takie chwile kiedy stajemy w obliczu wydarzeń nad którymi nie mamy kontroli. Jesteśmy bezsilni nie wiemy co jest prawdą, a co nam się tylko wydaje . Zaczynamy poruszać się jak we mgle przez którą dostrzegamy jakieś niewyraźne znaki . Słyszymy odgłosy czegoś co było. Co wciąż powraca.Aby nas dosięgnąć i unicestwić. "Sen jest odbiciem problemów, niejasności oraz uporządkowaniem myśli, których ułożenie nie jest możliwe na jawie"
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
#1428 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję Wam bardzo *** Jestem taką zawiesiną na wierzchu rzeczywistości. Nie opadam, nie pnę się do góry - ot, trawi mnie stan bezruchu, pasywizmu absolutnego. Ciche westchnienie ostatnie liście z ulic przepędziło. Upojenie, gorzkie upojenie, do ludzkich serc wtłoczyło. Znalazłam w starym notesie numery telefonów umarłych przyjaciół, adresy s p a l o n y c h domów. |
|
|
|
#1429 | |
|
Raczkowanie
|
hah. świetne ;P zabieram
-------------------------------------------------------------------------------------------------------- ... i choć przez wielu jest kochana, to przez życie idzie sama . ' siemasz kwiatuszku prezentujesz się konkretnie ;D . Słoma z butów Ci wystaje, żadnej to nie rusza wcale. Gorzki los czeka Cie, jeśli wnet nie zmienisz się. U mnie szanse zmarnowałeś, Ja takiego nie chce miec .! . Zanim wyjdziesz z mojego życia posprzątaj po sobie ;D ! ' I co zapisałeś już sobie w swoim zeszycie " zaliczona, odstawiona" ? Pff .! Mam ochote utopić ten ból w wódce, a łzy osuszyć papierosem .! jak księżniczka w wieży uwięziona jestem tu... ![]() ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Cytat:
Ojej. dziękuję kochana
-A Wytrzymasz Ze Mną...? -Nie Wytrzymam Bez Ciebie... x3 Edytowane przez OoYourDestiny Czas edycji: 2010-07-13 o 15:58 |
|
|
|
|
#1430 |
|
Raczkowanie
|
me9so3horny, _ZaagubiOna_ - okradam bezapelacyjnie.
Paralogiczna - Skarbie, dzisiaj tak żałuję owej wczorajszej rozmowy, której fragmenty tu umieściłam, że szok. zakazanaa - Dziękuję. Toogether93 - aj, ciężka noc była. moje kochanie. absorbeed- kocham! kocham! kocham! 'rzucasz mi deskę ratunku, po której wracam nad przepaścią do Ciebie, z tamtej strony świata.' 'Mój niekochany, z Tobą dzielę na czworo włos, pół na pół los.'
|
|
#1431 |
|
Raczkowanie
|
;*Czy możemy udawać, że te samoloty na nocnym niebie są jak spadające gwiazdy?
|
|
#1432 |
|
Rozeznanie
|
Daria_96 złotkoo jeszcze 1ooo tak wspaniałych postów cudowna jesteś , no nie ma się co śmiać ![]() ![]() Absorbeed Dziękuję że dałaś mi satysfakcję bycia w tak wspaniałym gronie no i życzę nieskończonej ilości postów Przez Ciebie na nic nie mam ochoty. Zniechęcasz mnie do wszystkiego. I postanawiam, że nie będę miała czasu na miłość. Za Ciebie oddałabym to co drogie <3 Tylko Ty masz oczystka wielkości 5-złotówki. w spokoju przy sobie, nie czując czasu, mmm ...albo jeśli wolisz możesz mnie posolić albo wymiętolić ' żyli długo i szczęśliwie ..' wcale nie oznacza , że żyli razem zawsze mamy wybór a ja zawsze wybiorę Ciebie słuchawki zawsze będą splątane, herbata za gorąca, a kobieta uparta. |
|
|
|
#1433 |
|
Raczkowanie
|
absorbeed - jest to dla mnie ogromny zaszczyt iż mogłam usłyszeć tak wspaniałe
słowa od mojej jednej z najukochańszych dziewczyn. <3 kocham Cię mysia ;-* + dzisiaj totalny brak weny więc pozwolę sobie wkleić kilka najlepszych (według mnie) tekstów z moich ulubionych nut. ![]() . . . . . . . . . . ' obudzisz się w środku nocy by poprawić poduszkę zobaczysz zamaskowaną postać stojącą nad twym łóżkiem i już wiesz, że koniec nie będzie dla ciebie miły a wszystkie najgorsze sny dzisiejszej nocy się spełniły... ' ' o wszystkim zapomnij, wprowadzę cię w stan agonii jak już będziesz nieprzytomny twój świat w mroku się schowa ja cię ocucę żeby powtórzyć wszystko od nowa ' ;] ' jestem handlarzem śmierci możesz mówić mi królu ' ^^ ' wejdź na łódkę, a ja jak Charon wezmę cię ze sobą dzień Twoich urodzin będzie obchodzony żałobą ' Słoń - Bezdech . . . . . . . . . . ' just gonna stand here and watch me burn but that's alright because I like the way it hurts just gonna stand there and hear me cry but that's alright because I love the way you lie ' będziesz tu po prostu stał i patrzył, jak płonę ale to dobrze, bo lubię ten ból będziesz tu po prostu stał i patrzył, jak płaczę ale to dobrze, bo kocham, kiedy kłamiesz... ' czy kochałeś kiedyś kogoś tak bardzo, że ledwo mogłeś oddychać? kiedy jesteś z tą osobą spotykacie się i żaden z was nie wie, co was do siebie ciągnie Czujesz to ciepło ' Eminem ft Rihanna - Love the way you lie . . . . . . . . . . . ' rap nas łączy. rap mym lekiem - po trucku wycieczką. jestem tylko człowiekiem - rap ucieczką! ' <3 ' rap nas zmienia, kreuje, ocenia, wibruje, rap naucza - kapujesz?! ' ' razem z rapem tu jestem, rapem zabijam bezsens null rapem przepity - moje miejsce to bity! ' ;3 ' nie ma rapu i nas nie ma - kapujesz?! ' Trzeci Wymiar ft. Wall-E - Bez rapu byłbym nikim.
|
#1434 |
|
Raczkowanie
|
masz rację , jesteś kimś więcej niż talentem <3
Najgorsza jest ta bezradność, kiedy wiesz że nic z tego nie będzie i nic nie możesz z tym nic zrobić. przestałam cię kochać , bo twoje oczy już nie iskrzyły się na mój widok . widzisz tego żebraka na rogu ? Jest więcej wart od Ciebie , sku.rwielu wypaliło ci serce ?
fbl. szczęście łatwo znaleźć, patrz pod nogi, i myśl tak chłodno o świecie pełnym paranoi. Edytowane przez Nieodkrytaxd Czas edycji: 2010-07-13 o 16:36 |
|
|
|
#1435 |
|
Raczkowanie
|
the_end agrr - dzisiaj mnie zaczarowałyście: ) <3 "Spałam z Twoim mężem i gdybym tylko chciała, znowu byłby mój". (K. Nosowska) Nie wstydzę się przyznać, że czuję się bezpańska. W przyzwyczajaniu się do myśli o byciu porzuconą, pominęłam etap nienawiści. Wróć do mnie. Chcę ominąć cały ten proces. Znalazłam kartkę, na której kiedyś dwieście siedemdziesiąt trzy razy napisałam Twoje imię. ZOSTAŃ! Zostań we mnie na wieki! (z opowiadania opublikowanego na PP) Czasami się modlę, żebyś ją skrzywdził tak samo... Najpierw nauczyłam się zasypiać bez Ciebie, potem - bez Twoich smsów. Dziś nie potrzebuję już nawet pluszowego misia. Jestem dużą dziewczynką, a Ty nie jesteś nawet wspomnieniem. Ja, ty i dystans. Przyznaję: ona lepiej wygląda w Twoich ramionach. Przysiądź się do mnie. Po kilku kieliszkach przyznam Ci się, jak wszystko się zmieniło, odkąd mnie rzuciłeś. "Nic nie pachnie i nie smakuje mi tak, jak Twoje ciało, kiedy budzisz się; Nic nie pachnie i nie smakuje mi tak, jak Twoje ciało nocą..." (R. Przemyk)
|
|
#1436 |
|
Zakorzenienie
|
cieszę się i dziękuję
i przechodząc obojętnie obok Ciebie, wmawiam sobie, że nie widzisz mej miłości. czy warto opierać się na przypuszczeniach, prognozach ? przecież nikt nie wie co wydarzy się jutro.
|
|
#1437 |
|
Rozeznanie
|
ciutblizej kochanieńka Jestem pijana. Od wina tylko trochę. Najbardziej od wspomnień. To życie warto przeżyć dla trzech, może czterech rzeczy, reszta może posłużyć za nawóz na pole I wtedy odkrylam po raz pierwszy w zyciu, ze lzy mezczyzny sa najlepszym prezentem dla zakochanej kobiety Słyszysz jak pachnie? Jak wiele krzyku może kryć milczenie... Droga do szczęścia jest zawsze w budowie odnajdź we mnie swoją definicję szczęścia Dziękuję Ci z całą powagą i nieuchronnym lekkim wzruszeniem za to, że jesteś. I że ja mogę być. - Tak, jestem szczęśliwa, i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz. Dobrze jest wracać do domu do mężczyzny, ale nawet lepiej jest wracać do domu z mężczyzną. czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście `Ja poczekam jeszcze na swoją miłośc. Może przyjedzie następnym pociągiem? Albo jeszcze późniejszym? A może nie przyjedzie wcale? ` Ale dobry nastrój jest jak balonik. Wystarczy drobne ukłucie i już po wszystkim. Może wolisz walczyć niż kochać ? |
|
|
|
#1438 |
|
Przyczajenie
|
Pozostanie tylko kilka wspomnień na niewyjaśnionej ścieżce serc.
To taka raczej dziecinna nadzieja. Ciebie nie zastąpi nic. Nawet czekolada o nadzieniu truskawkowym. I rzekł do niej: - nigdy więcej. Wszystko wskazywało na koniec. Mojego szczęścia zakończenie. Serce ze szkła zamienia się w pył.
|
#1439 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Kocham Was....Skradłyście dzisiaj moje zakręcone serduszko. ![]() Kradnę..! Bo mężczyźni to płeć chol.ernie ograniczona rozumem...
a wiatr po cichu przywołuje miłość. ' Edytowane przez ZakreconaNaMaxa Czas edycji: 2010-07-13 o 17:31 |
|||
|
|
|
#1440 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam Was drogie Panie , że tak często piszę, ale kicałam tu i tam i mnie natchniło. ..-Życie ze mną jest piekłem? -Rozczulasz mnie, zadajac to pytanie. -A co z odpowiedzią? -Niewątpliwie. Jest Piekłem. Ale zależy mi na nim. -Dlaczego? -hm.. bo jest w nim ciepło. -No jak to bywa w piekle. -I mam w nim swoje miejsce. -Niczym Lucyfer `Gdyby udałoby mi się mieć do Ciebie zaufanie, straciłabym je do siebie. Nie przejmuj się - szepnął mi do ucha - Gdybym mógł śnić, śniłbym tylko o tobie. I nie wstydziłbym się tego. ...że kochać to niszczyć i że być kochanym to znaczy być zniszczonym - A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść?- spytał Krzyś ściskając misiowi łapkę.- Co wtedy? - Nic wielkiego.-zapewnił go Puchatek.- Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Bo wiesz Kiedy się kogoś kocha, to ten ktoś nigdy nie znika tylko siedzi sobie i czeka na Ciebie. -A co dostanę za te pieniądze? -Zdrowie? -Nie, tylko lekarzy. -Wiarę? -Nie, tylko księży. -Miłość? -Nie, tylko chętne kobiety. -Przyjaźń? -Nie, tylko towarzystwo. -Dom? -Nie, tylko budynek. zładłam tony czekolady, wypiłam litry wódki a tenpoeratura mojego szczęścia nadal ponożej zera. 'Osobie, która wymyśliła zdanie "i żyli długo i szczęśliwie", należałoby porządnie skopać tyłek. I znowu zmierzch. Kolejny dzień dobiega końca. Choćby nie wiem jaki był piękny, jego miejsce zajmie noc. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

Idealny.