|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XVI
Polly - znalazłałam na szczęście tańsze. Takie za 3,5-5 tyś zł.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3542 |
|
Zakorzenienie
|
no właśnie zastanawiałam się czym planujesz lecieć, bo mi w obie strony wychodzi ok. 7 tys.
![]() i tak dużo
|
#3543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3544 | |
|
Guerlain Lover
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3546 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak Ci kiedys bedzie zbywać to chętnie potowarzyszę w podróży ![]() ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ---------- a ja sobie wywołałam @ myslami . Ide ze sklepu i mysle-kurde juz powinnam dostac-patrze na tel. który dzis jest-i dosłownie w tej samej sekundzie poczułam jak mnie zaczęło w krzyzach łupac i brzuch mnie rozbolał na maxa
|
|
|
#3547 |
|
Nindżopesz
|
No nie bardzo bo bank zapewniał "spooko, spoko, damy kredyt na 100% i jeszcze trochę jeśli będzie trzeba". Więc założyliśmy błędnie, że będzie nas stać na remont i tylko raty będą większe. A niestety musieliśmy wyskoczyć na gwałt z około 50 tys, narobić se długów u rodziny i o remoncie mogę zapomnieć
|
|
|
|
#3548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pytanie, czy ja kocham... ![]() Polly - o kurde, jak ty to robisz, czarownico Też tak chcę
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2010-07-13 o 13:32 |
|
|
|
|
#3549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tzn. jak bardzo będe myśleć, to dziadostwo nie przyjdzie? ![]() cóż... może jak kocha, to poczeka
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-13 o 13:39 |
|
|
|
|
#3550 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
nie wiem..ale teraz siedze w robocie i zdycham..mogłam se troche późnie jpomyśleć Cytat:
ja sobie pomyslałam ze jak kurde natychmiast nie dostanę to nie zdązy mi sie skończyc przed wyjazdem....i chyba sie udało
|
|
|
#3551 |
|
Guerlain Lover
|
Szkoda, że w Polsce są tylko Mistrzostwa Europy... ![]() Ale za 4 lata są w Brazylii, to może bilety będą tańsze niż do Urugwaju
Edytowane przez liv87 Czas edycji: 2010-07-13 o 13:45 |
|
|
|
#3552 |
|
grozi wypollizowaniem
|
aaa..kupiłam super mega spray na komary-za 40 zeta
ma podobno działać . ale najlepsze jest to ze kupiłam go wczoraj ok 12, od razu zapłaciłam, po pół godzinie dostaje maila ze towar wysłany...a dzic o 9.00 był juz u mnie i to pocztą, nie kurierem
|
|
#3553 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i komar dziabnął mnie w nocy w odwłok
|
|
#3554 |
|
grozi wypollizowaniem
|
taki "na się" i to na camping go kupiłam
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
SKOŃCZYŁAM Kameleona!!!!!!!!
Zdjęcie będzie już po powieszeniu w Nonsensie. Jedziemy już- w taki gorąc wieszać, jak Wam się to widzi?
|
#3556 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Dzień dobry
Cytat:
![]() Aż głupio się przyznać że nie wiem, ale się przyznam bom ciekawa - jakie to są przezroczyste majtki? ![]() Cytat:
![]() My się z TŻ wybieramy jak sójka za morze.. Cytat:
![]() Cytat:
a ibupromem się zdziwiłam, nie wiedziałam że on drażniący jest.. ja zwykle paracetamol biorę ale akurat nie miałam to wzięłam co było, tak mnie wszystko w niedzielę bolało, nawet skóra jak wiatrak na mnie wiał Wszystkiego dobrego Dziękuję Cytat:
![]() Cytat:
A te gniazdkowe rajdy działają? tak na 100%? że żaden komar nie wleci?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#3557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to już bym chyba do końca życia nie miała ![]() trzymam się (i nie puszczam )![]() Cytat:
![]() Cytat:
kuruj się przed wyjazdem ![]() taa... jak okno zamkniesz, to nie wleci
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-13 o 14:40 |
|||
|
|
|
#3558 |
|
Zakorzenienie
|
do tej pory działał świetnie. Nawet pół komara nie było. A teraz coś słabszy jest.
|
#3559 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego co pamiętam to po niedługim czasie działania można było pozmiatać z podłogi zwłoki tego co wleciało
![]() U mnie komarów maleńko, za to wlatują mi ogromne komarnice i ćmy. Wczoraj mało zawału nie dostałam, przez taką wielką czarną z pomarańczowym pod skrzydłami.... ![]() Envy wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Zaciekawił mnie ten Silicosan, może i u mnie sprawdziłby się na lato. Poszłam ostatnio ze znajomymi na piwo i zaczęli komentować, że blada strasznie jestem, ja odpaliłam, że to po kwasach i tak ma być. Odpuścili. Jakiś czas później doszedł ktoś nowy i znowu temat, to zaczęłam tłumaczyć, że po prostu nie mogę się teraz opalać i mnie się podoba i coś tam objaśniałam jak ten kwas na twarz nakładam i jak działa... I wtedy wyszło, że oni zrozumieli za pierwszym razem, że zażyłam rekreacyjnie jakiś "kwas" i od niego taka blada się zrobiłam
|
#3560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślałam nad zakupem tej książki, co ja Polly_ zachwalała o blackmetalach, ale ta cena... moze w następnym miesiącu jak się doczekam, bo jak patrzyłam w złotych szałasach to nie było
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-07-13 o 15:48 |
|
|
|
|
#3561 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
na all jest-z wysyłka wychodzi tyle samo co w empiku. w empiku mozna zamówic online i odebrac w sklepie-ja tak kupuje wszystko w empiku i kurde krwawie ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cytat:
|
|
|
#3562 |
|
Zakorzenienie
|
Na logikę , to takie jak szyba albo celofan, w zasadzie chodzisz z gołym tyłkiem na wierzchu.
|
#3563 |
|
Rozeznanie
|
Dalej dzięks za życzonka...
Betty 83,Silicosan nie jest do cery delikatnej.....to rodzina popularnego Silicol skin kiedyś jednak, jak się dokopałam. Moze ściągać i podrażniać delikatną cere....
|
#3564 | |||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
nie no, koronkowe to koronkowe, nie przezroczyste, nawet takie z nylonowej siateczki zakrywają sporo
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tylko moja kota je zeżera Cytat:
ja też, to najwygodniejszy sposób zakupów
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||||
|
|
|
#3565 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Zrobiło mi się żal Kameny
tu masz przezroczyste majtki KLIK mam takie,tylko nie stringi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3566 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Dzięki Czyli to takie z nylonowej siateczki, zawsze wydawało mi się że są mniej przezroczyste..
|
|
|
|
|
#3567 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
są mniej przezroczyste,ale widać sporo
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#3568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj Corii nadała prio z wymianką dziś już miałam przesyłkę u siebie![]() Nononono...
|
|
|
|
#3570 | |
|
Zadomowienie
|
nie, nie, z woreczka foliowego
bo celofan za bardzo szeleści ![]() Cytat:
![]() Tak, wiem, do mini to się nosi reformy A może koronkowe stringi byłyby lepsze?
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:49.

. Ide ze sklepu i mysle-kurde juz powinnam dostac-patrze na tel. który dzis jest-i dosłownie w tej samej sekundzie poczułam jak mnie zaczęło w krzyzach łupac i brzuch mnie rozbolał na maxa 

idę ja sobie grzecznie w pełnym słońcu; upał jak diabli, to przywdziałam kiecę-worek, za to mini-mini. I akurat jak koło kolesia przechodziłam, wiatr zawiał i szczęściarz ujrzał moje majty. Nie byłoby tak źle, gdyby nie to, że są całe przezroczyste
pewnie dlatego go tak zatkało